Tarjamahan Inggris Turki - Tarjamahan Turki Turki

Tulis kecap anu anjeun badé tarjamahkeun di handap teras pencét tombol tarjamahkeun.
Urang bakal otomatis ngadeteksi basa.





Tarjamahan Inggris Terkini

Paling Tarjamahan Inggris

TANGGAL 10 TARJAMAH BAHASA INGGRIS

dina basa Turki Inggris
kumaha carana sangkan stan ateez kumaha carana stan ateez
éta seuri éta seuri
abdi resep mawar abdi resep mawar
teu bisa dipercaya endah pisan
percaya percanten
gawe pagawean
imeizing imeizing
utah emeizing
mimiti inceptional
mimiti lahirna

homepage tarjamah bahasa inggris

halaman utama almancax

Ladenan tarjamahan Inggris ieu disayogikeun ku infrastruktur Terjemahan Google sareng ku GERMAN. Hasil anu diala tina tarjamahan henteu kedah dibandingkeun sareng tarjamahan basa Inggris profesional atanapi hasil tarjamahan. Inggris - Turki sareng Turki - Tarjamah Inggris lengkep dilakukeun ku komputer. Situs kami sareng panyadia jasa sanésna henteu tanggel waler pikeun hasil tarjamahan.
Tarjamahan basa Inggris disimpen dina sistem sareng didaptarkeun dina hasil pamilarian. Punten perhatoskeun hal ieu.