Tarjamahan Inggris Turki - Tarjamahan Turki Turki

Tulis kecap anu anjeun badé tarjamahkeun di handap teras pencét tombol tarjamahkeun.
Urang bakal otomatis ngadeteksi basa.





Tarjamahan Inggris Terkini

Paling Tarjamahan Inggris

TANGGAL 10 TARJAMAH BAHASA INGGRIS

dina basa Turki Inggris
unggal dinten di soré unggal dinten di soré
halo wilujeng sumping kana saluran abdi halo wilujeng sumping kana saluran abdi
parios parios
asup cék in
Abdi bosen pisan abdi bosen
hese teuas
anjeun henteu terang kuring anjeun henteu terang kuring
samangka samangka
atra on
salapan salapan

homepage tarjamah bahasa inggris

halaman utama almancax

Ladenan tarjamahan Inggris ieu disayogikeun ku infrastruktur Terjemahan Google sareng ku GERMAN. Hasil anu diala tina tarjamahan henteu kedah dibandingkeun sareng tarjamahan basa Inggris profesional atanapi hasil tarjamahan. Inggris - Turki sareng Turki - Tarjamah Inggris lengkep dilakukeun ku komputer. Situs kami sareng panyadia jasa sanésna henteu tanggel waler pikeun hasil tarjamahan.
Tarjamahan basa Inggris disimpen dina sistem sareng didaptarkeun dina hasil pamilarian. Punten perhatoskeun hal ieu.