Conto kalimah ngeunaan Warna Basa Sunda jeung Warna Basa Sunda

2

Dina palajaran ieu, urang bakal ningali warna dina basa Inggris. Dina topik anu namina warna Inggris, urang bakal ningali nami warna Inggris sareng ngadamel kalimat ngeunaan warna dina basa Inggris. Urang ogé bakal ngalakukeun latihan ngeunaan warna dina basa Inggris.



Kumaha Maca sareng Nulis Warna dina Basa Inggris

Diajar basa inggris Perlu nuturkeun prosés anu tangtu. Urang kedah nyebatkeun detil anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar basa ieu ku cara anu langkung saderhana, kitu ogé struktur kalimah sareng aturan tata basa. Dina tahap ieu, anjeun tiasa ngamimitian ku diajar warna basa Inggris.

  • beureum: Beureum
  • bodas: Bodas
  • biru: Biru
  • koneng: Koneng
  • oranyeu: Oranyeu
  • beureum ngora: Pink
  • wungu: ungu
  • coklat: Coklat
  • Biru laut: Biru laut
  • Violet: magénta
  • warna beigi: Beureum
  • Grey: Hawuk
  • hejo: Héjo
  • perak: pérak
  • hideung: Hideung


pangalusna dipikawanoh Éjahan Inggris tina kelir ieu kumaha éta. Ayeuna hayu urang tingali lafalna!

  • beureum
  • Bodas: Aéh
  • Biru: Blu
  • Konéng: Yelov
  • Jeruk: Orinc
  • Pink: Pink
  • Ungu: Pırpıl
  • coklat: Bravn
  • Biru Angkatan Laut: Neyvi Blu
  • Violet: Vaylit
  • Beige: Beureum
  • kulawu: kulawu
  • Héjo
  • pérak: pérak
  • Hideung : Blek

Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Hasilna, anjeun tiasa ngucapkeun warna dina basa Inggris sapertos di luhur. Ayeuna hayu urang nganggo warna basa Inggris dina kalimah supados anjeun langkung ngartos!

  • Kuring geus dicét imah bodas. (Kuring ngalukis imah bodas.)
  • Abdi hoyong ngagem abdi beureum (Abdi hoyong ngagem pakéan beureum abdi.)
  • hejo nyaéta karesep kuring warna. (Héjo nyaéta warna karesep kuring.)
  • Abdi resep pisan ngagem abdi biru (Abdi resep ngagem calana biru kuring.)
  • panon kuring coklat. (Matak kuring coklat.)
  • Pagawe maké oranyeu (Pagawe nganggo rompi oranyeu.)
  • Seuseueurna warna karesep awéwé nyaéta wungu. (Warna karesep seueur awéwé nyaéta ungu.)
  • Abdi hoyong gaduh a hideung (Abdi hoyong gaduh mobil hideung.)
  • Grey baju anu salawasna leuwih favorit kuring. (Pakaian abu-abu sok karesep kuring.)


Naon nu peryogi kauninga Ngeunaan Warna dina basa Inggris

kelir Inggris Hatur nuhun kana ieu, diajar basa ieu bakal langkung pikaresepeun! Éta henteu kedah nyarios kumaha pentingna warna pikeun dunya urang! Warna; Ieu salah sahiji stimulants greatest. Urang kedah nyarios yén warna penting dina komunikasi, nambihan émosi, masihan pesen sareng seueur deui. Sajaba ti éta, kudu disebutkeun yen barudak, utamana maranéhanana anu ngan dimimitian diajar basa Inggris, diajar ngeunaan kelir kalawan panasaran hébat. Upami anjeun diajar basa Inggris tina warna anu anjeun anggo dina unggal aspék kahirupan sapopoe anjeun, anjeun bakal ngamimitian diajar basa ieu ti tempat anu paling gampang sareng paling pikaresepeun. kelir Inggris; Éta pisan berharga dina hal ngalegaan kosakata anjeun sareng ningkatkeun motivasi anjeun pikeun diajar.

kelir Inggris Sateuacan ngalih ka naon anu anjeun kedah terang ngeunaan éta, anjeun kedah tingali ruang tamu anjeun! Anjeun bakal nyaksian ayana warna anu béda di mana waé! Tapi, sabaraha warna ieu anjeun terang dina basa Inggris? Utamana upami anjeun nembé ngamimitian diajar basa Inggris, anjeun kedah ngagampangkeun padamelan ieu ku diajar basa Inggris tina warna di luhur.

warna jeung warna Loba jalma heran naon bédana antara kecap. Najan kitu, urang kudu nyebutkeun yén duanana kecap sabenerna hartina hal anu sarua. Warna tulisan atanapi warna penting dina hal nangtukeun mana basa Inggris anu dianggo. warna; Éta milik basa Inggris Amérika. Dina basa sejen, dipaké di Amérika Serikat. Sandi mangrupa kecap Inggris Inggris. Urang kedah nyarios yén éta dianggo di nagara-nagara sapertos Selandia Anyar sareng Australia, khususna Inggris. Sajaba ti éta, kulawu denoting warna kulawu; Samentara éta kecap Inggris Inggris, abu nyaéta basa Inggris Amérika.



Beureum, biru jeung konéng; kelir primér aranjeunna katelah Dina basa sejen, urang kudu nyebutkeun yén unggal warna katempo sabenerna diwangun ku tilu kelir ieu. Salaku hasil tina nyampur tilu warna ieu dina babandingan béda, warna panengah muncul. warna primér dina basa Inggris kelir primér sedengkeun warna panengah ngaranna kelir sekundér disebut.

  • Beureum sareng konéng Warna oranyeu (oranyeu) muncul tina kombinasi (beureum sareng koneng). Oranyeu; warna panengah.
  • Biru sareng konéng Kombinasi (biru jeung konéng) ngahasilkeun warna héjo. Héjo; metot perhatian salaku warna panengah béda.
  • Beureum sareng biru Tina kombinasi (beureum sareng biru) warna wungu kaluar. Ungu; Warna panengah sejen.

Salian sadayana ieu, dina sababaraha kasus, anjeun moal yakin kumaha ngaidentipikasi warna. Dina basa sejen, sanajan warna nu katingali bisa kasampak kawas warna primér atawa sekundér, éta teu sabenerna milik warna éta. Dina kasus sapertos kitu, sufiks -ish diperyogikeun. BeureumBisa jadi aya pamakéan warna béda kayaning yellowish, brownish. Urang bakal ngajelaskeun topik ieu sareng conto supados anjeun langkung ngartos!

  • Manehna boga kantong beureum. (Manéhna boga kantong beureum saulas.)
  • Tingali kana éta kaos oblong jeruk. Dimana anjeunna meuli eta? (Tingali éta tee jeruk! Dimana anjeunna meunang?)

Salaku tambahan, sapertos dina basa Turki, anjeun tiasa nambihan kecap sipat anu terang atanapi poék di hareup aranjeunna pikeun ngajelaskeun warna anu langkung saé dina basa Inggris. Anjeun tiasa ngadamel definisi warna anu langkung akurat ku ngagunakeun bulao poék (biru poék), coklat muda (coklat muda). Salaku tambahan, kelir caang Anjeun oge bisa make kecap sipat caang.



Kitu ogé diajar warna, anjeun kedah diajar kumaha naroskeun warna naon waé dina basa Inggris. Dina titik ieu, urang bisa nyebutkeun yén kalimah di handap bakal datang dina gunana!

  • Warna naon ieu? (Warna naon ieu?)
  • Warna mana anu anjeun pikaresep? (Warna mana anu anjeun pikaresep?)
  • Dupi anjeun gaduh kelir béda ieu? (Naha anjeun gaduh ieu dina warna anu béda?)
  • Dupi éta ngagaduhan beureum? (Naha ieu aya beureum?)
  • Abdi resep baju biru
  • Urang boga kelir béda. Naha anjeun hoyong ningali aranjeunna? (Urang ogé boga kelir béda. Hoyong gaduh katingal di aranjeunna?)

Hasilna, anjeun bakal ngalaman betah nalika diajar warna basa Inggris sareng kalimat di luhur. Upami anjeun diajar pola sapertos kitu, warnana bakal langkung permanén. Salaku tambahan, anjeun kedah nampi bantosan ti anu aya di sabudeureun anjeun nalika diajar warna basa Inggris. Khususna, anjeun kedah ningali warna dina rohangan hirup anjeun kalayan masihan artos. Upami anjeun ningali warna unggal detil anu anjeun pikahoyong sareng mendakan sarimbag basa Inggris saatosna, anjeun bakal diajar sasaruaan Inggris sadaya warna saatos sababaraha waktos.

kelir Inggris; Ieu duanana gampang tur nikmat. Hatur nuhun kana warna, anjeun gaduh kasempetan pikeun nganyatakeun diri anjeun dina cara anu langkung saé nalika nyarios basa Inggris. Sajaba ti éta, online kelir Inggris Urang kedah nambihan yén aya seueur sumber anu sayogi pikeun ngabantosan anjeun latihan.

Latihan dina Warna dina basa Inggris

  • Keju nyaéta ....
  • Jeruk nyaéta ....
  • Batubara nyaéta ....
  • Abong nyaéta….
  • Katumbiri nyaéta….
  • Tangkal nyaeta ….
  • Panonpoé nyaéta ….
  • Anggur nyaéta….
  • Getih nyaéta….
  • Jaketna nyaéta….
  • Pisang nyaéta ….
  • Kopi nyaéta….

Di handap anjeun bisa manggihan jawaban kana blanks luhur.

  • koneng
  • oranyeu
  • hideung
  • Grey
  • pinkish
  • hejo
  • koneng
  • hejo
  • beureum
  • hideung
  • koneng
  • coklat

Upami anjeun ngabéréskeun tés di handap, anjeun bakal gaduh pamahaman anu pangsaéna ngeunaan warna.

  • Naon warna primér?
  1. beureum ngora
  2. beureum
  3. hejo
  • Nu sanes warna primér?
  1. beureum
  2. koneng
  3. coklat
  • Lamun anjeun nyampur beureum jeung konéng, anjeun meunang ....
  • Lamun anjeun nyampur biru jeung beureum, anjeun meunang ....
  • Lamun anjeun nyampur konéng jeung biru, anjeun meunang….
  • Lamun anjeun nyampur hideung jeung bodas, anjeun meunang ....
  • Lamun anjeun nyampur bodas jeung beureum, anjeun meunang….
  • Cherry nyaéta….
  • Pisang nyaéta ….

Anjeun tiasa ngabandingkeun jawaban sorangan sareng jawaban anu leres di handap.

  • beureum
  • coklat
  • oranyeu
  • wungu
  • hejo
  • Grey
  • beureum
  • koneng

kelir Inggris sareng sarimbag Turki bakal mangpaat pisan pikeun anjeun!

héjo hideung

beureum kulawu

koneng bodas

biru laut

biru hideung

ungu pirus

héjo beureum

pérak jeruk

koneng pirus

wungu beige

pérak beige

biru bodas

oranyeu kulawu

Sampel Patarosan ngeunaan Warna dina basa Inggris

  • Naon warna méja? (coklat)
  • Méja coklat
  • Naha ucing hideung atanapi coklat? (hideung)
  • Ucing hideung
  • Naon warna tembok? (bodas)
  • Tembokna bodas
  • Naha mawar beureum atanapi bodas? (panolakan)
  • Mawar beureum
  • Naon warna langit? (biru)
  • Langit biru

Anjeun bisa kalikeun conto di luhur! Hatur nuhun kana conto ieu, bakal langkung gampang pikeun anjeun ngartos warna dina basa Inggris.

Dear babaturan; urang kudu nyebutkeun yén pamanggih diajar basa anyar ditarima ku sarerea. Urang kedah nyatakeun yén éta ngagaduhan kaunggulan sapertos pendak sareng jalma énggal, komunikasi dina cara anu langkung saé, ngartos budaya anu béda sacara jero, sareng ningali dunya tina sudut pandang anu béda. Salaku tambahan, upami anjeun diajar basa anu béda, anjeun bakal ngagaduhan kauntungan pikeun janten pangdéngé anu saé. Panaliti nunjukkeun yén jalma anu tiasa nyarios langkung ti hiji basa gaduh pikiran anu langkung aktif sareng kreatif.

Upami anjeun ngarasa teu cekap diajar basa anyar, anjeun kedah miceun pamikiran ieu pas mungkin. Anjeun bakal ngarasa untung lamun nyetél haté anjeun kana prosés ieu, nu bakal boring, nangtang komo leuwih waktos-consuming ti anjeun pikir, ti mimiti pisan. Perlu dipikanyaho yén sakitar 6 basa diucapkeun di dunya. Di antara loba basa nyobian diajar basa Inggris mangrupa pilihan. Muhun, Diajar basa inggris Naha éta téh perlu?

Alesan Diajar Inggris!

  • Inggris; Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, éta mangrupikeun basa anu paling umum di dunya. Sanaos seueur jalma nyorot Spanyol dina hal ieu, urang tiasa nyebatkeun yén dominasi basa Inggris langkung lega. Diperkirakeun yén hiji tina lima jalma di dunya nyarios basa Inggris. Sajaba ti éta, teu kudu dipopohokeun yén aya nu bisa ngarti ogé nu bisa nyarita basa Inggris. Hasilna, urang bisa disebutkeun yen teu paduli dimana di dunya maranéhna hirup, jalma diajar basa Inggris salaku basa asing kadua sanggeus basa indungna. Istilah sanésna, Diajar basa inggris; Ieu bakal salah sahiji kaputusan pangalusna anjeun bakal nyieun dina kahirupan anjeun.
  • Pakasaban sareng gaji anu langkung saé dina kaayaan ékonomi ayeuna; Ieu undoubtedly ngimpi dulur urang. Urang tiasa nyarios yén perusahaan janten internasional, henteu paduli naha éta alit, sedeng atanapi ageung. Dina titik ieu, pikeun digawé di hiji pausahaan internasional, kahiji Inggris anjeun kedah diajar. Henteu paduli naha anjeun cicing di Cina atanapi Jerman, anjeun tiasa nampi kasempetan damel pikeun perusahaan internasional di sakumna dunya kalayan pangaweruh anjeun ngeunaan basa Inggris. Salaku tambahan, anjeun kedah terang basa Inggris pikeun gaji anu saé! Nalika anjeun ningali jalma anu damel di perusahaan sapertos Google, Facebook, Apple, dimana sadayana hoyong damel, anjeun bakal ningali yén pangaweruh basa Inggrisna sampurna dina unggal aspék.
  • Kami parantos nyarios yén basa Inggris mangrupikeun basa anu dianggo di seueur nagara di dunya. Nyatana, urang tiasa nyarios yén dugi ka ayeuna, 57 nagara gaduh basa resmi. Dina basa sejen, eta dipaké salaku basa resmi di leuwih ti saparapat nagara di dunya. Ieu nyalira mangrupikeun alesan anu sah pikeun diajar basa Inggris!
  • Lamun anjeun mikir ngeunaan dunya bisnis, hal kahiji anjeun mikir Inggris Ieu sampurna normal! Kusabab Inggris; Éta mangrupikeun basa global dunya bisnis. Upami anjeun diajar basa Inggris, anu katelah basa parangkat lunak, sains, penerbangan, hubungan internasional, pariwisata sareng média, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun milarian padamelan kalayan kasempetan anu pikaresepeun di perusahaan multinasional. Sagedengeun ti eta, urang kudu nyebutkeun yén basa Inggris nyaéta basa perdagangan internasional. Seueur organisasi swasta, kalebet PBB, nampi basa Inggris salaku basa resmi.
  • Urang kedah nyebatkeun fitur sanés tina basa Inggris anu henteu diperhatoskeun ku seueur jalma. Ampir 80 persén studi akademik sareng makalah panalungtikan di dunya Inggris ditulis salaku. Pikeun nyebarkeun proyék-proyékna sareng ngamangpaatkeun studi akademik, khususna di paguron luhur dunya di Amérika Serikat, diajar basa Inggris anu efektif sacara akademis penting pisan.
  • Inggris Anjeun teu kedah mikir diajar ukur dina hal pendidikan sareng padamelan. Upami anjeun diajar basa ieu ku cara anu pangsaéna, anjeun bakal ngagaduhan kauntungan dina seueur aspék nalika iinditan. Dimana wae nagara di dunya anjeun angkat Inggris Anjeun kamungkinan pisan papanggih batur anu speaks. Upami anjeun angkat ka nagara anu sanés pikeun pendidikan atanapi alesan anu sanés, anjeun kedah diajar basa Inggris supados gaduh waktos anu nyaman sareng ngobrol sareng batur.
  • Inggris; Éta ogé basa média. Eusi média buletin warta panggedena di dunya kayaning televisi, majalah, koran, radio geus dihasilkeun dina basa Inggris ti baheula. Salian industri pilem sareng musik Amérika, urang kedah nyarios yén buletin warta Inggris ogé penting dina hal ieu. Hasilna, anjeun kedah terang basa Inggris supados tiasa nonton séri sareng pilem asing atanapi ngiringan warta. Upami anjeun diajar basa Inggris, basa média sareng seni internasional, anjeun tiasa ngaraosan sagala jinis sumber tanpa peryogi tarjamahan.
  • Inggris; Nyaéta basa internét ogé basa média. Seuseueurna situs wéb di dunya aya dina basa Inggris. Aya seueur situs wéb dina basa Inggris ngeunaan mata pelajaran sapertos pendidikan, bisnis sareng kaséhatan. Salaku tambahan, urang kedah nyarios yén situs anu anjeun kunjungi pikeun ngotéktak internét sareng nyéépkeun waktos ogé dina basa Inggris. Dina titik ieu, upami anjeun hoyong kauntungan tina internét saratus persén, anjeun kedah diajar basa Inggris.
  • Pentingna diajar basa Inggris Ieu nembongkeun dirina lolobana dina widang atikan. Basa resmi atikan nyaéta Inggris di loba nagara di Asia jeung Éropa, kitu ogé di Amérika jeung Inggris. Upami anjeun nyarios basa Inggris, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana seueur kasempetan akademik di luar negeri.
  • Inggris; Éta ogé basa sastra. Pikeun maca karya-karya anu ditulis ku panulis anu kasohor di dunya Inggris Ieu imperatif nu nyaho. Sangkan leuwih paham kana téks tinulis, kudu dibaca dina basa aslina. Dina titik ieu, upami anjeun parantos ngawasa basa Inggris, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun maca sareng ngartos karya sapertos kitu.
  • Urang kedah nyatakeun yén basa Inggris ogé efektif dina kamekaran otak. Langkung tepatna, upami anjeun diajar basa ieu, mémori anjeun bakal langkung saé. Upami anjeun bilingual, uteuk anjeun bakal sibuk salamina. Kalayan kecap sanésna, ieu mangrupikeun hal anu nunjukkeun yén mémori anjeun beuki kuat. Jeung deuih, Diajar basa inggris; Éta ogé mangpaat pikeun diajar basa asing kadua. Luyu sareng panalitian, urang ogé kedah nyatakeun yén basa Inggris bakal aya mangpaatna pikeun uteuk anjeun pikeun ngajaga diri nalika anjeun sepuh.

Kasimpulanana, pikeun sadaya alesan ieu, anjeun kedah diajar basa Inggris tanpa ragu dina pikiran anjeun. diajar basa ieu; Éta bakal nguntungkeun anjeun ku sababaraha cara sareng ogé penting dina hal kapercayaan diri anjeun. Nalika diajar basa Inggris, anjeun bakal mendakan yén unggal menit anjeun nyéépkeun diajar basa ieu patut pisan. Upami anjeun ngawasaan basa ieu, anjeun bakal kéngingkeun kauntungan anu signifikan dina hal kumaha kasampurnaan cocog sareng anjeun.

Cara Diajar Inggris

diajar kelir dina basa Inggris Wajar yén anjeun hoyong éta! Upami anjeun diajar warna, anu mangrupikeun subjek anu saderhana pisan, ku cara anu pangsaéna, anjeun bakal ningali yén pangaweruh ieu bakal mangpaat pisan khususna dina kahirupan sapopoe anjeun. Nanging, aya ogé sababaraha titik anu anjeun kedah perhatikeun nalika anjeun maju dina petualangan Inggris anjeun, anu anjeun ngamimitian ku warna. Kalayan kecap sanésna, upami anjeun hoyong maju nalika diajar basa Inggris, anjeun kedah damel dina cara anu langkung terencana sareng teratur. Dina titik ieu, kami pikir naséhat di handap ieu bakal mangpaat!

  • diajar kelir dina basa Inggris Upami anjeun hoyong, anjeun kedah ngamotivasi diri heula. Dina titik ieu, tujuan anu bakal anjeun setel bakal janten motivasi penting pikeun anjeun. Saatos anjeun nempatkeun usaha anu cukup pikeun motivasi, anjeun ogé kedah nangtukeun tingkat pangaweruh basa Inggris anjeun. Dina basa sejen, Anjeun kudu ningali naon tahap anjeun dina. Anjeun tiasa di tingkat pemula atanapi di tingkat panengah. Aya téknik diajar anu béda pikeun unggal tingkat.
  • diajar basa Inggris Anjeun kudu mertimbangkeun prosés step by step. Anjeun bisa jadi pohara alus dina grammar. Sanajan kitu, éta sampurna normal mun boga deficiencies dina nyarita jeung ngadengekeun. Dina titik ieu, Anjeun mimitina kudu nangtukeun program gawé pikeun deficiencies Anjeun. Salaku tambahan, anjeun kedah nyatakeun yén kaahlian maca, nyerat, ngadengekeun sareng nyarios bakal mangpaat pisan pikeun anjeun diajar basa Inggris sacara nyata.
  • Éta ogé penting pisan dina umur sabaraha anjeun mimiti diajar basa Inggris! Panaliti nunjukkeun yén diajar basa kedah dimimitian dina umur dini. Tapi, diajar warna dina basa Inggris Anjeun pernah telat pikeun eta. Anjeun tiasa ngamimitian diajar basa Inggris dina sagala umur. Sabab, métode atikan anu béda digunakeun pikeun unggal golongan umur. Urang tiasa nyebatkeun yén aya pendidikan pikeun murangkalih dimana cara anu langkung alami sareng bédana persépsi anu cocog sareng umur dipertimbangkeun. Perlu disebatkeun yén pendidikan anu langkung komprehensif diterapkeun pikeun rumaja sareng jaman engké. Sanaos anjeun telat diajar basa Inggris, anjeun henteu kedah kaleungitan motivasi anjeun. Otak manusa; Éta diprogram pikeun diajar basa dina sagala umur. Hatur nuhun kana metode latihan anu pas, anjeun tiasa nampi kasempetan pikeun diajar bahkan hal-hal anu anjeun pikir henteu tiasa diajar.
  • Dimana anjeun diajar basa Inggris ogé penting! Dina titik ieu, loba jalma diajar basa Inggris Urang tiasa nyarios yén anjeunna ngalaman masalah sareng éta. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa diajar basa ieu dina kanyamanan di bumi anjeun. Hatur nuhun kana kamekaran téknologi Diajar basa inggris Anjeun gaduh seueur pilihan pikeun nami anjeun. Anjeun tiasa diajar basa Inggris iraha waé sareng dimana waé anjeun hoyong, hatur nuhun kana palatihan online anjeun bakal nampi dina internét. Salaku tambahan, anjeun kedah adaptasi pendidikan basa Inggris kana kahirupan sapopoe. Dina basa sejen, Anjeun kudu evaluate naon geus diajar ku cara praktis tinimbang teoritis. Dina hal ieu, urang tiasa masihan conto kelir basa Inggris, nu subyek artikel urang. Urang kudu nyebutkeun yén unggal item di lingkungan anjeun boga sahanteuna hiji warna. Dina titik ieu, urang tiasa nyarios yén warna bakal langkung permanén dina pikiran anjeun upami anjeun diajar sarimbag basa Inggris tina warna barang-barang anu paling caket.
  • Sakumaha anu kami nyarios sateuacanna, salami pendidikan basa Inggris anjeun, penting pisan dina tahap naon anjeun nuju! Urang kedah disebatkeun yén aya genep tingkatan anu béda dumasar kana Kerangka Rujukan Umum Éropa pikeun Basa. A1 Pemula ve A1 SD Tingkat; nuduhkeun tingkatan éksprési kahirupan sapopoé anu basajan bisa ditulis jeung diucapkeun. Aya tingkat béda: B1 Panengah, B2 Upper panengah, C1 Advanced, C2 Mahir. Dina titik ieu, kedah disebatkeun yén upami anjeun nembé ngamimitian diajar basa Inggris, tingkat A1 sareng A2 cocog pikeun anjeun. Nanging, upami anjeun nuturkeun léngkah-léngkah anu leres, anjeun tiasa gancang-gancang maju ka tingkat maju.

Tungtungna, kelir Inggris Urang kedah nyatakeun yén téhnik memorization kecap cocog pikeun anjeun dina pendidikan basa Inggris, khususna dina basa Inggris.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
2 Koméntar
  1. Ismail nyebutkeun

    Subyek warna dina basa Inggris anu anjeun terangkeun saé, hatur nuhun, tapi kami nyangka yén subjek warna dina basa Inggris kedah dirojong ku visual.

  2. Tessa nyebutkeun

    Warna Inggris dijelaskeun pisan hatur nuhun

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

dalapan belas + lima =