komunikasi

Hello babaturan dear.

Hatur nuhun pikeun ngadatangan situs urang.
Bari anjeun kapaksa mangpaatkeun Tangtu Jerman kami visual jeung ditulis, anjeun teu ngartos, upami aya patarosan naon punten ngagantung sirah anjeun contact@almancax.com Ulah ragu pikeun nulis ka alamat e-mail urang.
Urang bakal nyoba ngajawab sagala patarosan anjeun ngeunaan ramatloka urang pas mungkin.

Anjeun ogé tiasa ngirim opini, saran, kritik positip atanapi négatif sareng keluhan ngeunaan situs kami sareng kontén dina situs kami. contact@almancax.com Anjeun tiasa nulis ka alamat e-mail urang.

Alamat e-mail kami dipariksa périodik sareng urang tiasa deui kana e-mail anu anjeun kirimkeun dina waktos anu singget.

Urang bakal kritik positif atawa négatif anjeun sarta ngabagéakeun bongbolongan anjeun jeung opini.

Hormat jeung cinta keur tawaran urang, keukeuh we nu ayaan hébat dina pangajaran Jerman.

Tim www.almancax.co


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

6 Koméntar
  1. seda nyebutkeun

    Hatur nuhun pikeun ngadegkeun situs sapertos. Hatur nuhun pisan, anjeun hébat.

  2. SELÉN nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan ka TIM GERMANCAX.COM. SELAMAT JEUNG CINTA.
    Hatur nuhun pisan pikeun Nyiapkeun situs pangajaran Jerman sapertos. Babaturan di sakola sadayana nganggo ieu situs, bahkan para guru henteu tiasa nerangkeun anu saé pisan. AYA PELAJARAN Jérman anu saé pisan di dieu

  3. kali kuring nyebutkeun

    Abdi Kerim ti SMA kelas 75. Taun ieu abdi lulus kelas 10. Abdi henteu ngagaduhan guru Jerman di kelas 9. Guru cabang anu sanés lebet ka kelas urang. Babarengan guru urang, urang diajar sagala palajaran Jerman urang tina situs ieu. Naon anu bisa kuring ngomong, abdi tiasa disebutkeun yen anjeunna searched pikeun guru Jerman na. Kami salawasna ngagunakeun dokumén kami diundeur ti situs ieu dina palajaran Jerman. Hatur nuhun pisan, sadaya jejer anu dipilarian parantos sayogi.10. Sigana urang bakal neruskeun diajar Jerman tina situs ieu di kelas 🙂

  4. MarlinMic nyebutkeun

    Классный сайт про спортивные упражнения

  5. kanu kanu nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan pikeun nyiapkeun situs sapertos kitu, kami sering ngagunakeun situs anjeun dina palajaran Jerman kami.

  6. eymen nyebutkeun

    böyle bir almanca öğrenme sitesi hazırladığınız için çok teşekkür ederiz
    9 eylül fen lisesi öğrencilerinden selamlar

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

4 × 5 =