kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Buah Inggris

Dina kursus Kuliah Buah Inggris ieu, urang bakal diajar ngadamel conto kalimat ngeunaan nami buah dina basa Inggris, éjahan sareng ngucapkeun buah dina basa Inggris, sareng buah Inggris.

Kami parantos nyiapkeun visual anu hadé pikeun anjeun di handap ieu. Gampang diajar basa Inggris ku gambar. Anjeun tiasa sacara gampil diajar poko buah dina basa Inggris ku visual anu enak sareng pikaresepeun urang. Ieu berkah anu indah anu dipasihkeun ku Gusti urang pikeun urang. Mimiti, tingali buah Inggris anu dijelaskeun dina penjelasan, maka anjeun bakal ningali buah Inggris sareng sarimbag turki dina daptar. Anjeun bakal diajar langkung seueur ngeunaan bungbuahan dina basa Inggris nalika anjeun ngagulung ka handapeun halaman kami.

Buah Inggris (kalayan Gambar)

bubuahan inggris - nanas inggris

TR: Nanas EN: Nanas



bubuahan inggris - anggur inggris

TR: Anggur EN: Anggur


bubuahan inggris - peach inggris

TR: Persik EN: Persik


bubuahan inggris - jeruk inggris

TR: Jeruk EN: Jeruk


bungbuahan inggris - english banana

TR: Pisang TR: Pisang



bubuahan inggris - tangerines inggris

TR: Tangerine EN: Tangerine


bubuahan inggris-jeruk nipis

TR: Limon EN: Limun


bubuahan inggris - anjir inggris

TR: Gbr EN: Gbr



bubuahan inggris - samangka inggris

TR: samangka EN: samangka


bubuahan inggris - melon inggris

TR: Melon EN: Melon


bubuahan inggris - apricot inggris

TR: Aprikot EN: Apricot


bubuahan inggris - céri Inggris

TR: Kiraz EN: Cherry


bubuahan inggris - inggris kiwi

TR: Kiwi EN: Kiwi


bubuahan inggris - english coconut

TR: Kalapa EN: Kalapa


bubuahan inggris - jeruk bali inggris

TR: Jeruk bali EN: Jeruk bali


bubuahan inggris - plum inggris

TR: Erik EN: Plum



bubuahan inggris - english apple

TR: Apple TR: Apple


bubuahan inggris- strawberry inggris

TR: Stroberi TOP: Stroberi


bubuahan inggris - blackberry inggris

TR: Blackberry TOP: Blackberry


bubuahan inggris - english quince

TR: Quince EN: Quince


bubuahan inggris - pear Inggris

TR: Pir EN: Pir

Nami buah anu paling umum dina basa Inggris

Sapertos dina sadaya bahasa, nami buah sering dianggo dina basa Inggris. Nanging, sababaraha hal ieu langkung sering lumangsung tibatan anu sanés. Ieu katingali sapertos kieu;

  1. apel
  2. Alpuket
  3. Avacado
  4. Cau
  5. buah beri hideung
  6. Buah beri biru
  7. buah Cherry
  8. Kalapa
  9. buah ara
  10. anggur
  11. Anggur
  12. buah kiwi
  13. Lémon
  14. Jeruk nipis
  15. Mandarin
  16. buah manggah
  17. Mélon
  18. Néktarin
  19. oranyeu
  20. gedang
  21. markisa buah
  22. buah pir
  23. Buah pir
  24. danas
  25. buah plum
  26. dalima
  27. Lima belas
  28. Buah raspberry
  29. Strrawberry
  30. Samangka

Disarankeun anjeun diajar aranjeunna nalika digawé, henteu ngapalkeunana. Kusabab ngapalkeun alami bakal nyababkeun anjeun hilap, upami anjeun henteu ngulang deui saatos bari. Kukituna, sakabeh proses ogé bakal leungit, wasting waktu sia-sia.

Janten, naon sasaruaan Turki tina kecap ieu sareng kumaha cara ngucapkeun na?

Nami buah sareng lafal dina basa Inggris

Topik ngucapkeun mangrupikeun salah sahiji masalah ageung, utamina di kalangan murid sareng anu anyar dina basa Inggris. Salah sahiji alesan pikeun ieu nyaéta yén perhatian alatan teu acan mayar kanggo masalah éta. Nanging, lafal anu salah tiasa ngagaduhan hartos anu béda dina sababaraha kasus.

Sarua tina buah dina basa Inggris sareng cara ngucapkeunana sapertos dina tabel di handap ieu.

Bungbuahan Ngaran Turki Lafal
apel apel Epil
Alpuket apricots Eprikit
Avacado Alpuket Alpuket
Cau pisang Gedong
buah beri hideung buah beri hideung Pigeulang
Buah beri biru Blueberry Bluberiy
buah Cherry buah ceri Ery
Kalapa kalapa Kalapa
buah ara figs buah ara
anggur anggur Greyp
Anggur jeruk grepprut Greypfuriyt
buah kiwi kiwi kiwi
Lémon Limon Lemin
Jeruk nipis Jeruk nipis Laym
Mandarin tarawangsa Beueus
buah manggah buah manggah Mengo
Mélon melon Melın
Néktarin Néktarin Néktrin
oranyeu jeruk Orinc
gedang gedang Pepaya
napsu buah Buah karep Sateuacanna Furiyt
buah pir peaches Bajingan
Buah pir Pears Peir
danas danas Paynepil
buah plum Erik Pılam
dalima dalima Pomegiranite
Lima belas quince Kuins
Buah raspberry buah prambus Razberiy
buah strawberry strawberries Sitrowbar
Samangka samangka Wotramel

Tabel I: Buah-buahan dina basa Inggris, basa Turki sareng cara ngucapkeun na

Diajar aranjeunna bakal ningkatkeun kosakata anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun basa ku langkung aktip.

Buah Inggris

Nalika diajar basa Inggris, kosa kata penting pisan ogé élmu tata basa. Dina raraga nyarios basa Inggris anu lancar, perlu aya kosa kata anu luhur. Dina tulisan ieu, anjeun tiasa maca hartos nami buah dina basa Inggris sareng kumaha cara nganggona dina paguneman sadidinten.

Daptar kosakata buah Inggris Anjeun tiasa ningali hartos tina buah-buahan anu paling seueur dianggo. Émut pikeun diajar kecap-kecap ieu sering, boh ku nyerat sareng nyarios, pikeun pinuh nganut kana lafal anu leres. Prakték ngucapkeun unggal kecap kalayan banter bakal ngabantosan anjeun diajar basa Inggris kalayan langkung gampang.

Hayu urang mimitian ku kasalahan umum. Dina élmu botani, klasifikasi pepelakan salaku buah sareng sayuran mangrupikeun seueur jalma salah terang. Buah sareng sayuran diklasifikasikeun numutkeun bagian tina pepelakan anu asalna. Buah ngagaduhan siki anu asalna tina pepelakan kembangan. Sayuran asalna tina akar, lampu, daun sareng batang pepelakan. Kami sering ngajelaskeun sababaraha buah ieu salaku "sayuran" (misal tomat, alpukat, terong) tapi ieu buah-buahna.

Éta ngagaduhan nilai komérsial sabab ogé dianggo dina tuangeun parantos sapertos buah, jam sareng marmalade. Nyatana, henteu sadaya buah tiasa didahar. Dina kaca ieu, anjeun tiasa mendakan buah dapur umum sareng hartos na.

Diajar Buah dina basa Inggris

Pastikeun latihan unggal kecap anyar anu anjeun mendakan. Utamana cobian ngajawab patarosan ieu ngeunaan kahirupan sadidinten anjeun dina basa Inggris.

  • Anu mana anu paling anjeun pikaresep?
  • Naha gampang pikeun mésér buah seger di tempat anjeun cicing?
  • Naon buah anu anjeun henteu kantos nyobian?

Candak sapotong kertas pikeun latihan sareng nyerat sababaraha paragraf pikeun ningkatkeun kosakata ieu (éta bakal ngabantosan anjeun pikeun nginget kecap langkung gampang). Anjeun tiasa ogé latihan ku nyarios pisan ka nyalira atanapi sareng rerencangan.

Buah-buahan dina conto Kalimat Bahasa Inggris

  1. Éta cau.
  2. Ieu mangrupikeun melon.
  3. Ieu kiwi.
  4. Aya opat jeruk dina karinjang.
  5. Abdi resep apel
  6. Abdi henteu resep pelem.
  7. Anjeunna henteu resep lemon.
  8. Tangerine mangrupakeun buah sitrus.
  9. Anjeun kedah tuang buah unggal dinten.
  10. Abdi mésér sakilo apél.
  11. Abdi resep buah garing.
  12. Anjeunna resep tuang buah seger.
  13. Sally resep jus buah.
  14. Buah ieu bau anu saé.
  15. Aya seueur tangkal buah di kebon.
  16. Melon mangrupakeun buah usum panas.

Mimiti, cobian tarjamahkeun kalimat-kalimat di luhur kana basa Turki nyalira. Teras parios sareng ieu pikeun mariksa kasalahan anjeun. Harti kalimat ngeunaan buah Inggris ieu sapertos kieu.

Harti Turki

  1. Ieu cau.
  2. Ieu mangrupikeun melon.
  3. Ieu kiwi.
  4. Aya opat jeruk dina karinjang.
  5. Abdi resep apel.
  6. Abdi henteu resep pelem.
  7. Anjeunna henteu resep lemon.
  8. Tangerine mangrupakeun buah sitrus.
  9. Anjeun kedah tuang buah unggal dinten.
  10. Abdi mésér sakilo apél.
  11. Abdi resep buah garing.
  12. Anjeunna resep tuang buah seger.
  13. Sally resep jus buah.
  14. Buah ieu ngagaduhan bau anu saé.
  15. Aya seueur tangkal buah di kebon.
  16. Melon mangrupakeun buah usum panas.

Bungbuahan dina Patarosan Bahasa Inggris

  1. Naon ini? - Ieu jeruk.
  2. Naha anjeun resep quince? - Leres, kuring resep quince.
  3. Naha Emma resep aprikot? - Leres, anjeunna resep aprikot.
  4. Naha anjeun hoyong buah? - Leres, punten.
  5. Buah mana anu anjeun paling resep? - Kuring paling resep jeruk.
  6. Naha anjeun mesék alpuket? - Leres abdi kersa.
  7. Naon buah karesep anjeun? - Buah karesep kuring nyaéta céri.
  8. Sakumaha sakilo stroberi?
  9. Dimana tangkal kalapa tumuh di dunya?
  10. Kumaha cara tuang nanas?

Harti Turki

  1. Naon ini? - Ieu jeruk.
  2. Naha anjeun resep quince? - Leres, kuring resep quince.
  3. Naha Emma resep aprikot? - Leres, anjeunna resep aprikot.
  4. Naha anjeun hoyong buah? - Sumuhun punten.
  5. Buah mana anu anjeun paling resep? - Kuring paling resep jeruk.
  6. Dupi anjeun mesék alpuket? - Leres abdi badé.
  7. Naon buah karesep anjeun? - Buah karesep kuring nyaéta céri.
  8. Sakumaha sakilo stroberi?
  9. Dimana melak kalapa di dunya?
  10. Kumaha cara tuang nanas?

Bungbuahan Téks Sampel dina basa Inggris

Buah-buahan saé pisan pikeun kaséhatan urang. Sadayana kedah tuangeun aranjeunna biasana. Aya seueur alesan pikeun ieu. Mimiti, anjeun henteu kedah masak aranjeunna. Kadua, gampang pisan mendakan. Katilu, aranjeunna ngagaduhan serat anu saé pisan pikeun dicerna. Salaku tambahan, bungbuahan gaduh kalori low. Janten anjeun henteu ngiringan beurat. Sumawona, buah nyegah sababaraha panyakit sapertos panyakit jantung sareng kanker. Disagigireun ieu, buah gaduh vitamin sareng mineral. Anu pamungkas, bungbuahan gaduh raos sareng bau anu saé pisan. Anjeun gaduh seueur alesan pikeun ngasupkeun buah dina kabiasaan tuang anjeun.

Ngagunakeun Suka / Henteu Suka

Nalika urang nyarios naha urang resep buah atanapi henteu, urang nganggo kecap "resep" pikeun buah-buahan anu urang resep sareng "teu resep" kanggo anu urang henteu resep.

Conto kalimat ngeunaan hal ieu;

  • I siga apel / Ay lik epıl / Abdi resep / resep apel.
  • anjeun siga quince / yu like kuins / You like / love quince.
  • We siga strawberry / wi like cytrober / urang resep / kami resep strawberry.
  • anjeun siga céri / céri amis / anjeun resep / anjeun resep céri.
  • He siga cau / hi kawas bınena / Anjeunna resep / resep cau.
  • manehna siga jeruk / shi lik orınc / Anjeunna resep / resep jeruk.
  • maranehna siga melon / Deylik malın / Aranjeunna resep / cinta melon.

Ayeuna hayu urang masihan conto kalimat négatip:

  • I teu resep Apel / kuring henteu resep apel.
  • We teu resep Kami henteu resep quince / Quince.
  • He teu resep plum / Anjeunna henteu resep plum.
  • maranehna teu resep bowler / Aranjeunna henteu resep melon.
  • anjeun teu resep pir / Anjeun teu resep pir.

Buah Inggris pikeun Pendidikan Dasar

Pikeun murid SD, aranjeunna resep pisan diajar matéri buah dina basa Inggris. Diajar nami buah tiasa janten pikaresepeun pikeun murangkalih, ieu mangrupikeun daptar nami buah dina basa Inggris anu tiasa anjeun latihan sareng budak leutik anjeun.

Hususna pikeun barudak SD sareng prasekolah, diajar basa Inggris tiasa langkung gampil ku lagu sareng pidéo. Ieu pikaresepeun sareng saderhana Lirik lagu buah Inggris urang bakal bagikeun. Anjeun tiasa nyanyi lagu ieu sareng murid atanapi murangkalihna supados aranjeunna tiasa latihan.

Lirik "The Fruits Song"

Abdi resep jeruk.

Aranjeunna jeruk sareng buleud Abdi leres-leres bogoh ka aranjeunna.

Aranjeunna Juicy sareng amis sareng ngeunah pisan!

Jeruk anu saé pikeun kuring!

 

Cau, cau, cau!

Aranjeunna scrumptious sareng karesep kuring.

Éta melengkung sareng konéng sareng kulit anu kandel pisan.

Pisang anu saé pikeun kuring!

 

Aya seueur pisan jinis buah.

Dupi anjeun namina sababaraha?

Pisang, Kiwis, Stroberi, Persik, Apel.

Sakitu seueur warna, bentuk sareng ukuran anu béda.

Céri, Anggur, Mélon, Mutiara, Nanas sareng seueur deui!

 

Stroberi leres ngeunah.

Aranjeunna ngajantenkeun kuring hoyong ngusap beuteung kuring.

Aranjeunna beureum sareng juicy sareng ngeunah pisan!

Stroberi anu saé pikeun kuring!

 

Anggur Anggur Anggur aya dina tandan!

Éta aya warna anu béda, Hideung, Beureum atanapi Héjo!

Aranjeunna leutik pisan sareng raos, snack gampang!

Anggur anu saé pikeun kuring!

 

Aya seueur pisan jinis buah.

Dupi anjeun namina sababaraha?

Pisang, Kiwis, Stroberi, Persik, Apel.

Sakitu seueur warna, bentuk sareng ukuran anu béda.

Céri, Anggur, Mélon, Mutiara, Nanas sareng seueur deui!

 

Abdi bogoh samangka. Mangrupikeun buah anu paling parah.

éta héjo di luar sareng beureum dina jero.

Samangka alus pikeun kuring!

 

Abdi resep potongan Nanas.

Aranjeunna nikmat sareng amis kuring resep pisan ka aranjeunna.

Aranjeunna konéng sareng unik sareng ngeunah pisan!

Nanas anu saé pikeun kuring!

 

Aya seueur pisan jinis buah.

Dupi anjeun namina sababaraha?

Pisang, Kiwis, Stroberi, Persik, Apel.

Sakitu seueur warna, bentuk sareng ukuran anu béda.

Céri, Anggur, Mélon, Mutiara, Nanas sareng seueur deui!

Naha anjeun nyobian mendakan buah karesep anjeun di supermarket atanapi hoyong nyarios ngeunaan buah anu anjeun resep sareng henteu resep, anjeun kedah terang nami buah dina basa Inggris. Aya seueur ngaran buah anu béda pikeun diajar tapi henteu hartosna éta mangrupikeun tugas anu teu mungkin, anjeun tiasa diajar arti Inggris tina buah naon waé dina waktos anu singget ku diajar sababaraha sakaligus.

Babaturan anu dipikacinta,

Sakumaha anjeun terang, diajar basa, khususna basa Inggris, parantos penting pisan ayeuna. Inggris anu digunakeun sacara global mangrupikeun salah sahiji anu paling penting diantarana. Kecap mangrupikeun salah sahiji bantosan anu paling ageung pikeun diajar basa Inggris. Beuki kecap anu dipikaterang, beuki seueur kalimat anu tiasa diwangun.

Buah Inggris mangrupikeun unsur-unsur anu nyandak rohangan panggedéna, sanaos sigana henteu pati penting dina sababaraha waktos. Kusabab buah Inggris sering disebatkeun dina kahirupan sadidinten. Sanaos dipikaterang yén aya seueur bubuahan di dunya, nami Inggrisna henteu dipikaterang dina seueur waktos.

Dina hal ieu, timbul masalah ageung upami kalimat anu ngandung nami buah badé didamel. Éta ogé ngajantenkeun hésé ngartos téks anu ngandung nami buah. Janten salah sahiji hal munggaran anu kedah anjeun laksanakeun nalika diajar basa Inggris nyaéta buah dina basa Inggris. Upami anjeun nembé ngamimitian sareng milari tempat pikeun sadaya buah dina daptar, tingali kana méja kami.

Pelafalan anu leres dina unggal bahasa penting pisan. Kusabab lafal anu salah panginten moal kahartos ku jalma sanés. Dina hal ieu, komunikasi moal mungkin. Kusabab kitu, anjeun tiasa diajar kumaha maca kecap-kecap anu ditaroskeun tina tabel kami.

Naon Anu Kedah Dianggap Nalika Diajar Basa Inggris?

Aya seueur kasalahan nalika diajar basa Inggris. Diajar lepat bakal mangaruhan prosés diajar basa langkung négatip. Kusabab hésé pisan menerkeun hal anu salah paham. Seueur jalma ayeuna nyandak kursus pikeun diajar basa Inggris. Kengingkeun latihan propésional sapertos kitu bakal ngajarkeun anjeun basa ieu leres. Nanging, teu mungkin pikeun kéngingkeun hasil upami anjeun henteu nyobian diajar nyalira.

Pikeun ieu, pelajaran anu diajarkeun dina dinten éta kedah diulang unggal dinten sareng usaha pribadi kedah dilakukeun. Upami anjeun ngantunkeun latihan ku kecap sanésna, hasilna bakal lumayan low.

Kumaha Diajar Barudak Basa Inggris?

Pendidikan bahasa kedah dilakukeun sacara béda-béda antara unggal kelompok umur. Upami ieu henteu diperhatoskeun, jalma moal tiasa nguntungkeun tina pendidikan anu bakal ditampi.

Nalika ngajar basa Inggris ka murangkalih, anjeun kedah ngajantenkeun langkung pikaresepeun sareng visual. Kaseueuran jalma mikirkeun pidéo sareng kartun Inggris di dieu. Nanging, épisiénsi diajar sareng pidéo bakal langkung handap, sabab basa Inggris barudak henteu acan ningkat.

Kusabab nalika diajar basa, barudak kedah nalungtik sareng diajar kecap anu aranjeunna tingali. Alesan utama pikeun ieu nyaéta yén barudak henteu tiasa nuturkeun tarjamahan sareng ucapan dina waktos anu sami.

Pikeun ieu, disarankeun anjeun mésér komik basa Inggris sareng buku carita anu cocog pikeun barudak. Kusabab unsur-unsur anu disebatkeun sacara visual didasarkeun sareng anu sami sareng basa Inggris objékna ditulis, maka diajar langkung épisién bakal dilakukeun. Salaku conto, nalika kecap "cau" nembongan handapeun gambar "cau", éta bakal kahartos naon éta, sanaos henteu ditulis dina basa Turki.

Janten, solusi anu langkung épéktip bakal diala nalika atikan barudak dirojong ku visual. Nanging, ieu leres upami murangkalih alit pisan. Pangrojong tiasa didapet tina pidéo sareng pilem basa Inggris bari ngapalkeun kecap dina umur anu langkung sepuh. Nanging, teu kedah aya tarjamahan Turki di dieu. Kusabab dina hal ieu, uteuk sacara otomatis diarahkeun ka dieu.

Salaku tambahan, henteu paduli kelompok umur murid, éta kedah dianggo dina kahirupan sadidinten. Barudak alit tiasa ngabantosan pisan ku ngalaksanakeun kosa kata unggal dinten sareng sepuhna. Jalma-jalma kelompok umur tangtu gampang ngalakukeun ieu ku pangulangan sapopoé.

Kumaha Diajar Basa Inggris ka Rumaja?

Upami nonoman hoyong diajar basa, buku gambar bakal saderhana sareng matak pikaboseneun pikeun aranjeunna. Kusabab kitu, pikeun kéngingkeun épisiénsi, kedah ngalih kana karesep langkung propésional sareng ngabédakeun padika. Pikeun ieu, latihan basa disarankeun.

Nanging, ogé penting pikeun kéngingkeun pendidikan anu leres nalika diajar basa. Di sakola, pelajaran kedah dilakukeun leres sareng leres, sareng PR kedah réngsé kalayan henteu reureuh. Upami teu kitu, upami henteu dilakukeun deui, masalahna bakal hilap, janten hasilna bakal handap.

Éta ogé solusi anu saé pikeun kéngingkeun latihan profesional di luar sakola sareng ngadaptar dina kursus bahasa. Kusabab anu ngajar di lembaga ieu umumna nyarios basa indungna. Janten, jalma tiasa nyandak pelajaran anu langkung épéktip langsung ti anu nyarios basana nyalira. Émutan kecap, di sisi anu sanésna, mangrupikeun tugas praktis anu tiasa dilakukeun ku saha waé.

Nanging, hal ieu sanés dina kaayaan sapertos diajar tata basa sareng struktur kalimat. Kusabab ieu moal tiasa diajar nyalira, bakal langkung pantes pikeun nampi latihan profesional.

Pikeun ieu, disarankeun pikeun ngalakukeun panilitian sateuacan ngadaptar dina kursus. Kusabab aya seueur lembaga anu nyayogikeun pendidikan Inggris ayeuna. Nanging, henteu sadayana ogé kualitasna sami. Anu anjeun kedah waspada di dieu nyaéta anu instruktur nyayogikeun palatihan, dokumén anu dipibanda, sareng naha aranjeunna nyarios basa aslina.

Kituna, anjeun kedah nalungtik kabijakan pendidikan lembaga. Inpormasi ieu ditulis dina situsna. Ayeuna, seueur lembaga sareng perusahaan ngajaga situsna nyalira. Di dieu, anjeunna masihan inpormasi lengkep ngeunaan dirina sareng jasa anu aranjeunna pasihkeun. Masalah sapertos kumaha kursus dikirimkeun dina kursus bahasa, sabaraha jam sareng naon status asup deui anu penting pisan.

Kusabab kitu, kaseueuran organisasi basa ngirimkeun inpormasi ieu dina halaman wébna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun kéngingkeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun ku mariksa aranjeunna sareng maca éta sacara rinci.

Ngitung sadayana ieu bakal ngabantosan anjeun diajar buah Inggris sareng Inggris langkung saé. Nanging, ieu henteu sadayana, sakumaha anu parantos kami sebatkeun. Sadaya ieu bakal cekap upami anjeun henteu ngalakukeun usaha nyalira.

Ku alatan éta, malikan kecap nyalira di imah bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éfisiénsi anu langkung ageung. Buah-buahan anu kami pasihkeun dina basa Inggris mangrupakeun topik anu penting pisan pikeun anjeun pikeun diajar buah anu dianggo dina kahirupan sadidinten.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran