Kategori Scan

kali Jerman sarta kalimat

Times Jerman sarta kalimat Jerman

Perfekt Jérman

Dina palajaran ieu anu judulna ceramah Perfekt Jerman, urang bakal masihan inpormasi singget ngeunaan waktos perfekt Jerman. Tadi…

frasa nomina Jerman

KALIMAH LAIN BAHASA Jérman, STRUKTUR KALIMAH Jérman, KURSUS NGAJI KALIMAH Jérman

Negatives Jerman

Dina palajaran ieu, urang bakal ningali kalimat négatip dina basa Jerman. Janten, contona, kalimat "das ist ein Kind" (ieu budak)…

Konjugasi Kecap Pagawé Jérman

Topik anu bakal urang bahas dina palajaran ieu: Konjugasi Kecap Pagawéan Jerman Babaturan anu dihormat, dina tulisan ieu, kecap pagawéan Jerman,...