Jerman éta ist das kapang Kuliah

6

Dina bagian ieu, urang bakal nalungtik pola patarosan saderhana sareng kamungkinan waleran anu tiasa dipasihkeun pikeun ningkatkeun sareng ngadukung topik Jérman anu parantos kami terangkeun. Bagéan ieu bakal langkung praktis.



Situs basajan urang jeung Jerman diciptakeun

Formulir patarosan Jerman urang basajan:

Naon eta hartosna?
Naon ieu téh?

Naon eta hartosna? (naon ieu?)

Das ist ein Haus (Ieu imah a)

Naon eta hartosna? (naon ieu?)

Otomatis (ieu mobil aya)

Naon eta hartosna?

Das ist ein Buch (ieu buku)

Ist das ein Buch? Dupi ieu buku?

Nein, das ist kein Buch (henteu, ieu sanes buku)

Naon eta hartosna? (naon ieu?)

Das ist ein Heft (ieu catetan buku)

Geus aya didieu Otomatis? (Dupi ieu mobil?)

Nein, ayeuna aya Otomatis (henteu aya sanés mobil)

Naon eta hartosna? (naon ieu?)

Aya beus (ieu beus)

Ist das ein Pferd? Anjeunna kuda?

Ja, das ist ein Pferd (leres, éta kuda)

Ist das eine Katze? Dupi éta ucing?

Nein, das ist keine Katze, das ist e pferd (henteu, manéhna henteu ucing, manéhna nyaéta kuda)



Upami anjeun nguji conto di luhur, anjeun tiasa ngartos jejerana.
Anjeun ogé tiasa ngembangkeun conto ngaliwatan sababaraha dialog.

Ku ningkatkeun conto anu di luhur, bakal aya mangpaat pisan dina kahirupan sapopoe
anjeun bakal geus diajar topik.
Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun tiasa diwaler ku anggota almancax.
Prestasi ...


RİSALE-i Nur vecizeler
Kahirupan téh tapi ibukota saeutik. Loba hal nu perlu.

hikmah manusa jeung tujuan ngirim dunya ieu; Kuring nyaho alam semesta jeung karpét-Hiji percaya jeung ibadah.

Paling untung aya jalma nu: poho dunya pikeun akhirat teh, akhirat teu berkurban di dunya.

Karpét-Beneficent, pakasaban pangpentingna anu Abdi hoyong ti Ibad téh Hatur aduh.

Amelie Anjeun Riza-yi kedah janten ketuhanan. Mun anjeunna Razi, sanajan henteu signifikan pikeun sakabeh küssen dunya.

dunya ieu fana. kasus pangbadagna, nyaéta mun meunang dunya nu paduli. Tanpa lalaki mantap ieu i'tika leungiteun kasus nu bener.

Kamulyaan kejem tertindas kapang zillet hijrah dieu maranéhna balik. Kitu pangadilan-abdi anu ditinggalkeun kübraa.

Sultan-i mangrupakeun semesta, konci pikeun sagalana di anjeunna, Anjeunna nyandak leuwih reins di leungeun sagalana.

Naon pentingna solat? Klik diajar
Naon panggedena bisi manusa? Klik diajar
Ongkos kursus SMA kami di AS CARA ALLAH TANITTIRIY? Klik diajar
Saperti dipedar di Diréktori Pemuda, nonoman bakal balik mamang teu. Summer dina ragrag jeung usum tiris, sarta beurang masihan tempat ka robah di malem na wengi kat'iyet, nonoman bakal ngarobah malah umur heubeul jeung pati. Mun anjeunna fana tur nonoman fana arah chaste hayrata Sanajan suplai di susun ku anjeunna keur kantos, bakal meunang bounty of a Injil nonoman aranjeunna masihan sagala decrees Surgawi ieu.

Mun sefahet consumables Sanajan, kumaha urang yén pikeun menit alatan tina amukan tina carita, juta menit nu dicokot hukuman panjara; kitu teuing, nonoman di homo-i apartemen sah pelesir jeung rasa, akhirat lian ti mes'uliyet na ti makam kaduhung ti hukuman ti lohor jeung tina dosa sarta mücâzât duniawi, anjeunna waras nu tinimbang ngaleungitkeun ti rasa tina rasa sarua ngajamin tiap experiance ngora.
.
.
.
Mun arah susun buka nonoman pisan menawan tur geulis berkah-bakal masihan zakat ketuhanan jeung amis tur kuat hartosna-abdi salaku akhirat terang pisan tur nonoman langgeng sakumaha hasilna, jeung Ayat pisan unambiguous dina Al Qur'an hususna sagala buku sawarga jeung decrees aranjeunna masihan kami warta alus. Lamun ieu téh bebeneran. Sarta saprak éta kacukupan keur bunderan halal tina pelesir. Jeung sajam saprak nikmat dilarang di apartemen, sakapeung metot sataun na sapuluh taun 'hukuman panjara. Tangtu, salaku berkah Hatur ka nonoman, anu berkah amis tina chastity, mun expend arah perlu jeung penting.

Tim almancax hayang maneh sukses ...


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
6 Koméntar
  1. saena nyebutkeun

    Ieu naon anu kuring néang, tapi hatur nuhun saeutik

  2. merve nyebutkeun

    Abdi bogoh eta

  3. svda nyebutkeun

    eta hartina éta ist das di Jerman naon hartina 🙂

  4. Herbertkeymn nyebutkeun

    Halo sadayana

  5. Mehmet nyebutkeun

    Persis naon anu kuring pilari. Hatur nuhun.

  6. eda inspirasi nyebutkeun

    sayenizde yabancı diller le alakalı herşeyi öğreniyorum çok teşekür ederim

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

tilu belas - 8 =