Bulan Inggris

1

Dina palajaran basa Inggris ieu, urang bakal ningali ceramah English Months. Urang bakal nulis latihan ngeunaan bulan dina basa Inggris jeung conto kalimat ngeunaan bulan dina basa Inggris. Mata pelajaran bulan dina basa Inggris biasana diajarkeun di kelas 9 di SMA urang.



Kumaha Nulis sareng Ngucapkeun Bulan dina Basa Inggris

Inggris Upami anjeun parantos ngamimitian diajar, salah sahiji hal anu anjeun bakal diajar kedah sababaraha bulan. Kusabab, urang kedah nyarios yén skala waktos anu paling anjeun anggo dina kahirupan bisnis sareng kahirupan sapopoe nyaéta bulan. Urang kedah nyarios yén teu aya bédana antara ngapalkeun bulan sareng ngapalkeun dinten. Dina tahap ieu, diajar bulan dina basa Inggris Anjeun tiasa ngembangkeun metode diajar anu bakal dianggo pikeun anjeun. Urang kedah nyarios yén upami anjeun nyiapkeun kartu praktis, anjeun bakal diajar bulan dina waktos anu langkung pondok. Ku ngapalkeun kartu ieu bulan Inggris Anjeun bakal diajar dina waktos kirang ti anjeun pikir. Sanggeus diajar sababaraha bulan, anjeun kedah nyobian ningkatkeun kaahlian tulisan anjeun. Éta sababna anjeun kedah nyetél unggal bulan dina kalimah. Kumaha anjeun hoyong ningali bulan-bulan Inggris babarengan?



  • Januari: Januari, bulan kahiji taun; Ditulis salaku "Januari" dina basa Inggris. Lafalna ce-nu-e-ri.
  • Pébruari: Pébruari, bulan kadua taun; dina Basa Inggris "Pebruarikatelah ". Mun anjeun wondering kumaha ngucapkeun Pébruari, urang kudu nyebutkeun yén éta téh feb-ru-e-ri.
  • Kemranjén: Maret, nyaéta awal musim semi; Éta katelah "Maret" dina basa Inggris. Urang kedah nganyatakeun yén éta ditembangkeun dina bentuk perarakan.
  • April: April, bulan kaopat taun, dina basa Inggris salaku “AprilIeu ditulis salaku ". Diucapkeun salaku Eyp-rıl.
  • Mei: Bulan kalima dina sataun nyaéta Méi; Ditulis salaku "May" dina basa Inggris. Urang kudu nyebutkeun yén éta dibaca salaku Berry a.
  • Juni: Juni, salah sahiji bulan hottest taun; dina Basa Inggris Juni ditulis salaku Urang kudu nyebutkeun yén éta diucapkan salaku cun.
  • Juli: Juli ditulis salaku "Juli"; Hal ieu ogé diucapkan salaku cu-lay.
  • Agustus: Agustus, bulan kadalapan dina sataun; “AgustusIeu ditulis salaku ". Urang ogé kudu nyebutkeun yén éta diucapkan salaku O-gust.
  • September: Séptémber, nyaéta awal usum gugur; dina Basa Inggris September ditulis salaku Éta pisan gampang dibaca! Anjeun tiasa ngucapkeunana salaku sep-tem-bir.
  • Oktober: Oktober, bulan kadua nepi ka panungtungan taun; Urang kudu nyebutkeun yén bari eta ditulis salaku Oktober dina basa Inggris, eta diucapkan salaku ok-to-bir.
  • Nopember: November, ditulis salaku November; Diucapkeun salaku no-vem-bir dina basa Inggris.
  • Desember: Lamun Désémber nyaéta bulan panungtungan taun, Desember Diucapkeun di-sem-bir.

Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Ayeuna, upami anjeun hoyong, hayu urang tingali bulan-bulan Inggris sareng lafal bulan-bulan Inggris babarengan salaku daptar:

Bulan Inggris jeung Harti Turki

Januari (Jan): Januari
Pébruari (Pébruari) : Pébruari
Maret (Mar) : Maret
April (Apr): April
Méi: Méi
Juni: Juni
Juli : Juli
Agustus (Agustus): Agustus
Séptémber (Séptémber): Séptémber
Oktober (Oktober): Oktober
Nopémber (Nopémber): Nopémber
Désémber (Désémber): Désémber

Bulan Inggris sareng Lafal Turki

Januari: Ce-nu-e-ri
Pébruari: Pébruari-ru-é-ri
Maret (Maret): Maret
April (April): Ep-rıl
Méi (Mei): Mey
Juni (Juni): Jun
Juli: Cu-lay
Agustus (Agustus): Ou-gist
Séptémber: Séptém-bir
Oktober: Oct-to-a
Nopémber: No-vem-a
Désémber: Di-sem-bir

bulan Inggris Urang bakal ngajelaskeun kalawan conto kalimat pikeun anjeun diajar hadé!



Contoh Kalimah Bulan dina Basa Sunda

  • Januari nyaéta bulan kahiji taun. (Januari nyaéta bulan kahiji taun.)
  • Adina kuring lahir dina bulan Pebruari. (Adina kuring lahir dina bulan Pebruari.)
  • Kami parantos karantina ti saprak Maret
  • April penting sabab datangna spring
  • Abdi badé angkat ka ninina dina Méi 2021
  • ultah abdi 10 Juni! (10 Juni nyaéta ulang taun kuring!)
  • Abdi teu tiasa ninggalkeun kota dugi Juli
  • Agustus nyaéta bulan anu paling panas dina sataun.
  • Sakola dimimitian dina bulan Séptember
  • Bapa abdi dioperasi dina Oktober
  • Kuring bakal didatangan indung kuring dina bulan Nopémber
  • Désémber nyaéta bulan panungtungan taun

Hasilna, bulan Inggris Pikeun diajar anu langkung saé, anjeun kedah nengetan ngagunakeunana dina kalimat. Éta bakal langkung gampang diajar upami anjeun narjamahkeun bulan anu cocog sareng tanggal anu penting pisan pikeun anjeun kana basa Inggris sareng tetep émut. Sagedengeun ti eta, Anjeun oge bisa tetep 12 bulan taun dina pikiran ku nyebutkeun aranjeunna salaku pabinihan rhymes.



Kumaha Diajar Basa Inggris Bulan Gampang?

Waktos sareng kaping penting pisan dina paguneman sapopoé. Nalika nyarios atanapi nyerat ka batur dina basa Inggris, anjeun kedah terang waktos sareng kaping. Salila rapat, éta bakal diperlukeun pikeun nangtukeun waktu anjeun bakal papanggih jeung saha, atawa dina kasus dimana perlu nyebut sagala rentang tanggal, ku nangtukeun bulan. Dina titik ieu, penting pisan yén anjeun diajar basa Inggris sasih-bulan ku cara anu paling gampang. Salaku urang disebutkeun di luhur, praktis bulan Inggris Bakal mangpaat pisan pikeun nyiapkeun kartu. Upami anjeun maca sareng ngapalkeun bulan dina unggal kartu, anjeun bakal ngahontal tujuan anjeun. Gawé ku cara ieu bakal pikaresepeun sareng produktif pikeun anjeun.

Inggris Saatos ngapalkeun sasih-sasih, anjeun kedah ngamimitian nyerat kalimat anjeun nyalira pikeun nguatkeun gaya tulisanana. Anjeun tiasa diajar basa Inggris pas-gancang ku ngagunakeun kalimah-kalimah sapertos di luhur. Éta bakal langkung gampang pikeun anjeun diajar bulan, khususna upami anjeun ngapalkeun sareng nyerat bulan-bulan tanggal sapertos ulang taun sareng ulang taun kawinan anu penting pikeun anjeun. bulan Inggris jejer; Ieu undoubtedly subjek paling basajan tur entertaining dina basa Inggris. Pikeun leuwih hadé ngartos subjék ieu, anjeun ogé tiasa nyobian diajar ku ngabagi bulan kana grup. Urang bisa disebutkeun yen lamun ngabagi bulan milik usum panas, usum, cinyusu jeung gugur musim kana grup jeung diajar, aranjeunna bakal permanén dina pikiran anjeun.

diajar bulan dina basa Inggris Henteu paduli umur anjeun, anjeun kedah nyobian gaya diajar anu pikaresepeun pikeun murangkalih. Dina titik ieu, upami anjeun adaptasi lagu anu pikaresepeun, berirama, pikaresepeun sareng gampang nempel kana létah anjeun, anjeun bakal mendakan kumaha gancang anjeun diajar subjek ieu. Diajar bulan dina basa Inggris Hal ieu kacida penting pikeun ngadegkeun conto kalimah salila Sanajan kitu, pangaweruh praktis sarua pentingna jeung pangaweruh teoritis. Urang kudu nyebutkeun yén lamun teu latihan, anjeun bakal geura-giru poho sagala pangaweruh geus diajar. Jeung deuih, Diajar bulan dina basa Inggris Anjeun ogé kedah nengetan titik-titik di handap ieu!

  • Anu mimiti, anjeun kedah nengetan kanyataan yén inisial kedah dimodalan nalika nyerat bulan dina basa Inggris. Salaku tambahan, anjeun henteu kedah nganggo sadayana kecap nalika nyerat bulan. Dina basa sejen, Anjeun oge bisa make singketan tangtu. Contona: Anjeun tiasa singket Jun tinimbang Juni, Dec tinimbang Désémber.
  • singgetan tina bulan dina basa Inggris Anjeun kudu nengetan masalah sejen salila prosés. Kusabab, dina basa Inggris Amérika, singketan disimpen dina tungtung période. Sanajan kitu, teu mungkin pikeun nempatkeun titik dina tungtung singketan dina basa Inggris Britania.
  • Méi, Juni, Juli; gaduh sarimbag basa Inggris sapertos Mei, Juni, Juli, masing-masing. Sanajan disebutkeun yen euweuh singketan, utamana dina situs asing, aya pamakéan kayaning Jun tinimbang Juni. Urang kedah nyarios yén teu aya singketan sapertos Mei sareng Juli.

Latihan Bulan Inggris

  • 1 bulan Januari
  • 2 bulan Désémber
  • 3 bulan Juni
  • 4 bulan Méi
  • 5 bulan Pébruari
  • 6 bulan Maret
  • 7 bulan Nopémber
  • 8 bulan April
  • 9 bulan Oktober
  • 10 bulan Juli
  • 11 bulan Agustus
  • 12 bulan Séptémber

Eusian Latihan Kosong

  • Januari, Pébruari, …….

Bulan hareup bakal Maret. Dina basa sejen, kana kakosongan Maret kudu datang.

  • Maret, April, ……..

Bulan hareup bakal Méi. Dina basa sejen, kana kakosongan Mei bakal datang.

  • April, Méi,……

Bulan hareup bakal Juni. Dina basa sejen, kana kakosongan Juni kudu datang.

  • Méi, Juni, …….

Bulan hareup kudu Juli. Dina basa sejen, kana kakosongan Juli kudu datang.

  • Juni, Juli, ….

Bulan hareup kudu Agustus. kana kakosongan Agustus kudu datang.

  • Juli, Agustus, ....

Bulan hareup kudu September. kana kakosongan September kudu datang.

  • Agustus, Séptémber, ….

Bulan hareup kudu Oktober. kana kakosongan Oktober kudu datang.

  • Séptémber, Oktober, ….

Bulan hareup kudu November. kana kakosongan Nopember kudu datang.

  • Oktober, Nopémber, ….

Bulan hareup kudu Désémber. kana kakosongan Desember kudu datang.

Latihan nebak bulan dina basa Inggris

  • Ieu téh bulan kahiji taun. Butuh 31 dinten.

Jawaban anu leres kedah Januari. Istilah sanésna, Januari!

  • Bulan ieu, nu boga 29 poé unggal opat taun, nyaéta bulan kadua taun.

Jawaban anu leres kedah Pébruari. Pebruari urang bisa ngomong!

  • Bulan ieu, nu melambangkan datangna spring; Hal ieu ogé dipikawanoh pikeun coldness na.

Jawaban anu leres kedah Maret. Istilah sanésna, Maret!

  • Kadaulatan Nasional sareng Poé Anak dirayakeun dina bulan ieu, anu dikenal ku kembang mekar sareng manuk kicau.

Jawaban anu leres kedah April. April Urang kudu ngajawab.

  • Bulan ieu, nu bulan saméméh bulan usum panas; Butuh 31 dinten.

Jawaban anu bener nyaéta Méi. Mei kedah.

  • Dina bulan ieu, nu mangrupa bulan mimiti usum panas, sakola ogé asup liburan usum panas.

Jawaban anu leres nyaéta Juni. Juni kudu ditulis salaku

  • Dina bulan ieu, nu boga 31 poé, panas sengit katempo. Ieu téh bulan kadua usum panas.

Jawaban anu leres kedah Juli. Juli kudu ditulis salaku

  • Dina bulan ieu, nu heralds datangna usum gugur, tangkal mimiti héd daun maranéhanana.

Bulan ieu, sakumaha anu anjeun bayangkeun, nyaéta Séptémber. September kudu ditulis salaku

  • Ieu téh bulan panungtungan taun. Butuh 31 dinten.

Sanajan bulan panungtungan taun nyaéta Désémber, Desember kudu ditulis salaku

  • Ieu téh bulan panungtungan usum panas. Kusabab suhu, urang angkat ka laut.

Bulan ieu Agustus. Agustus kudu ditulis salaku

  • Bulan ieu, dimana cuaca mimiti tiis laun, nyaéta bulan kadua usum gugur.

Salaku tiasa ngabayangkeun, urang ngobrol ngeunaan Oktober. Oktober ditulis salaku.

  • Sanajan éta téh bulan panungtungan taun, hujan badag katempo.

Bulan ieu, sakumaha anu anjeun bayangkeun, nyaéta Nopémber. Nopember ditulis salaku.

Bulan mana anu kasapan sareng latihan sasih taun

  • Désémber nyaéta …… bulan taun.
  • Juli nyaéta …… bulan taun.
  • Januari nyaéta ….. sasih taun.
  • Oktober nyaéta ….. sasih taun.
  • Maret nyaéta …… bulan taun.
  • April nyaéta… bulan dina sataun.
  • Séptémber nyaéta ….. sasih taun.
  • Pébruari nyaéta ….. sasih taun.
  • Juni nyaéta…. bulan taun.
  • Méi nyaéta …. bulan taun.
  • Agustus nyaéta …. bulan taun.
  • Nopémber nyaéta ….. sasih taun.

Anjeun tiasa mendakan jawaban anu leres di handap ieu:

  • 12th
  • 7th
  • 1st
  • 10th
  • 3rd
  • 4th
  • 9th
  • 2nd
  • 6th
  • 5th
  • 8th
  • 11th

Anjeun kudu nyoba ngajawab latihan di handap kalawan bener.

  • ….. nyaeta bulan paling pondok (jawaban anu leres: februari)
  • Nyaéta …. bulan dina sataun. (jawaban anu leres: 12)
  • …… nyaéta bulan usum panas (jawaban anu leres: Juni, Juli, Agustus)
  • Bulan ahir taun nyaéta …… (jawaban anu leres: Désémber)
  • Bulan mimiti usum gugur nyaéta ….. (jawaban anu leres: Séptémber)
  • Agustus nyaéta ….. sasih taun. (jawaban anu leres: 8)
  • Poé Valentine dina ….. (jawaban anu leres: Pebruari)

Kumaha ngapalkeun dina basa Inggris?

diajar basa Inggris pas mungkin Upami anjeun hoyong, anjeun kedah ngapalkeun. Dina titik ieu, ngapalkeun basa Inggris langkung gampang tibatan anu anjeun pikirkeun! Ngan diajar bulan dina basa Inggris Rekomendasi di handap ieu bakal mangpaat pisan pikeun anjeun, sanés ngan ukur pikeun diajar basa, tapi ogé pikeun diajar basa.

  • ngapalkeun basa Inggris Anjeun kedah seueur maca upami anjeun hoyong. Upami anjeun maca sumber Inggris anu anjeun pikahoyong, kosakata anjeun bakal ningkat. Upami anjeun sesah ngapalkeun kecap-kecap basa Inggris, anjeun kedah nyobian maca sumber tinulis anu anjeun tiasa kéngingkeun, naha éta buku, koran atanapi majalah. Nalika maca sumber sapertos kitu, anjeun mendakan kecap-kecap énggal tanpa disadari. Salaku tambahan, anjeun bakal ngapalkeun kecap anu anjeun terang. Salian ti éta, ku diajar harti kecap-kecap anu teu biasa tina kamus, anjeun ogé bakal ningkatkeun kosakata anjeun.
  • kecap basa Inggris Nalika ngapalkeun, anjeun kedah ati-ati dina milih kecap. Dina basa sejen, Anjeun mimitina kudu diajar kecap nu paling metot pikeun anjeun. Anjeun oge bisa nerapkeun métode ieu bari diajar basa Inggris bulan. Contona, anjeun tiasa diajar sabulan saméméhna, ngucapkeun nu anjeun resep. Sagedengeun ti eta, bulan jeung ulang Anjeun atawa Poé Valentine bakal luar biasa salaku bulan nu leuwih gampang pikeun anjeun diajar.
  • ngapalkeun kecap basa Inggris kumaha pentingna tindakan, hal anu langkung penting nyaéta ngagunakeun kecap anu anjeun pelajari. Pikeun henteu hilap sareng nguatkeun kecap-kecap basa Inggris anu anjeun apalkeun, anjeun kedah teras-terasan nyobian ngagunakeunana dina kalimat. Dina titik ieu, anjeun kedah nyerat bulan-bulan Inggris anu anjeun pelajari sareng dianggo dina kalimah. Nalika struktur otak anu dianggo ditalungtik, penting pikeun ngapalkeun kecap anu diajar pikeun nginget éta. Pikeun ngapalkeun, perlu ngagunakeun kecap anu dimaksud.
  • Anjeun kedah ati-ati nyandak catetan nalika ngapalkeun bulan-bulan dina basa Inggris. Anjeun kedah ngeusian lingkungan padamelan anjeun, kamar, komputer, méja kalayan catetan pos-éta. Hatur nuhun kana catetan caket, anjeun bakal janten kabiasaan diajar kecap pas-gancang. Nalika anjeun nyéépkeun waktos di lingkungan padamelan anjeun, panon anjeun sacara teu ngahaja bakal ningali catetan anu anjeun candak. Ku cara kieu, teu sadar diajar bulan dina basa Inggris tur anjeun bakal boga kasempetan pikeun ngapalkeun.
  • Nalika diajar basa Inggris sasih-bulan, sakumaha anu kami nyarios di luhur, anjeun kedah nyobian ngajantenkeun karya ieu pikaresepeun. Upami anjeun nyobian ngapalkeun dina bentuk sajak, anjeun bakal janten jalma anu nguntungkeun tina karya ieu. Sajaba ti éta, anjeun kudu maén loba kaulinan. Inggris Aya aplikasi mobile anu bakal ngidinan Anjeun pikeun diajar. Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa ngagampangkeun diajar basa Inggris sasih bulan ku maén kaulinan sareng ngalaksanakeun latihan siang.

Inggris, basa anu diucapkeun ku jutaan jalma ti Éropa nepi ka pelosok Asia jeung Afrika; boga tempat penting dina kahirupan urang. Dina dinten-dinten ieu nalika urang aya dina taun 2020an, calon dina posisi lulusan anyar henteu nyarios basa Inggris dina wawancara padamelan; hartosna anjeunna henteu gaduh kasempetan ngalawan calon sanés. Sajaba ti éta, Inggris; Éta ogé nyandak peran aktip dina kahirupan pendidikan urang sareng taun 90an. Hatur nuhun ka SMA Anatolia, loba jalma di Turki diajar basa Inggris ngagaduhan kasempetan. Ogé, kiwari diajar basa Inggris umur geus turun ka tingkat TK. Kalkun; Tujuanana pikeun janten salah sahiji nagara anu unggul di Éropa dina pendidikan Inggris.

Luyu sareng tujuan Uni Éropa nagara urang, urang tiasa nyarios yén pendidikan basa asing, khususna basa Inggris, peryogi pisan. Dina 1990s sarta satengah munggaran 2000s Inggris Palajaran basa Inggris, anu tadina kosong alatan kurangna guru, ayeuna jadi palajaran anu loba dibalanjakeun ku siswa. Atikan basa Inggris dipandu dina sababaraha aspék, khususna dina tata basa sareng kosakata. Siswa ogé dibéré kasempetan pikeun ngaronjatkeun dirina dina kritéria maca, nyarita, nulis jeung ngaregepkeun. Dina basa sejen, siswa teu lulus palajaran ieu ku diajar ukur tenses (tenses misalna kaliwat tense) atawa ngapalkeun sababaraha kecap. Hatur nuhun kana tugas proyek, aranjeunna gaduh kasempetan pikeun diajar basa Inggris langkung saé ku cara nyarios, nyerat éséy, ngadangukeun maca petikan sareng dialog, sareng maca sareng nyahkodkeun petikan bacaan.

Inggris Urang kedah nyatakeun yén téknologi ogé mangrupikeun alat anu penting dina pendidikan. Sakumaha anjeun tiasa ngahargaan, guru basa Inggris dina taun katukang; Anjeunna kedah ngupingkeun murid-muridna ngalangkungan kasét tina kasét. Nanging, hatur nuhun kana pamekaran téknologi, pilihan pangsaéna dianggo dina pendidikan basa Inggris. Hasilna, urang bisa nyebutkeun yén basa Inggris siswa dina tingkat pangalusna dibandingkeun taun saméméhna. Lamun ngalakukeun pilarian pondok dina Youtube, barudak umur sakola tengah kénéh Inggris Anjeun bakal ningali yén aranjeunna némbak pidéo sareng nyarios kalayan aksen.



Naha Inggris Penting?

Inggris Lamun eta geus ngomong, anjeun teu kudu mikir yén éta téh basa diucapkeun ngan di loba nagara di dunya. Sabab, ieu basa; Éta ogé basa anu paling umum di dunya. Ku alatan éta, lamun Anjeun mikir yén diajar basa Inggris teu perlu, Anjeun kudu nimbangkeun balik gagasan ieu. béntés basa Inggris Anjeun kedah tumut kana akun yén upami anjeun nyarios, kahirupan anjeun bakal langkung saé. Seueur pilihan anu ngantosan anjeun dina hal akademik sareng karir. Salaku tambahan, anjeun henteu kedah ningali diajar basa Inggris ngan ukur salaku kasempetan pendidikan atanapi padamelan. Ieu mangrupikeun basa anu anjeun tiasa nambihan pisan kana diri anjeun dina hal budaya sareng hiburan. penyanyi favorit anjeun Inggris Ngadangukeun lagu nu ditulis dina basa Inggris kalawan pamahaman bakal ngajadikeun anjeun ngarasa pohara alus. Salaku tambahan, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun komunikasi sareng jalma-jalma ti sakumna dunya dina basa Inggris. Dina basa sejen, anjeun moal pernah ngarasa sorangan.

Inggris; Ieu mangrupikeun basa anu penting pisan pikeun tujuan profésional sareng pribadi anjeun. Upami anjeun nembé ngamimitian diajar basa Inggris, anjeun leres-leres gaduh seueur alesan pikeun neraskeun.

  • Inggris Anjeun kedah terang yén upami anjeun diajar, henteu paduli padamelan anu anjeun urus, kasempetan énggal bakal datang dina kahirupan anjeun. Di dunya globalisasi, loba pausahaan asup kana partnerships jeung nagara di bagian nu sejen dunya. Dina titik ieu, karyawan anu tiasa komunikasi sareng urang asing diperyogikeun. Kalayan pangaweruh basa Inggris anjeun, anjeun tiasa mendakan padamelan énggal atanapi gaduh kasempetan pikeun naék pangkat dina lembaga anu anjeun damel. Salaku tambahan, urang tiasa nyarios yén posisi anu béda sapertos tarjamahan sareng juru, staf pamasaran atanapi guru basa ngantosan anjeun.
  • TOEFL; Undoubtedly, éta mangrupa ujian nu loba nonoman Turki hayang meunang skor luhur. Nanging, basa Inggris anjeun kedah saé pisan pikeun nyitak luhur dina tés ieu. Kalayan skor TOEFL anu saé, anjeun tiasa ngadaptar di sakola ampir di mana waé di dunya. Anjeun ogé kedah ningkatkeun basa Inggris anjeun pikeun lulus ujian IELTS sareng Cambridge.
  • Inggris Mampuh maca sareng ngartos mangrupikeun kauntungan anu saé! Urang bisa disebutkeun yen sahanteuna hiji miliar jalma di dunya pakait dina basa Inggris dina Internet. Dina titik ieu, jeung jalma di bagian nu sejen dunya, Inggris Ieu bakal senang ngobrol. Naha bakal pikaresepeun pikeun nga-sms batur ti Nigeria dina basa Inggris? Salaku tambahan, hatur nuhun kana pangaweruh anjeun ngeunaan basa Inggris, anjeun tiasa gaduh kasempetan pikeun maca sareng ngartos sumber anu béda dina internét.
  • Sajauh ieu, urang parantos nyarioskeun ngeunaan hak istimewa anu parantos disayogikeun ku basa Inggris dina hal pendidikan sareng bisnis. Nanging, anjeun ogé tiasa nampi seueur tina segi budaya sareng hiburan upami anjeun diajar basa ieu. Utamana dina CNBC-E, salah sahiji saluran TV populér taun 2000-an. runtuyan Inggris Sareng urang sadayana hoyong terang basa Inggris anu cukup pikeun nonton pilem tanpa terjemahan. Sanaos teu aya CNBC-E ayeuna, éta dina tingkat anu saé pikeun nonton séri asing dina Netflix atanapi platform anu sanés tanpa terjemahan. Inggris Ieu imperatif nu nyaho.
  • Tungtungna, Inggris Urang kedah ngobrol ngeunaan mangpaat diajar pikeun ngembangkeun otak. Numutkeun studi ngeunaan atikan basa, geus ditangtukeun yén basa anyar ngarobah struktur otak. Anjeun bakal reuwas nalika anjeun diajar kauntungan tina kaayaan ieu, anu mangaruhan bagian otak anu tanggung jawab pikeun memori sareng pamikiran sadar! Dina basa sejen, cara anjeun mikir bakal robah lamun diajar basa anyar. Nalika struktur otak anjeun beuki kuat, anjeun bakal ngagaduhan kamampuan pikeun mikir sacara multi-dimensi.

Hasilna, mertimbangkeun diri pas mungkin, nyokot kana akun sagala faktor di luhur. diajar bulan dina basa Inggris Anjeun kedah ngamotivasi diri!


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
comment 1
  1. sagara nyebutkeun

    Sadaya conto anu tiasa dipasihkeun ngeunaan bulan dina basa Inggris dipasihkeun, éta mangrupikeun téma anu saé, ucapan salamet

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

hiji × 4 =