kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Jerman kata ganti Personal

Dina pangajaran ieu, urang bakal nalungtik kata ganti nami Jerman. Kata ganti pribadi anu urang terang dina basa Jérman I anjeun éta sareng kami anjeun aranjeunna mangrupikeun kecap anu dianggo saluyu sareng aranjeunna, tibatan nomina anu pantes atanapi umum.

Kata ganti Jérman umumna dijantenkeun kalimat, sapertos dina basa Turki urang. Kusabab kitu, perlu diajar kata ganti pribadi Jerman sacara tuntas. Dina basa Turki, kecap ganti pribadi mangrupikeun kecap I, anjeun, éta, kami, anjeun, aranjeunna. Kusabab ngan ukur aya hiji kata ganti "o" dina basa Turki, anu ku urang didiskusikeun nyaéta pikeun tiluanana, naha éta lalaki atanapi awéwé atanapi henteu gender.o”Urang nganggo kecap sulur.

Dina basa Turki, urang nganggo kecap ganti O pikeun manusa, urang nganggo kecap ganti O pikeun sato, sareng kami nganggo kecap ganti O pikeun mahluk atanapi mahluk anu henteu hirup. Tapi dina kecap ganti basa Jerman, anu sami sareng kata ganti "o" mah béda pikeun kecap barang lalaki, awéwé sareng jenis kelamin. Salaku conto; Dina basa Turki, urang tiasa nganggo kecap ganti "o" pikeun entitas lalaki sareng awéwé sareng badan teu hirup.

Salaku conto, tibatan kalimat "Kuring ningali buku", urang tiasa nyarios "Kuring ningali", urang tiasa nyarios ieu dina basa Jerman, tapi dina kalimat ieu "un”Numutkeun jinisna naon anu urang hartos ku kecap sulur er-si-es urang kedah nganggo kecap ganti anu pas. Pikeun nomina gender lalaki dina kata ganti pribadi Jerman er kecap sulur sie kecap sulur pikeun kecap barang anu séksual es kecap sulur.

Nalika ngobrol ngeunaan individu atanapi nami khusus er-si-es Salah sahiji kecap sulur anu dianggo. Pronouns digunakeun pikeun lalaki sareng kata ganti sie digunakeun pikeun awéwé. Salaku conto, Muharram, Omar, Samet sabab sipatna lalaki er kecap sulur. Zeynep, Melis, Mary sabab nami awéwé di tempatna sie kecap sulur. Pronouns dianggo pikeun aset henteu kagungan jinis. Dina basa sejen; "er" dianggo tibatan nomina sareng tulisan, "sie" dianggo tibatan nomina sareng artikel, "es" dianggo tibatan nomina sareng artikel das. Sakumaha anjeun tiasa tingali, panggunaan kecap ganti pribadi Jérman rada bénten sareng panggunaan kecap ganti pribadi Turki.

Hayu urang ngambarkeun conto-conto bérés Personal Pribadi Jerman:

 
Jerman kata ganti Personal

Jerman kata ganti Personal

Masalah anu séjén anu kedah urang béréskeun ngeunaan kecap suluk Jerman; sakumaha katingal di luhur sie kecap sulur ditulis tilu kali. kahiji sie kecap sulur pihak katilu nyaéta kecap sulur. Dimimitian ku kasus anu sanésna anu sanésna sie Ise jamak dina basa Turki maranehna sarua jeung kecap sulur. Dimimitian ku huruf kapungkur Aug ngucapkeun ka jalma anu anjeun henteu tiasa nyarios marahmay ngagunakeun.

Salaku conto, urang ngahubungi guru, manajer urang, sesepuh salaku anjeun, sanes anjeun. Dipaké pikeun tujuan ieu Aug kecap sulur sok dimodal. Jerman sie Urang sigana ngadangu anjeun nyarios nasıl kumaha ngabédakeun aranjeunna “sabab kecap suluk ngagaduhan langkung ti hiji arti. Hayu urang ngajawab ayeuna.

Dina kalimah sie - Bohong Upami anjeun ningali kecap sulur, urang ningali dina konjugasi tina kecap pagawéan pikeun ngartos saha-naon hartosna. Konjungsi tina kecap pagawéan; Urang ngartos naha éta kecap sulur dianggo dina artosna "éta,, naha éta dianggo dina artosna" aranjeunna, atanapi upami dianggo dina artos "anjeun". Parantos dianggo pikeun tujuan anu lemah lembut "Ngabohong hiji kecap sulur sabab inpormasi sok dimodalan, upami (sanaos henteu dina awal kalimat) eğerAug" kecap sulur maka urang tiasa gampang ngartos yén éta dianggo pikeun daya tarik lemah lembut. Nalika anjeun ningal conto kalimat anu kami bakal masihan anjeun sakedap, anjeun bakal ngartos subjek anu langkung saé.

Dina pelajaran urang sateuacanna, urang diajar kalimat définisi saderhana dina basa Jérman sapertos "ieu buku, ieu méja" sareng kumaha nyusun kalimat. Ayeuna urang parantos diajar kata ganti diri, hayu urang diajar ngadamel kalimat sapertos "Kuring guru, anjeun murid, anjeunna dokter" dina gaya anu sami. Dina kalimat-kalimat ieu i-sen-o Kecap-kecap nyaéta jalma ganti.

Marilah urang masihan conto visual pikeun kata ganti Jerman. Visual di handap bakal masihan pamahaman anu langkung saé pikeun subjek.

 
Jerman kata ganti Personal

Jerman kata ganti Personal

Ayeuna hayu urang diajar ngawangun kalimat sapertos "Abdi guru, anjeun murid, anjeunna janten dokter". Dina kalimah ieu i-sen-o Kecap-kecap mangrupikeun salah sahiji jalma ganti. Kata kerja bantu dipaké pikeun ngawangun kalimat sapertos, sapertos basa Inggris (upamana am-is-). Ayeuna hayu urang ningali kecap bantu anu dipaké dina basa Jerman sareng inflasina dumasar kana kata ganti pribadi.

Perlu dicatet yén tabel di handap ieu kedah ngémutan saos. Tingali ogé conto gigireun tabel. Dina conto kalimat, kecap sulur heula jalmi dituturkeun ku kecap bantu dibantu teras hiji ngaran. Pola kalimat sapertos kieu nyaéta sapertos kieu. Di sisi katuhu méja aya conto kalimat anu sami dina basa Inggris. Nitenan tabel di handap ieu sacara saksama.

Pronouns Jérman

Pronouns Jérman

Pronouns Jérman

 

Dina tabel di luhur, conto dirumuskeun dina wangun kalimat pangbasajanna nganggo kata ganti Jerman. Anjeun ogé tiasa ngadamel rupa-rupa kalimat pikeun ngalaksanakeunana. Beuki anjeun ngalaksanakeun, sing gancang sareng gampang anjeun bakal neuleuman kata ganti pribadi Jerman.

Hayu urang masihan anjeun tabél kata ganti kata Jerman sakali, anjeun tiasa nyitak halaman ieu upami anjeun ngaharep.

kata ganti pribadi Jerman  Turki
ich Ben
du Sen
er O (HENTEU TENGKEUN)
sie O (UNTUK FEMALE SEXIES)
es O (UNTUK NEUTRALS)
wir URANG
exp YOU
sie maranehna
Aug MANEHNA (Lembut HITAP)

Salaku daptar:

Jerman kata ganti pribadi:

  • ich: I (H)
  • di: Anjeun (Du)
  • er: o maskulin
  • sie: o (awewe)
  • es: o (es) (breed nétral)
  • perang: kami (V)
  • Exp: Anjeun (IGR)
  • sie: aranjeunna (Zu :)
  • Sie: anjeun (zi :)

Réréncangan anu dipikacinta, upami urang nyimpulkeun kecap ganti pribadi Jerman sakedap, sapertos anu katingali di luhur, kata ganti Jerman sie ngagaduhan sababaraha hartos anu béda. Ieu hartos tina perjalanan kalimat atanapi kecap pagawéan konjugasi jsb. mungkin pikeun miceun. Anu penting nyaéta anjeun terang kecap-kecap ieu sacara tuntas ayeuna.

Anjeun ogé kedah émut yén dina kecap sulur anu dipasihkeun di luhur, kecap suluk Sie, anu ngan ukur dianggo kanggo ngahargaan lemah lembut, ditulis dina hal anu sanés sareng anu sanésna dina kasus anu langkung handap. Urang sering nganggo ucapan anu énggal pikeun ngarujuk jalma anu leuwih kolot atanapi jalma anu teu urang terang. Upami anjeun nalungtik sareng diajar conto kalimat ngeunaan kata ganti Jerman anu dipasihkeun di luhur, anjeun moal ngagaduhan masalah.

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran