kecap sulur pribadi Inggris

Dina palajaran ieu, urang bakal nutupan kata ganti pribadi basa Inggris, dina basa sejen, kata ganti pribadi basa Inggris. Kata ganti pribadi basa Inggris biasana diajarkeun di kelas 9 atawa kelas 10 kelas basa Inggris salaku pengulangan di SMA.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Sabaraha Kecap Sulur Pribadi Inggris?

Diajar basa inggris Ieu sagampil perlu pikeun neuleuman basa ieu leres sakumaha diperlukeun. Dina titik ieu, salah sahiji mata pelajaran munggaran nu urang datang di sakuliah dina palajaran basa Inggris saprak sakola dasar nyaéta kata ganti pribadi. kecap sulur pribadi Inggris; dina loba buku pangajaran kata ganti diri pas salaku.

Kata ganti pribadi (pikeun kecap anu ngagantikeun kecap barang pribadi)kecap sulur pribadi) ngaranna. kecap sulur pribadi Inggris pisan gampang ngartos. Dina basa Turki, urang tiasa nganggo frasa sapertos "anjeunna angkat ka luar kota" nalika ngawangun kalimah "bapa abdi angkat ka luar kota". Pondokna, urang boga hak husus nyebutkeun "anjeunna ngalakukeun ieu", "anjeunna indit ka ditu" tanpa disturbing harti kalimat. "Manéhna" dina kalimah sapertos mangrupakeun kecap sulur pribadi.

Dina basa Inggris, kawas dina basa Turki, aya genep tipena béda, tilu tunggal jeung tilu jamak. kecap ganti pribadi lumangsung. Tapi, kecap sulur pribadi tunggal "o" di antara; ogé dibagi tilu. Dina basa sejen, tilu kecap sulur pribadi béda dipaké: pikeun lalaki, bikang sarta pikeun mahluk jeung sato. Dina titik ieu, bédana antara Turki sareng Inggris muncul. Bari "anjeunna" dipaké pikeun Ahmet, Ayşe jeung ucing dina basa Turki, kecap sulur pribadi béda dipaké pikeun tiap individu atawa hal dina basa Inggris.

kecap sulur pribadi Inggris aya dina tilu kaayaan anu béda. Nominatif; Sedengkeun obyéktif nya éta kecap gaganti anu ngalakukeun hiji pagawéan, nyaéta dina kasus nominatif, éta melambangkan kecap gaganti pribadi possessive anu diarahkeun kana pakasaban.

Kecap Sulur Nominatif

kecap gaganti nominatif; nujul kana kecap sulur pribadi anu geus akrab jeung dulur. Dina basa sejen, aranjeunna kecap sulur pribadi Inggris kami nyaho. Aranjeunna kieu.

  • abdi - abdi
  • anjeun - anjeun
  • Anjeunna - Anjeunna
  • manéhna-O
  • éta - éta
  • Urang - urang
  • anjeun - anjeun
  • aranjeunna - aranjeunna

Urang tiasa ngajelaskeun kecap sulur pribadi sareng sababaraha conto.

  • Kuring keur diajar basa Inggris dina momen ieu.
  • Anjeun sapertos jalma anu saé.
  • Anjeunna teu resep bobo sababaraha jam.
  • Anjeunna ngagaduhan nilai anu saé di SMA.
  • Éta pulpén. Ulah make eta.
  • Kami badé nganjang ka nini minggu payun.
  • Anjeun bade gabung kami?
  • Aranjeunna teu hoyong sumping ka sakola.

Kata ganti Tujuan

Ieu nujul kana kata ganti pribadi nu hartina ka saha gawé diarahkeun.

  • abdi - abdi, abdi
  • Anjeun - anjeun, anjeun
  • Anjeunna - anjeunna, anjeunna
  • Nya - anjeunna, anjeunna
  • éta – manéhna, manéhna
  • urang - urang, urang
  • Anjeun - anjeun, anjeun
  • Aranjeunna - aranjeunna, aranjeunna

Kecap gaganti objéktif Urang bisa nyebut sababaraha conto.

  • Anjeunna ngawangkong ngeunaan kuring!
  • Abdi henteu hoyong ngobrol sareng anjeun!
  • Guru sakola dasar urang henteu resep anjeunna
  • Tolga nyium manéhna. Unggal réaksi éta héran.
  • Pasihan abdi! Éta mangrupikeun pananda kelas kami.
  • Bapa ngabohong ka urang. Anjeunna teu balik dina ahir bulan.
  • Teu dipikaresep ku anjeun! Mangga ngobrol ngeunaan bisnis anjeun!
  • Sarah henteu ngajak aranjeunna kusabab anjeunna gaduh adu argumen sareng Melisa.

Kecap Sulur Posesif

possessive kata ganti pribadi aranjeunna katelah

  • Abdi - abdi
  • anjeun - anjeun
  • Rarasaan - milikna
  • milikna - milikna
  • nya - nya
  • Urang - urang
  • anjeun - anjeun
  • milikna - milikna

Loba siswa manggihan hésé ngarti kata ganti posesif Urang tiasa ngajelaskeun masalah ku sababaraha conto!

  • Naha anjeun terang yén notebook éta milik kuring?
  • Telepon abdi teu tiasa dianggo! Punten pasihan abdi milik anjeun!
  • Imah di juru téh milikna.
  • Kantong pink milikna.
  • Anjeun teu kedah nangtoskeun buku ku panutupna.
  • Imah ieu milik urang. Anjeun tiasa sumping iraha waé anjeun hoyong.
  • Dinner téh anjeun. Anjeun tiasa tuang ayeuna.
  • Ucing téh milikna. Éta pisan pikaresepeun.

Daptar Koléktif Kata Ganti Pribadi Inggris

  • Abdi: Abdi / Abdi: Abdi / Abdi: Abdi, Abdi
  • Anjeun: Anjeun / Anjeun: Anjeun / Anjeun: Anjeun, Anjeun
  • Anjeunna: Anjeunna / Rarasaan: Nya / Anjeunna: Anjeunna, Anjeunna
  • Manehna: Anjeunna / milikna: milikna / manehna: Anjeunna, Anjeunna
  • Ieu: Anjeunna / Ieu: Anjeunna, Anjeunna / Teu aya kata ganti "na" pikeun sato inanimate!
  • Urang: Urang / Urang: Urang / Urang: Urang, Urang
  • Anjeun: Anjeun / Anjeun: Anjeun / Anjeun: Anjeun, Anjeun
  • Maranehna: Maranehna/Manehna: Maranehna/Manehna: Ka maranehna

Contoh Kalimah Kecap Sulur Basa Sunda

Ngartos kecap sulur pribadi Penting pikeun latihan atas nama anjeun. Dina titik ieu, urang bakal nyobian netelakeun ku conto supados anjeun tiasa ngartos subjek.

  • ….. keur diuk dina sofa.

Sakumaha anjeun tiasa nebak, kecap sulur pribadi "Kuring" kedah sumping dina kosong dina kalimah ieu. Versi tunggal jalma kahiji tina kecap pagawéan bantu nyaéta "am". Ku kituna, éjahan kalimah anu bener; Ieu bakal "Kuring keur linggih dina sofa".

  • ….. nuju nonton TV. Urang teu kedah ngaganggu aranjeunna.

Kecap sulur pribadi "Maranéhanana" kedah datangna dina kosong. Kecap sulur "anjeun" ogé bisa datang. Nanging, urang tiasa nyarios yén kecap sulur pribadi anu diperyogikeun di dieu nyaéta kecap sulur jalma katilu jamak "Maranéhanana", sabab kalimat "urang teu kedah ngaganggu aranjeunna" dituturkeun.

  • Dupi ... ti Turki? Abdi henteu acan ningali anjeun sateuacanna.

Rohangan di dieu nyaéta "Anjeun". kecap gaganti jalma kadua tunggal Anjeun kudu datang. Kecap sulur "maranéhna" ogé bisa datang. Nanging, urang ngartos yén jalma anu dimaksud di dieu nyaéta jalma kadua tunggal, sabab kalimat "Kuring henteu acan ningali anjeun di dieu sateuacanna" dituturkeun.

  • … bade mulih. Naha anjeun badé nyarioskeun naon waé ka anjeunna?

"Anjeunna" kedah sumping dina kosong di dieu. kecap gaganti jalma katilu tunggal anu kedah dianggo. Kecap sulur Manéhna atawa Éta ogé bisa datang. Nanging, urang ngartos yén jalma anu dimaksud di dieu nyaéta jalma katilu tunggal, sabab kalimat "Naha anjeun badé nyarioskeun ka anjeunna" dituturkeun.

  • Tingali aranjeunna! ….. keur maén bal babarengan.

"Aranjeunna" kedah sumping dina kosong di dieu. kecap gaganti jalma katilu jamak anu aranjeunna kedah dianggo. Geus, saprak kalimah kahiji nyebutkeun "tingali aranjeunna", eta dipikaharti yén anu dimaksud di dieu nyaeta jamak jalma katilu.

  • …. nyaéta poé éndah kiwari.

"Éta" kedah dikosongkeun di dieu. kecap gaganti jalma katilu tunggal anu kedah dianggo. Dina kalimah ieu, nu hartina "dinten ieu dinten pohara alus", jalma katilu tunggal diperlukeun pikeun pamakéan bener.

  • ….. nuju nyarios basa Inggris. palajaran basa Inggris urang mantuan pikeun urang.

"Urang" kedah sumping dina kosong di dieu. Dina basa sejen, kecap sulur jalma kahiji jamak we kudu dipaké. Dina kalimah séjén, kaharti yén anu dimaksud kalimah "Palajaran basa Inggris urang téh kacida mangpaatna" nyaéta jalma kahiji jamak.

  • Usaha…. adina Kevin?

Sakumaha anjeun tiasa nebak, "Anjeunna" kedah sumping di tempat kosong di dieu. Istilah sanésna, jalma katilu tunggal kecap sulur kudu dipaké. Kecap sulur "manéhna" atawa "éta" ogé bisa dipaké. Nanging, kahartos yén jalma anu dimaksud ku istilah "adina Kevin" nyaéta awéwé. Ku alatan éta, kecap sulur "Manéhna" janten perlu.

  • …. keur ngojay di kolam renang. Abdi henteu hoyong ngajak anjeun.

"Anjeun" kedah sumping dina kosong di dieu. Dina basa sejen, kecap sulur jalma kadua tunggal Anjeun kudu dipake. Kecap sulur "Urang atawa "Éta" ogé bisa datang. Sanajan kitu, saprak kalimah kadua nyebutkeun "Kuring teu hayang ngondang anjeun", urang bisa nyebutkeun yén kecap sulur pribadi nu bener didieu nyaeta "Anjeun".

  • Dupi…. di bioskop? Abdi henteu tiasa ningali aranjeunna.

"Aranjeunna" kedah sumping dina kosong di dieu. kecap gaganti jalma katilu jamak anu aranjeunna kedah dianggo. Kecap sulur "anjeun" ogé bisa datang. Sanajan kitu, saprak frase "Kuring teu bisa ningali aranjeunna" dipaké dina kalimah kadua, urang bisa disebutkeun yen kecap sulur pribadi bener didieu nyaeta "Maranéhanana".

Latihan Wangun Tujuan Inggris

  • Guru sok méré para siswa

Dina kalimah ieu, bagian "murid" digaris handap. Kusabab disebut jalma jamak katilu, "murid" diganti ku ".maranehnaKecap sulur "" bisa dipaké. Kalayan kecap séjén, éta kalimah anu bisa ditulis deui jadi "guru sok masihan aranjeunna PR".

  • Abdi nuju maca buku adi kuring.

Dina kalimah ieu, urang nempo yén bagian "adi abdi" ieu underlined. Kecap sulur "manehna" bisa dipaké gaganti "adina mah saeutik" sabab disebutkeun dina jalma katilu tunggal. Dina basa sejen, eta mangrupakeun kalimah nu bisa ditulis deui jadi "Kuring keur maca buku ka dirina".

  • Jajaka keur naék bikes maranéhna.

Dina kalimah ieu, bagian "sapédah maranéhna" digariskeun. Kecap sulur "maranéhna" bisa dipaké gaganti "sapédah maranéhna" saprak jalma katilu jamak (inanimate) disebutkeun. Dina basa sejen, "Budak keur numpak maranehna” mangrupa kalimah anu bisa ditulis deui jadi.

  • Bapa nuju nyerat surat John.

Dina kalimah ieu, John nu digaris handap bisa diganti ku jalma katilu tunggal. Kusabab John mangrupakeun ngaran lalaki, kecap sulur pribadi "anjeunna" bisa dipaké gaganti John. Dina basa sejen, "Bapa kuring keur nulis surat ka anjeunna"

  • Abdi henteu terang jawaban.

Dina kalimah ieu, kecap sulur jalma katilu tunggal (henteu nyawaan) "eta" bisa dipaké gaganti "jawaban". Kalayan kecap sanésna, éta mangrupikeun kalimah anu tiasa ditulis deui janten "Kuring henteu terang".

  • Sally bade ningali Maria.

Dina kalimah ieu, ngaran Maria digariskeun. Kusabab Maria mangrupakeun nomina awéwé, kecap gaganti jalma katilu bisa dipaké gaganti Maria. Dina basa sejen, eta bisa ditulis salaku "Sally bade ningali manehna".

  • kabuka jandéla, Punten!

Dina kalimah ieu, kecap sulur jalma katilu tunggal (inanimate) bisa dipaké gaganti kecap underlined "jandela". Kalayan kecap sanésna, éta mangrupikeun kalimah anu tiasa ditulis deui janten "buka, mangga".

  • anjeun tiasa ngabejaan jelema jalan ka bandara, mangga?

Gantina "jalma" anu digariskeun dina kalimah ieu, "maranehnaKecap sulur "" bisa dipaké. Ku alatan éta, urang kudu nyebutkeun yén kalimah bisa ditulis salaku "Dupi anjeun ngabejaan aranjeunna jalan ka bandara, mangga".

  • Buku-buku téh pikeun Peter.

Peter nyaéta ngaran lalaki. Jadi gaganti Peter kecap gaganti jalma katilu tunggal aya. Ieu kudu dicatet yén kalimah bisa ditulis salaku "tinju pikeun anjeunna".

  • Dupi anjeun ngabantu adina kuring jeung kuring, Punten?

"Abdi sareng adina" hartosna abdi sareng adina salaku bagian anu digariskeun. Dina titik ieu, éta kudu disebutkeun yen kalimah hartina "bisa anjeun nulungan kami". "urang" tibatan "abdi sareng adina" kecap ganti pribadi nyaeta, kecap gaganti jalma kahiji jamak bisa dipaké. Ieu kudu disebutkeun yen kalimah bakal ditulis salaku "bisa anjeun mantuan kami, mangga".

Kecap Sulur Possessive - Latihan Kecap sipat Possessive

  • Dupi ieu cangkir ….. (anjeun/anjeun)?

Salaku aliran kalimah, "Anjeun" kudu datang. "Dupi cangkir ieu milik anjeun?" "Kusabab éta kalimah anu ngandung harti"Hormat” kedah dianggo.

  • Kopi téh ….. (abdi/abdi)

Ku aliran kalimah "milik urang“kudu datang. "Tambang" kedah dianggo sabab mangrupikeun kalimah anu hartosna "kopi ieu milik abdi".

  • Éta jas téh ... (manéhna)

Ku aliran kalimah "milikna“kudu datang. "milikna" kedah dianggo sabab mangrupikeun kalimah anu hartosna "jaket ieu milikna".

  • Anjeunna hirup di…. imah (anjeunna).

Salaku aliran kalimah, "unggal" kudu datang. "unggal" kedah dianggo sabab mangrupikeun kalimah anu hartosna "manehna cicing di bumina". “unggal imah” nyaéta, “manéhna” kudu dipaké sabab mangrupa kecap barang sanggeus kecap gaganti dina wangun imahna.

  • Anjeun meureun hoyong …… (anjeun/anjeun) telepon.

Salaku aliran kalimah, "anjeun" kedah sumping. Kusabab "telepon anjeun" dianggo sapertos kitu, "anjeun" kedah dianggo tibatan "milik anjeun".

  • Mobil anyar nyaéta …… (maranehna)

Ku aliran kalimah "theirs“kudu datang. "milikna" kedah dianggo sabab éta mangrupikeun panggunaan sapertos "mobil ieu milikna". Pamakéan "Maranéhna" ngan bisa dilaksanakeun ku ngawangun kalimah salaku "Mobil Maranéhna anyar".

  • Manéhna masak ….. (urang/urang) kadaharan

Salaku aliran kalimah, "urang" kudu datang. Sabab hartina "manehna masak kadaharan urang".

  • Ulah nangtung dina…. (abdi / abdi) suku

Ku aliran kalimah "my“kudu datang. Kusabab, "suku abdi" pamakéan sadia.

  • Anjeunna masihan…. (manehna) koper

Salaku aliran kalimah, "unggal" kudu datang. Aya pamakéan salaku "unggal koper". Dina basa sejen, kalimah ngabogaan kecap barang sanggeus kata ganti.

  • Abdi tepang …… (maranehna/theirs) indungna

Salaku aliran kalimah, "maranéhna" kudu datang. Pamakéan "Indungna" teu mungkin. Di dieu, upami frasa "indungna" digariskeun, "milikna" tiasa dianggo. Sanajan kitu, teu aya pamakéan misalna dina kalimah ieu.

  • Naha ieu …. (maranehna/maranehna) kopi?

Dina watesan aliran kalimah, "maranéhna" kudu diwanohkeun. Saperti dina conto saméméhna, saprak kata ganti dituturkeun ku kecap barang dina kalimah, kata ganti posesif teu bisa dipaké.

  • Syal kulawu nyaéta … (abdi/abdi)

Dina hal aliran kalimah, "milik" kudu dibawa. Lantaran, dina éta kalimah, dipiharep tinekanan saha éta barang téh. Upami teu kitu, éta kedah dianggo salaku "ieu syal kulawu".

  • Éta sapédah beureum nyaéta…. (urang/urang)

Salaku aliran kalimah, "urang" kudu dibawa. Dina kalimah ieu, dipiharep ngantebkeun saha milikna. "Sapédah beureum éta milik kuring" sakumaha hartina "biruang” kedah dianggo.

Hasilna, kecap sulur pribadi dina basa Inggris Ieu pisan gampang ngartos. nominatif, obyektif, kapimilik Urang bisa nyebutkeun yén kecap sulur pribadi dikelompokkeun kana tilu grup béda. Kalayan seueur latihan, subjek bakal gampang kahartos.

Urang sadaya ti SD Inggris Urang ningali palajaran. palajaran ieu, nu mangrupakeun pelesir gede pikeun sababaraha urang; Kanggo sabagéan, éta janten panyiksaan anu dipikahoyong pikeun ngeureunkeun pas mungkin. Sanajan kitu, di dunya kiwari dimana jalma kudu meuntas wates, Inggris teu kudu ditempo salaku mata pelajaran wajib kawas matematika atawa sains. Sabab, boh dina kahirupan bisnis boh dina unggal aspék kahirupan sapopoe nu bisa dipikiran. Nyaho basa Inggris Geus jadi kabutuhan tinimbang kabutuhan. Prasangka jalma ngeunaan basa Inggris kedah dileungitkeun kusabab ieu. Sarerea ti murid TK umur lima taun ka pagawe kantor umur 2020 taun ayeuna dina taun 35an Inggris kedah nyobian diajar.

Sajarah Inggris

Naha anjeun kantos panginten ngeunaan sajarah Inggris, basa anu paling diucapkeun di dunya sareng Spanyol? Munculna basa Inggris ti abad ka-5 Masehi. Lalampahan basa Inggris nepi ka kiwari dimimitian ku badarat tilu suku Jérmanik anu nempatan tanah Britania dina waktu éta. Dina mangsa padumukan suku Jérmanik, basa Celtic diucapkeun dina taneuh Inggris. Sanajan kitu, deportasi panyatur basa ieu ka tempat béda ku penjajah geus robah loba hal.

Antara 450 jeung 1100 Masehi, suku Jermanik invading disebutkeun di luhur Inggris Ieu kapanggih yén maranéhna nyarita basa aranjeunna ngaranna. Nanging, basa Inggris kuno teu aya anu sami sareng basa Inggris ayeuna dina hal lafal atanapi éjahan. Lamun urang nempo basa Inggris kiwari, urang kudu nyebutkeun yén loba kecap dipaké diideuan ku basa Inggris heubeul urang ngobrol ngeunaan, sanajan geus robah leuwih taun.

Ku taun 1100, basa Inggris mekar jeung asup ka jaman Inggris Pertengahan, kawas dina Abad Pertengahan. Mangsa ieu; Ieu terus nepi ka awal 1500s. Taun 1066, kalayan ditaklukkeun sareng dijajah Inggris ku William the Conqueror, anu katelah Adipati Normandia, sababaraha kaistimewaan mimiti ngalaman di masarakat dina hal basa.

Bagian handap populasi, saperti dina sistem kasta di India Inggris Bari nyarita, urang kelas luhur nyarita Perancis. Salaku hasil tina kaayaan ieu, dina abad ka-14, hiji basa disebut middle English mecenghul alatan kaasup kecap asalna Perancis dina basa Inggris. Urang kedah nyatakeun yén basa ieu teu aya anu dianggo ayeuna bahkan yén pamahamanna terbatas.

ngembangkeun Inggris Tempo ieu, urang bisa disebutkeun yen Inggris modern asalna panungtungan. Urang tiasa nyarios yén periode ieu nyertakeun taun 1500 dugi ka 1800. Salaku hasil tina kamajuan pulitik jeung ékonomi dina abad ka-16, urang Inggris mimiti komunikasi jeung komunitas séjén. Jeung Renaissance, loba kecap anyar jeung idiom diasupkeun basa.

Salian ti éta, penemuan mesin cetak téh mangrupa kamekaran anu ngagancangkeun mecenghulna basa anu statusna dicitak. Dina prosés salajengna, taneuh ieu disiapkeun pikeun mecenghulna brand kecap anyar berkat Revolusi Industri jeung téhnologi. Sajaba ti éta, kanyataan yén Kakaisaran Britania nutupan saparapat tina bumi jeung petikan waktu éta faktor mangaruhan ngembangkeun Inggris.

Hasilna, urang bisa disebutkeun yen basa Inggris geus ngaliwatan loba tahapan berharga leuwih taun sarta geus datang nepi ka poé ieu.

Naha Urang Kudu Diajar Basa Sunda?

Sarerea, tanpa iwal, saprak mimiti 1990s Inggris Manéhna nyebutkeun yén diajar téh penting. Sanajan kitu, dina pikiran loba jalma, kalawan usaha considerable tur kecap sulur pribadi basa Inggris Aya tanda tanya ngeunaan kumaha perluna diajar. di sakola pangajaran basa Inggris Ayeuna parantos dugi ka tingkat TK! Jeung deuih, Inggris Mustahil pikeun ngahontal posisi naon waé dina kahirupan bisnis tanpa terang! Dina basa sejen, urang bisa kalayan gampang disebutkeun yen Inggris geus encountered dina unggal aspék bisnis jeung kahirupan sapopoe.

  • Sanajan jumlah panyatur basa Inggris asli katelah 400 juta, ampir 1.5 miliar jalma di sakuliah dunya Inggris Nyarios. Inggris mangrupikeun basa anu paling valid dina unggal sudut bisnis, pendidikan, seni, budaya sareng dunya hiburan.
  • Inggris Upami anjeun terang, anjeun tiasa ngiringan parobahan global. Dina basa sejen, anjeun bakal boga kasempetan pikeun diajar ngeunaan kamajuan di unggal juru dunya.
  • Inggris Upami anjeun terang, anjeun moal kedah ngantosan sumber anu ditulis dina basa ieu ditarjamahkeun kana basa Turki pikeun dibaca. Anjeun peryogi basa Inggris janten anu pangsaéna henteu ngan ukur pikeun ngalegaan ka luar negeri, tapi ogé dimana anjeun aya.
  • Inggris Ieu bakal ningkatkeun kapercayaan diri anjeun. Anjeun bakal ngarasa leuwih hadé lamun anjeun suksés dina naon anu anjeun laksanakeun. Salaku tambahan, nalika anjeun diajar sareng nyarios basa Inggris, anjeun bakal nampi hormat ti sakuliling anjeun.
  • Upami anjeun diajar basa Inggris dina tingkat luhur-panengah dina hal maca, ngadangukeun, nyerat sareng nyarios, anjeun moal sono kana padamelan atanapi kasempetan pendidikan anu anjeun pikahoyong.
  • Basa pendidikan di paguron luhur Turki Inggris Urang bisa nyebutkeun éta. Di sakola sapertos Universitas Boğaziçi, Universitas Téknis Wétan Tengah sareng Universitas Bilkent, sadaya kursus diajarkeun dina XNUMX% basa Inggris. Upami anjeun terang basa Inggris, anjeun tiasa lulus ujian skipping persiapan sakola ieu. Anjeun ogé tiasa suksés dina kursus di jurusan anjeun.
  • Tungtungna, kecap sulur pribadi Inggris Urang kedah nyarios yén diajar penting pisan pikeun kamekaran otak. Nalika diajar basa asing, uteuk anjeun damel sareng téknik anu béda ti sistem pamikiran anu biasa dianggo. Upami anjeun nyarios sareng nyerat struktur kalimat anu béda kalayan lancar, anjeun bakal ningkatkeun pikiran sareng ingetan anjeun.

 

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 06 Nopémber 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 6 Nopémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran