kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Ngawanohkeun sorangan Clauses Jerman

Dina palajaran ieu, kami bakal masihan inpormasi ngeunaan ngenalkeun diri dina basa Jerman sareng masihan inpormasi ngeunaan diri urang sorangan dina basa Jerman, babaturan anu dipikacinta. Hayu urang ngenalkeun diri urang sorangan dina basa Jerman sareng masihan sababaraha inpormasi ngeunaan diri urang.

Ayeuna urang bakal diajar kumaha ngenalkeun diri ka jalma anu pendak pikeun anu munggaran sareng kumaha ngawartosan ngeunaan diri. Salaku conto, urang bakal ningali dihandap frasa ngucapkeun nami urang dina basa Jerman sareng nyungkeun nami pihak anu sanés, naroskeun sareng nyarios yuswa di Jerman, nyungkeun kaayaan Jérman, paguneman umum, salam sareng pamitan.

Urang conto munggaran handap Jerman timer bubuka Kuring gé masihan kalimah, urang masihan kalimah kecap urang teh samara pola kalimah bubuka diri anjeun bisa ngarobah eta pikeun nyocogkeun diri.

Salaku conto, dina conto kalimat urang, urang bakal nyarios yuswa kuring dua puluh taun, tapi anjeun tiasa ngarobih dua puluh bagian numutkeun nyalira, sareng anjeun tiasa adaptasi kalimatna ku nyangking angka éta ka ditu. Atanapi, dina kalimat sapertos Kuring Balıkesirli, anjeun tiasa ngarobih kecap Balıkesir sareng nyerat kota asal anjeun.

Ayeuna hayu urang ngalih ka ngenalkeun dirina kalimah di Jerman.

Ngawanohkeun sorangan Clauses Jerman

Ayeuna dimana anjeun tina ngawanohkeun diri ka jalma di hareupeun rahayat kami duanana kalimat dina tabél di handap bakal masihan, bakal kaasup patarosan patali ka idéntifikasi sahiji jalma di hareupeun rahayat kami, kayaning kumaha heubeul anjeun.
idéntifikasi sapertos na pangakuan kalimat nu bisa umum dipaké dina bentuk dialog hiji sabab dialog tur kiwari tempat kasebut ogé dibikeun ka rupa kecap Jerman sejen tur kalimat anu tiasa dianggo pikeun anjeun.

Jerman timer promotion
Ich heiße Muharram ngaran kuring Muharram
Ngaran kadek ist Muhammad Said ngaran kuring Muhammad Said
ich bin murid Ben Abdi murid
ich bin Lehrer Ben guru kuring
ich bin neunundvierzig Jahre alt opat puluh-salapan taun heubeul
Ich bin ein Turki ka I am a Turki kuring
ich bin Müslimisch Ben Muslim kuring
Ich komme Aus Istanbul ti Istanbul Kuring datang
Ich leben di Balikesir di Balıkesir Kuring cicing di
Ich wohnen di Bursa di Bursa Kuring diuk
ich bin verheiratet kawin
Ich habe teu barudak barudak kuring teu
Ich habe zwei barudak dua Kuring boga barudak
hobbys meine Sind maca jeung Internet hobi kuring maca ve éta internet
Herr Astuti Muhtar teluk Astuti Muhtar
awewe Gokce Ladies Gokce
nu Fräulein Gokce Ladies Gokce (Single disebut bikang)

Anjeun tiasa adaptasi nurutkeun kecap sorangan, ngarobah warna latar ka beureum dina warna jeung ayana dina tabél di luhur.
Kiwari éta bakal ngabuktikeun janten mangpaat dina situasi sapertos papanggih jeung salam kalimat sejen Hayu urang manggihan.

Jerman Timer Promosi sarta papanggih Clauses

Sakali anjeun diajar masihan informasi ngeunaan rupa-rupa patarosan nanya Sunan Gunung Djati kiwari ngalawan UmUzdAkine manggihan.

Urang bisa nanya ka nami hiji di hareupeun rahayat kami kalawan dua jenis kalimat.

  • Naon ngaran anjeun? : Wie heisse Sie?
  • Anu anjeun? : Wer bist du?

Kiwari ngaran nu patali shooting séjén Hayu urang nanya ka pihak séjén:

  • Wie heißt du? Naon ngaran anjeun?
  • Wie heißt er? Naon ngaranna?
  • Wie heißt ihr? Naon ngaran anjeun?
  • Wie heiße sie? Naon ngaran maranéhanana?

Wie heiße sie? : Naon nu aranjeunna disebut?

Heiße Sie und Jens Jasmin : Ngaran nyéta Jens na Jasmin.

Joseph heißt du? : Dupi nami anjeun Joseph?

Ja, ich heiße Joseph Sumuhun, ngaran abdi Joseph

lamun hiji di hareupeun rahayat kami lamun urang bade nanya batur lajeng:

Wer ist das? Kitu ieu téh nu urang nanyakeun.

Wer ist das Ku kituna ieu sual anu Das ist Mustafa Hal ieu dijawab dina formulir.

Wer ist das? : Das ist meunangna. (Meunangna ieu)
Wer ist das? : Das ist Şeyma (şeyma ieu)
Wer ist das? : Das ist Herr Goksu. (Ieu bay Göksu)
Wer ist das? : Das ist Frau Thompson. (Ieu nona Thompson)
Wer ist das? : Hans Das ist. (Ieu Hans)


Urang disiapkeun pikeun anjeun di handap gambar taliti.

Jerman Timer Promosi

Jerman Timer Promosi

Seueur conto pangenalan diri Jerman tiasa dipasihkeun, nalika anjeun ngajantenkeun kata ganti pribadi Jerman dina situs kami, kalimat dina ayeuna tegang sareng konjungsi kecap gawe anu paling sering dianggo, anjeun ogé tiasa ngawangun kalimat anu béda.

Urang wrote handap kalimah sampel, kalimah anjeun narjamahkeun anjeun sorangan.

Jerman timer bubuka patarosan anjeun ngeunaan subjek, sarta pamadegan anjeun dina komentar widang di handap pikeun nulis mun bongbolongan anjeun, urang bakal senang, urang hayang anjeun kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.

Conto kalimat Jerman Promosi Self

Ich heisse Kaşüstü Jahre alt und 34 sarébu. Seit ich leben meiner Geburt di Deutschland. Habe ich bin verheiratet und Sind drei kinder.si 13,9 7 und Jahre alt.
Les Sind meine hobbys Internet, UVM Kreuzworträtsel

Keukeuh we maneh kabeh kasuksésan hébat dina palajaran Jerman Anjeun. Jerman timer bubuka, rapat, ucapan, jeung anjeun tiasa milarian situs urang pikeun rupa deui dina kalimat kawas nyebutkeun kalimat wilujeung.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran