Ngawanohkeun sorangan Clauses Jerman

20

Dina palajaran ieu, kami bakal masihan inpormasi ngeunaan ngenalkeun diri dina basa Jerman sareng masihan inpormasi ngeunaan diri urang sorangan dina basa Jerman, babaturan anu dipikacinta. Hayu urang ngenalkeun diri urang sorangan dina basa Jerman sareng masihan sababaraha inpormasi ngeunaan diri urang.



Ayeuna urang bakal diajar kumaha ngenalkeun diri ka jalma anu pendak pikeun anu munggaran sareng kumaha ngawartosan ngeunaan diri. Salaku conto, urang bakal ningali dihandap frasa ngucapkeun nami urang dina basa Jerman sareng nyungkeun nami pihak anu sanés, naroskeun sareng nyarios yuswa di Jerman, nyungkeun kaayaan Jérman, paguneman umum, salam sareng pamitan.

Urang conto munggaran handap Jerman timer bubuka Kuring gé masihan kalimah, urang masihan kalimah kecap urang teh samara pola kalimah bubuka diri anjeun bisa ngarobah eta pikeun nyocogkeun diri.



Salaku conto, dina conto kalimat urang, urang bakal nyarios yuswa kuring dua puluh taun, tapi anjeun tiasa ngarobih dua puluh bagian numutkeun nyalira, sareng anjeun tiasa adaptasi kalimatna ku nyangking angka éta ka ditu. Atanapi, dina kalimat sapertos Kuring Balıkesirli, anjeun tiasa ngarobih kecap Balıkesir sareng nyerat kota asal anjeun.

Ayeuna hayu urang ngalih ka ngenalkeun dirina kalimah di Jerman.

Ngawanohkeun sorangan Clauses Jerman

Ayeuna dimana anjeun tina ngawanohkeun diri ka jalma di hareupeun rahayat kami duanana kalimat dina tabél di handap bakal masihan, bakal kaasup patarosan patali ka idéntifikasi sahiji jalma di hareupeun rahayat kami, kayaning kumaha heubeul anjeun.
idéntifikasi sapertos na pangakuan kalimat nu bisa umum dipaké dina bentuk dialog hiji sabab dialog tur kiwari tempat kasebut ogé dibikeun ka rupa kecap Jerman sejen tur kalimat anu tiasa dianggo pikeun anjeun.

Jerman timer promotion
Ich heiße Muharram ngaran kuring Muharram
Ngaran kadek ist Muhammad Said ngaran kuring Muhammad Said
ich bin murid Ben Abdi murid
ich bin Lehrer Ben guru kuring
ich bin neunundvierzig Jahre alt opat puluh-salapan taun heubeul
Ich bin ein Turki ka I am a Turki kuring
ich bin Müslimisch Ben Muslim kuring
Ich komme Aus Istanbul ti Istanbul Kuring datang
Ich leben di Balikesir di Balıkesir Kuring cicing di
Ich wohnen di Bursa di Bursa Kuring diuk
ich bin verheiratet kawin
Ich habe teu barudak barudak kuring teu
Ich habe zwei barudak dua Kuring boga barudak
hobbys meine Sind maca jeung Internet hobi kuring maca ve éta internet
Herr Astuti Muhtar teluk Astuti Muhtar
awewe Gokce Ladies Gokce
nu Fräulein Gokce Ladies Gokce (Single disebut bikang)

Anjeun tiasa adaptasi nurutkeun kecap sorangan, ngarobah warna latar ka beureum dina warna jeung ayana dina tabél di luhur.
Kiwari éta bakal ngabuktikeun janten mangpaat dina situasi sapertos papanggih jeung salam kalimat sejen Hayu urang manggihan.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Jerman Timer Promosi sarta papanggih Clauses

Sakali anjeun diajar masihan informasi ngeunaan rupa-rupa patarosan nanya Sunan Gunung Djati kiwari ngalawan UmUzdAkine manggihan.

Urang bisa nanya ka nami hiji di hareupeun rahayat kami kalawan dua jenis kalimat.

  • Naon ngaran anjeun? : Wie heisse Sie?
  • Anu anjeun? : Wer bist du?

Kiwari ngaran nu patali shooting séjén Hayu urang nanya ka pihak séjén:

  • Wie heißt du? Naon ngaran anjeun?
  • Wie heißt er? Naon ngaranna?
  • Wie heißt ihr? Naon ngaran anjeun?
  • Wie heiße sie? Naon ngaran maranéhanana?

Wie heiße sie? : Naon nu aranjeunna disebut?

Heiße Sie und Jens Jasmin : Ngaran nyéta Jens na Jasmin.

Joseph heißt du? : Dupi nami anjeun Joseph?

Ja, ich heiße Joseph Sumuhun, ngaran abdi Joseph

lamun hiji di hareupeun rahayat kami lamun urang bade nanya batur lajeng:

Wer ist das? Kitu ieu téh nu urang nanyakeun.

Wer ist das Ku kituna ieu sual anu Das ist Mustafa Hal ieu dijawab dina formulir.

Wer ist das? : Das ist meunangna. (Meunangna ieu)
Wer ist das? : Das ist Şeyma (şeyma ieu)
Wer ist das? : Das ist Herr Goksu. (Ieu bay Göksu)
Wer ist das? : Das ist Frau Thompson. (Ieu nona Thompson)
Wer ist das? : Hans Das ist. (Ieu Hans)




Urang disiapkeun pikeun anjeun di handap gambar taliti.

Jerman Timer Promosi
Jerman Timer Promosi

Seueur conto pangenalan diri Jerman tiasa dipasihkeun, nalika anjeun ngajantenkeun kata ganti pribadi Jerman dina situs kami, kalimat dina ayeuna tegang sareng konjungsi kecap gawe anu paling sering dianggo, anjeun ogé tiasa ngawangun kalimat anu béda.

Urang wrote handap kalimah sampel, kalimah anjeun narjamahkeun anjeun sorangan.

Jerman timer bubuka patarosan anjeun ngeunaan subjek, sarta pamadegan anjeun dina komentar widang di handap pikeun nulis mun bongbolongan anjeun, urang bakal senang, urang hayang anjeun kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.



Conto kalimat Jerman Promosi Self

Ich heisse Kaşüstü Jahre alt und 34 sarébu. Seit ich leben meiner Geburt di Deutschland. Habe ich bin verheiratet und Sind drei kinder.si 13,9 7 und Jahre alt.
Les Sind meine hobbys Internet, UVM Kreuzworträtsel

Keukeuh we maneh kabeh kasuksésan hébat dina palajaran Jerman Anjeun. Jerman timer bubuka, rapat, ucapan, jeung anjeun tiasa milarian situs urang pikeun rupa deui dina kalimat kawas nyebutkeun kalimat wilujeung.

Kami ogé nyarankeun anjeun nonton pidéo kami dina saluran youtube kami ngeunaan kalimat perkenalan diri dina basa Jerman.

Jerman timer bubuka jeung bubuka patarosan

Anjeun parantos diajar sababaraha inpormasi ngeunaan cara ngenalkeun diri dina basa Jérman sareng kumaha kenal ka jalma anu sanés. Ayeuna coba ngartos tur ngajawab patarosan di handap ieu dina basa Jerman. Panginten aya sababaraha patarosan anu anjeun henteu terang, anjeun tiasa ngémutan kakurangan anjeun ku diajar pelajaran dasar Jerman dina situs kami.

Wie heißt du?

Naon nami Vorna?

Naon nami kulawarga?

Iraha alamatna?

Awéwé wohnst du?

Wöhler kommst du?

Wie'sta bist handap?

Wann ist dein Geburtstag?

Éta machst du gern?

Naha sind deine Hobbys?

Kaulinan Fußball?

Kannst du schwimmen?

Kannst du Geige spielen?

Kannst du gut tanzen?

Naha éta Handynummer?

Sprichst du gern Deutsch?

Hast du Haustiere?

Naha ist dein Lieblingstier?


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
20 Koméntar
  1. henteu aya namina nyebutkeun

    güzellll

    1. erhan nyebutkeun

      ngenalkeun dirina hébat Jerman

    2. Kanaan nyebutkeun

      Éta eusi praktis sareng mangpaat pisan lengkep.

  2. orhan nyebutkeun

    Eta geus pedaran éndah subjek. palajaran Jerman di sakola urang nu di handap di dieu. almancax situs pohara alus. Hatur nuhun pisan

  3. REIS nyebutkeun

    IChina leben myrtle geus kasalahan dina narjamahkeun na nice luar 🙂

  4. zaza nyebutkeun

    saukur éndah!

  5. sabri nyebutkeun

    Jerman ngawanohkeun diri, papanggih jeung salam kalimat maranéhanana anjeun nulis dina cara pisan komprehensif, bener geulis
    geus subjek tangtu hiji, abdi ogé meuli Jerman diatur latihan anjeun, bener gede, dulur tiasa sacara gampil diajar, anjeun hiji situs kualitas pisan tinggi Kuring geus dituturkeun salila sababaraha taun, hatur nuhun pisan ka sadaya anjeun, Nyaan ngahargaan maneh almancax.co.

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Anjeun teu ngagantung sabudeureun nalika nulis eta?

  6. Hakan cum nyebutkeun

    sampurna

    1. cemile nyebutkeun

      Ngawanohkeun sorangan frasa Jerman dijelaskeun kumaha geulis

    2. henteu aya namina nyebutkeun

      Pisan nice Tangtu güdiy anlayamadigim Kuring handap sagalana kacida alusna annotated dieu

  7. leumpang libur nyebutkeun

    FAQ keuna saolun

    Ich bin Mehmet. Moruq tapi situs geulis.

    1. erdal nyebutkeun

      kalimat kenalan Jerman
      Jerman kalimah timer bubuka
      frasa ucapan Jerman
      kalimah pamitan Jerman

      antara naon guru masihan kami Kaca ieu, Kuring geus ditulis eusi ogé daptar a, sağolsun ogé mantuan ngerjakeun.
      scramble geura ngagali di babaturan

  8. dilan nyebutkeun

    ie Kota

  9. henteu aya namina nyebutkeun

    Hatur nuhun!

  10. aslina nyebutkeun

    Ayeuna abdi tiasa ngenalkeun diri dina basa Jerman
    euyyy 🙂

  11. haté nyebutkeun

    bubuka Jerman sarta frasa kenalan disusun kacida alusna, aranjeunna salawasna bisa dipaké dina kahirupan sapopoe

  12. taun nyebutkeun

    Hayu urang ngenalkeun diri dina basa Jerman, tapi ke heula, hayu urang ngenalkeun diri dina basa Turki, nya?

  13. racun nyebutkeun

    Kuliah Jerman hébat sejen! Eta mantuan pisan dina palajaran sakola.

  14. Mehmet nyebutkeun

    Éta situs anu ku kuring dipilari parantos lami.Ieu situs anu suksés pisan.

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

sapuluh + opat belas =