Conto kalimah ngeunaan profési jeung profési dina basa Sunda

Dina palajaran ieu, urang bakal ningali subyek profési dina basa Inggris. Kami bakal nyerat nami profési dina basa Inggris sareng basa Turki, urang bakal ngalaksanakeun latihan ngeunaan profési dina basa Inggris, sareng urang bakal diajar ngadamel conto kalimat ngeunaan profési dina basa Inggris.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Diajar kosakata sareng frasa ngeunaan padamelan sareng padamelan penting pisan pikeun murid sareng karyawan sami. Diajar ngeunaan topik ieu ogé bakal ngajantenkeun murangkalih nyarioskeun padamelan naon anu dilakukeun ku anggota kulawargana. Éta ogé bisa ngobrol ngeunaan kapentingan maranéhanana sarta naon maranéhna rék jadi nalika aranjeunna dewasa. Karyawan ogé kudu diajar ngeunaan eta dina urutan ngobrol ngeunaan gaw maranéhanana atawa nyiapkeun wawancara pakasaban.

Kami bakal ngabagikeun kecap anu paling sering dianggo dina profési Inggris. Anjeun sering mendakan subjek padamelan nalika milarian padamelan, nalika ditaroskeun ngeunaan padamelan anjeun atanapi dina kahirupan sapopoe. Mata pelajaran padamelan ogé diajarkeun dina pendidikan dasar. Subjek ieu dikuatkeun khususna sareng lagu sareng kaulinan kartu anu cocog sareng subjek.

Profesi basa Inggris anu paling sering dianggo

Aya langkung seueur nami profési tibatan profési anu didaptarkeun di dieu. Nanging, ieu mangrupikeun nami profési Inggris anu paling sering anjeun tepang. Anjeun tiasa ngapalkeun kecap-kecap ieu ku cara ngulang deui sareng jaga ngagunakeunana dina kalimat.

Pikeun pernyataan umum nu professional nyieun unggal poé jaman ayeuna saderhana (simple simple present tense) dipaké kalimah. 

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup A

Akuntan - Akuntan

Acrobat – Acrobat

Aktor - Aktor, aktor

Aktris – Aktris

Advertiser - Advertiser

Duta - Duta

Penyiar - Penyiar, presenter

Magang - Magang

Arkéolog

Arsitéktur - Arsiték

Artis – Artis

Asisten - Asisten

Atlét - Atlét

Pangarang - Pangarang

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup B

Baby-sitter - Babysitter

Tukang Tukang - Tukang Tukang

Bankir - Bankir

tukang cukur - tukang cukur

Bartender - Bartender

panday – panday

Supir Beus - Supir Beus

Pangusaha

Pangusaha - Pangusaha

Tukang Jagal - Tukang Jagal

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup C

Kaptén - Kaptén

Tukang Kayu - Tukang Kayu

Kasir - Kasir

Kimiawan

Téknik Sipil

Bebersih – Bebersih

Juru tulis – Latip, juru tulis

Badut - Badut

Kolumnis - kolumnis

Ngalawak – ngalawak

Insinyur Komputer - Insinyur Komputer

Masak - Masak

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup D

Penari – Penari

Dokter Gigi - Dokter Gigi

Timbalan – Timbalan

Désainer - Désainer

Diréktur - Diréktur

panyilem

Dokter - Dokter

Doorman - Doorman

Supir

Profesi Inggris Dimimitian ku hurup E

Redaktur – Redaktur

Tukang Listrik - Tukang Listrik

Insinyur - Insinyur

Wiraswasta - Wiraswasta

Eksekutif - Eksekutif

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup F

Patani – Patani

Tukang ngarancang baju

Tukang Pilem - Tukang Pilem

Pembiayaan - Pembiayaan

Patugas pemadam kebakaran - Patugas pemadam kebakaran

Pamayang – Pamayang

Tukang Kembang - Tukang Kembang

Pamaén bal

Pangadeg - pangadeg

Pagawé Leupas - Pagawé Leupas

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup G

Tukang kebon - Tukang kebon

Géolog - Geoscientist

Tukang emas - Tukang perhiasan

Golfer - Golfer

Gubernur - Gubernur

Tukang sayur - Tukang sayur

Kelontong - Toko Kelontong

Penjaga - penjaga, penjaga

Pituduh - Pituduh

Tukang senam - Tukang senam

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup H

Tukang cukur - Tukang cukur

Hatmaker - Hatmaker

Kapala sakola – kapala sakola

Dukun - dukun, dukun

Sejarawan – Sejarawan

Horseman - Rider

Pangurus rumah tangga

Ibu Rumah Tangga / Ibu Rumah Tangga – Ibu Rumah Tangga

Pamburu - Pamburu

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup I

Ilusionis - Ilusionis

Illustrator - ilustrator

Inspektur - Inspektur

Installer - Tukang ledeng

Instruktur - Instruktur

Asuransi – Penanggung

Intern - Intern

Interpreter - Panarjamah

Interviewer – Interviewer

Inventor – Inventor

Penyidik ​​– Detektif

Investor - Investor

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup J

Janitor - Janitor, janitor

Jewelery - Jeweler

Wartawan - Jurnalis

Journeyman - pagawe Poé

Hakim - Hakim

Profesi Inggris Dimimitian ku hurup K

Guru TK – Guru TK

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup L

Launderer - Launderer

Pangacara - Pangacara

Pustakawan – Pustakawan

Lifeguard - Lifeguard

Ahli basa - Ahli basa

Tukang Kunci - Tukang Kunci

Tukang Kayu - Tukang Kayu

Lyricist - panulis lagu

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup M

Tukang sihir - tukang sihir

Maid – Maid

Tukang Pos - Tukang Pos

Manajer - Manajer

Kelautan - Pelaut

walikota - walikota

Mékanik - Mékanik

Padagang – padagang

Utusan – Utusan

Bidan – Bidan

Panambang - Panambang

Menteri - Menteri

Modél - Modél

Mover - Forwarder

Musisi - Musisi

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup N

Neurologis - Neurologis

Notaris - Notaris

Novelis - Novelis

Nun - Pendeta

Mantri – Mantri

Profesi Inggris Dimimitian ku hurup O

patugas

Operator - Operator

Ahli optik - ahli optik

Pangatur – Pangatur

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup P

Pelukis – Pelukis

Dokter Anak - Dokter Anak

Apoteker - Apoteker

Fotografer - Fotografer

Dokter - Dokter

Fisikawan - Fisikawan

Pianis - Pianis

pilot - pilot

Playwright - Playwright

Tukang ledeng - Tukang ledeng

Panyajak – Panyajak

Pulisi - Patugas pulisi

Pulitikus - Pulitikus

Tukang Pos - Tukang Pos

Tukang Pancuran - Tukang Pancuran

Présidén - Présidén, presiden

Pandita - Pandita

Kepala Sakola - Kepala sakola

Produser - Produser

Professor - Professor, dosen

Psikiater - Psikiater

Psikolog - Psikolog

Pamekar - Pamekar

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup R

Realtor - Realtor

Resepsionis - Resepsionis

Wasit - Wasit

Tukang Beuli - Tukang Beuli

Wartawan - Wartawan

Panalungtik – Panalungtik

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup S

Sailor - Sailor

Élmuwan - Élmuwan

Tukang Pahat - Tukang Pahat

Sekertaris

Pelayan - Pembantu

Angon - Angon

Tukang Sapatu - Tukang Sapatu

Tukang warung - Tukang, tukang warung

Asisten toko - Juru tulis, salesman

Singer - Singer

Sosiolog

Prajurit - Prajurit

Nu nulis lagu – Nu nulis lagu

Panyatur – Panyatur

Nénjo – Nénjo

Stylist - Stylist, desainer busana

Murid - Murid

Supervisor – supervisor, supervisor

Bedah - Bedah

Perenang – Perenang

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup T

Tukang Jahit - Tukang Jahit

Guru – Guru

Teknisi - Teknisi

Tiler - Tilemaker

Palatih - Palatih, palatih

Panarjamah – Panarjamah

Tukang Angkot - Tukang Angkot

Tutor – Tutor Swasta

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup U

Urologist - Urologist

Usher - Usher, bailiff

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup V

Valet - valet, butler

Ngajual - Penjual

Dokter Hewan - Dokter Hewan

Wakil présidén - wakil présidén

Vokalis - Vokalis

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup W

Palayan - Palayan lalaki

Pelayan – Pelayan

Weightlifter - Weightlifter

Tukang Las - Tukang Las

Pagawe

Pegulat – Pegulat

Panulis – Panulis

Profesi Inggris Dimimitian ku Hurup Z

Zookeeper - Zookeeper

Zoologist - Zoologist

Conto Kalimah jeung Frasa Patali jeung Profesi Basa Sunda

Dina subyek profési, henteu ngan profési tapi ogé pola tangtu dina kalimah kudu diajar. Pagawéan dina kalimah nyokot prepositions béda nurutkeun pakasaban, tempat gawé atawa kota.

Perlu disebatkeun sateuacanna ngagunakeun a sareng an, anu dinyatakeun salaku deskriptor teu katangtu. Dina kalimah, "a jeung hiji" mangrupakeun deskriptor dipaké saméméh kecap barang countable.

Lamun hurup kahiji atawa suku kata kahiji ngaranna vokal, an kudu dipaké, sarta lamun jempé, a kudu dipaké. A jeung an dipaké ku kecap barang tunggal. Kecap sanggeus a jeung an teu bisa jamak. Kadé nyieun kalimat ku nengetan aturan ieu nalika aranjeunna dipaké saméméh ngaran profésional.

Sababaraha ngaran pagawean dijieun ku nambahkeun "-er, -ant, -ist, -ian" ahiran kana tungtung kecap gawe milik eta. Contona, "ngajar- ngajar, guru- guru" jsb.

Nalika anjeun ditaroskeun ngeunaan profési anjeun, salah ngamimitian kalimat sareng "Pakasaban abdi". Abdi murid kituAbdi mahasiswa" kudu dijawab.

A jeung an dipaké saméméh profési

Pamajikan abdi guru

Manehna teh dokter

  • Abdi a/anu…

Abdi guru. (Abdi guru.)

  • Abdi damel di daérah pamakean

Abdi damel di sakola. (Abdi damel di sakola.)

tempat:

Abdi damel di kantor.

Abdi damel di sakola.

Abdi damel di pabrik.

kota/nagara:

Abdi damel di Paris.

Abdi damel di Perancis.

hiji jurusan:

Abdi damel di jurusan pamasaran.

Abdi damel di sumber daya manusa.

Abdi damel di penjualan.

wewengkon umum / industri:

Abdi damel di keuangan.

Abdi damel dina panalungtikan médis.

Abdi damel di konsultasi.

  • Abdi damel salaku…

Abdi damel salaku insinyur. (Abdi damel salaku insinyur.)

*** Nalika anjeun hoyong masihan langkung rinci ngeunaan padamelan, anjeun tiasa nganggo pola kalimat "Kuring tanggung jawab ..." "Kuring tanggung jawab ..." atanapi "Pakasaban abdi kalebet ...".

  • Abdi tanggung jawab ngamutahirkeun ramatloka parusahaan.
  • Abdi tanggung jawab tina ngawawancara calon padamelan.
  • Pakasaban kuring ngalibatkeun masihan tur museum.

Sampel Questionnaires pikeun Profesi dina basa Inggris

Sababaraha pola umumna dianggo dina basa Inggris. Salah sahijina nyaéta pola patarosan. Sarua jeung basa Inggris kecap occupation jeung job nyaeta "job" jeung "occupation". Nalika profési sareng padamelan disebatkeun, aranjeunna nyandak sufiks jamak -es dina bentuk "padamelan" sareng "padamelan".

Naon + do + jamak nomina + do?

Naon + teu + ngaran pakasaban tunggal + ngalakukeun?

  • Naon anu dilakukeun ku guru?

(Naon anu dilakukeun ku guru?)

  • Naon anu dilakukeun ku dokter?

(Naon anu dilakukeun ku dokter?)

  • Naon anu anjeun laksanakeun?

(Naon anu anjeun laksanakeun?)

  • Naon padamelan anjeun?

(Naon padamelan Anjeun?)

Dina kalimah di luhur, "manehna, milikna, maranéhna" bisa dipaké gaganti kecap "anjeun".

  • Naon padamelan anjeun?

Naon padamelan anjeun?

Nalika anjeun badé naroskeun ngeunaan profési anjeun nalika ngobrol;

  • Kumaha upami padamelan anjeun?

Janten naon profési anjeun?

karya dokters di hiji rumah sakit. (Saurang dokter damel di rumah sakit.)

Dokter manas gawe? (Dimana dokter damel?)

maranehna damel di rumah sakit (Aranjeunna damel di rumah sakit.)

Contoh Kalimah Ngeunaan Profesi dina Basa Sunda

  • Abdi pulisi. (Abdi pulisi.)
  • Anjeunna pemadam kebakaran. (Anjeunna pemadam kebakaran)
  • Abdi dokter. Abdi tiasa mariksa pasien. (Abdi dokter. Abdi tiasa mariksa pasien.)
  • Anjeunna palayan. Anjeunna tiasa nyandak pesenan sareng ngalayanan. (Anjeunna palayan. Anjeunna tiasa nyandak pesenan sareng ngaladénan.)
  • Manehna tukang cukuran. Anjeunna tiasa motong sareng ngararancang rambut. (Anjeunna juru tata rambut. Anjeunna tiasa motong sareng gaya rambut.)
  • Anjeunna supir. Anjeunna tiasa nyetir mobil sareng lori. (Anjeunna supir. Anjeunna tiasa nyetir mobil sareng treuk.)
  • Abdi juru masak. Abdi tiasa masak tuangeun anu enak. (Abdi juru masak. Abdi tiasa masak tuangeun anu enak.)
  • Naon padamelan / profesi / padamelan na? (Naon padamelan na? / Naon anu anjeunna laksanakeun?)
  • Anjeunna pengacara. / Anjeunna jalan salaku pangacara a. (Anjeunna pengacara. / Profesina pengacara.)
  • Anjeunna guru di sakola kuring. (Anjeunna ngajar di sakola kuring.)
  • Anjeunna damel salaku resepsionis di hiji perusahaan. (Anjeunna damel salaku resepsionis di perusahaan.)
  • Abdi penerjemah. Tugas abdi narjamahkeun dokumén. (Abdi penerjemah. Tugas abdi narjamahkeun dokumén.)
  • Ahli kacamata mariksa panon jalma sareng ogé ngajual kacamata. (Ahli optik mariksa panon jalma jeung ngajual kacamata.)
  • Dokter hewan nyaéta dokter anu ngubaran sato anu gering atanapi cidera. (Dokter hewan nyaéta dokter anu ngubaran sato anu luka atanapi gering.)
  • Agén perumahan ngabantosan anjeun mésér atanapi ngajual bumi atanapi datar anjeun. (Realtor ngabantosan anjeun mésér atanapi ngajual rumah susun.)
  • Saurang pustakawan damel di perpustakaan. (Pustakawan damel di perpustakaan.)
  • Tukang pos ngirimkeun surat sareng bungkusan ka bumi anjeun. (Tukang pos ngirim surat atanapi bungkusan ka bumi anjeun.)
  • A mobil perbaikan montir. (Mekanik mesin ngalereskeun mobil.)
  • Witer / Witress ngalayanan anjeun di réstoran. (Palayan ngalayanan anjeun di réstoran.)
  • Supir lori nyupiran lori. (Supir treuk nyupiran treuk.)

Patarosan Latihan Profesi Inggris

  1. Anjeun tukang ngaput? (Naha anjeun tukang ngaput?)
    • Enya, kuring tukang ngaput. (Leres, abdi tukang ngaput.)
  2. Naon anu tiasa dilakukeun ku guru basa Inggris? (Naon anu tiasa dilakukeun ku guru basa Inggris?)
    • Guru basa Inggris tiasa ngajarkeun basa Inggris. (Guru basa Inggris tiasa ngajarkeun basa Inggris.)
  3. Naon anu tiasa dilakukeun ku patani? (Naon anu tiasa dilakukeun ku patani?)
    • Anjeunna bisa tumuwuh bungbuahan sarta sayuran. (Anjeunna tiasa melak bungbuahan sareng sayuran.)
  4. Naha hakim tiasa ngalereskeun mobil? (Naha hakim ngalereskeun mobil?)
    • Henteu, anjeunna henteu tiasa. (Henteu, teu tiasa.)
  5. Naon anu dilakukeun ku Misaki? (Naon anu dilakukeun ku Misaki?)
    • Anjeunna arsiték. (Anjeunna arsiték.)
  6. Naha montir tiasa motong rambut? (Tiasa montir motong rambut?)
    • Henteu, anjeunna henteu tiasa. Anjeunna tiasa ngalereskeun mobil. (Henteu anjeunna henteu tiasa. Anjeunna tiasa ngalereskeun mobil.)
  7. Dimana anjeun damel? (Dimana anjeun damel?)
    • Abdi damel di perusahaan internasional. (Abdi damel di perusahaan internasional.)
  8. Naha éta padamelan di jero ruangan atanapi di luar? (Usaha jero ruangan atanapi bisnis luar?)
    • Éta mangrupikeun padamelan jero ruangan. (Pakasaban jero ruangan.)
  9. Dupi anjeun gaduh padamelan? (Naha anjeun gaduh padamelan?)
    • Sumuhun, abdi gaduh pakasaban. (Leres, abdi gaduh padamelan.)
  • Proyék dina basa Inggris: Proyék dina basa Inggris
  • Pakasaban & Pakasaban : Pakasaban & Pakasaban
  • Milarian padamelan
  • Kumaha milarian padamelan?
  • Meunang pagawean : neangan pagawean
  • Karir impian : Karir impian

Conto Dialog Profesi Inggris

Mran Bean:- Hello Mr Jones, naon anu anjeun lakukeun pikeun hirup?

Tuan Jones:- Abdi guru di hiji SMA.

Mran Bean: - Guru? nu hurung kawas loba gawé teuas.

Tuan Jones:- Sakapeung. Abdi ngajar barudak SMA.

Mran Bean: - Aya loba lamun murid di kelas anjeun?

Tuan Jones: - Paling kelas boga ngeunaan lima puluh siswa rata-rata.

Mran Bean: - Naha anjeun resep padamelan anjeun?

Tuan Jones: - nuhun, Ieu jadi rewarding. Ngajar di SMA langkung gampang tibatan primér. Siswa kurang bangor.

Téks Penguatan Mata Pelajaran Profesi Inggris

Nalika anjeun sacara resmi ditampi pikeun padamelan énggal di hiji perusahaan, anjeun didamel ku perusahaan. Nalika anjeun hired, anjeun janten karyawan perusahaan. Perusahaan janten dunungan anjeun. Karyawan séjén di perusahaan nyaéta kolega anjeun atanapi kolega. Jalma di luhur anjeun anu tanggung jawab padamelan anjeun nyaéta bos atanapi pengawas anjeun. Urang mindeng ngagunakeun frase indit ka pagawean indit ka pagawean jeung ninggalkeun pagawean ninggalkeun pagawean.

Misalna; "Abdi nuju damel jam 8:30, sareng abdi angkat jam 5."

"Abdi nuju damel jam 8:30 sareng angkat jam 5"

Pasuliwer anjeun nyaéta sabaraha lami anjeun angkat ka tempat damel nganggo mobil atanapi angkutan umum.

Contona, "Kuring boga 20 menit pasuliwer".

"Kuring gaduh 20 menit pasuliwer."

Sababaraha padamelan ngamungkinkeun anjeun damel jarak jauh. Ieu hartosna anjeun tiasa damel ti bumi atanapi dimana waé kalayan sambungan internét sareng komunikasi sareng kolega anjeun ku telepon, email sareng konperénsi pidéo. Salaku pagawé perusahaan, anjeun kéngingkeun artos, nyaéta artos anu anjeun tampi sacara rutin pikeun padamelan anjeun. Lepat ngagunakeun kecap "meunang", anu hartosna meunang, bari ngawangun kalimah di dieu.

Frasa salah: "meunang gaji"

Ekspresi anu leres: "meunangkeun"

Upami anjeun mutuskeun kaluar padamelan anjeun, aya tilu kecap gawe anu anjeun tiasa nganggo:

  • Abdi badé kaluar padamelan abdi. - Abdi badé kaluar padamelan abdi.
  • Abdi badé ngantunkeun padamelan abdi. - Abdi badé kaluar padamelan abdi.
  • Abdi badé mundur. - Abdi badé mundur.

"Kaluar" nyaeta informal, "undur" nyaeta formal, sarta "ninggalkeun" dipaké salaku ekspresi formal atawa informal.

Nalika sepuh mutuskeun pikeun ngeureunkeun damel, de facto nyaéta pensiunan. Di kalolobaan nagara, jalma pensiunan sakitar umur 65. Upami anjeun langkung lami ti ieu sareng parantos lirén damel, anjeun tiasa netepkeun status anjeun ayeuna salaku "Abdi Pensiunan". "Abdi pensiunan" Anjeun tiasa ngajelaskeun ngagunakeun kalimah.

Kami hoyong bagikeun sababaraha pola anu anjeun tiasa dianggo dina wawancara padamelan. Waktosna pikeun nunjukkeun ka aranjeunna saha anjeun sareng naha anjeun jalma anu saé pikeun dianggo dina wawancara basa Inggris. Ieu kecap sipat anu bisa dipaké dina wawancara basa Inggris;

  • Gampang-aing: Pikeun nunjukkeun yén anjeun jalma gampang-akang.
  • Banting tulang
  • Komitmen: Stabil
  • Dipercanten: Dipercanten
  • Jujur: Jujur
  • Difokuskeun: Focusable
  • Methodical: Jalma anu nengetan rinci.
  • Proaktif: Mampuh nyandak inisiatif. Hiji pagawe aktip.

Wawancara ogé bakal hoyong terang naon anu anjeun saé. Kecap anu anjeun tiasa dianggo pikeun nunjukkeun kakuatan sareng kaahlian anjeun;

  • Organisasi
  • Kamampuhan pikeun seueur tugas - Kasadaran ngeunaan seueur tugas
  • Laksanakeun ka wates waktu
  • Ngarengsekeun masalah
  • Komunikasi ogé
  • Gawé di lingkungan internasional sareng sareng jalma-jalma ti sakumna Dunya - Kaahlian komunikasi internasional
  • Nyarios basa asing - Kaahlian basa asing
  • Antusiasme - Gairah pikeun digawé, sumanget

Sateuacan ngaléngkah kana harti profési basa Inggris anu paling sering dianggo, kami hoyong bagikeun sababaraha cara anu gampang pikeun ngapalkeun kecap-kecap basa Inggris.

Cara anu populer pikeun ngapalkeun kecap nyaéta ngagunakeun mnemonik, nyaéta potong kompas méntal anu ngabantosan anjeun nginget konsép atanapi kecap anu langkung kompleks. Pikeun neuleuman leuwih kecap gancang, hiji gagasan pangalusna pikeun contextualize aranjeunna: Gantina nulis daptar acak kecap, coba nempatkeun eta dina kalimat. Ku cara éta, anjeun terang kumaha kecap éta dianggo dina kahirupan nyata.

Pilem, acara TV, buku, podcast atanapi lagu sanés ngan ukur sumber anu saé pikeun kecap anu paling umum, éta ogé tiasa ngabantosan anjeun ngapalkeun kecap. Kakeunaan seueur lafal kecap basa Inggris bakal ngagampangkeun ngapalkeun.

Sarerea diajar béda-béda, janten upami anjeun henteu terang naon anu cocog pikeun anjeun, cobian saloba cara anu mungkin atanapi cobian kombinasi aranjeunna. Flashcards, aplikasi, daptar, kaulinan atawa pos-na mangrupakeun cara hébat pikeun ngapalkeun kecap.

Lirik English Occupations pikeun murid sakola dasar;

Ayat 1:

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi patani.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi supir beus.

(Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi dokter.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi guru.

 

Ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun!

 

Ayat 2:

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi dokter gigi.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi pulisi.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi kang Oki.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi tukang tata rambut.

 

Ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun!

 

Ayat 3:

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi perawat.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi prajurit.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi patugas pemadam kebakaran.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi mahasiswa.

 

Ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun!

 

pedaran Turki lagu;

 

Benua 1:

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi patani.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi supir beus.

(Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi dokter.

Naon anu anjeun laksanakeun?

guru kuring.

 

Ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun!

 

  1. Benua:

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi dokter gigi.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi pulisi

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi kang Oki.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi coiffeur.

 

Ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun!

 

Benua 3:

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi perawat.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi prajurit.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi patugas pemadam kebakaran.

Naon anu anjeun laksanakeun?

Abdi murid.

 

Ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun - ngalakukeun!

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 06 Nopémber 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 8 Nopémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran