Jerman Warna Pronunciations jeung Turki

2

Dina artikel ieu judulna kelir Jerman, urang bakal diajar kelir Jerman. Urang bakal ningali kelir Jerman sarta Turki, urang bakal diajar kumaha carana nyebutkeun kelir mahluk, objék, hal di Jerman. Salaku tambahan, ngucapkeun warna Jerman ogé bakal dilebetkeun dina tulisan kami.



Subyek warna Jerman umumna dumasar kana memorization, sarta eta bakal cukup pikeun ngapalkeun kelir Jerman paling dipaké dina kahirupan sapopoe di tempat munggaran. Mimiti, hayu urang tingali kumaha konsép warna ditulis dina basa Jerman.

Warna: maot Farbe

Warna: maot Farben

Sakumaha anjeun terang, nagara bagian entitas, warna, bentuk, nomer, urutan, lokasi, sareng sajabana. Kecap anu nunjukkeun ciri na disebut kecap sipat. biru pulpen, beureum balon, panas téh, gede méja, gancang ngalatih, Gedé dina kalimat sapertos jalan Biru, Beureum, Haneut, Badag, Gancang, Lebar kecap kecap sipat.

Éta ngandung hartos yén warna ogé kecap sipat. Sakumaha anjeun terang, inisial nami ditulis dina aksara gedé dina basa Jerman, inisial tina kecap sipat henteu dimodalan. Kituna, urang moal ngamodalan inisial nalika nyerat warna Jérman dina kalimat. contona sapédah beureum, mobil biru, apel konéng, Jeruk nipis dina kecap sapertos beureum, biru, koneng, hejo kecap kecap sipat. Kecap sipat ieu nunjukkeun warna mahluk.

kelir Jerman Kusabab éta poko sering dianggo dina kahirupan sadidinten, éta mangrupikeun salah sahiji mata pelajaran anu kedah leres-leres diapalkeun sareng dipelajari. Nalika urang nyarioskeun mahluk, urang biasana nyebut kelirna. Misalnayen beureum Dupi anjeun ningali tangkal gigir mobil? Kumaha geulis!","biru Naha anjeun tiasa nyangking cocooan disisi bal?Urang tiasa masihan conto kalimat sapertos ".



kumaha ngagunakeun Jerman dina kecap sipat Jerman dina kalimat, kumaha carana make Jerman di hareup ngaran kami nempo dina palajaran urang saméméhna.

Warna Jerman sareng Turki

Ayeuna hayu urang tingali warna Jerman sareng hartos Turki dina méja:

Jerman jeung Turki kalawan kelir
Kelir Jerman
weiß bodas
Schwarz hideung
gelbe koneng
jadi ruksak beureum
blau biru
grün hejo
oranyeu jeruk
beureum ngora beureum ngora
Grau kulawu
violett mor
dunkelblau bulao angkatan laut
Braun coklat
warna beigi warna beigi
naraka caang, jelas
dunkel poek
hellrot beureum caang
dunkelrot beureum poék
Lila Lila
dunkelblau bulao angkatan laut
weinrot tepi

Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Nalika diajar ngeunaan warna dina basa Jerman, anjeun kedah diajar heula warna anu penting, nyaéta warna utama. Anjeun tiasa diajar warna panengah anu kirang dianggo engké, upami anjeun hoyong. Salaku conto, urang tiasa masihan conto warna Jerman anu paling sering dianggo sapertos beureum, koneng, biru, bodas, hideung, oranyeu, biru poék sareng coklat. Ayeuna kami nampilkeun ka anjeun gambar kami anu namina WARNA BENDERA Jérman. Sakumaha anjeun terang, bendera Jérman diwangun ku warna konéng, beureum sareng hideung.

warna jerman warna bendera jerman Warna Jerman ngucapkeun jeung Turki
Warna bandéra Jérman

Masalah penting séjén anu urang kedah difokuskeun ngeunaan warna Jerman nyaéta yén inisial nami warna Jerman kedah ditulis dina hurup leutik.
Sakumaha anjeun terang, inisial sadaya nami dina basa Jerman dimodalan.
Dina basa sejen, inisial sadaya kecap barang, naha éta téh ngaran ditangtoskeun atawa ngaran generik, anu capitalized dina kalimah. Tapi kelir lain ngaran. Warna mangrupa kecap sipat. Ku alatan éta, nalika nulis ngaran warna dina kalimah di Jerman, urang teu kudu capitalize hurup mimiti warna. Sabab inisial kecap sipat teu kudu dihurungkeun gede.

Pikeun maca palajaran kecap sipat Jerman urang https://www.almancax.com/almancada-sifatlar-ve-sifat-tamlamalari.html Anjeun tiasa klik link ieu. Tulisan kami anu kasebat mangrupikeun pituduh anu lengkep ngeunaan kecap sipat Jerman sareng ngandung seueur rinci anu anjeun milarian ngeunaan kecap sipat Jerman.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Nanging, upami urang badé nyerat warna saatos titik, upami kecap munggaran dina kalimah janten warna, kumargi unggal kalimah dimimitian ku hurup kapital, kecap munggaran dina kalimah ditulis nganggo huruf kapital. sanajan éta ngaran warna atawa kecap sipat séjén. Disusun ku Muharrem Efe. Ayeuna kami nampilkeun ka anjeun warna Jerman visual kami, anu kami siapkeun pikeun anjeun:

Jerman Gambar Warna

Kelir Jerman
Kelir Jerman

Jerman naraka Kecap hartina jelas, dunkel Kecap hartina poék.
Mun urang tangtukeun warna nu jelas, contona, lamun urang nyebutkeun yén di hareupeun a lampu bulao kecap bulao naraka Urang mawa kecap. Pikeun nunjukkeun yén éta poék dunkel Urang ngagunakeun kalimah.



conto:

agul naraka: biru Lampu
dunkel sabeulah: biru Dark

Gran naraka urang: héjo Lampu
dunkel grün: Dark héjo

rod naraka: beureum Lampu
Dunkel jadi ruksak: Dark beureum

Jerman Warna Pronunciations

Daptar di handap ieu ngandung warna anu paling sering dianggo sareng ngucapkeunana dina kahirupan sapopoe.

  • Tie Rod Beureum
  • Weiss (wow) Bodas
  • Blau (blau) Biru
  • Gelb (gelp) Konéng
  • Rosa (ro:za) Pink
  • Lilac (lilac) Ungu
  • Braun (bğaun) Brown
  • Dunkelblau (dunkelblau) Angkatan Laut
  • Grau (ggau) Gray
  • poé (poé:n) Héjo

Kelir Jerman patali Conto kalimat

Ayeuna Gambar jeung conto kalimat dina kelir Jerman I tingali kami geus disiapkeun keur anjeun:

Kelir Jerman
Kelir Jerman

Di luhur nyaéta Das ist visual ein harti Apfel kalimah kalimah.
The kalimat dina kapasitas resmi Der Apfel ist Gran urang mangrupakeun kalimah nyarios yén warna obyék.
Nengetan éta selisih kapasitas beda antara kalimat jeung harti kalimah.

Kelir Jerman
Kelir Jerman

Di luhur nyaéta Das ist visual ein harti Knoblauch kalimah kalimah.
Handapeun gambar Der Knoblauch ist weiß kalimah mangrupakeun kalimah nyarios yén kapasitas warna obyék.
Nengetan éta selisih kapasitas beda antara kalimat jeung harti kalimah.

Kelir Jerman
Kelir Jerman

dina sisi luhur dina gambar di luhur nya Das ist eine kalimah Tomate kalimah harti.
The rotcümle nu ist kapasitas maot Tomate nunjukkeun warna obyék anu kalimah a.
Nengetan éta selisih kapasitas beda antara kalimat jeung harti kalimah.

Pikeun masihan kalimat di luhur dina tulisan:

Der Apfel ist grün
Apel héjo

Der Knoblauch ist weiss
Bawang bodas bodas

Maot Tomate ist rot
Omat beureum

Maot Aubergine ist lilac
Terong ungu

Maot Zitrone ist gelb
Lemon konéng

Urang tiasa nyerat dina bentuk.



kelir atawa atribut sejenna tina obyek sakumaha katingal dina Jerman luhur ceuk gambar ngagunakeun pola handap:

Frasa Warna Jérman

NAME + IST / Sind + COLOR

Dina pola di luhur, kami nganggo kecap pagawéan bantu ist / sind, anu parantos kami tingali sateuacanna, salaku ist dina kalimat anu tunggal sareng salaku sind dina kalimat jamak. Kami masihan inpormasi ngeunaan poko ieu dina pelajaran urang sateuacanna.

Ayeuna ngetikkeun sababaraha langkung conto kalimat ngagunakeun kapang luhur cikan rengse palajaran Jerman kelir urang.

  • Otomatis ist das Rote: mobil téh beureum
  • Otomatis ist das gelbe: mobil téh konéng
  • Maot Blume ist gelbe: Kembang anu konéng
  • Maot Blumen Sind gelbe: Kembang anu konéng

Pamakéan kelir sarta kelir dina kalimat Jerman anu sakumaha luhur.
Anjeun oge bisa nulis frasa sorangan kalawan rupa-rupa kelir béda jeung objék ngagunakeun kapang luhur.

Kami bakal senang upami anjeun nyerat sadaya pendapat, saran, pamundut sareng patarosan ngeunaan topik warna Jérman dina forum kami.

Pangajaran Jérman dina halaman wéb kami disiapkeun sareng réréncangan anu nembé diajar diajar basa Jérman dina pikiran, sareng pelajaran urang Jérman dijelaskeun ku cara anu lengkep sareng kahartos.

Anjeun ogé kelir Jerman Coba nyieun kalimat anu béda ngeunaan subjek sapertos conto kalimat di luhur.

Ku cara kieu, anjeun tiasa diajar warna Jerman langkung saé sareng anjeun moal gampang hilap.

Artikel ngeunaan Warna Jerman

Upami anjeun badé naroskeun naon tulisan warna Jerman, hayu urang nyarios yén warna Jerman mangrupikeun kecap sipat sapertos dina basa Turki. Ku alatan éta, kecap sipat teu boga artikel. Ngan kecap barang boga artikel dina basa Jerman. Kusabab ngaran warna Jerman mangrupakeun kecap sipat, kelir teu boga artikel.

Lagu Kelir Jerman

Kami ngantunkeun pidéo youtube di handap anu kami mendakan mangpaat pikeun anjeun. Lagu warna Jerman ieu bakal mangpaat pikeun anjeun diajar warna Jerman.

prestasi beredar kalawan kahayang urang ..
kuring www.almancax.co


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
2 Koméntar
  1. Mehmet nyebutkeun

    Éta situs anu saé pisan. Kuring mendakan éta telat, tapi éta saé pisan. Hatur nuhun pikeun usaha anjeun 👏

  2. Herbertkeymn nyebutkeun

    Halo sadayana

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

12 - sabelas =