kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Nomer Jerman

Dina palajaran ieu ngeunaan nomer Jérman, urang bakal nunjukkeun nomer Jérman tina 1 dugi ka 100. Dina sésa pelajaran urang, urang bakal ningali nomer Jerman saatos 100, urang bakal langkung jauh sareng diajar nomer Jerman dugi ka 1000.

Urang bakal diajar nomer Jérman dugi ka jutaan atanapi bahkan milyaran nganggo inpormasi ieu anu urang pelajari laun engké. Diajar basa Jerman ngeunaan nomer penting sabab angka sering dianggo dina kahirupan sadidinten. Nalika diajar nomer Jerman, teu kedah ngabandingkeun sareng nomer Turki atanapi nomer Inggris. Analogi atanapi perbandingan anu dilakukeun ku cara ieu tiasa nyababkeun salah diajar.

hirup sapopoé salawasna sarta madhab angka Jerman bakal dipaké adu isu nu kudu diajar kacida alusna, kumaha kedah tuntas Jumlah memori nu kudu dibentuk jeung nomer Jerman memorized beautifully dijieun abundantly deui.

Babaturan anu dipikacinta, Jerman éta umumna mangrupikeun basa dumasarkeun kana rote, aya seueur pengecualian sareng pengecualian ieu kedah diapalkeun.

Angka Jerman Gampang diajar, éta henteu gaduh seueur kasusah, saatos diajar logika na, anjeun tiasa sacara gampil nyerat nomer Jerman 2-angka, 3-digit, 4-digit sareng langkung-angka nyalira.

Ayeuna jumlah Jerman salah pangheulana manggihan beungeut kuring.

Nepi ka Nomer Jerman 1 100

Babaturan anu dipikacinta, Kecap Zahlen hartosna angka dina basa Jerman. Angka cacah, angka anu bakal urang pelajari ayeuna, disebat Kardinalzahlen. Angka ordinal sapertos kahiji, kadua sareng katilu disebat Ordinalzahlen dina basa Jerman.

Ayeuna hayu urang mimitian diajar Jerman kami ogé Kardinalzahl cacah.
Angka mangrupikeun masalah anu penting dina basa Jerman, sapertos dina unggal basa. Peryogi diperhatoskeun kalayan taliti sareng diapalkeun. Nanging, saatos diajar, perlu ngahijikeun inpormasi anu dipelajari ku seueur prakték sareng pangulangan. Langkung seueur latihan ngeunaan hal ieu, langkung gancang sareng langkung akurat jumlah anu diperyogikeun bakal ditarjamahkeun kana basa Jerman.

Saatos terang nomer antara 0-100 anu bakal urang tingali dina mimitina, anjeun tiasa sacara gampil diajar nomer saatos wajah. Nanging, penting pisan pikeun anjeun taliti mariksa sareng ngapalkeun ieu hal. Dina situs kami, subyek angka dina basa Jerman ogé sayogi dina format mp3. Upami anjeun kersa, anjeun ogé tiasa milarian situs sareng aksés kana pelajaran audio Jerman kami dina format mp3.

Kahiji, kami geus disiapkeun keur anjeun Hayu gambar kami saméméh ngeunaan angka Jerman lajeng ngawitan nomer anu poko keur carita Jerman kami:

 

Nomer Jerman

Nomer Jerman

Ayeuna hayu urang tingali lamun hiji nomer ka dua puluh dugi tabel Jerman:

angka Jerman
1 eins 11 elf
2 zwei 12 zwölfte
3 drei 13 dreizehn
4 vier 14 vierzehn
5 fünf 15 fünfzehn
6 sechs 16 sechezehn
7 sieben 17 siebenzehn
8 acht 18 achtzehn
9 neu 19 neuzehn
10 zehn 20 zwanzig

GERMAN FIGURES (IMAGE)

Angka Jérman

Angka Jérman

Ayeuna hayu urang tingali lamun individu ieu maca sapanjang kalawan daptar nomer urang geus diajar:

  • 0: nol (NUL)
  • 1: eins (Dec)
  • 2: zwei (sway)
  • 3: drei (dray)
  • 4: via (FI IR)
  • 5: fünf (fünf)
  • 6: sechs (zeks)
  • 7: sieben (zi: rebu)
  • 8: acht (aryl)
  • 9: neu (non yn)
  • 10: zehn (seiyn)
  • 11 elf (elf)
  • 12: zwölf (zvölf)
  • 13: dreizehn (drayseiyn)
  • 14: vierzehn (fi: ırseiyn)
  • 15: fünfzehn (fünfseiyn)
  • 16: sechezehn (zeksseiyn)
  • 17: siebenzehn (zibseiyn)
  • 18: achtzehn (ahtseiyn)
  • 19: neunzehn (noynseiyn)
  • 20: zwanzig (svansig)

jumlah nu didaptarkeun di luhur, 16 jeung nomer 17 tina hurup kana catetan di dieu yén ragrag dina statusna tulisan. (cf. angka 6 na 7.
Anjeun bakal ningali yén sieben => sieb sareng sechs => sech)
Sanggeus dua puluh angka, antara hiji angka puluhan kalawan "jeung" hartosna "sahandapeun" geus diala ku inserting kecap.
Tapi didieu aranjeunna ditulis saméméh teu kawas Turki na step by step.
Salaku tambahan, hiji hal anu anjeun kedah perhatoskeun di dieu nyaéta kecap eins, anu ngarujuk kana nomer 1 (hiji), dianggo salaku ein nalika nyerat angka anu sanés. salaku conto 1 upami urang bade nyerat eins urang nyerat sakumaha tapi contona 21 Upami urang bade nyerat maka duapuluh hiji Birtina ein Kami nyerat salaku.

Gambar di handap ieu anjeun bisa kalayan gampang ngarti nu tuntas nalungtik kumaha lobana decimal ditulis dina Jerman.

 

Maca Angka dina basa Jerman

Maca Angka dina basa Jerman

Teu kawas di Turki sakumaha ditempo dina gambar di luhur aranjeunna ditulis saméméh sanes a step by step.

Ayeuna hayu urang tingali lamun jumlah tabel Jerman dugi 20 ti 40:

Isu Jerman (20-40)
21 E und zwanzig 31 E und Dreissig
22 zwei und zwanzig 32 zwei und Dreissig
23 drei und zwanzig 33 drei und Dreissig
24 vier und zwanzig 34 vier und Dreissig
25 fünf und zwanzig 35 fünf und Dreissig
26 zwanzig und sechs 36 Dreissig und sechs
27 sieben und zwanzig 37 sieben und Dreissig
28 zwanzig und acht 38 Dreissig und acht
29 neue und zwanzig 39 neue und Dreissig
30 Dreissig 40 vierzig

Ayeuna Hayu urang nulis daftar jeung Jumlah bacaan individu antara 20 40 Jerman:

  • 21: ein und zwanzig (ogé dina svansig) (salah sahiji na dua puluh hiji)
  • 22: zwei und zwanzig (sway handapeun svansig) (dua jeung dua puluh dua)
  • 23: drei und zwanzig (dray handapeun svansig) (tilu jeung dua puluh tilu)
  • 24: vier und zwanzig (fi IR und zwanzig) (opat na dua puluh opat)
  • 25: fünf und zwanzig (fünf und svansig) (lima jeung dua puluh lima)
  • 26: zwanzig und sechs (zeks handapeun svansig) (genep jeung dua puluh genep)
  • 27: zwanzig und sieben (zi: b und svansig) (tujuh sarta dua puluh tujuh)
  • 28: zwanzig und acht (aht handapeun svansig) (dalapan jeung dua puluh dalapan)
  • 29: neue und zwanzig (noyn handapeun svansig) (salapan na dua puluh salapan)
  • 30: Dreissig (dğaysih)
  • 31: einunddreißig (ogé dina draysig)
  • 32: zweiunddreißig (svay und draysig)
  • 33: dreiunddreißig (drayunddraysig)
  • 34: vierunddreißig (fi: ırunddraysig)
  • 35: fünfunddreißig (fünfunddraysig)
  • 36: sechsunddreißig (zeksunddraysig)
  • 37: siebenunddreißig (zi: bınunddraysig)
  • 38: achtunddreißig (ahtunddraysig)
  • 39: neununddreißig (noynunddraysig)
  • 40: vierzig (fiyızih)

Saatos dua puluh angka Jerman, antara anu hiji sareng puluhan "ve"Hartosna"jeungÉta diala ku cara nempatkeun kecap ”. Nanging, di dieu dina basa Turki, unit angka ditulis heula, sanés angka puluhan, sapertos urang nyerat.. Dina kecap sanésna, angka dina unit digit nyarios heula, maka nomer dina puluhan digit nyarios.

Sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu, urang mimiti nulis nomer dina tempat éta, nambihan kecap "und" sareng nyerat sapuluh digit. Aturan ieu manglaku ka sadaya nomer dugi ka saratus (30-40-50-60-70-80-90 ogé), janten unit digit nyarios heula, teras puluhan angka.
Ku jalan kitu, kami parantos nyerat angka-angka Jérman nyalira (mis. Neun und zwanzig) pikeun ngajantenkeun langkung jelas sareng langkung kahartos, tapi saleresna angka-angka ieu ditulis babarengan. (contona: neunundzwanzig).

Nomer Onarl Jerman

Anjeun terang kumaha ngitung sapuluh ku sapuluh, leres? Éta Indah. Ayeuna urang bakal ngalakukeun ieu dina basa Jerman. Hayu urang itung nomer Jerman sapuluh ku sapuluh.

GERMAN NOMBOR NOMBOR
10 zehn
20 zwanzig
30 Dreissig
40 vierzig
50 fünfzig
60 sechzig
70 siebzig
80 achtziger
90 neunzig
100 hundert

Hayu urang tingali lamun jumlah daptar onarl Jerman jeung bacaan tina:

  • 10: zehn (seiyn)
  • 20: zwanzig (svansig)
  • 30: Dreissig (draysig)
  • 40: vierzig (fi: ırsig)
  • 50: fünfzig (fünfsig)
  • 60: sechzig (zekssig)
  • 70: siebzig (sibsig)
  • 80: achtzig (ahtsig)
  • 90: neunzig (noynsig)
  • 100: hundert (hundert)

Ogé catetan beda dina ejaan tina jumlah luhur 30,60 na 70. angka ieu nu ditulis terus ku cara ieu.

Ayeuna hayu urang tinggalkeun catetan di handap pikeun langkung ningali bédana éjaan ieu:

6: seches

16: sechezehn

60: sechezig

7: siebenen

17: siebenzehn

70: siebenzig

 

Catetan Angka Jérman

Catetan Angka Jérman

Jumlah ayeuna nepi ka 100 ti 1 ku jumlah onarl Jerman dugi kami diajar 100 Jerman bisa nulis.

Dugi 1 ti 100 Table Jerman Nomer

1 Jerman tina 100 ka sadaya isu
1 eins 51 E und fünfzig
2 zwei 52 zwei und fünfzig
3 drei 53 drei und fünfzig
4 vier 54 vier und fünfzig
5 fünf 55 fünf und fünfzig
6 sechs 56 fünfzig und sechs
7 sieben 57 sieben und fünfzig
8 acht 58 fünfzig und acht
9 neu 59 neue und fünfzig
10 zehn 60 sechzig
11 elf 61 E und sechzig
12 zwölfte 62 zwei und sechzig
13 dreizehn 63 drei und sechzig
14 vierzehn 64 vier und sechzig
15 fünfzehn 65 fünf und sechzig
16 Sechzehn 66 sechzig und sechs
17 siebzehn 67 sieben und sechzig
18 achtzehn 68 sechzig und acht
19 neunzehn 69 neue und sechzig
20 zwanzig 70 siebzig
21 E und zwanzig 71 E und siebzig
22 zwei und zwanzig 72 zwei und siebzig
23 drei und zwanzig 73 drei und siebzig
24 vier und zwanzig 74 vier und siebzig
25 fünf und zwanzig 75 fünf und siebzig
26 zwanzig und sechs 76 siebzig und sechs
27 sieben und zwanzig 77 sieben und siebzig
28 zwanzig und acht 78 siebzig und acht
29 neue und zwanzig 79 neue und siebzig
30 Dreissig 80 achtziger
31 E und Dreissig 81 E und achtziger
32 zwei und Dreissig 82 zwei und achtziger
33 drei und Dreissig 83 drei und achtziger
34 vier und Dreissig 84 vier und achtzig
35 fünf und Dreissig 85 fünf und achtziger
36 Dreissig und sechs 86 achtziger und sechs
37 sieben und Dreissig 87 sieben und achtziger
38 Dreissig und acht 88 achtziger und acht
39 neue und Dreissig 89 neue und achtziger
40 vierzig 90 neunzig
41 E und vierzig 91 E und neunzig
42 zwei und vierzig 92 zwei und neunzig
43 drei und vierzig 93 drei und neunzig
44 vier und vierzig 94 vier und neunzig
45 fünf und vierzig 95 fünf und neunzig
46 vierzig und sechs 96 neunzig und sechs
47 sieben und vierzig 97 sieben und neunzig
48 vierzig und acht 98 neunzig und acht
49 neue und vierzig 99 neue und neunzig
50 fünfzig 100 hundert

Perhatosan: Biasana, angka Jérman ditulis padeukeut, tah dina kahirupan sadidinten 97 nomer sieben und neunzig henteu bentukna siebenundneunzig Nanging, kami parantos nyerat nyalira didieu janten tiasa jelas ditingali sareng diapalkeun kalayan langkung gampil.

Angka dugi ka 1000 dina basa Jerman

Hayu urang teruskeun ku jumlah saterusna Jerman 100.
Titik kami rék némbongan; angka ilaharna anu ditulis contiguously, tapi kami milih nulis diitung misah ngartos aya janten langkung nyaman.
Ayeuna hayu urang mimitian ti 100:

100: hundert (hundert)

Dina 100 Jerman "hundert" demektir.xnumx-200-300 jsb Jumlah "hundert" di hareup kecap 400-2-3 jsb Jumlah kecap nulis oluşur.hundert (beungeut), "e hundert" salaku geus.
Duanana bisa coincide.

Contona:

  • 200: zwei hundert (sway hundert) (dua - sided)
  • 300: drei hundert (dray hundert) (tilu - raray)
  • 400: vier hundert (fi IR hundert) (opat - sisi)
  • 500: fünf hundert (fünf hundert) (lima - ratus)
  • 600: sechs hundert (zeks hundert) (genep - raray)
  • 700: hundert sieben (zi: b hundert) (tujuh - ratus)
  • 800: acht hundert (AHT hundert) (dalapan - raray)
  • 900: neu hundert (noyn hundert) (salapan - ratus)

Tapi lamun, contona 115 atanapi 268 cara atawa jumlah salah sahiji artikel dimaksudkeun pikeun jadi Nyanghareupan, sateuacan waktos Nyanghareupan angka hiji jeung maranéhna lajeng kedah ngasupkeun digit.
conto:

  • 100: hundert
  • 101: hundert eins
  • 102: zwei hundert
  • 103: drei hundert
  • 104: hundert vier
  • 105: hundert fünf
  • 110: hundert zehn (saratus sapuluh)
  • 111: hundert elf (saratus sabelas)
  • 112: hundert zwölfte (saratus dua belas)
  • 113: hundert dreizehn (saratus tilu belas)
  • 114: hundert vierzehn (saratus opat belas)
  • 120: hundert zwanzig (saratus dua puluh)
  • 121: hundert und ein zwanzig (saratus dua puluh)
  • 122: hundert und zwei zwanzig (saratus dua puluh dua)
  • 150: hundert füfzig (saratus lima puluh)
  • 201: eins zwei hundert (dua ratus hiji)
  • 210: zehn zwei hundert (dua ratus sapuluh)
  • 225: fünf und zwei hundert zwanzig (dua ratus dua puluh lima)
  • 350: drei hundert fünfzig (tilu ratus lima puluh)
  • 598: fünf und acht hundert neunzig (lima ratus jeung salapan puluh dalapan)
  • 666: sechs sechs hundert und sechzig (genep ratus jeung atmışalt a)
  • 999: neu neu und hundert neunzig (salapan ratus salapan puluh salapan)
  • 1000: ein tausend (tauzınd)
  • Nalika nyerat angka 3-angka, nyaéta nomer kalayan rai dina basa Jerman Mimiti bagian raray ditulis, maka nomer dua angka ditulis sapertos anu urang tingali di luhur..
  • contona 120 Upami urang badé nyarios heula ein hundert urang bakal nyarios, saatos éta zwanzig Janten urang bakal nyarios ein hundert zwanzig paribasa 120 urang bakal nyarios.
  • contona 145 Upami urang badé nyarios heula ein hundert urang bakal nyarios, teras fünfundvierzig Janten urang bakal nyarios ein hundert fünfundvierzig paribasa 145 urang bakal nyarios.
  • contona 250 Upami urang badé nyarios heula zwei hundert urang bakal nyarios, teras fünfzig Janten urang bakal nyarios zwei hundert fünfzig Urang bakal nyarios 250 ku nyarios.
  • contona 369 Upami urang badé nyarios heula drei hundert urang bakal nyarios, teras neunundsechzig Janten urang bakal nyarios drei hundert enunundsechzig Urang bakal nyarios 369 ku nyarios.

Nomer Binli Jerman

angka Binli dijieun cara sarua salaku angka friendly.

  • 1000: ein tausend
  • 2000: zwei tausend
  • 3000: drei tausend
  • 4000: vier tausend
  • 5000: fünf tausend
  • 6000: sechs tausend
  • 7000: sieben tausend
  • 8000: acht tausend
  • 9000: neu tausend
  • 10000: zehn tausend

Tingali ogé conto di handap ieu.

11000 : elf tausend
12000 : zwölf tausend
13000 : dreizehn tausend
24000 : vier und zwanzig tausend
25000 : fünf und zwanzig tausend
46000 : sechs und vierzig tausend
57000 : sieben und fünfzig tausend
78000 : acht und siebzig tausend
99000 : neun und neunzig tausend
100.000 : ein hundert tausend

Di dieu nu sabelas, duabelas ratus, tilu belas sarébu, welas sarébu .......
Sakumaha anjeun tiasa tingali nalika nganyatakeun angka-angka, nomer dua digit sareng nomer rébuan aub. Di dieu ogé, urang kéngingkeun nomer kami ku cara nyayogikeun nomer dua angka urang teras kecap sarébu.

  • 11000 elf tausend
  • 12000: zwölfte tausend
  • 13000: dreizehn tausend
  • 14000: vierzehn tausend
  • 15000: fünfzehn tausend
  • 16000: Sechzehn tausend
  • 17000: siebzehn tausend
  • 18000: achtzehn tausend
  • 19000: neunzehn tausend
  • 20000: zwanzig tausend

Hayu urang teruskeun ku sababaraha conto dina Jumlah Milenium kadua:

  • 21000: ein und tausend zwanzig (dua puluh hiji sarébu)
  • 22000: zwanzig und zwei tausend (dua puluh dua-sarébu)
  • 23000: zwanzig und drei tausend (dua puluh tilu-sarébu)
  • 30000: Dreissig tausend (tilu puluh sarébu)
  • 35000: fünf und tausend Dreissig (tilu puluh lima-sarébu)
  • 40000: vierzig tausend (opat puluh rebu)
  • 50000: fünfzig tausend (lima puluh sarébu)
  • 58000: fünfzig tausend und acht (lima puluh dalapan-sarébu)
  • 60000: sechzig tausend (kuda-numpak)
  • 90000: neunzig tausend (salapan puluh-hiji sarébu)
  • 100000: hundert tausend (saratus-sarébu)

Nomer Yüzbinl Jerman

Jerman yüzbinl angka sarua dina sistem.

  • 110000: hundert tausend zehn (nu saratus sapuluh-sarébu)
  • 120000: hundert tausend zwanzig (jeung saratus dua puluh rebu)
  • 200000: zwei hundert tausend (dua ratus salah sarébu)
  • 250000: zwei hundert tausend fünfzig (jeung dua ratus lima puluh rébu)
  • 500000: hundert tausend fünf (lima ratus jeung salah sarébu)
  • 900000: neu hundert tausend (jeung salapan ratus sarébu)

Tingali ogé conto di handap ieu.

110000 : hundert zehn tausend
150000 : hundert fünfzig tausend
200000 : zwei hundert tausend
250000 : zwei hundert fünfzig tausend
600000 : sechs hundert tausend
900005 : neun hundert tausend fünf
900015 : neun hundert tausend fünfzehn
900215 : neun hundert tausend zwei hundert fünfzehn

Lamun urang geus diajar jadi jauh bakal ngumpulkeun salaku generalisasi bisa disebutkeun ku proviso yén;
angka dua-angka ieu keur ditulis nalika nulis kecap munggaran dibawa handapeun hambalan kadua interim sanggeus hambalan munggaran.

Dina tilu digit, contona, lima ratus (105) Jumlah rupa saméméh lajeng jumlah dua puluh dibawa ka lima jumlah rupa saméméh sarta saurna, contona, tilu sarébu di angka ku ngetikkeun dua nomer (3000) jumlahna geus dijieun saméméh jeung sanggeus tilu sarébu. Lamun sanggeus tilu sarébu tilu nomer saméméh nulis oluşturulur.xnumx sarébu (tilu sarébu opat ratus lima puluh genep) méméh Jumlah tilu sarébu, opat ratus lima puluh genep, lajeng tulisan kabentuk.

angka gedé anu ditulis ti hambalan utama mimiti di jalan anu sarua.

Sabenerna, angka gampang pisan dina basa Jerman. Anjeun ngan ukur kedah terang nomerna tina 1 dugi ka 19 sareng nomer 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 1.000 sareng 1.000.000. Anu sanésna ngan saukur dikedalkeun ku penyesuaian nomer ieu.

Naon ngeunaan Jumlah Jerman lamun dipigawé laér latihan dina watesan duanana learning jeung tetep dina pikiran, duanana Turki jeung Jerman bisa dipencét nu nomer gancang mun istilah nu bakal hasil pohara alus.

Nomer Jerman-juta

Juta Jerman dina bentuk e 1 juta, putting jumlah kecap urang bisa ngahontal naon anu urang hayang di hareup variasi yazılır.millio kami hayang.

Dianalisis conto di handap anjeun bakal nempo kumaha gampang éta.

  • eine Million: 1.000.000 (salah juta)
  • zwei Milloo urang: 2.000.000 (dua juta)
  • drei Milloo urang: 3.000.000 (tilu juta)
  • vier Milloo urang: 4.000.000 (opat juta)
  • 1.200.000: eine Million zwei hundert tausend (salah juta dua ratus rébu)
  • 1.250.000: eine Million zwei hundert tausend fünfzig (salah juta dua ratus lima puluh rébu)
  • 3.500.000: hundert tausend drei fünf Million (tilu juta lima ratus rebu)
  • 4.900.000: vier neue urang hundert tausend Million (opat juta salapan ratus sarébu)
  • 15.500.000: fünf hundert tausend fünfzehn Million (Lima belas juta lima ratus rebu)
  • 98.765.432: neunzig und acht hundert Million fünf und sieben und zwei hundert vier tausend sechzig Dreissig (salapan puluh dalapan juta, tujuh ratus genep puluh lima rébu opat ratus tilu puluh-dua)

Lamun dipikaharti logika conto di luhur gawé kami sangkan bisa ngabejaan diri miliar nulis sagala angka pisan gampang di Jerman.

Latihan sareng Nomer dina basa Jerman

Sabalikna nomer di handap ieu JermanTulis:

0:
1:
6:
7:
10:
16:
17:
20:
21:
31:
44:
60:
66:
70:
77:
99:
100:
101:
1001:
1010:
1100:
1111:
9999:
11111:
12345:
54321:
123456:
654321:

Ku kituna, angka Jerman geus nalungtik unggal aspék masalah jeung kami geus réngsé babaturan treasured.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran