Angka Jérman sareng Lafal (Die Zahlen) Kuliah Luyu Kurikulum 2022

47

angka Jerman Dina palajaran ieu, urang bakal nunjukkeun nomer Jerman ti 1 dugi ka 100. Dina neraskeun pelajaran urang, urang bakal ningali nomer Jerman saatos 100, urang bakal langkung jauh sareng diajar nomer Jerman dugi ka 1000. angka Jerman Maot Zahlen dinyatakeun salaku.



angka Jerman Kuliah biasana salah sahiji mata pelajaran anu mimiti diajar ku murid anu mimiti diajar basa Jerman, di nagara urang, diajarkeun ka murid kelas 9 dina pelajaran basa Jerman, sareng nomer Jerman anu langkung maju diajarkeun di kelas 10. Subyek angka dina basa Jerman henteu sesah pisan diajar, tapi mangrupikeun subjek anu peryogi seueur pengulangan.

urang angka Jerman sarta ngucapkeun Dina ceramah urang, urang mimiti bakal ningali angka nepi ka 100 di Jerman, lajeng urang bakal ningali angka nepi ka sarébu di Jerman, lajeng urang bakal ngagunakeun informasi ieu kami geus diajar step by step ka jutaan malah jutaan. urang bakal diajar angka Jerman nepi ka milyaran. Penting pikeun diajar angka Jerman, sabab angka mindeng pisan dipaké dina kahirupan sapopoé. Nalika diajar nomer Jerman, anjeun henteu kedah ngabandingkeunana sareng nomer Turki atanapi nomer Inggris. Analogi atanapi babandingan anu dilakukeun ku cara ieu tiasa nyababkeun pangajaran anu salah.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nomer Jerman sarta ngadangu ngucapkeun angka Jerman, Anjeun bisa lalajo palajaran video kami disebut angka Jerman dina channel youtube almancax urang.



hirup sapopoé salawasna sarta madhab angka Jerman bakal dipaké adu isu nu kudu diajar kacida alusna, kumaha kedah tuntas Jumlah memori nu kudu dibentuk jeung nomer Jerman memorized beautifully dijieun abundantly deui.

Babaturan anu dipikacinta, Jerman éta umumna mangrupikeun basa dumasarkeun kana rote, aya seueur pengecualian sareng pengecualian ieu kedah diapalkeun.

Angka Jerman Gampang diajar, éta henteu gaduh seueur kasusah, saatos diajar logika na, anjeun tiasa sacara gampil nyerat nomer Jerman 2-angka, 3-digit, 4-digit sareng langkung-angka nyalira.

Ayeuna hayu urang tingali heula nomer Jerman sareng gambar, teras diajar nomer Jerman ti hiji dugi ka saratus. Ieu kudu dicatet yén ceramah di handap mangrupa ceramah paling komprehensif ditulis dina angka Jerman sarta ngucapkeun maranéhanana, sarta mangrupakeun pituduh buta ngeunaan angka Jerman. Ku alatan éta, lamun diajar subjék ieu tuntas, anjeun moal kudu sagala sumber sejenna. angka Jerman sarta ngucapkeun maranéhna Anjeun bakal diajar kacida alusna.



Angka Jerman Nepi ka 10 (kalawan Gambar)

Jérman angka 0 null
Jérman angka 0 null

Jérman angka 1 EINS
Jérman angka 1 EINS

Jérman angka 2 ZWEI
Jérman angka 2 ZWEI

Jérman angka 3 DREI
Jérman angka 3 DREI

Jérman angka 4 VIER
Jérman angka 4 VIER




Jérman angka 5 FUNF
Jérman angka 5 FUNF

Jérman angka 6 SECHS
Jérman angka 6 SECHS

Jérman angka 7 SIEBEN
Jérman angka 7 SIEBEN

Jérman angka 8 ACHT
Jérman angka 8 ACHT

Jérman angka 9 NEUN
Jérman angka 9 NEUN

Nepi ka Nomer Jerman 1 100

Babaturan anu dipikacinta, Kecap Zahlen hartosna angka dina basa Jerman. Angka cacah, angka anu bakal urang pelajari ayeuna, disebat Kardinalzahlen. Angka ordinal sapertos kahiji, kadua sareng katilu disebat Ordinalzahlen dina basa Jerman.

Ayeuna hayu urang mimitian diajar Jerman kami ogé Kardinalzahl cacah.
Angka mangrupikeun masalah anu penting dina basa Jerman, sapertos dina unggal basa. Peryogi diperhatoskeun kalayan taliti sareng diapalkeun. Nanging, saatos diajar, perlu ngahijikeun inpormasi anu dipelajari ku seueur prakték sareng pangulangan. Langkung seueur latihan ngeunaan hal ieu, langkung gancang sareng langkung akurat jumlah anu diperyogikeun bakal ditarjamahkeun kana basa Jerman.

Saatos terang nomer antara 0-100 anu bakal urang tingali dina mimitina, anjeun tiasa sacara gampil diajar nomer saatos wajah. Nanging, penting pisan pikeun anjeun taliti mariksa sareng ngapalkeun ieu hal. Dina situs kami, subyek angka dina basa Jerman ogé sayogi dina format mp3. Upami anjeun kersa, anjeun ogé tiasa milarian situs sareng aksés kana pelajaran audio Jerman kami dina format mp3.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Kahiji, kami geus disiapkeun keur anjeun Hayu gambar kami saméméh ngeunaan angka Jerman lajeng ngawitan nomer anu poko keur carita Jerman kami:

Nomer Jerman
Nomer Jerman

Ayeuna hayu urang tingali lamun hiji nomer ka dua puluh dugi tabel Jerman:

angka Jerman
1eins11elf
2zwei12zwölfte
3drei13dreizehn
4vier14vierzehn
5fünf15fünfzehn
6sechs16sechezehn
7sieben17siebenzehn
8acht18achtzehn
9neu19neuzehn
10zehn20zwanzig

GERMAN FIGURES (IMAGE)

Angka Jérman
Angka Jérman

Ayeuna hayu urang tingali lamun individu ieu maca sapanjang kalawan daptar nomer urang geus diajar:

  • 0: nol (NUL)
  • 1: eins (Dec)
  • 2: zwei (sway)
  • 3: drei (dray)
  • 4: via (FI IR)
  • 5: fünf (fünf)
  • 6: sechs (zeks)
  • 7: sieben (zi: rebu)
  • 8: acht (aryl)
  • 9: neu (non yn)
  • 10: zehn (seiyn)
  • 11 elf (elf)
  • 12: zwölf (zvölf)
  • 13: dreizehn (drayseiyn)
  • 14: vierzehn (fi: ırseiyn)
  • 15: fünfzehn (fünfseiyn)
  • 16: sechezehn (zeksseiyn)
  • 17: siebenzehn (zibseiyn)
  • 18: achtzehn (ahtseiyn)
  • 19: neunzehn (noynseiyn)
  • 20: zwanzig (svansig)

jumlah nu didaptarkeun di luhur, 16 jeung nomer 17 tina hurup kana catetan di dieu yén ragrag dina statusna tulisan. (cf. angka 6 na 7.
Anjeun bakal ningali yén sieben => sieb sareng sechs => sech)
Sanggeus dua puluh angka, antara hiji angka puluhan kalawan "jeung" hartosna "sahandapeun" geus diala ku inserting kecap.
Tapi, béda jeung dina basa Turki, angka hiji ditulis leuwih tiheula, lain digit hiji. Disusun ku Muharrem Efe.
Salaku tambahan, hiji hal anu anjeun kedah perhatoskeun di dieu nyaéta kecap eins, anu ngarujuk kana nomer 1 (hiji), dianggo salaku ein nalika nyerat angka anu sanés. salaku conto 1 upami urang bade nyerat eins urang nyerat sakumaha tapi contona 21 Upami urang bade nyerat maka duapuluh hiji Birtina ein Kami nyerat salaku.



Gambar di handap ieu anjeun bisa kalayan gampang ngarti nu tuntas nalungtik kumaha lobana decimal ditulis dina Jerman.

Maca Angka dina basa Jerman
Maca Angka dina basa Jerman

Teu kawas di Turki sakumaha ditempo dina gambar di luhur aranjeunna ditulis saméméh sanes a step by step.

Ayeuna hayu urang tingali lamun jumlah tabel Jerman dugi 20 ti 40:

Isu Jerman (20-40)
21E und zwanzig31E und Dreissig
22zwei und zwanzig32zwei und Dreissig
23drei und zwanzig33drei und Dreissig
24vier und zwanzig34vier und Dreissig
25fünf und zwanzig35fünf und Dreissig
26zwanzig und sechs36Dreissig und sechs
27sieben und zwanzig37sieben und Dreissig
28zwanzig und acht38Dreissig und acht
29neue und zwanzig39neue und Dreissig
30Dreissig40vierzig


Ayeuna Hayu urang nulis daftar jeung Jumlah bacaan individu antara 20 40 Jerman:

  • 21: ein und zwanzig (ogé dina svansig) (salah sahiji na dua puluh hiji)
  • 22: zwei und zwanzig (sway handapeun svansig) (dua jeung dua puluh dua)
  • 23: drei und zwanzig (dray handapeun svansig) (tilu jeung dua puluh tilu)
  • 24: vier und zwanzig (fi IR und zwanzig) (opat na dua puluh opat)
  • 25: fünf und zwanzig (fünf und svansig) (lima jeung dua puluh lima)
  • 26: zwanzig und sechs (zeks handapeun svansig) (genep jeung dua puluh genep)
  • 27: zwanzig und sieben (zi: b und svansig) (tujuh sarta dua puluh tujuh)
  • 28: zwanzig und acht (aht handapeun svansig) (dalapan jeung dua puluh dalapan)
  • 29: neue und zwanzig (noyn handapeun svansig) (salapan na dua puluh salapan)
  • 30: Dreissig (dğaysih)
  • 31: einunddreißig (ogé dina draysig)
  • 32: zweiunddreißig (svay und draysig)
  • 33: dreiunddreißig (drayunddraysig)
  • 34: vierunddreißig (fi: ırunddraysig)
  • 35 : fünfunddreißig (fünfunddraysig) Ku Muharrem Efe
  • 36: sechsunddreißig (zeksunddraysig)
  • 37: siebenunddreißig (zi: bınunddraysig)
  • 38: achtunddreißig (ahtunddraysig)
  • 39: neununddreißig (noynunddraysig)
  • 40: vierzig (fiyızih)

Saatos dua puluh angka Jerman, antara anu hiji sareng puluhan "ve"Hartosna"jeungÉta diala ku cara nempatkeun kecap ”. Nanging, di dieu dina basa Turki, unit angka ditulis heula, sanés angka puluhan, sapertos urang nyerat.. Dina kecap sanésna, angka dina unit digit nyarios heula, maka nomer dina puluhan digit nyarios.

Sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu, urang mimiti nulis nomer dina tempat éta, nambihan kecap "und" sareng nyerat sapuluh digit. Aturan ieu manglaku ka sadaya nomer dugi ka saratus (30-40-50-60-70-80-90 ogé), janten unit digit nyarios heula, teras puluhan angka.
Ku jalan kitu, kami parantos nyerat angka-angka Jérman nyalira (mis. Neun und zwanzig) pikeun ngajantenkeun langkung jelas sareng langkung kahartos, tapi saleresna angka-angka ieu ditulis babarengan. (contona: neunundzwanzig).

Nomer Onarl Jerman

Anjeun terang kumaha ngitung sapuluh ku sapuluh, leres? Éta Indah. Ayeuna urang bakal ngalakukeun ieu dina basa Jerman. Hayu urang itung nomer Jerman sapuluh ku sapuluh.

GERMAN NOMBOR NOMBOR
10zehn
20zwanzig
30Dreissig
40vierzig
50fünfzig
60sechzig
70siebzig
80achtziger
90neunzig
100hundert

Hayu urang tingali lamun jumlah daptar onarl Jerman jeung bacaan tina:

  • 10: zehn (seiyn)
  • 20: zwanzig (svansig)
  • 30: Dreissig (draysig)
  • 40: vierzig (fi: ırsig)
  • 50: fünfzig (fünfsig)
  • 60: sechzig (zekssig)
  • 70: siebzig (sibsig)
  • 80: achtzig (ahtsig)
  • 90: neunzig (noynsig)
  • 100: hundert (hundert)

Ogé catetan beda dina ejaan tina jumlah luhur 30,60 na 70. angka ieu nu ditulis terus ku cara ieu.

Ayeuna hayu urang tinggalkeun catetan di handap pikeun langkung ningali bédana éjaan ieu:

6: seches

16: sechezehn

60: sechezig

7: siebenen

17: siebenzehn

70: siebenzig

Catetan Angka Jérman
Catetan Angka Jérman

Jumlah ayeuna nepi ka 100 ti 1 ku jumlah onarl Jerman dugi kami diajar 100 Jerman bisa nulis.

Dugi 1 ti 100 Table Jerman Nomer

1 Jerman tina 100 ka sadaya isu
1eins51E und fünfzig
2zwei52zwei und fünfzig
3drei53drei und fünfzig
4vier54vier und fünfzig
5fünf55fünf und fünfzig
6sechs56fünfzig und sechs
7sieben57sieben und fünfzig
8acht58fünfzig und acht
9neu59neue und fünfzig
10zehn60sechzig
11elf61E und sechzig
12zwölfte62zwei und sechzig
13dreizehn63drei und sechzig
14vierzehn64vier und sechzig
15fünfzehn65fünf und sechzig
16Sechzehn66sechzig und sechs
17siebzehn67sieben und sechzig
18achtzehn68sechzig und acht
19neunzehn69neue und sechzig
20zwanzig70siebzig
21E und zwanzig71E und siebzig
22zwei und zwanzig72zwei und siebzig
23drei und zwanzig73drei und siebzig
24vier und zwanzig74vier und siebzig
25fünf und zwanzig75fünf und siebzig
26zwanzig und sechs76siebzig und sechs
27sieben und zwanzig77sieben und siebzig
28zwanzig und acht78siebzig und acht
29neue und zwanzig79neue und siebzig
30Dreissig80achtziger
31E und Dreissig81E und achtziger
32zwei und Dreissig82zwei und achtziger
33drei und Dreissig83drei und achtziger
34vier und Dreissig84vier und achtzig
35fünf und Dreissig85fünf und achtziger
36Dreissig und sechs86achtziger und sechs
37sieben und Dreissig87sieben und achtziger
38Dreissig und acht88achtziger und acht
39neue und Dreissig89neue und achtziger
40vierzig90neunzig
41E und vierzig91E und neunzig
42zwei und vierzig92zwei und neunzig
43drei und vierzig93drei und neunzig
44vier und vierzig94vier und neunzig
45fünf und vierzig95fünf und neunzig
46vierzig und sechs96neunzig und sechs
47sieben und vierzig97sieben und neunzig
48vierzig und acht98neunzig und acht
49neue und vierzig99neue und neunzig
50fünfzig100hundert

Perhatosan: Biasana, angka Jérman ditulis padeukeut, tah dina kahirupan sadidinten 97 nomer sieben und neunzig henteu bentukna siebenundneunzig Nanging, kami parantos nyerat nyalira didieu janten tiasa jelas ditingali sareng diapalkeun kalayan langkung gampil.

Angka dugi ka 1000 dina basa Jerman

Hayu urang teruskeun ku jumlah saterusna Jerman 100.
Titik kami rék némbongan; angka ilaharna anu ditulis contiguously, tapi kami milih nulis diitung misah ngartos aya janten langkung nyaman.
Ayeuna hayu urang mimitian ti 100:

100: hundert (hundert)

Dina 100 Jerman "hundert" demektir.xnumx-200-300 jsb Jumlah "hundert" di hareup kecap 400-2-3 jsb Jumlah kecap nulis oluşur.hundert (beungeut), "e hundert" salaku geus.
Duanana bisa coincide.

Contona:

  • 200: zwei hundert (sway hundert) (dua - sided)
  • 300: drei hundert (dray hundert) (tilu - raray)
  • 400: vier hundert (fi IR hundert) (opat - sisi)
  • 500: fünf hundert (fünf hundert) (lima - ratus)
  • 600: sechs hundert (zeks hundert) (genep - raray)
  • 700: hundert sieben (zi: b hundert) (tujuh - ratus)
  • 800: acht hundert (AHT hundert) (dalapan - raray)
  • 900: neu hundert (noyn hundert) (salapan - ratus)

Tapi lamun, contona 115 atanapi 268 cara atawa jumlah salah sahiji artikel dimaksudkeun pikeun jadi Nyanghareupan, sateuacan waktos Nyanghareupan angka hiji jeung maranéhna lajeng kedah ngasupkeun digit.
conto:

  • 100: hundert
  • 101: hundert eins
  • 102: zwei hundert
  • 103: drei hundert
  • 104: hundert vier
  • 105: hundert fünf
  • 110: hundert zehn (saratus sapuluh)
  • 111: hundert elf (saratus sabelas)
  • 112: hundert zwölfte (saratus dua belas)
  • 113: hundert dreizehn (saratus tilu belas)
  • 114: hundert vierzehn (saratus opat belas)
  • 120: hundert zwanzig (saratus dua puluh)
  • 121: hundert und ein zwanzig (saratus dua puluh)
  • 122: hundert und zwei zwanzig (saratus dua puluh dua)
  • 150: hundert füfzig (saratus lima puluh)
  • 201: eins zwei hundert (dua ratus hiji)
  • 210: zehn zwei hundert (dua ratus sapuluh)
  • 225: fünf und zwei hundert zwanzig (dua ratus dua puluh lima)
  • 350: drei hundert fünfzig (tilu ratus lima puluh)
  • 598: fünf und acht hundert neunzig (lima ratus jeung salapan puluh dalapan)
  • 666: sechs sechs hundert und sechzig (genep ratus jeung atmışalt a)
  • 999: neu neu und hundert neunzig (salapan ratus salapan puluh salapan)
  • 1000: ein tausend (tauzınd)
  • Nalika nyerat angka 3-angka, nyaéta nomer kalayan rai dina basa Jerman Mimiti bagian raray ditulis, maka nomer dua angka ditulis sapertos anu urang tingali di luhur..
  • contona 120 Upami urang badé nyarios heula ein hundert urang bakal nyarios, saatos éta zwanzig Janten urang bakal nyarios ein hundert zwanzig paribasa 120 urang bakal nyarios.
  • contona 145 Upami urang badé nyarios heula ein hundert urang bakal nyarios, teras funfundvierzig Janten urang bakal nyarios ein hundert funfundvierzig paribasa 145 urang bakal nyarios.
  • contona 250 Upami urang badé nyarios heula zwei hundert urang bakal nyarios, teras fünfzig Janten urang bakal nyarios zwei hundert funfzig Urang bakal nyarios 250 ku nyarios.
  • contona 369 Upami urang badé nyarios heula drei hundert urang bakal nyarios, teras neuundsechzig Janten urang bakal nyarios drei hundert enunundsechzig Urang bakal nyarios 369 ku nyarios.

Nomer Binli Jerman

angka Binli dijieun cara sarua salaku angka friendly.

  • 1000: ein tausend
  • 2000: zwei tausend
  • 3000: drei tausend
  • 4000: vier tausend
  • 5000: fünf tausend
  • 6000: sechs tausend
  • 7000: sieben tausend
  • 8000: acht tausend
  • 9000: neu tausend
  • 10000: zehn tausend

Tingali ogé conto di handap ieu.

11000 : elf tausend
12000 : zwölf tausend
13000 : dreizehn tausend
24000 : vier und zwanzig tausend
25000 : funf und zwanzig tausend
46000 : sechs sareng vierzig tausend
57000 : sieben sareng fünfzig tausend
78000 : acht und siebzig tausend
99000 : neun und neunzig tausend
100.000 : ein hundert tausend

Di dieu nu sabelas, duabelas ratus, tilu belas sarébu, welas sarébu .......
Sakumaha anjeun tiasa tingali nalika nganyatakeun angka-angka, nomer dua digit sareng nomer rébuan aub. Di dieu ogé, urang kéngingkeun nomer kami ku cara nyayogikeun nomer dua angka urang teras kecap sarébu.

  • 11000 elf tausend
  • 12000: zwölfte tausend
  • 13000: dreizehn tausend
  • 14000: vierzehn tausend
  • 15000: fünfzehn tausend
  • 16000: Sechzehn tausend
  • 17000: siebzehn tausend
  • 18000: achtzehn tausend
  • 19000: neunzehn tausend
  • 20000: zwanzig tausend

Hayu urang teruskeun ku sababaraha conto dina Jumlah Milenium kadua:

  • 21000: ein und tausend zwanzig (dua puluh hiji sarébu)
  • 22000: zwanzig und zwei tausend (dua puluh dua-sarébu)
  • 23000: zwanzig und drei tausend (dua puluh tilu-sarébu)
  • 30000: Dreissig tausend (tilu puluh sarébu)
  • 35000: fünf und tausend Dreissig (tilu puluh lima-sarébu)
  • 40000: vierzig tausend (opat puluh rebu)
  • 50000: fünfzig tausend (lima puluh sarébu)
  • 58000: fünfzig tausend und acht (lima puluh dalapan-sarébu)
  • 60000: sechzig tausend (kuda-numpak)
  • 90000: neunzig tausend (salapan puluh-hiji sarébu)
  • 100000: hundert tausend (saratus-sarébu)

Nomer Yüzbinl Jerman

Jerman yüzbinl angka sarua dina sistem.

  • 110000: hundert tausend zehn (nu saratus sapuluh-sarébu)
  • 120000: hundert tausend zwanzig (jeung saratus dua puluh rebu)
  • 200000: zwei hundert tausend (dua ratus salah sarébu)
  • 250000: zwei hundert tausend fünfzig (jeung dua ratus lima puluh rébu)
  • 500000: hundert tausend fünf (lima ratus jeung salah sarébu)
  • 900000: neu hundert tausend (jeung salapan ratus sarébu)

Tingali ogé conto di handap ieu.

110000 : hundert zehn tausend
150000 : hundert funfzig tausend
200000 : zwei hundert tausend
250000 : zwei hundert fünfzig tausend
600000 : sechs hundert tausend
900005 : neun hundert tausend funf
900015 : neun hundert tausend fünfzehn
900215 : neun hundert tausend zwei hundert fünfzehn

Lamun urang geus diajar jadi jauh bakal ngumpulkeun salaku generalisasi bisa disebutkeun ku proviso yén;
angka dua-angka ieu keur ditulis nalika nulis kecap munggaran dibawa handapeun hambalan kadua interim sanggeus hambalan munggaran.

Dina wilangan tilu angka, upamana, angka saratus lima (105) ditulis ku cara dijumlahkeun kana jumlah saratus terus lima. rebuan angka, contona, angka tilu rebu (3000) diwangun ku mimiti nulis tilu lajeng sarébu. Angka sarebu tilu diwangun ku tulisan sarebu tuluy tilu.Jumlah 3456 (tilu rebu opat ratus lima puluh genep) diwangun ku tulisan heula tilu rebu, tuluy opat ratus tuluy lima puluh genep. Disusun ku Muharrem Efe

angka gedé anu ditulis ti hambalan utama mimiti di jalan anu sarua.

Sabenerna, angka gampang pisan dina basa Jerman. Anjeun ngan ukur kedah terang nomerna tina 1 dugi ka 19 sareng nomer 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 1.000 sareng 1.000.000. Anu sanésna ngan saukur dikedalkeun ku penyesuaian nomer ieu.

Naon ngeunaan Jumlah Jerman lamun dipigawé laér latihan dina watesan duanana learning jeung tetep dina pikiran, duanana Turki jeung Jerman bisa dipencét nu nomer gancang mun istilah nu bakal hasil pohara alus.

Nomer Jerman-juta

Juta Jerman dina bentuk e 1 juta, putting jumlah kecap urang bisa ngahontal naon anu urang hayang di hareup variasi yazılır.millio kami hayang.

Dianalisis conto di handap anjeun bakal nempo kumaha gampang éta.

  • eine Million: 1.000.000 (salah juta)
  • zwei Milloo urang: 2.000.000 (dua juta)
  • drei Milloo urang: 3.000.000 (tilu juta)
  • vier Milloo urang: 4.000.000 (opat juta)
  • 1.200.000: eine Million zwei hundert tausend (salah juta dua ratus rébu)
  • 1.250.000: eine Million zwei hundert tausend fünfzig (salah juta dua ratus lima puluh rébu)
  • 3.500.000: hundert tausend drei fünf Million (tilu juta lima ratus rebu)
  • 4.900.000: vier neue urang hundert tausend Million (opat juta salapan ratus sarébu)
  • 15.500.000: fünf hundert tausend fünfzehn Million (Lima belas juta lima ratus rebu)
  • 98.765.432: neunzig und acht hundert Million fünf und sieben und zwei hundert vier tausend sechzig Dreissig (salapan puluh dalapan juta, tujuh ratus genep puluh lima rébu opat ratus tilu puluh-dua)

Lamun dipikaharti logika conto di luhur gawé kami sangkan bisa ngabejaan diri miliar nulis sagala angka pisan gampang di Jerman.

Latihan sareng Nomer dina basa Jerman

Sabalikna nomer di handap ieu JermanTulis:

0:
1:
6:
7:
10:
16:
17:
20:
21:
31:
44:
60:
66:
70:
77:
99:
100:
101:
1001:
1010:
1100:
1111:
9999:
11111:
12345:
54321:
123456:
654321:

Ku kituna, angka Jerman geus nalungtik unggal aspék masalah jeung kami geus réngsé babaturan treasured.

Angka Jerman : Jawaban Pananya

Naon angka ti 1 nepi ka 20 dina basa Jerman?

  • 0: nol (NUL)
  • 1: eins (Dec)
  • 2: zwei (sway)
  • 3: drei (dray)
  • 4: via (FI IR)
  • 5: fünf (fünf)
  • 6: sechs (zeks)
  • 7: sieben (zi: rebu)
  • 8: acht (aryl)
  • 9: neu (non yn)
  • 10: zehn (seiyn)
  • 11 elf (elf)
  • 12: zwölf (zvölf)
  • 13: dreizehn (drayseiyn)
  • 14: vierzehn (fi: ırseiyn)
  • 15: fünfzehn (fünfseiyn)
  • 16: Sechzehn (zeksseiyn)
  • 17: siebzehn (zibseiyn)
  • 18: achtzehn (ahtseiyn)
  • 19: neunzehn (noynseiyn)
  • 20: zwanzig (svansig)

buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
47 Koméntar
  1. henteu aya namina nyebutkeun

    hahaha

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      dimana lucu

  2. Mehmet nyebutkeun

    Abdi leres-leres hatur nuhun pikeun ngabagi ieu. Kaséhatan kanggo panangan anjeun…

  3. ngaronjat nyebutkeun

    meunangkeun ogé

  4. September nyebutkeun

    d

  5. kamulyaan nyebutkeun

    Situs estu saé pikeun SMA, kasehatan

  6. henteu aya namina nyebutkeun

    Hatur nuhun situs saé pisan di Tsk

  7. Témbongkeun Propil Full Zehra urang nyebutkeun

    Kaséhatan di leungeun anjeun alus pisan

  8. Selin nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan kanggo katerangan anjeun.

  9. henteu aya namina nyebutkeun

    Hakekat br.n pikeun kelas 6 ogé maca sareng kuring ngan ukur meunang jam 2

  10. Tuturkeun nyebutkeun

    67: sieben und sechzig
    76: sechs und siebzig Jigana aya kasalahan di dieu… 🙂

  11. Tuturkeun nyebutkeun

    sa guru, kumaha kuring tiasa ngapalkeun taktik ieu

  12. henteu aya namina nyebutkeun

    Abdi ngaharepkeun anjeun parantos ngawartoskeun nomer tilu angka kuring.

    1. almancax nyebutkeun

      Halo, pangajaran salajengna dina kursus ieu nyaéta nomer angka 3 Jérman, punten tuturkeun palajaran anu sekuen, kursus nomer Jerman dijelaskeun dugi sajuta conto.

  13. henteu aya namina nyebutkeun

    anjeun ogé kedah ngucapkeun nomer-angka anu béda

  14. Ugur nyebutkeun

    Tuturkeun
    29 Oktober 2014 Tanggal: 18: 56
    67: sieben und sechzig
    76: sechs und siebzig Jigana aya kasalahan di dieu… 🙂

    Teu aya kasalahan, abdi.

  15. henteu aya namina nyebutkeun

    hatur nuhun kanggo ujian

  16. o nyebutkeun

    Hatur nuhun kaca sapertos kitu pisan pikeun google + atanapi bakal ngabagéakeun

  17. sdrfgdrfygdf nyebutkeun

    geulis pisan

  18. henteu aya namina nyebutkeun

    Henteu goréng

  19. melissa sucicek nyebutkeun

    1 ka 100 ti 40 dugi ka-lumpuh pasal resmi lumpuh sacara resmi urang bakal dilatih dina ngawitan nunjukeun langkung seueur!

  20. Tambang Ay nyebutkeun

    Naha anjeun tiasa ngajelaskeun kalayan conto "Angka ordinal nyaéta kecap sipat sareng dihijikeun sapertos kecap sipat"?

  21. dugi j.mukw nyebutkeun

    Babasanna saderhana sareng kahartos. Kuring ngahargaan wae.

  22. Taros langsung Halit nyebutkeun

    Sababaraha bacaan teu tiasa dibaca salaku r upami kecap german palsu ngagaduhan r dina tungtung. contona vier fiya

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      ngan ukur anjeunna bakal fia

  23. henteu aya namina nyebutkeun

    Anjeunna teu tiasa dibaca waé, tapi anjeunna henteu tiasa maca tmm atanapi ulang anjeunna? Fia anjeunna maca? Oké

  24. Sait nyebutkeun

    Kumaha cara nelepon 10 buch dina basa Jerman

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Sait zehn halb anjeunna nyaéta kuring cicing di Jerman sareng kuring lahir di dieu

  25. henteu aya namina nyebutkeun

    51 CARA

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      einundfünfzig

    2. henteu aya namina nyebutkeun

      einundfünzig

  26. henteu aya namina nyebutkeun

    einundfünfzig

  27. Hazal nyebutkeun

    Sabenerna situs geulis. kaséhatan ka dulur anu nyumbang ka manual?

  28. henteu aya namina nyebutkeun

    Jerman cai dugi bis palajaran Inggris b nurutkeun bittmede kuring henteu ngamimitian asshole ieu amk amk anlatamiyo bit shit bi Allah anjeun teu maca sholat manehna bakal ngalakukeun nu anjeun nyaho teh 2

  29. henteu aya namina nyebutkeun

    Kuring ilahar h

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      ☺☺☺☺

  30. henteu aya namina nyebutkeun

    naon 899

  31. ECE nyebutkeun

    hatur nuhun

  32. remzi nyebutkeun

    Sakumaha seueur isukan sanésna 91

  33. henteu aya namina nyebutkeun

    Naha anjeun heran kumaha informasi anu ditulis dina 1394?

    1. ilkerxnumx nyebutkeun

      tausend drei vier und ein hundert neunzig (diucapkan = fi hundert tavzınt sarua dray IR und noynsig)

  34. Nida nyebutkeun

    Kumaha anjeun ngejah jumlah artikel 875943?

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      3 taun katukang

      1. henteu aya namina nyebutkeun

        2 ÅR SIDAN

  35. wannabe nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan.

  36. SERHAT nyebutkeun

    Éksprési SUBJEK Jérman anu éndah! SAMPURNA.
    Hatur nuhun germancax

  37. henteu aya namina nyebutkeun

    Fint sted til å lære. Trenger dette til skolen

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

sabelas - 2 =