kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

cutatan Jerman

aphorisms Jerman, kecap Jerman geulis, Sutra Jerman, aphorisms Jerman, sayings geulis Jerman, kecap nice singket Jerman, seratan nice Jerman, nice Sutra Jerman, pesen pondok Jerman

datang Dear sahiji anggota urang anu ngadaptar pikeun forum ieu disusun tina babagi almancax perenahna sahandapeun kursus Jerman, sababaraha hurup kasalahan minor anu disusun tina anggota nu biasa, jeung sajabana format kasalahan. bisa jadi, mangka disiapkeun ku handap Tangtu instruktur almancax, ku kituna bisa ngandung sababaraha bug ngahontal palajaran disiapkeun ku guru almancax almancax mangga buka forum.

Cutatan Jerman, Sutra Jerman

Wenn etwas überhaupt Freiheiter bedeutet, dann das Recht, das zu anderen Leuten Sagen éta sie nicht hören wollen.

Lamun boga rasa kabebasan, éta hak jalma séjén ngomong hal maranéhna teu hoyong ngadangu anjeun.

George Orwell
-----------------
Maot Freiheit ist nicht maot Willkür, beliebig zu handeln, sondern maot Fähigkeit, vernünftigen zu handeln.

Ngarasakeun kabebasan sagala meta atawa bentuk kabiasaan teu, tapi rada geus meta bijaksana tur huner ..
Rudolf Virchow
---------
Frei sein, heißt wählen können, Wessan Sklaven lalaki sein will.

Jeanne Moreau

Mun kabebasan hayang bisa milih saha tawanan janten ..
---------
Kanggo anjeun, yen ieu aya sababaraha hal ti Mann, di dieu bakal dipimilik ku Dame, na seueur pameuntasan ngan Pferd.

Awéwé jadi karajinan hésé; kudu pikir kawas lalaki kedah kalakuan jiga nona kedah kasampak kawas katresna ngora jeung kedah dianggo kawas kuda anu
--------

Verbring paeh Zeit nicht MIT der Suche nach einem Hindernis,
villeicht ist ogé keines.

Franz Kafka

waktos Panini ku pilari halangan tur takeovers,
sugan teu aya halangan
----------


Achine auf Deine Gedanken! Sie sind der Anfang Deiner Taten
Chinesische Weisheit

Lalajo pikiran anjeun! Maranehna mimiti karya kaluar ..
-----
Heutigentags katuhu schreiben und viele Gelehrt mehr, Hawking sie wissen; di den alten Zeiten wuss ti einige mehr, Hawking sie Schrieber éta.

Matthias Claudius

Beuki lila kenal Dinten, loba sarjana nyerat na sings; Aranjeunna nyaho leuwih ti maranéhna ngalakukeun di kali heubeul unggal usum panas.

------
Wer sich selbst lobus,
Schär müssen lalaki wird sich.

Saha timer puji,
Kedah isin maranéhanana

Arab
------


Wer Nie Nie und liebt mun jagt, ogé di sucha nice Duft der Blumen,

Kuring geus nepi ka Klang der Musik erbebt Nie und, kein mensch ist, sondern ein Esel.

Anu kantos avlamimss mun, pernah ka sevmemiss, anu kantos aramamiss mekar aroma,

na pernah ka titrememiss audio, teu manusa, nyaéta Esse.

Arab
-------
Wer sich einmischt Dinge, maot ihn nichts Angehmer yén,
hört Dinge, maot ihm nicht gefallen.

Saha eta deui relevansi campuran pikeun ngawasaan dirina, anjeun tiasa ngadangu hal anu buka dina imah.

Arab
-------
Honig Anggur essen bakal,
Stecher ertrag der das der Bienen.

Who wants to tuang madu,
Arin keur tilepan kana

Arab
---------
Wer eine Krankheit unheilbar jalur, Glaubt alles, éta Horta.

Arab

Upami Anjeun gaduh panyakit anu gecmisi yen, sagalana dipercaya duydugu
--------
Wir haben alles bakal, verliert alles.

Arab

Anu hayang boga sagalana, leungiteun sagalana
------


Wenn ich zuhör mun, habe ich den Nutzen.
Wenn ich sprechen mun, andere haben ihn.

Arab

Listened ka abdi kauntungan abdi.
Kuring konustugu kuring ka batur
-----------
Wählen du einen Reisebegleit und erst dann den Weg.

Arab

sobat Travel mimiti detik, teras jalur
--------
Niemand kann einem anderen maot Tränen trocknen, ohne sich selbst zu machen maot Hände Nasser.

(Afrika)

Taya sahijieun kuruta tina lawon wetting leungeun salah urang sorangan
-------
fällt perang zweimal di ein Loch, ist buta.

Sakur anu turun dua kali di liang nu sami, éta buta.

Arab
------
gibt, doppelt gibt perang ungefragt

Arab

Sakur anu mere tanpa nanyakeun pasang data.
-----
Wie leicht ist alles bulu den Zuschauer.

Kumaha gampang sagalana keur panongton.

Arab
---------
Willstar di Sicherheit im Leben, Weiss sag ich nicht immer kitu.

Anjeun ngalakukeunana percanten dina kahirupan, abdi sering teu nyaho ozaman.

Arab


-----
Das ist das komposisi Wiss, éta di kennst, wenn es du brauchst.

Émbaran pangalusna, dina lazim anu, bildigin Download.

Arab
------
Jadi lalaki wie maot Strahl der Sonne kann nicht zudeck,
jadi lalaki kann nicht auch das Licht der Wahrheit auslösch éta.

Kumaha anjeun sinar kapatamass ari kitu
The truth're söndüremes of Light

Arab
---------
Wer spricht viele garis wenig Zeit zum Denken.

India

Beuki ngobrol, aya waktos mun dipikir
--------
Tadel nich ogé Fluß, Wasser jalma wenn du Fallstar.

fallen kana caina, nyungsi flaws

India
----------
Wer nicht arbeitet, hat nichts zum Essen.

The cant gawe, moal tuang

Rusia
------
Kuring Geschenkt einem Gaul
Schaut lalaki nicht in maul

Pernah kasampak hiji kuda kado dina sungut
--------
Nicht bulu das Leben, bulu sonrdern maot Schule lernen wir
Kuring teu letting hukum, urang keur diajar asup sakola
------
Gua manner leicht weiner!

Dina lalaki, jaringan basajan
------


Wenn das Gleich zwei tin, ist es nicht dasselbe!

Dua tina hal anu sarua anjeun pigawé, éta teu sami
-----
Niemand kann eine Auf Dauer Topeng tragen!

Taya sahijieun bisa mawa Topeng panjang
------
Maot Kuh kennt den, der sie melkt, aber nicht den, dem sie gehört.

NEW sadar ku sapi katuhu, tapi teu ngakuan ka saha anjeun milik
---------
Lowe Flohr macht der mehr Hawking zu schaffen Lowe dem Flohr

Singa moal knalpot bit langkung teuing, kanyataan yén grind bit
-------
Zu vielen von Schlaf garis Schlage maot ihre Füße verloren.

Langkung oray sare leungit suku maranéhna
-------
Wenn du willst wissen, éta ogé luhur Nachbar von d denkt, jadi phage Streit MIT ihm momen.

Lamun hayang nyaho naon nuju Anjeun pamikiran ngeunaan tatangga, pikeun ngamimitian gelut jeung anjeunna
-------
Armin oder Reich, aya Sind alle Gott gleich.
Miskin atanapi euyeub, sadaya dina rupa Allah

Armor Herren MIT Ehren sitzt bei.
The gentleman goréng sits kalayan sombong dina

Armin und kann lalaki nicht hässlicher verstecken.
Miskin jeung henteu cara pikeun nyumputkeun ugliness

Armin mag lalaki haben, Bettler nicht.
Anjeunna dipikacinta miskin, anu teu bisa dipikacinta menta

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran