kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Salam Jerman Clauses

Ucapan salami Jérman, dating Jerman, kalimat ucapan ka Jerman, kalimat Jerman.

Siswa sanés dibédakeun sacara umum dipapag sareng dikersinkeun dina basa Jerman kieu.
Kami geus ditulis pola ucapan salam anu paling sering diperyogikeun dina kahirupan sapopoe, tangtosna, seueur variasi anu béda-béda anu tiasa dilakukeun, tapi pamakean paling umum sareng umumna sakumaha nu tos urang ditulis di handap.
Hayu urang conto salam jeung kenalan dina basa Jerman:

Hello (pantun): hallo (halo :)
Hello (pantun): Servus! (Service)
Isuk: Guten Morgen (g: t morgen urang)
Alus poe (soré alus): Guten Tag (g: t t: g)
Alus malem: Guten Abend (g: t abınt)
Goodnight: Gute Nacht (g: t naht)
Servus: Good Morning, Hello, Good Evening
Grüezi: Good Morning, Hello, Good Evening
Kumaha kabarna? : Wie geht es ihnen? (vi: ge: t es jarum)
Rupa, Hatur nuhun: Es geht Mir Gut, danke (es ge: t mi gi: t, Dang)
Naon ngaran anjeun? : Wie heisse Sie? (VI: hayz zu :)
My name is Muharrem: ich heisse Muharrem (ih hayzı Muharrem)


Anu anjeun? : Wer bist du? (W bist du)
Abdi Muharram: ich bin Muharram (ih bin Muharram)
Abdi Muslim: ich bin Müslimisch (exp sarébu-Muslim boga)
Ngaran abdi Muharram: Mein Name ist Muharrem (mayn na: mi ist Muharram)
I am a Turk: bin ich ein Turki mun (exp sarua TüRKIYE sarébu)
Abdi dokter: ich bin Arzt (ih sarébu Seni)
I ...... heubeul taun: bin ich ....... jahre handap (exp ...... atanapi numpak: ulang handap)
Mangga: Bitte (phatogens)
Jadi Gut (g: t)
Hapunten: Entschuldigung (entşuldigung)
Muhun: Oke (oke)
Geulis! : Schön (Fireplaces: n)

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran