Dialogues Phone Jerman

Telepon paguneman Jerman, paguneman telepon Jerman, paguneman telepon jérman, paguneman pos pos Jerman, dialog pos pos Jerman, pidato sekretaris Jérman


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

datang Dear sahiji anggota urang anu ngadaptar pikeun forum ieu disusun tina babagi almancax perenahna sahandapeun kursus Jerman, sababaraha hurup kasalahan minor anu disusun tina anggota nu biasa jeung saterusna. bisa jadi, mangka disiapkeun ku handap Tangtu instruktur almancax, ku kituna bisa ngandung sababaraha bug ngahontal palajaran disiapkeun ku guru almancax almancax mangga buka forum.

telepon

Dürfte ich wohl Ihr Phone berutzen?
Dupi abdi tiasa nganggo telepon anjeun?

Wo ist die nächste Telefonzelle?
Dimana stan telepon anu caket?

Können Sie mir bitte eine Telefonmünze / Telefonkarte geben?
Punten pasihan abdi kartu koin / telepon

Haben Sie ein Telefonbuch von…?
Dupi anjeun gaduh pituduh ngeunaan telfon?

Ich möchte ein R-Gespräch anmelden.
Abdi hoyong nyitak pidato anu dibayar.

Können Sie mich bitte mit - verbinden?
Dupi anjeun kéngingkeun abdi -i / -i?

Es meldet sich niemand.
Taya sahijieun bade kaluar.

Bleiben Sie bitte am Apparat,
Punten ulah ngagantung di luhur

Spricht Hier .. Di dieu ... (naroskeun)

Hallo, mit wem spreche ich?
Halo, saha atuh?

Kann ich bitte Herrn / Frau ... sprechen?
- bisa kuring nyarios ka gentleman?

Am Apparat
kuring

Ich verbinde
kuring atribut

Tut mir Leid, er / sie ist nicht da.
Hapunten, sanés didieu.

Kann er / sie Sie zurückrufen?
Dupi anjeunna tiasa nelepon anjeun?

Ja, meine Nummer ist ...
Sumuhun, nomer abdi ....

Möchten Sie eine Nachricht hinterlassen?
Dupi anjeun hoyong nyerat carita?

Würden Sie ihm / ihr bitte sagen, ich hätte angerufen?
Dupi anjeun kersa ngawartosan abdi nyauran?

Ich rufe später nochmal an
Abdi nelepon anjeun deui.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 1 taun ka pengker, tanggal 09 Agustus 2020, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 15 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran