Poé Jerman Patarosan Basajan

1

Patarosan saderhana dina kahirupan sadidinten dina basa Jerman, paguneman umum dina patarosan saderhana Jerman, patarosan dasar dina basa Jerman, patarosan sederhana dina paguneman Jerman. Datang anu dipihormat, palajaran Jérman anu disebut frasa patarosan jérman saderhana di handap parantos disusun tina kiriman anggota kami anu parantos ngadaptar dina forum almancax.



Sababaraha kasalahan minor dina serat sareng sajabana disusun tina saham anggota. Bisa jadi, kursus di handap ieu henteu disiapkeun ku instruktur almancax, janten tiasa ngandung sababaraha kasalahan, anjeun tiasa nganjang ka forum almancax pikeun ngaksés pelajaran anu disiapkeun ku instruktur almancax.

Patarosan basajan di Jérman:

naon ieu? ieu ist das?
Éta leres? nyaeta das wahr?
saha manéhna wer ist da?
Kumaha damang? wie geht es ihnen?
aya naon? istta ist los?
naon? istta ist los?
Naon anu anjeun pikahoyong? wta wunshen sie?
naon kapentingan? Dupi aya se?
Dimana abdi tiasa mendakan ...? Wo finde ich?
kamana anjeun angkat? wohin gehen sie?
Anjeun geus saré? Sind sie wach?
saha hareup? wer nya dran?
Yoursta milik anjeun? sind sie dran?
Dupi anjeun kersa ngabantosan abdi?
Dupi wünschen Sie? Naon anu anjeun pikahoyong?
Kann ich telepon einmal?
Kann ich faxen?
Wo kann ich Wasser finden? Dimana abdi tiasa milarian cai?
Dupi éta dieses Zeichen? Naon tanda ieu?
Kann ich Ihnen helfen Dupi abdi tiasa ngabantosan?




Dimana anjeun tiasa didamel ku Internet Cafe? Dimana anjeun tiasa milarian anu warnét internét?
Wo kann ich E-mail ti anjeun Dimana abdi tiasa ngirim e-mail?
Darf ich Sie etwas fragen Dupi abdi tiasa nanya?
Kann ich ihren Stift nehmen?
Dupi anjeun tiasa nunjukkeun Können Sie e zeigen?
Kumaha urang tiasa ka ditujukeun?
Istta ist los? Naon naon?
Wie weit ist der Bahnhof?
Wo ist das Informationsbüro Dimana kantor informasi?
Wan mrén di geschäfte geöffnet? Iraha bade muka toko?
Dimana Bushaltestelle? Dimana stasiun beus?
Wo ist die nächste Bank Dimana bank pangcaketna?
Wo kann ich warten? Dimana abdi tiasa ngantosan?
Dimana abdi tiasa parkir mobil abdi?


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
comment 1
  1. mehemt nyebutkeun

    lanceukna halal éta ngawujudkeun kaséhatan pohara saé

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

salapan belas - tilu =