Poé Jerman Patarosan Basajan

Patarosan saderhana dina kahirupan sadidinten dina basa Jerman, paguneman umum dina patarosan saderhana Jerman, patarosan dasar dina basa Jerman, patarosan sederhana dina paguneman Jerman. Datang anu dipihormat, palajaran Jérman anu disebut frasa patarosan jérman saderhana di handap parantos disusun tina kiriman anggota kami anu parantos ngadaptar dina forum almancax.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Sababaraha kasalahan minor dina serat sareng sajabana disusun tina saham anggota. Bisa jadi, kursus di handap ieu henteu disiapkeun ku instruktur almancax, janten tiasa ngandung sababaraha kasalahan, anjeun tiasa nganjang ka forum almancax pikeun ngaksés pelajaran anu disiapkeun ku instruktur almancax.

Patarosan basajan di Jérman:

naon ieu? ieu ist das?
Éta leres? nyaeta das wahr?
saha manéhna wer ist da?
Kumaha damang? wie geht es ihnen?
aya naon? istta ist los?
naon? istta ist los?
Naon anu anjeun pikahoyong? wta wunshen sie?
naon kapentingan? Dupi aya se?
Dimana abdi tiasa mendakan ...? Wo finde ich?
kamana anjeun angkat? wohin gehen sie?
Anjeun geus saré? Sind sie wach?
saha hareup? wer nya dran?
Yoursta milik anjeun? sind sie dran?
Dupi anjeun kersa ngabantosan abdi?
Dupi wünschen Sie? Naon anu anjeun pikahoyong?
Kann ich telepon einmal?
Kann ich faxen?
Wo kann ich Wasser finden? Dimana abdi tiasa milarian cai?
Dupi éta dieses Zeichen? Naon tanda ieu?
Kann ich Ihnen helfen Dupi abdi tiasa ngabantosan?


Dimana anjeun tiasa didamel ku Internet Cafe? Dimana anjeun tiasa milarian anu warnét internét?
Wo kann ich E-mail ti anjeun Dimana abdi tiasa ngirim e-mail?
Darf ich Sie etwas fragen Dupi abdi tiasa nanya?
Kann ich ihren Stift nehmen?
Dupi anjeun tiasa nunjukkeun Können Sie e zeigen?
Kumaha urang tiasa ka ditujukeun?
Istta ist los? Naon naon?
Wie weit ist der Bahnhof?
Wo ist das Informationsbüro Dimana kantor informasi?
Wan mrén di geschäfte geöffnet? Iraha bade muka toko?
Dimana Bushaltestelle? Dimana stasiun beus?
Wo ist die nächste Bank Dimana bank pangcaketna?
Wo kann ich warten? Dimana abdi tiasa ngantosan?
Dimana abdi tiasa parkir mobil abdi?

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 1 taun ka pengker, tanggal 20 Agustus 2020, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 15 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran