kata ganti possessive Jerman, kata ganti possessive jeung conjugations

24

Kata ganti Possessive Jérman (kata ganti posesif) nyaéta kecap ganti anu nunjukkeun milik kana ngaran. salaku conto kuring Komputer kuring - Anjeun bal anjeun - na kalayan katerangan sapertos mobil kuring-Anjeun-na kecap nyaéta kecap gaganti posesif. Ayeuna urang bakal masihan sababaraha inpormasi ngeunaan kecap ganti posesif ieu dina basa Jerman.



Anjeun tiasa mendakan conto pamakean kecap sulur Possessive Jerman dina kalimat dina bagian Diajar Jerman dina forum. Upami aya tempat anu anjeun henteu ngartos atanapi macét ngeunaan kata ganti possessive Jerman kami, anjeun tiasa ngawartosan kami tina kolom koméntar dina subjek. Patarosan anjeun bakal dijawab ku guru Jerman kami.



Ayeuna hayu urang possessive kata ganti dina basa Jerman:

pesta Jalu-nétral awewe
ich: Imenu nu: abdi meine: abdi
di: AnjeunTi: Anjeun ogé: Anjeun
er: anjeunna (lalaki)SE: na Seine: na
Sia: anjeunna (Aisyah)Exp: na ihre: na
es: o (nétral)SE: naSeine: na
perang: kamiunser: kamiunsere: kami
Exp: AnjeunEuor: Anjeun Eure: Anjeun
sie: aranjeunnaExp: maranéhna ihre: maranéhna
Sie: anjeun (sopan)Ihor: AnjeunIhre: Anjeun

Ayeuna hayu urang ngalakukeun analisis saeutik tina tabel ieu sareng ngantep inpo nu diperlukeun:
Urang masihan urang jeung kata ganti pribadi dina tabél saméméh anjeun meunang tangtu.
Éta nu dipaké babarengan ku ngaran jalu atawa nétral ditémbongkeun dina bulao dina méja.
Dina basa sejen, artikel nyebutkeun anu dipaké bareng jeung nami atanapi DAS.
Ditémbongkeun dina conto gender awewe beureum kullanılırlar.aşağı ditéang jeung ngaran artikel nu ngomong, dina basa sejen, ngaran bakal bisa ngarti eta hadé.
surat-nepi ka ahir kata ganti bikang anu dipaké bareng jeung ngaran genus, sakumaha parobahan almıştır.b katempo bakal di tempat uninga.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Ayeuna Jeung sakabeh tilu nomina umum sulur possessive, tuntas ngarti kaayaan:

Lalaki jeung Tipe Ngaran
der Bruder

kadek Bruder: adi kuring
Bruder ogé: lanceukna Anjeun
sein Bruder: lanceukna
euer Bruder: lanceukna Anjeun

Nétral ku Type Ngaran
das Otomatis

kadek Otomatis: mobil kuring
Ti Otomatis: mobil anjeun
Ihr Otomatis: mobil anjeun

Dein
maot Mutter

meine Mutter: indung kuring
Mutter ogé: mom Anjeun
unsere Mutter: indung urang
ihre Mutter: ibu anu bisa

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun conto anu dibikeun.



Conto nu kudu titik perhatian nyaeta:
Sakumaha tiasa ditingali, henteu aya parobihan nami anu dianggo. Teu aya parobahan nami nalika nganggo kecap ganti posesif. Ieu ogé lumaku pikeun kecap barang jamak.
Ogé dianggo ku kecap barang jamak. Teu aya béntenna.

Urang ayeuna bakal ngawangun sababaraha conto kalimat nganggo kecap ganti posesif. Mimiti, urang ngan ukur nganggo bentuk kecap ganti posesif. Urang bakal nganggo i-sareng -e bentuk kecap ganti posesif dina kalimat dina pelajaran urang salajengna.
Urang tiasa ngadamel kalimat informatif ngeunaan naon anu urang gaduh ku ngagunakeun kata ganti posesif.

Salaku conto, ieu kebon urang, ieu pulpén anjeun, ieu sakola anjeun, sareng sakola urang, anu mirip pisan sareng kalimat sareng kecap sipat, ageung, bal kuring beureum, sareng pulpén anjeun biru. Hayu urang nyerat conto urang pikeun kadua jinis kalimat. Sakumaha anjeun terang, kelompok kecap ganti posis anu sami dianggo pikeun der sareng das tulisan, sareng kelompok anu sami tina kecap ganti posesif pikeun artikel die sareng majemukna. Kami parantos ningali sateuacanna yén das sind dianggo tibatan das ist dina kalimat jamak.



kata ganti possessive Jerman kalimat Sampel
Das ist mein Buch.Ieu buku abdi (d).
Das ist den Lehrer.Ieu guru anjeun.
Das ist sein Bruder.Anjeunna lanceukna.
Das ist ihre Gabel.Ieu garpu Na.
Arzt Das ist uns ..Ieu dokter urang.
Das ist euer Zimmer.Ieu Anjeun kamar.
Das ist ihr Brot. Ieu roti maranéhanana.
Das ist Ihr Komputer.Ieu komputer.

Kusabab kecap sulur possessive Jerman dipaké dina ampir unggal subjék jeung kalimah jenis, anjeun tiasa manggihan kata ganti possessive Jerman dina ampir sakabéh palajaran urang.

kata ganti possessive Jerman Saatos subjek, anjeun ogé tiasa ningali sababaraha palajaran Jerman:

angka Jerman

poé Jerman

Jerman sarta musim bulan

kata ganti pribadi Jerman

Jerman akkusativ formulir Kuliah

Sakola Luhur séjén 9. Kelas A jeung Menengah 10. Kuliah Jerman kami nepi ka kelas, mangga klik di dieu: Scratch step by step Kursus-kursus Dasar Jerman


Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun tiasa dibahas ku anggota forum.
Prestasi ...


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
24 Koméntar
  1. Anas nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan ngabantosan 🙂

  2. cako caki nyebutkeun

    Jigana cukup jeung mangpaat, hatur nuhun.

  3. henteu aya namina nyebutkeun

    pisan geht

  4. henteu aya namina nyebutkeun

    Sehr Gut

  5. Zeynep koçak nyebutkeun

    Anjeun ngawartoskeun dinya éta kauntungan kaséhatan pisan pisan nice emeğinize

  6. di Japanyoshi nyebutkeun

    Hate ngabejaan Anjeun kaca ieu Jerman éta geulis lajeng, tapi anjeun masih teu resep ka kullanacagım Jerman. Didieu urang tingali ing 6 taun kami geus nyobian nyekel nepi ka sanajan ngeunaan non-Jerman xnumxyıllık ingyen xnumxyıllık

  7. henteu aya namina nyebutkeun

    bener super

  8. Anna anna panginepan mc igi nyebutkeun

    Nyata geulis

  9. henteu aya namina nyebutkeun

    Ck ederimm éta pohara alus
    Ihre

    salawasna ihre palsu
    Sedengkeun pikeun Nnok anu ngarobah harti kalimat

  10. stouthearted nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan

  11. wani Arménia nyebutkeun

    Kuring ngarti guru kuring

  12. henteu aya namina nyebutkeun

    hh

  13. Emre nyebutkeun

    Kuring ieu ngawartoskeun lamun kuring arap

  14. nene nyebutkeun

    Hatur nuhun kana kata ganti possessive Jerman kami diajar hatur nuhun kana almancax geleng

  15. sefa nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan pisan basajan tur informatif kaséhatan di leungeun anjeun

  16. Kemal Yildirim nyebutkeun

    Das naha anjeun nyebut ka nétral, tapi bakal Anjeun mangga tiasa ngajelaskeun conto sejen dipake keur guru?

    1. Fusun Balku nyebutkeun

      Ihre Kinder? Barudak saha? Kuring ningali ayat dina bentuk. Abdi ngahargaan upami anjeun tiasa ngajelaskeun naon jinis patarosan ieu. Hatur nuhun

  17. Sahin nyebutkeun

    Risale-i Nur moal anjeun nyebutkeun pisan nice

  18. hamza nyebutkeun

    kata ganti possessive Jerman boga nuhun gampang

  19. Bünyamin nyebutkeun

    Anjeun parantos nyerat ihr gabel dina conto, tapi kumargi gabel nyaéta die gabel, ihre kedah janten gabel.

    1. almancax nyebutkeun

      Hatur nuhun pikeun gera Anjeun. Kasalahan geus dilereskeun.

  20. sivaslı nyebutkeun

    Kami geus teu kadenge jam 2 di sakola, urang dugi ka dieu urang diajar almancax diagnosis 10 di Dhaka, kelas ogé boga nyaman urang diajar didieu sagalana situs ieu krallll raja geleng teu ngajarkeun girmesinnnnnnnn ieu guruna Inggris tangtu Jerman yaw've rileks nu urang

  21. henteu aya namina nyebutkeun

    kecap sulur possessive Jerman dipedar ogé, halal

  22. Tangkal apél nyebutkeun

    katerangan subjek hébat
    Almancax situs Jerman pangalusna Turki urang

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

1 × 1 =