kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan
Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

kapamilikan Jerman (kapamilikan) kata ganti

Kata ganti Possessive Jérman (kata ganti posesif) nyaéta kecap ganti anu nunjukkeun milik kana ngaran. salaku conto kuring Komputer kuring - Anjeun bal anjeun - na kalayan katerangan sapertos mobil kuring-Anjeun-na kecap nyaéta kecap gaganti posesif. Ayeuna urang bakal masihan sababaraha inpormasi ngeunaan kecap ganti posesif ieu dina basa Jerman.

kata ganti Possessive dina kalimat saperti conto pamakéan anjeun bakal manggihan sababaraha anu diajar Jerman di forum.

kata ganti possessive Jerman Tadi ngetik Bandung subjek lamun hayang, Anjeun tiasa ngotéktak sababaraha palajaran urang geus katempo saméméh:

angka Jerman

poé Jerman

Jerman sarta musim bulan

kata ganti pribadi Jerman

Jerman akkusativ formulir Kuliah

Sakola Luhur séjén 9. Kelas A jeung Menengah 10. Kuliah Jerman kami nepi ka kelas, mangga klik di dieu: Scratch step by step Kursus-kursus Dasar Jerman

Ayeuna hayu urang possessive kata ganti dina basa Jerman:

pesta Jalu-nétral awewe
ich: I menu nu: abdi meine: abdi
di: Anjeun Ti: Anjeun ogé: Anjeun
er: anjeunna (lalaki) SE: na Seine: na
Sia: anjeunna (Aisyah) Exp: na ihre: na
es: o (nétral) SE: na Seine: na
perang: kami unser: kami unsere: kami
Exp: Anjeun Euor: Anjeun Eure: Anjeun
sie: aranjeunna Exp: maranéhna ihre: maranéhna
Sie: anjeun (sopan) Ihor: Anjeun Ihre: Anjeun

Ayeuna hayu urang ngalakukeun analisis saeutik tina tabel ieu sareng ngantep inpo nu diperlukeun:
Urang masihan urang jeung kata ganti pribadi dina tabél saméméh anjeun meunang tangtu.
Éta nu dipaké babarengan ku ngaran jalu atawa nétral ditémbongkeun dina bulao dina méja.
Dina basa sejen, artikel nyebutkeun anu dipaké bareng jeung nami atanapi DAS.
Ditémbongkeun dina conto gender awewe beureum kullanılırlar.aşağı ditéang jeung ngaran artikel nu ngomong, dina basa sejen, ngaran bakal bisa ngarti eta hadé.
surat-nepi ka ahir kata ganti bikang anu dipaké bareng jeung ngaran genus, sakumaha parobahan almıştır.b katempo bakal di tempat uninga.

Ayeuna Jeung sakabeh tilu nomina umum sulur possessive, tuntas ngarti kaayaan:

Lalaki jeung Tipe Ngaran
der Bruder

kadek Bruder: adi kuring
Bruder ogé: lanceukna Anjeun
sein Bruder: lanceukna
euer Bruder: lanceukna Anjeun

Nétral ku Type Ngaran
das Otomatis

kadek Otomatis: mobil kuring
Ti Otomatis: mobil anjeun
Ihr Otomatis: mobil anjeun

Dein
maot Mutter

meine Mutter: indung kuring
Mutter ogé: mom Anjeun
unsere Mutter: indung urang
ihre Mutter: ibu anu bisa

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun conto anu dibikeun.

Conto nu kudu titik perhatian nyaeta:
Sakumaha tiasa ditingali, henteu aya parobihan nami anu dianggo. Teu aya parobahan nami nalika nganggo kecap ganti posesif. Ieu ogé lumaku pikeun kecap barang jamak.
Ogé dianggo ku kecap barang jamak. Teu aya béntenna.

Urang ayeuna bakal ngawangun sababaraha conto kalimat nganggo kecap ganti posesif. Mimiti, urang ngan ukur nganggo bentuk kecap ganti posesif. Urang bakal nganggo i-sareng -e bentuk kecap ganti posesif dina kalimat dina pelajaran urang salajengna.
Urang tiasa ngadamel kalimat informatif ngeunaan naon anu urang gaduh ku ngagunakeun kata ganti posesif.

Salaku conto, ieu kebon urang, ieu pulpén anjeun, ieu sakola anjeun, sareng sakola urang, anu mirip pisan sareng kalimat sareng kecap sipat, ageung, bal kuring beureum, sareng pulpén anjeun biru. Hayu urang nyerat conto urang pikeun kadua jinis kalimat. Sakumaha anjeun terang, kelompok kecap ganti posis anu sami dianggo pikeun der sareng das tulisan, sareng kelompok anu sami tina kecap ganti posesif pikeun artikel die sareng majemukna. Kami parantos ningali sateuacanna yén das sind dianggo tibatan das ist dina kalimat jamak.

kata ganti possessive Jerman kalimat Sampel
Das ist mein Buch. Ieu buku abdi (d).
Das ist den Lehrer. Ieu guru anjeun.
Das ist sein Bruder. Anjeunna lanceukna.
Das ist ihre Gabel. Ieu garpu Na.
Arzt Das ist uns .. Ieu dokter urang.
Das ist euer Zimmer. Ieu Anjeun kamar.
Das ist ihr Brot. Ieu roti maranéhanana.
Das ist Ihr Komputer. Ieu komputer.

Anjeun bakal manggihan hiji pamakéan leuwih variatif dina kalimah kami diajar di bagian Jérman.
Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun tiasa dibahas ku anggota forum.
Prestasi ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran