kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Das Deutsche Alphabet, Surat Jérman

Dina palajaran Abjad Jérman, urang bakal nalungtik hurup dina basa Jérman, nalika nalungtik hurup Jérman, urang ogé bakal diajar lafal huruf dina alfabét Jérman salaku hurup mandiri sareng pengucapanana dina kecap.

Samentawis waktos éta, urang bakal ningali lafal anu kaluar sareng panyusunan sababaraha hurup Jérman, urang bakal ningali hurup-hurupna aya dina basa Jérman tapi henteu dina basa Turki sareng hurup-hurupna dina basa Turki tapi sanés dina basa Jérman, kami bakal ngahijikeun naon anu parantos kami carioskeun ku conto sareng tungtungna kami bakal ngabéréskeun topik urang ku tés subjek abjad Jerman.

waktos nu diperlukeun pikeun misahkeun subjek tina hurup Jerman: Sahenteuna 20 Menit

Saha nu eta pikeun: mahasiswa Pendidikan Dasar sarta sekundér, 9. Kelas Mahasiswa, Beginners Jerman

Simkuring kacida nyarankeun méré topik kami ieu Jerman mini nguji ngabéréskeun Anjeun isu kami di ahir abjad dingaranan examining taliti isu urang mimiti nalungtik Aksara Jerman.

Jerman Abjad (DAS Deutsche Alfabét)

Mimiti, hayu urang tingali hurup dina alfabet Jérman babarengan dina méja teras nalungtik hurup hiji-hiji. Aya 30 hurup dina alfabet Jérman kalayan karakter khusus. Aya 26 hurup sareng 4 karakter khusus dina abjad Jérman.

alfabét Jerman
a: Aa gga m: em r: er w: Wa
b: Ba h: huh n: paling s: es x: IX
c: Se i: ii o: oo t: Te y: üpsilont
d: de j: iodin ö: am u: U z: set
e: ee k: Ke p: Pa ü: III ä: Aa
fef l: leungeun q: Qi v: faun ß: Es set

Nalungtik hurup leutik sareng hurup ageung dina alfabet Jérman kalayan ati-ati tina gambar abjad Jérman di handap.

Abjad Jérman - Hurup Jérman

Abjad Jérman - Hurup Jérman

Jérman ngagaduhan 26 hurup sareng 4 karakter khusus. Diantara karakter-karakter khusus ieu, tokoh Ä, Ö, sareng um nyaéta umlaut tina huruf A, O sareng U. Biasana henteu ditampilkeun dina alfabét, ditingalikeun nyalira.
Hurup ß (estset) ogé ngandung hartos s s. Éta ogé ditingali yén SS (dobel) ditulis tibatan hurup ieu di sababaraha tempat. Hurup ß sok ditulis dina aksara leutik, upami aya di ibukota, éta ditulis jadi SS. Salaku conto, upami sadaya hurup kecap anu ngandung hurup ß kedah dimodalan, hurup ß kedah diserat salaku SS.

Hurup ageung hurup i dina basa Jerman nyaéta hurup I, sanés hurup I. Huruf kapital i (İ) aya dina basa Turki tapi henteu dina basa Jerman. Aya ogé hurup leutik I dina basa Turki tapi henteu dina basa Jerman. Dina basa Jerman, sapertos dina basa Inggris, hurup Sunda umumna henteu nyarios dina tekanan anu luhur pisan.

recitations Jerman tina hurup jeung encoding anu

Surat Jérman

Pariksa gambar anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun.

 

Pallawa Jerman

Pallawa Jerman

Ayeuna maca dina alfabét Jerman kalawan hurup hayu individual:

a: aa

b: BA

c: h

d:

E: E

f: ef

g: D

h: ha

i: ii

j: iodin

k: Ke

s: leungeun

m: em

n paling

o: oo

b: Kami

p pa

q: q

R:

p: es

t: t

u: u

: UI

v: faun

w: w tina

x: IX

y: üpsilont

z: diatur

a: A

b: Es diatur

hurup Jerman dina abjad anu maca dina ragam luhur jeung coding.
Lamun batur ngajak anjeun encode ngaran, anjeun mimitina kudu tunggal ti hurup coding dina ngaran anjeun salaku luhur.

Kami nyarios yén teu aya hurup Ç, Ğ, İ, Ş dina alfabet Jérman. Upami aya hurup dina nami anjeun anu henteu aya dina alfabét Jérman, sapertos Ç-Ğ-Ş, sapertos conto MODERN, YAĞMUR, ÇAĞLA, hurup ieu disandi dina basa Jerman tanpa titik. Janten anjeun kedah kode kode Ç salaku C, Ğ salaku G, sareng Ş salaku S.

Coding Surat Jerman

kontemporer

Tse

A

GE

D

A

S

Jepang

YOT

A

PE

O

EN

upsilon

A

Non-Turki Alfabét kalawan hurup tina hurup di Jerman

Lokasina dina alfabét Jerman, Q, W, X, SSA teu aya dina aksara Pallawa Turki.

Non-Jerman hurup kalawan hurup dina Abjad Turki

Situated dina alfabét Turki dina O Alfabét Jerman, G, S, abdi, abdi resep ka hurup aya dina alfabét Jerman.

Kecap Jerman tina hurup recitations Eusi

Kita Hayu samping ku samping di sababaraha hurup tina kecap nu sacara umum dipaké pikeun maca handap:

ei Kuring datang samping ku samping jeung hurup E ay sakumaha dibaca

ie : Lamun datangna samping ku samping jeung huruf e i i sakumaha dibaca

eu : Upami di sisi E ku samping jeung hurup u oy sakumaha dibaca

sch : Hurup P, hurup c jeung huruf h asalna samping ku samping ş sakumaha dibaca

ch : Hai lamun datangna samping ku samping jeung hurup c h sakumaha dibaca

z hurup Z dina kecap ts sakumaha dibaca

au : Upami hiji sisi ku samping jeung hurup u o sakumaha dibaca

ph : Hai lamun datangna samping ku samping jeung hurup p f sakumaha dibaca

sp : P Lamun datangna samping ku samping jeung hurup p pancreatitis parna sakumaha dibaca

st : P Lamun datangna samping ku samping jeung hurup t PIB sakumaha dibaca

s : P hurup di awal kalimah z Salaku di ahir s sakumaha dibaca

sahenteuna sababaraha iwal kana aturan di luhur geus maca, sanajan sababaraha kecap dina hurup ieu kapanggih dina juxtaposition tina hurup béda tina kecap diucapkan ku awal atawa aya tungtungna.


handap nembongkeun sabaraha gambar nu maca ku juxtaposition tina sababaraha hurup kalimah.

Kumaha Baca kecap Jerman?

 

Kumaha Maca Hurup Jérman

Kumaha Maca Hurup Jérman

Catetan: dina alfabét Jerman , U, d hurup (AUO) Umlaut tina hurup (titik-titik) nu dicokot jadi.

babaturan bisa nulis hurup ieu tanpa karakter husus dina keyboard di komputer ngagunakeun kombinasi konci handap.

karakter: Alt + 132 (Alt + hartina 132 hartina nulis kenop Alt sakumaha 132)
ß Alt karakter + 225

babaturan urang Turki di karakter non-keyboard Turki bisa nyabut handap:

I: Alt + 0253
IR: Alt + 0221
d: Alt + 0246
II: Alt + 0252
G: Alt + 0240
Tilu: Alt + 0231
Proyék: Alt + 0222

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng pendapat ngeunaan pelajaran urang Jerman ngeunaan forum almancax atanapi dina bagian koméntar ieu. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

Dear babaturan, lamun hayang Forum Jerman Anjeun oge bisa tentang ngabagikeun sagala jinis anggota Jerman.

Ayeuna nu geus diajar Aksara Jerman pedaran artikel Jerman ngeunaan subjek Anjeun tiasa ngotéktak palajaran urang ti.

kursus Jerman keur anjeun moal nyaho naon anu urang nempatkeun dina urutan dina urutan nuturkeun lecturing JermanAnjeun tiasa nalungtik kami. Numutkeun kana paréntah ieu, anjeun tiasa nuturkeun pelajaran urang Jerman undak-usukna.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran