kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Pangajaran Jérman pikeun Kelas 11 sareng 12

Murid anu dipikacinta, aya ratusan palajaran Jérman dina situs kami. Kana pamundut anjeun, kami ngolompokkeun pelajaran ieu pikeun murid sakola dasar sareng SMA sareng dibagi kana kelas. Kami parantos ngagolongkeun pelajaran Jerman kami anu disiapkeun saluyu sareng kurikulum pendidikan nasional anu dilarapkeun di nagara urang pikeun murid kelas 11 sareng 12 sareng didaptarkeun di handap ieu.

Sakumaha anjeun terang, palajaran Jérman rada lemah dina sasmita ieu, utamina kusabab kelas 12 nyiapkeun ujian universitas. Pengulangan umum dilakukeun di sababaraha sakola sareng mata pelajaran anyar diajarkeun di sababaraha sakola. Ku alatan éta, daptar kursus anu urang masihan di handap ieu panginten henteu pas pisan sareng mata pelajaran anu diajarkeun di sakola. Kusabab kitu, dina tulisan ieu, kami mutuskeun masihan kelas 11 sareng kelas 12 babarengan.

Ieu mangrupikeun daptar palajaran Jérman kami anu ditingalikeun ka murid kelas 11 sareng 12 di sapanjang nagara urang. Daptar unit Jerman di handap aya dina urutan tina saderhana dugi ka sesah. Nanging, urutan mata pelajaranna tiasa béda dina sababaraha buku téks Jérman sareng sababaraha buku tambahan.

Salaku tambahan, nalika palajaran Jérman diajar, urutan unit tiasa bénten-bénten sesuai sareng strategi pendidikan guru anu lebet dina pelajaran bahasa Jerman.

Jejer anu ditingalikeun ka umum peunteun 11 sareng 12 di Turki kalebet, tapi henteu tiasa ngolah sababaraha unit numutkeun preferensi guru Jérman, atanapi tiasa salajengna ditambih salaku unit diskrit anu diolah, sababaraha unit tiasa kéngingkeun, nyaéta 11 kelas ka kelas salajengna atanapi sababaraha unit 9. Sedengkeun di kelas meureun parantos diolah. Nanging, poko-poko anu kalebet dina pelajaran bahasa Jerman di kelas 11 sareng 12 sapertos ieu.

Pelajaran Jerman Kelas 11 sareng Kelas 12

Nomer Jerman

Organ Awak Jérman

Klausa sipat Jérman

Angka Ordinal Jérman

Jamak Jérman

Préposisi Jérman

Kecap gawe henteu teratur Jerman

Jerman Trennbare Verben

The Jerman Konjunktion

Konjungsi Jérman

Jerman Perfekt

Plusquamperfekt Jérman

Peunteun Kecap sipat Jérman

Genitiv Jérman

Konjéktiva kecap sipat Jérman

Murid anu dipihormat, topik anu dibahas dina pelajaran bahasa Jerman di kelas 11 sareng 12 umumna sapertos di luhur. Kami miharep anjeun sadayana suksés.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran