Bulan Jérman sareng Usum Jérman 2022 Kurikulum Luyu Kuliah

45

Babaturan anu dipikacinta, urang bakal ningali dinten Jerman, bulan sareng musim Jerman dina palajaran urang anu disebut Bulan Jerman sareng Musim Jerman. Saatos diajar éjahan sareng ngucapkeun bulan-bulan Jerman, musim sareng dinten-dinten Jerman, kami bakal nunjukkeun anjeun kalénder sareng bulan Jerman sarta poé Jerman Urang bakal nalungtik kumaha eta ditulis dina kalénder.

Ku masihan seueur visual dina subjek urang, kami bakal mastikeun yén subjekna kahartos sareng émut. Kusabab subjek dinten, bulan sareng musim dina basa Jerman mangrupikeun subjek anu seueur dianggo dina kahirupan sapopoe, bulan Jerman Éta mangrupikeun mata pelajaran anu kedah ditaliti sacara saksama.

Sakumaha anjeun terang, aya 12 bulan dina sataun. Bulan anjeun dina basa Inggris sakumaha diucapkeun Bulan anjeun dina basa Jerman Pelafalan sareng éjahanana mirip pisan. Nyatana, maca sareng éjahan sababaraha bulan dina basa Turki urang sami sareng lafal sareng éjahan bulan-bulan Jérman. bulan Jermanjejer sapertos dinten, musim sareng naon anu bakal urang tingali di hareup cuaca Jerman Kusabab jejer sapertos ieu mangrupikeun jejer anu disebatkeun ti jaman ka jaman dina kahirupan sadidinten. Bulan Jérman Anjeun kudu ngapalkeun eta tuntas. Samentawis waktos, éta bakal mangpaat pikeun henteu ngalieurkeun bulan-bulan Inggris sareng bulan-bulan Jérman, sareng ogé ngapalkeun éjahan sareng éjahan bédana.

Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun anjeun nyandak tés mata pelajaran mini dina topik saatos anjeun leres-leres ngaidentipikasi sasih sareng musim Jerman.



Ayeuna hayu urang ngalih kana topik.
Jerman Bulan Jerman sarta Seasons
Heula, hayu urang tingali lamun ngaran bulan Jerman tabél koléktif.
Lajeng hayu urang masihan daptar bulan individual boh ejaan Jerman tina téks.
Lajeng hayu poe na musim Jerman Jerman.

Bulan Jerman (maot Monate)

Bulan-bulan Jerman dipidangkeun babarengan salaku tabel di handap ieu.



Bagan Bulan Jerman
BULAN Jérman jeung Turki
Januari Januari
Februar Pébruari
Maret Kemranjén
April April
Ujang Mei
Juni Juni
Juli Juli
Agustus Agustus
September September
Oktober Oktober
Nopember Nopember
Desember Desember

Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


ejahan Jerman ogé daptar bulan individual, duanana bacaan nu Hayu urang tingali:
bacaan anu dipidangkeun dina kurung ,: ngalambangkeun diri asalna saméméh hurup bakal maca rada bit.

Ngucapkeun Bulan Jerman

  1. Januari: Januari (nyaangan)
  2. Pébruari: Februar (Pébruari)
  3. Maret : Maret (meureun)
  4. April : April (April)
  5. Méi : Ujang (meureun)
  6. Juni : Juni (yuni)
  7. Juli : Juli (yuli)
  8. Agustus : Agustus (agustus)
  9. Séptémber: September (satuju :)
  10. Oktober: Oktober (okto:ba:)
  11. November : Nopember (novemba :)
  12. Désémber: Desember (ditetepkeun :)


Conto Kalimah Bulan dina basa Jerman

Dear babaturan, dina palajaran Jerman sarta buku ajar Jerman, bulan dibikeun kalawan angka ordinal guna ngajarkeun duanana angka ordinal jeung bulan. Contona, ngaran bulan kahiji Januari, bulan kadua Pébruari, bulan katilu Maret, bulan kaopat April, jsb.
Urang tingali palajaran ieu ogé jumlah bulan kalawan Jérman:

  • Der erste Monat Januar heißt
  • Der zweite Monat Februar heißt
  • Der Monat heißt drita dina Maret
  • vierte der Monat heißt April
  • Monat Mai di heißt der fünf
  • Der sechs Monate heißt dina Juni
  • Nagen heißt der Monate Siebter
  • Der Monat heißt nyeri dina bulan Agustus
  • Der heißt Séptémber neunt Monate
  • Zehnt Monate heißt der Oktober
  • Monat Nopémber heißt der elf
  • Zwölfte dina Der Monat Dezember heißt


Bulan Jerman sareng Lafal Turki

Hayu urang tingali bulan-bulan Jérman sareng lafalna sareng Turki dina méja sakali. Tabel di handap ieu kalebet bulan-bulan Jerman sareng basa Turki sareng lafalna.

Jerman Aylar Turki jeung ngucapkeun
BULAN DI Jérman jeung ngucapkeun maranéhna
Jérman Turki BACAAN
Januari Januari Yanuag
Februar Pébruari Pébruari
Maret Kemranjén Meungpeung
April April Apgil
Ujang Mei Mei
Juni Juni yuni
Juli Juli Yuli
Agustus Agustus Agus
September September zeptemba
Oktober Oktober Octo: ba
Nopember Nopember novemba
Desember Desember Detsemba

Singketan tina Bulan dina basa Jerman

Bulan-bulan Jerman sering ditulis pondok dina almenak, arloji digital, sareng alat sapertos komputer sareng smartphone. Ayeuna hayu urang diajar singketan bulan dina basa Jerman.

  • Januari (Jan)
  • Pébruari (Pébruari)
  • März (Mär/Mrz)
  • April (Apr)
  • Mai (Mai)
  • Juni (Juni)
  • Juli (Jul)
  • Agustus (Agustus)
  • Séptémber
  • Oktober (Okt)
  • Nopémber (Nopémber)
  • Désémber (Dez)

Éjahan anu disingget tina bulan-bulan Jerman dijelaskeun di luhur, sareng éjahan anu disingget biasana diwangun ku tilu hurup mimiti tina nami bulan.

Seasons Jerman

Sakumaha anjeun terang, aya 4 musim dina sataun.. Kanyataan yén aya opat musim dina sataun mangrupikeun kanyataan anu ditarima sacara global, sanaos di sababaraha nagara henteu aya persis opat musim dina sataun. Salaku conto, di sababaraha nagara di dunya, usum tiris sigana henteu katingali persis sapertos urang hirup di nagara urang. Di sababaraha nagara, usum panas teu pinuh ngalaman. Tapi anu urang kedah terang nyaéta aya 4 musim dina sataun.

ayeuna Usum Jérman Hayu urang teraskeun kana topik.

di handap Usum di jerman Kami nyerat nami sareng Turki na di payuneun aranjeunna. Anjeun kedah diajar sacara saksama sareng ngapalkeunana.

Usum Jerman:

  • Jamu: Usum gugur
  • Usum : Usum Usum Usum
  • Frühling: Musim semi
  • Sommer: Usum usum panas

Bulan naon dina basa Jerman dina usum naon?

bulan dina musim di Jerman
Bulan Usum Jérman
usum tiris
Desember Desember
Januari Januari
Februar Pébruari
bulan dina musim di Jerman
Jerman Springtime Bulan
FRUHLING
Maret Kemranjén
April April
Ujang Mei
bulan dina musim di Jerman
Jerman Summer Bulan
SOMMER
Juni Juni
Juli Juli
Agustus Agustus
bulan dina musim di Jerman
Bulan dina Usum Autumn Jerman
HERBST
September September
Oktober Oktober
Nopember Nopember

Dina tabél di luhur, duanana Usum Jérman dina musim ieu bulan Jerman ditingalikeun.

Jerman Bulan Jerman sarta Seasons
Jerman Bulan Jerman sarta Seasons
musim Jerman sarta Turki maranéhna
Seasons Jerman
Frühling cinyusu
Sommer usum panas
gugur labuh
usum tiris usum tiris

Kami parantos nunjukkeun bulan Jérman dina tabel di luhur numutkeun musim anu aranjeunna aya.

Numutkeun ieu;

Dezember, Januar, Februari bulan aya dina usum salju.

Dina usum semi, anu datang saatos usum salju, aya sababaraha bulan März, April sareng Mai.

Bulan Juni, Juli sareng Agustus dina usum panas, anu saatos usum semi.

Dina usum gugur anu saatos usum panas, aya bulan Séptémber, Oktober sareng bulan Nopémber.

Kalimah naroskeun patarosan "Bulan naon urang" dina basa Jerman?

Ayeuna urang parantos diajar topik bulan Jérman, urang tiasa ngadamel kalimat ngeunaan sasih Jérman.

Entong naroskeun sasih sabaraha urang di Jerman:

Welcher Monat ist heute?

(Bulan sabaraha urang?)

  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Oktober. (Kami dina Oktober)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Juni. (Kami dina Juni)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist April. (Kami di bulan April)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Mai. (Kami dina Méi)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Januar. (Kami dina Januari)

Dear babaturan, sanggeus diajar bulan Jerman, hayu urang ayeuna sakeudeung masihan informasi ngeunaan poé Jerman, sabab aya hubunganana jeung subjek. Kami parantos ngajelaskeun topik dinten Jerman dina judul anu misah sareng sababaraha conto. Di dieu, urang bakal masihan kasimpulan ringkes sabab aya hubunganana sareng subjek.

Ari Jerman

Dinten Jérman sareng Turki
Ari Jerman
Senen Senen
Salasa Salasa
Rebo Rebo
Kemis Kemis
Jumaah Jumaah
Septu Septu
Minggu Minggu

Pronunciations Poé Jerman

Tabel di handap ieu kalebet ngucapkeun dinten Jerman sareng hartos Turkina.

pronunciations poé Jerman sarta Turki
Pronunciations Poé Jerman
Jérman dina basa Turki ngucapkeun
Senen Senen Senen
Salasa Salasa Di: nztag
Rebo Rebo Mitvoh
Kemis Kemis Dénmark
Jumaah Jumaah fghaytag
Septu Septu Zamstag
Minggu Minggu Zontag

Ari Jerman sarta Bulan di kalénder

Ieu di handap aya conto kalénder anu disiapkeun ku situs kami. Bulan sareng dinten Jérman umumna ditingalikeun dina kalénder sapertos kieu.

Bulan Jérman sareng Kalénder Musim Jérman
Bulan Jérman sareng Kalénder Musim Jérman

bulan Jerman sarta musim topik maca carita urang, lamun keukeuh Ari Jerman Anjeun tiasa maca topik kami dina carita kaca misah.

Bulan Jerman sarta Seasons Subject Test

Tés Jerman aya dina topik urang bulan Jerman Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun ngajawab ujian, babaturan dear. Bulan Jérman jeung musim Jérman mangrupakeun mata pelajaran anu biasana diajarkeun di kelas 9. Siswa anu can nyandak cukup pelajaran Jérman di kelas 9 ogé bisa ningali bulan Jérman di kelas 10. Salaku tambahan, murid anu ngamimitian diajar basa asing dina umur anu langkung awal tiasa nyandak kursus bulan Jérman sareng musim Jérman dina kelas 6-7 atanapi 8.

Kami ngarepkeun patarosan anjeun ngeunaan bulan-bulan Jerman.

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax.

Gabung sareng forum almancax kalayan langkung ti 35.000 anggota anu kadaptar, sareng resep diajar basa Jerman online babarengan.

Almancax ngagaduhan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun diajar basa Jerman.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

Hayu urang Uji Diri: Bulan Jerman

Naon bulan di Jerman?

Bulan Jerman:
January: Januar
Pébruari : Pébruari
March: März
April: April
Mei: Ujang
Juni: Juni
Juli: Juli
Agustus: Agustus
September: September
Oktober: Oktober
November: November
Rentang: Dezember

Kumaha ngucapkeun Bulan di Jerman?

Basa Turki sareng ngucapkeun bulan-bulan Jerman nyaéta kieu:
January: Januar (yanu nu)
Pébruari: Februar (februar)
March: March (meğts)
April: April (april)
Meureun: Ujang (meureun)
June: J (y) tina
July: Julia (Yuli)
August: August (Agustus)
Séptémber: September (zeptemb mun :)
Oktober: Oktober (octo: ba :)
November: November (November mun :)
Rentang: Dezember (detsemb mun :)

Januari bulan sabaraha?

Januar dina basa Jerman nyaéta Januari.

Juni bulan sabaraha?

Dina basa Jerman, Juni nyaéta bulan Juni.

Séptémber bulan naon?

Dina basa Jerman, Séptémber nyaéta Séptémber.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
45 Koméntar
  1. zeynep nyebutkeun

    Hal ieu saé pisan masihan arté anjeun baca dina jero kurung parentah, tapi hadéna upami dibéré video pronunciations.

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      pas

  2. erdogan nyebutkeun

    b, r sabaraha kalimat sampel anjeun tiasa nyerat?

  3. fans Celine biez nyebutkeun

    abdi resep pisan éta

  4. carita mr nyebutkeun

    Hiji hal Superrr

  5. leupaskeun twig nyebutkeun

    Jerman mangrupakeun basa saé

  6. Ramadan nyebutkeun

    Abdi bogoh Jérman

  7. kali kuring nyebutkeun

    hatur nuhun pisan

  8. Non-NAME ADOLESCENT nyebutkeun

    hatur nuhun pisan

  9. deniz nyebutkeun

    hatur nuhun pisan

  10. oramagomaburamago nyebutkeun

    Pohara alus 1

  11. henteu aya namina nyebutkeun

    Aya mobile na desktop tapi kuring make n on laptop kuring

  12. melong lebar nyebutkeun

    aww hatur nuhun pisan

  13. Emirhan Steel nyebutkeun

    Abdi henteu tiasa mendakan fitur musim dina basa Jerman, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi? upamana, usum panas, teu hujan, tatangkalan buahan, jsb.

  14. kahayang nyebutkeun

    Alhamdulilah hatur nuhun pisan :-D

  15. Shamil nyebutkeun

    Sobat, teu aya dialog, abdi teu ningali kabutuhan abdi :/

  16. BetüL nyebutkeun

    Saé pisan

  17. BetüL nyebutkeun

    Hatur nuhun bantosan abdi.

  18. Témbongkeun Propil Full Semanur nyebutkeun

    naha henteu anjeun nulis artikel

  19. nyium nyebutkeun

    Teu aya katerangan sapertos naon kajadian dina waktu usum tiis tur naon anu ngalakukeun jalma

  20. henteu aya namina nyebutkeun

    Hatur nuhun pohara mantuan

  21. henteu aya namina nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan

  22. Atakan nyebutkeun

    Hatur nuhun pisan

  23. henteu aya namina nyebutkeun

    pisan ii

  24. henteu aya namina nyebutkeun

    teu aya artikel

  25. henteu aya namina nyebutkeun

    hebat

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Leuwih duit batan ieu
      ??

  26. henteu aya namina nyebutkeun

    slm

  27. deniz nyebutkeun

    situs ieu parantos digawé saatos langkung anu hatur nuhun

  28. henteu aya namina nyebutkeun

    Leuwih duit batan ieu

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      situs Jerman hébat

  29. Témbongkeun Propil Full Esin urang nyebutkeun

    Prinsip ataturkçü Jerman

  30. henteu aya namina nyebutkeun

    geulis

  31. Ngora nyebutkeun

    Das ist super.

  32. sanane aq nyebutkeun

    ç0k supder

  33. henteu aya namina nyebutkeun

    Kacida nice yaaaaaaa
    Latihan loka pohara alus YAAA Jerman

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Jerman Jerman bulan na musim harikaaaa

      1. henteu aya namina nyebutkeun

        kelas Kuliah Jerman keur kasalapan, ceramah Jerman kasapuluh pikeun kelas kalawan hiji kecap mükeemeellll hébat

    2. shit nyebutkeun

      Jigana nu mutlak pangalusna tangtu irenç hee

      1. erdal nyebutkeun

        pedaran pisan nice tina subjek, angka hususna Jérman kami cinta subjek anjeun

  34. henteu aya namina nyebutkeun

    Taya spring

  35. henteu aya namina nyebutkeun

    Hatur nuhun ka dulur anu nyumbang situs hébat !!!!!

  36. seda nyebutkeun

    Kuring geus teu katempo situs ngajéntrékeun Jerman geulis ieu. Malah guruna urang teu ngajelaskeun yén ogé.
    Éta sakabéh perkara hébat açıklanmış.teşekk almancax

  37. penting pisan nyebutkeun

    Jerman bulan mevxim Jerman sarta hatur nuhun kanggo palajaran pisan pangalusna anjeun geus bébéja kami

  38. bogoh nyebutkeun

    bulan Jerman sarta Turki maranéhna Topik anu saé pisan ditulis, khususna halaman idéal pikeun murid kelas 9.

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

dua × lima =