kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Jerman Bulan Jerman sarta Seasons

Babaturan anu dipikacinta, urang bakal ningali dinten, bulan sareng musim Jérman di Jérman Aylar sareng Jérman Jaman. Saatos diajar éjahan sareng cara ngucapkeun bulan, musim sareng dinten Jérman, urang bakal nunjukkeun kalénder sareng nalungtik kumaha sasih sareng dinten Jérman ditulis dina kalénder.

Ku masihan seueur visual dina mata pelajaran urang, urang bakal ngajantenkeun subjek janten ngartos sareng berkesan. Kusabab topik dinten, bulan sareng musim dina basa Jérman mangrupikeun poko anu seueur dianggo dina kahirupan sadidinten, éta mangrupikeun poko anu kedah diajar sacara tuntas.

Sakumaha anjeun terang, aya 12 bulan dina sataun. Bulan anjeun dina basa Inggris sakumaha diucapkeun Bulan anjeun dina basa Jerman Pelafalan sareng éjahanana mirip pisan. Nyatana, maca sareng éjahan sababaraha bulan dina basa Turki urang sami sareng lafal sareng éjahan bulan-bulan Jérman. bulan Jermanjejer sapertos dinten, musim sareng naon anu bakal urang tingali di hareup cuaca Jerman Kusabab jejer sapertos ieu mangrupikeun jejer anu disebatkeun ti jaman ka jaman dina kahirupan sadidinten. Bulan Jérman Perlu diapalkeun sacara tuntas.

Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun anjeun nyandak tés mata pelajaran mini dina topik saatos anjeun leres-leres ngaidentipikasi sasih sareng musim Jerman.

Ayeuna hayu urang ngalih kana topik.
Jerman Bulan Jerman sarta Seasons
Heula, hayu urang tingali lamun ngaran bulan Jerman tabél koléktif.
Lajeng hayu urang masihan daptar bulan individual boh ejaan Jerman tina téks.
Lajeng hayu poe na musim Jerman Jerman.

Bulan Jerman (maot Monate)

bulan Jerman Hal ieu ditémbongkeun babarengan dina tabel di handap ieu.

bulan Jerman
1 Januari 7 Juli
2 Februar 8 Agustus
3 Maret 9 September
4 April 10 Oktober
5 Ujang 11 Nopember
6 Juni 12 Desember

ejahan Jerman ogé daptar bulan individual, duanana bacaan nu Hayu urang tingali:
bacaan anu dipidangkeun dina kurung ,: ngalambangkeun diri asalna saméméh hurup bakal maca rada bit.

January: Januar (yanu nu)

Pébruari: Februar (februar)

March: March (meğts)

April: April (april)

Meureun: Ujang (meureun)

June: J (y) tina

July: Julia (Yuli)

August: August (Agustus)

Séptémber: September (zeptemb mun :)

Oktober: Oktober (octo: ba :)

November: November (November mun :)

Rentang: Dezember (detsemb mun :)

Nomer urutan kalawan Bulan Jerman

Dear babaturan, palajaran Jerman sarta buku teks Jerman ogé angka nu verilir.örneg ngaran kompor mimiti bulan urang babarengan jeung bulan tina angka ordinal dina urutan ngajar duanana bulan, ngaran bulan kadua bulan Pebruari, ngaran bulan katilu Maret, bulan kaopat ngaran nyaeta April kawas.
Urang tingali palajaran ieu ogé jumlah bulan kalawan Jérman:

  • Der erste Monat Januar heißt
  • Der zweite Monat Februar heißt
  • Der Monat heißt drita dina Maret
  • vierte der Monat heißt April
  • Monat Mai di heißt der fünf
  • Der sechs Monate heißt dina Juni
  • Nagen heißt der Monate Siebter
  • Der Monat heißt nyeri dina bulan Agustus
  • Der heißt Séptémber neunt Monate
  • Zehnt Monate heißt der Oktober
  • Monat Nopémber heißt der elf
  • Zwölfte dina Der Monat Dezember heißt

Seasons Jerman

Sakumaha anjeun terang, aya 4 musim dina sataun.Kanyataan yén aya opat musim dina sataun mangrupikeun kanyataan anu ditarima sacara global yén sababaraha nagara henteu ngagaduhan opat musim dina sataun. Anu diperyogikeun nyaéta aya 4 musim dina sataun

ayeuna Usum Jérman Hayu urang teraskeun kana topik.

di handap Usum di jerman Kami nyerat nami sareng Turki na di payuneun aranjeunna. Anjeun kedah diajar sacara saksama sareng ngapalkeunana.

gugur : labuh

usum tiris : usum tiris

Frühling : cinyusu

Sommer : usum panas

Bulan naon dina basa Jerman dina usum naon?

BULAN JERMAN JEUNG MUSIM JERMAN

usum tiris

PEMENANG

Frühling

MUSIM PEDOMAN

Sommer

SUMMER

gugur

Otomatis

Desember Desember Maret Kemranjén Juni Juni September September
Januari Januari April April Juli Juli Oktober Oktober
Februar Pébruari Ujang Mei Agustus Agustus Nopember Nopember

Dina tabel di luhur duanana Usum Jérman sareng bulan dina musim ieu ditingalikeun.

Jerman Bulan Jerman sarta Seasons

Jerman Bulan Jerman sarta Seasons

Spring: Frühling (fru: ling)

Summer: Sommer (zone: mr)

Digolongkeun: Herbst (herpst)

Usum: Usum tiis (vinter)

Kami parantos nunjukkeun bulan Jérman dina tabel di luhur numutkeun musim anu aranjeunna aya.

Numutkeun ieu;

Dezember, Januar, Februari bulan aya dina usum salju.

Dina usum semi, anu datang saatos usum salju, aya sababaraha bulan März, April sareng Mai.

Bulan Juni, Juli sareng Agustus dina usum panas, anu saatos usum semi.

Dina usum gugur anu saatos usum panas, aya bulan Séptémber, Oktober sareng bulan Nopémber.

Kalimat sareng sasih Jérman

Ayeuna urang parantos diajar topik bulan Jérman, urang tiasa ngadamel kalimat ngeunaan sasih Jérman.

Entong naroskeun sasih sabaraha urang di Jerman:

Welcher Monat ist heute?

(Bulan sabaraha urang?)

  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Oktober. (Kami dina Oktober)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Juni. (Kami dina Juni)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist April. (Kami di bulan April)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Mai. (Kami dina Méi)
  • Welcher Monat ist heute? (Bulan sabaraha urang?)
  • Monat ist Januar. (Kami dina Januari)

Réréncangan anu dipikacinta, saatos diajar bulan Jérman, ayeuna hayu urang masihan sakedik inpormasi ngeunaan dinten Jérman sabab aya hubunganana sareng masalah éta.

Ari Jerman

poé Jerman
Senen Senen
Salasa Salasa
Rebo Rebo
Kemis Kemis
Jumaah Jumaah
Septu Septu
Minggu Minggu

Ari Jerman sarta Bulan di kalénder

Ieu di handap aya conto kalénder anu disiapkeun ku situs kami. Bulan sareng dinten Jérman umumna ditingalikeun dina kalénder sapertos kieu.

Bulan Jérman sareng Kalénder Musim Jérman

Bulan Jérman sareng Kalénder Musim Jérman

bulan Jerman sarta musim topik maca carita urang, lamun keukeuh Ari Jerman Anjeun tiasa maca topik kami dina carita kaca misah.

Bulan Jerman sarta Seasons Subject Test

Réréncangan anu dipikacinta, kami nyarankeun anjeun nyandak tés bulan-bulan Jérman, anu aya dina topik tés urang Jérman.

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax.

Gabung sareng forum almancax kalayan langkung ti 35.000 anggota anu kadaptar, sareng resep diajar basa Jerman online babarengan.

Almancax ngagaduhan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun diajar basa Jerman.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran