kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Ari Jerman, Days Jerman tina Minggu teh (Wochentag A)

Ieu kawas palajaran KAHIJI urang bisa patepung dina watesan duanana kecap Jerman, boh dina segi teu merlukeun sagala pangaweruh awal ngeunaan poé Jerman, bulan engké, urang bakal ningali Jumlah kursus Jerman urang Jerman tur musim saterusna.

Topik poé Jérman gampang diajar sareng ngapalkeun. Sakumaha anjeun terang, sataun ngagaduhan 4 musim, 12 bulan, 52 minggu sareng 365 dinten. Aya 7 dinten dina saminggu. Janten ayeuna urang bakal diajar nami dinten Jérman salami 7 dinten.

Dinten dina basa Jerman dibéré dina basa Turki, sareng éjahanana dina basa Jérman sareng cara ngucapkeun na dina kurung dirumuskeun ieu di handap.
Lokasina: tanda dina tulisan Turki hususna anu diri asalna saméméh hurup maca rada bit.

Poé Jerman, poé Jerman minggu (WOCHENTAG A)

Hayu urang tingali heula dinten Jérman dina méja, nyerat basa Turki boh basa Jérman. Teras, hayu urang tingali pengucapan Turki ku nyerat hiji-hiji.

Dinten Jérman sareng Turki

poé Jerman
Senen Senen
Salasa Salasa
Rebo Rebo
Kemis Kemis
Jumaah Jumaah
Septu Septu
Minggu Minggu

poé Jerman sakumaha di luhur. Baheula di Jerman pikeun Sabtu Sonnabend Kecap ieu dianggo. Tapi ayeuna Septu Kecap ieu dianggo langkung. Masih, hayu urang masihan inpormasi tambihan anu di tempat sanés Sonnabend Kéngingkeun inpormasi upami anjeun nguping kecap na. Sonnabend kecap dina basa Jerman Septu nunjukkeun dinten dina saminggu. Éta hartosna dinten Sabtu. Tapi ayeuna paling Septu Kecap dipaké.

Poé Recitations Jerman jeung Turki

Ayeuna hayu urang nulis daptar poé kalayan téks Turki di Jerman:
Lokasina: tanda dina tulisan Turki hususna anu diri asalna saméméh hurup maca rada bit.

  • Senén: Senen (Mode: nt: g)
  • Salasa: Salasa (NS Di di: g)
  • Rebo: Rebo (Mitvoh)
  • Kemis: Kemis (Dina donırs: g)
  • Jumaah: Jumaah (Frayt: f)
  • sabtu: Septu (Sämsta: g)
  • pasar: Minggu (Zonta: g)

poé Jerman Subjék éta tiasa kapendak iraha waé sadidinten sareng dimana waé. Dina kalénder, nalika mésér tikét hiber, ngadamel reservasi di hotél mana waé, mésér tikét kanggo pertandingan naon waé, badé konsér, jst. poé Jerman matuh bakal leres-leres diperyogikeun pikeun anjeun. Anjeun teu tiasa ngalakukeun salah sahiji hal ieu tanpa terang dinten Jérman.

Jerman Days gambar Conto

 

Ari Jerman

Ari Jerman

Kalimat Days Jerman patali

Nalika masihan conto kalimat, kahiji "dinten anu ayeunaHayu urang diajar naroskeun patarosan.

Welcher Tag ist heute?

Ari ayeuna dinten naon?

Heute ist Dienstag 

Dinten ayeuna Salasa

Heute ist Donnerstag

Dinten ayeuna Kemis

Heute ist Mittwoch

Dinten ayeuna Rebo

Welcher Tag ist heute?

Ari ayeuna dinten naon?

Heute ist Freitag

Dinten ayeun Jumaah

Heute ist Montag

Dinten ayeuna Senén

Rupa-rupa Kalimat dina basa Jerman

Ayeuna "dinten anu énjingHayu urang nalungtik patarosan "sareng waleran anu tiasa dipasihkeun pikeun patarosan ieu:

Welcher Tag ist morgen?

Dinten naon ari énjing?

Morgen ist Samstag

Isukan dinten saptu

Morgen ist Sonntag

Isukan dinten minggu

Welcher Tag ist morgen?

Dinten naon ari énjing?

Morgen ist Freitag

Isukan dinten Jumaah

Morgen ist Montag

Isukan dinten senen

Morgen ist Mittwoch

Isukan dinten Rebo

Réréncangan anu dipikacinta, sakumaha anu tiasa ditingali dina conto kalimat di luhur "heuteKecap "dina basa Turki"kiwari"Carana,"énjingKecap ""isukanEta hartina ". Samentawis waktos, sakedik langkung seueur inpormasi: upami énjing Upami hurup awal kecap ditulis dina aksara leutik "isukanHartosna "tapi énjing awal kecap sapertos ditingali di dieu (énjing) nalika inisial dimodalan "isukEta hartina ". Hayu urang ogé masihan inpormasi sakedik ieu.

Ayeuna hayu urang teraskeun sareng conto kalimat ngeunaan dinten Jérman.

  • Eine Woche 7 Tag garis: Aya 7 dinten saminggu.
  • perang Worgestern Senén: Senén éta dinten sateuacan kamari.
  • Perang gestern Salasa: Kamari ieu Salasa.
  • Heute ist Rebo: Dinten nyaéta Rebo.
  • Morgen ist Kemis: Isukan Kemis.
  • Übermorg Freitag ist: Jumaah, dinten saatos isukan.

Hayu urang masihan sababaraha conto deui:

Heute ist Montag... : Dinten ayeuna Senén.
Heute ist Dienstag... : Dinten ayeuna Salasa.
Heute ist Mittwoch... : Dinten ayeuna Rebo.
Heute ist Donnerstag... : Dinten ayeuna Kemis.
Heute ist Freitag... : Dinten ayeun Jumaah.

 

Kalimah Sampel Dinten Jérman

Kalimah Sampel Dinten Jérman

 

Jerman kalimah dinten nyebutkeun: kamari, ayeuna, isukan

  • Heute ist Senén: Dinten téh Senén
  • Heute ist Salasa: Dinten nyaeta Salasa
  • Heute ist Kemis: Dinten téh Kemis
  • Montagu perang gestern: Kamari ieu Senén
  • Perang gestern Rebo: Kamari ieu Rebo
  • Freitag perang gestern: Kamari ieu Jumaah
  • Morgen ist Senén: Isukan téh Senén
  • Morgen ist Freitag: Isukan Jumaah
  • Morgen ist Samstag: Isukan, Sabtu

Heute ist Montag... : Dinten ayeuna Senén.
Heute ist Dienstag... : Dinten ayeuna Salasa.
Heute ist Mittwoch... : Dinten ayeuna Rebo.
Heute ist Donnerstag... : Dinten ayeuna Kemis.
Heute ist Freitag... : Dinten ayeun Jumaah.

poé Jerman matuh maca carita urang, sangkan Bulan Jerman sarta Seasons Naha anjeun parantos maca ceramah kami? Saatos maca bulan sareng musim Jerman dina basa Jerman, anjeun bakal diajar dinten, bulan sareng musim Jerman.

Jerman Subject Test Days

Kami ngarékoméndasikeun anjeun gancang ngajawab tés matuh Days Days, anu bakal urang siapkeun sakedap deui.

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

Mun hayang ayeuna ramatloka kami angka Jerman Anjeun oge bisa maca palajaran Jerman kami pinuh.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran