Ngucapkeun Poé Jerman sareng Basa Turki dina Kurikulum 2022 Kuliah anu Luyu

18

Dear babaturan, wilujeng sumping di palajaran urang judulna poé Jerman, poé Jerman dina saminggu. Dina palajaran kahiji urang kawas ieu, urang hayang anjeun meunang acquainted jeung kecap Jerman sarta teu merlukeun sagala pangaweruh prior. poé Jerman, teras urang bakal ningali bulan, musim Jerman, sareng nomer Jerman dina palajaran engké.



Topik poé Jérman gampang diajar sareng ngapalkeun. Sakumaha anjeun terang, aya 4 musim, 12 bulan, 52 minggu sareng 365 dinten dina sataun. Aya 7 dinten dina saminggu. Dina hal éta poé Jerman Dina subjek ayeuna urang bakal diajar nami 7 dinten dina saminggu.

di handap poé Jerman Éta dirumuskeun dina basa Turki, sareng éjahan sareng ngucapkeunana Jerman dirumuskeun dina kurung.
Lokasina: tanda dina tulisan Turki hususna anu diri asalna saméméh hurup maca rada bit.

poé Jerman Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan dinten-dinten Jerman sareng ngadangu ngucapkeun dinten-dinten Jerman, anjeun tiasa nonton pidéo kami anu namina dinten Jerman dina saluran youtube almancax kami.

Poé Jerman, poé Jerman minggu (WOCHENTAG A)

Hayu urang tingali heula dinten Jérman dina méja, nyerat basa Turki boh basa Jérman. Teras, hayu urang tingali pengucapan Turki ku nyerat hiji-hiji.



Dinten Jérman sareng Turki

Poé-poé dina saminggu dina basa Jérman sareng hartos Turkina dirumuskeun dina tabel di handap ieu. Kami henteu kedah nyarios, tapi hayu urang ngingetkeun yén subjek penting sapertos dinten-dinten Jerman kedah diapalkeun saé. Sangkan ulikan tabel di handap ieu kalawan alus.

Ari Jerman
Ari Jerman
Senen Senen
Salasa Salasa
Rebo Rebo
Kemis Kemis
Jumaah Jumaah
Septu Septu
Minggu Minggu

Pronunciations Poé Jerman

Poé Jerman sareng lafalna aya dina tabel di handap ieu.

pronunciations poé Jerman sarta Turki
Pronunciations Poé Jerman
Jérman dina basa Turki ngucapkeun
Senen Senen Senen
Salasa Salasa Di: nztag
Rebo Rebo Mitvoh
Kemis Kemis Dénmark
Jumaah Jumaah fghaytag
Septu Septu Zamstag
Minggu Minggu Zontag

poé Jerman sakumaha di luhur. Baheula di Jerman pikeun Sabtu sonnabend Kecap ieu dianggo. Tapi ayeuna Septu Kecap ieu dianggo langkung. Masih, hayu urang masihan inpormasi tambihan anu di tempat sanés sonnabend Kéngingkeun inpormasi upami anjeun nguping kecap na. sonnabend kecap dina basa Jerman Septu nunjukkeun dinten dina saminggu. Éta hartosna dinten Sabtu. Tapi ayeuna paling Septu Kecap dipaké.



Poé Recitations Jerman jeung Turki

Ayeuna hayu urang nulis daptar poé kalayan téks Turki di Jerman:
Lokasina: tanda dina tulisan Turki hususna anu diri asalna saméméh hurup maca rada bit.

  • Senén: Senen (Mode: nt: g)
  • Salasa: Salasa (NS Di di: g)
  • Rebo: Rebo (Mitvoh)
  • Kemis: Kemis (Dina donırs: g)
  • Jumaah: Jumaah (Frayt: f)
  • sabtu: Septu (Sämsta: g)
  • pasar: Minggu (Zonta: g)

poé Jerman Subjék éta tiasa kapendak iraha waé sadidinten sareng dimana waé. Dina kalénder, nalika mésér tikét hiber, ngadamel reservasi di hotél mana waé, mésér tikét kanggo pertandingan naon waé, badé konsér, jst. poé Jerman matuh bakal leres-leres diperyogikeun pikeun anjeun. Anjeun teu tiasa ngalakukeun salah sahiji hal ieu tanpa terang dinten Jérman.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Jerman Days gambar Conto

Ari Jerman
Ari Jerman


Naroskeun sareng Ngawalon Pananya Naon Dinten ayeuna dina basa Jerman

Nalika masihan conto kalimat, kahiji "dinten anu ayeunaHayu urang diajar naroskeun patarosan.

Welcher Tag heuteur?

Ari ayeuna dinten naon?

Heute ist Dienstag 

Dinten ayeuna Salasa

Heute ist Donnerstag

Dinten ayeuna Kemis

Heute nyaéta Mittwoch

Dinten ayeuna Rebo

Welcher Tag heuteur?

Ari ayeuna dinten naon?

Heute ist Freitag

Dinten ayeun Jumaah

Heute ist Montag

Dinten ayeuna Senén

Naroskeun sareng Ngawalon Pananya Poé Isukan dina basa Jerman

Ayeuna "dinten anu énjingHayu urang nalungtik patarosan "sareng waleran anu tiasa dipasihkeun pikeun patarosan ieu:

Welcher Tag ist morgen?

Dinten naon ari énjing?

Morgen nyaéta Samstag

Isukan dinten saptu

Morgen nyaéta Sonntag

Isukan dinten minggu

Welcher Tag ist morgen?

Dinten naon ari énjing?

Morgen nyaéta Freitag

Isukan dinten Jumaah

Morgen nyaéta Montag

Isukan dinten senen

Morgen nyaéta Mittwoch

Isukan dinten Rebo



Réréncangan anu dipikacinta, sakumaha anu tiasa ditingali dina conto kalimat di luhur "heuteKecap "dina basa Turki"kiwari"Carana,"énjingKecap ""isukanEta hartina ". Samentawis waktos, sakedik langkung seueur inpormasi: upami énjing Upami hurup awal kecap ditulis dina aksara leutik "isukanHartosna "tapi énjing awal kecap sapertos ditingali di dieu (énjing) nalika inisial dimodalan "isukEta hartina ". Hayu urang ogé masihan inpormasi sakedik ieu.

Ayeuna hayu urang teraskeun sareng conto kalimat ngeunaan dinten Jérman.

conto kalimat Jerman poé

  • Eine Woche 7 Tag garis: Aya 7 dinten saminggu.
  • perang Worgestern Senén: Senén éta dinten sateuacan kamari.
  • Perang gestern Salasa: Kamari ieu Salasa.
  • Heute ist Rebo: Dinten nyaéta Rebo.
  • Morgen ist Kemis: Isukan Kemis.
  • Übermorg Freitag ist: Jumaah, dinten saatos isukan.

Frasa Jerman Pikeun Nyarioskeun Dinten Naon Dinten

  • Heute ist Montag... : Dinten ayeuna Senén.
  • Heute ist Dienstag... : Dinten ayeuna Salasa.
  • Heute nyaéta Mittwoch... : Dinten ayeuna Rebo.
  • Heute ist Donnerstag... : Dinten ayeuna Kemis.
  • Heute ist Freitag... : Dinten ayeun Jumaah.
Kalimah Sampel Dinten Jérman
Kalimah Sampel Dinten Jérman

Jerman kalimah dinten nyebutkeun: kamari, ayeuna, isukan

  • Heute ist Senén: Dinten téh Senén
  • Heute ist Salasa: Dinten nyaeta Salasa
  • Heute ist Kemis: Dinten téh Kemis
  • Montagu perang gestern: Kamari ieu Senén
  • Perang gestern Rebo: Kamari ieu Rebo
  • Freitag perang gestern: Kamari ieu Jumaah
  • Morgen ist Senén: Isukan téh Senén
  • Morgen ist Freitag: Isukan Jumaah
  • Morgen ist Samstag: Isukan, Sabtu

Heute ist Montag... : Dinten ayeuna Senén.
Heute ist Dienstag... : Dinten ayeuna Salasa.
Heute nyaéta Mittwoch... : Dinten ayeuna Rebo.
Heute ist Donnerstag... : Dinten ayeuna Kemis.
Heute ist Freitag... : Dinten ayeun Jumaah.

poé Jerman matuh maca carita urang, sangkan Bulan Jerman sarta Seasons Naha anjeun parantos maca ceramah kami? Saatos maca bulan sareng musim Jerman dina basa Jerman, anjeun bakal diajar dinten, bulan sareng musim Jerman.

Jerman Subject Test Days

Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun gancang ngajawab tés topik German Days, anu bakal kami siapkeun sakedap. Kuliah poé Jerman biasana dipintonkeun ka murid kelas salapan. Siswa anu henteu nyandak pelajaran Jerman di kelas 9 tiasa diajarkeun subjek dinten Jerman di kelas 10.

Kuliah komprehensif ieu, anu kami parantos disiapkeun ngeunaan topik dinten Jerman, mangrupikeun pituduh, sareng upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi pamenta anu kedah disebatkeun, punten wartosan kami.

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

Mun hayang ayeuna ramatloka kami angka Jerman Anjeun oge bisa maca palajaran Jerman kami pinuh.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

Hayu Urang Uji Diri: Dinten Jerman

Naon dinten Jerman?

poé Jerman:
Senén: Senen
Salasa: Salasa
Rebo: Rebo
Kemis: Kemis
Jumaah: Jumaah
sabtu: Septu
pasar: Minggu

Dinten naon Montag?

Dina basa Jerman, Montag nyaéta Senén.

Dinten naon Donnerstag?

Dina basa Jérman, Donnerstag nyaéta Kemis.

Kumaha ngucapkeun dinten di Jerman?

Dinten Jerman dibaca kieu:
Senén: Senen (Mode: nt: g)
Salasa: Salasa (di:nzta:g)
Rebo: Rebo (Mitvoh)
Kemis: Kemis (dina katirisan: g)
Jumaah: Jumaah (kawih:g)
sabtu: Septu (zamsta:g)
pasar: Minggu (Zonta: g)

Kumaha anjeun nyebutkeun dinten naon dinten di Jerman?

Welcher Tag heuteur?
Ari ayeuna dinten naon?


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
18 Koméntar
  1. henteu aya namina nyebutkeun

    Dinten naon minggu dimimitian di nagara-nagara anu nganggo basa Jerman?

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      Minggu

      1. henteu aya namina nyebutkeun

        Septu

    2. henteu aya namina nyebutkeun

      Eta bakal ngamimitian ti Minggu

    3. henteu aya namina nyebutkeun

      Senen

  2. destine nyebutkeun

    guru abdi 7. Kuring ngagaduhan software Jerman énjing sareng abdi gaduh bulan musim sareng APA JAWABAN AKAN DITADANG? Wie geht es Dir? jawaban kana patarosan ieu bakal ditulis acilllllllll

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      danke es geht mir usut kuring henteu kunanaon, hatur nuhun atanapi anjeun nyarios kumaha kabayan anjeun

  3. Emir Ogün nyebutkeun

    danke es geht nur talut

  4. Ceyda 2003-2013 nyebutkeun

    dina halaman
    goréng teuing pikeun hal anu sami

  5. henteu aya namina nyebutkeun

    Aplikasi alus pisan

  6. vermicem getih nyebutkeun

    hatur nuhun

  7. Züleyha FB nyebutkeun

    Kami nuju nampi pelajaran Jerman taun ieu, tapi kuring ngagaduhan 100.

  8. sanane nyebutkeun

    Cicing sareng janten 100aldim

  9. Sanaa nyebutkeun

    Dinten ayeuna ...
    Kumaha ngomong

    1. Heute ist mittwoch nyebutkeun

      poe dina basa Jerman

  10. hamza nyebutkeun

    Abdi hamza

  11. sparrow nyebutkeun

    ngan Senén Salasa

  12. Hubungan langsung Münevver nyebutkeun

    Persis Senén Salasa

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

3 × 4 =