Ari Jerman, Days Jerman tina Minggu teh (Wochentag A)

Babaturan anu dipikacinta, wilujeng sumping di palajaran urang anu judulna dinten Jerman, dinten minggu dina basa Jerman. Dina palajaran kahiji urang kawas ieu, urang bakal ningali poé Jerman, bulan engké, musim Jerman, jeung angka Jerman dina palajaran salajengna urang, boh dina watesan meunang acquainted jeung kecap Jerman sarta teu merlukeun sagala pangaweruh prior.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Topik poé Jérman gampang diajar sareng ngapalkeun. Sakumaha anjeun terang, aya 4 musim, 12 bulan, 52 minggu sareng 365 dinten dina sataun. Aya 7 dinten dina saminggu. Dina hal éta poé Jerman Dina subjek ayeuna urang bakal diajar nami 7 dinten dina saminggu.

Dinten dina basa Jerman dibéré dina basa Turki, sareng éjahanana dina basa Jérman sareng cara ngucapkeun na dina kurung dirumuskeun ieu di handap.
Lokasina: tanda dina tulisan Turki hususna anu diri asalna saméméh hurup maca rada bit.

Poé Jerman, poé Jerman minggu (WOCHENTAG A)

Hayu urang tingali heula dinten Jérman dina méja, nyerat basa Turki boh basa Jérman. Teras, hayu urang tingali pengucapan Turki ku nyerat hiji-hiji.

Dinten Jérman sareng Turki

poé Jerman
Senen Senen
Salasa Salasa
Rebo Rebo
Kemis Kemis
Jumaah Jumaah
Septu Septu
Minggu Minggu

poé Jerman sakumaha di luhur. Baheula di Jerman pikeun Sabtu sonnabend Kecap ieu dianggo. Tapi ayeuna Septu Kecap ieu dianggo langkung. Masih, hayu urang masihan inpormasi tambihan anu di tempat sanés sonnabend Kéngingkeun inpormasi upami anjeun nguping kecap na. sonnabend kecap dina basa Jerman Septu nunjukkeun dinten dina saminggu. Éta hartosna dinten Sabtu. Tapi ayeuna paling Septu Kecap dipaké.

Poé Recitations Jerman jeung Turki

Ayeuna hayu urang nulis daptar poé kalayan téks Turki di Jerman:
Lokasina: tanda dina tulisan Turki hususna anu diri asalna saméméh hurup maca rada bit.

  • Senén: Senen (Mode: nt: g)
  • Salasa: Salasa (NS Di di: g)
  • Rebo: Rebo (Mitvoh)
  • Kemis: Kemis (Dina donırs: g)
  • Jumaah: Jumaah (Frayt: f)
  • sabtu: Septu (Sämsta: g)
  • pasar: Minggu (Zonta: g)

poé Jerman Subjék éta tiasa kapendak iraha waé sadidinten sareng dimana waé. Dina kalénder, nalika mésér tikét hiber, ngadamel reservasi di hotél mana waé, mésér tikét kanggo pertandingan naon waé, badé konsér, jst. poé Jerman matuh bakal leres-leres diperyogikeun pikeun anjeun. Anjeun teu tiasa ngalakukeun salah sahiji hal ieu tanpa terang dinten Jérman.

Jérman DAYS GEULIS?

KLIK, AJAR Jérman poé dina 2 menit!

Jerman Days gambar Conto

 

Ari Jerman

Ari Jerman

Kalimat Days Jerman patali

Nalika masihan conto kalimat, kahiji "dinten anu ayeunaHayu urang diajar naroskeun patarosan.

Welcher Tag heuteur?

Ari ayeuna dinten naon?

Heute ist Dienstag 

Dinten ayeuna Salasa

Heute ist Donnerstag

Dinten ayeuna Kemis

Heute nyaéta Mittwoch

Dinten ayeuna Rebo

Welcher Tag heuteur?

Ari ayeuna dinten naon?

Heute ist Freitag

Dinten ayeun Jumaah

Heute ist Montag

Dinten ayeuna Senén

Rupa-rupa Kalimat dina basa Jerman

Ayeuna "dinten anu énjingHayu urang nalungtik patarosan "sareng waleran anu tiasa dipasihkeun pikeun patarosan ieu:

Welcher Tag ist morgen?

Dinten naon ari énjing?

Morgen nyaéta Samstag

Isukan dinten saptu

Morgen nyaéta Sonntag

Isukan dinten minggu

Welcher Tag ist morgen?

Dinten naon ari énjing?

Morgen nyaéta Freitag

Isukan dinten Jumaah

Morgen nyaéta Montag

Isukan dinten senen

Morgen nyaéta Mittwoch

Isukan dinten Rebo

Réréncangan anu dipikacinta, sakumaha anu tiasa ditingali dina conto kalimat di luhur "heuteKecap "dina basa Turki"kiwari"Carana,"énjingKecap ""isukanEta hartina ". Samentawis waktos, sakedik langkung seueur inpormasi: upami énjing Upami hurup awal kecap ditulis dina aksara leutik "isukanHartosna "tapi énjing awal kecap sapertos ditingali di dieu (énjing) nalika inisial dimodalan "isukEta hartina ". Hayu urang ogé masihan inpormasi sakedik ieu.

Ayeuna hayu urang teraskeun sareng conto kalimat ngeunaan dinten Jérman.

  • Eine Woche 7 Tag garis: Aya 7 dinten saminggu.
  • perang Worgestern Senén: Senén éta dinten sateuacan kamari.
  • Perang gestern Salasa: Kamari ieu Salasa.
  • Heute ist Rebo: Dinten nyaéta Rebo.
  • Morgen ist Kemis: Isukan Kemis.
  • Übermorg Freitag ist: Jumaah, dinten saatos isukan.

Hayu urang masihan sababaraha conto deui:

Heute ist Montag... : Dinten ayeuna Senén.
Heute ist Dienstag... : Dinten ayeuna Salasa.
Heute nyaéta Mittwoch... : Dinten ayeuna Rebo.
Heute ist Donnerstag... : Dinten ayeuna Kemis.
Heute ist Freitag... : Dinten ayeun Jumaah.

 

Kalimah Sampel Dinten Jérman

Kalimah Sampel Dinten Jérman

 

Jerman kalimah dinten nyebutkeun: kamari, ayeuna, isukan

  • Heute ist Senén: Dinten téh Senén
  • Heute ist Salasa: Dinten nyaeta Salasa
  • Heute ist Kemis: Dinten téh Kemis
  • Montagu perang gestern: Kamari ieu Senén
  • Perang gestern Rebo: Kamari ieu Rebo
  • Freitag perang gestern: Kamari ieu Jumaah
  • Morgen ist Senén: Isukan téh Senén
  • Morgen ist Freitag: Isukan Jumaah
  • Morgen ist Samstag: Isukan, Sabtu

Heute ist Montag... : Dinten ayeuna Senén.
Heute ist Dienstag... : Dinten ayeuna Salasa.
Heute nyaéta Mittwoch... : Dinten ayeuna Rebo.
Heute ist Donnerstag... : Dinten ayeuna Kemis.
Heute ist Freitag... : Dinten ayeun Jumaah.

poé Jerman matuh maca carita urang, sangkan Bulan Jerman sarta Seasons Naha anjeun parantos maca ceramah kami? Saatos maca bulan sareng musim Jerman dina basa Jerman, anjeun bakal diajar dinten, bulan sareng musim Jerman.

Jerman Subject Test Days

Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun gancang ngajawab tés topik German Days, anu bakal kami siapkeun sakedap. Kuliah poé Jerman biasana dipintonkeun ka murid kelas salapan. Siswa anu henteu nyandak pelajaran Jerman di kelas 9 tiasa diajarkeun subjek dinten Jerman di kelas 10.

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

Mun hayang ayeuna ramatloka kami angka Jerman Anjeun oge bisa maca palajaran Jerman kami pinuh.

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 2 sasih kapengker, tanggal 24 Nopémber 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 24 Nopémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran