kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Perfekt Jérman

Dina kursus ieu judulna Kuliah Perfekt Jerman, kami bakal masihan inpormasi ringkes ngeunaan waktos perfekt dina basa Jerman.
Kami parantos ningali sateuacanna, Perfekt hartosna masa lalu sareng -di sapertos Präteritum. Sakumaha anjeun terang, kalimat tense katukang ngajelaskeun tindakan anu parantos dilakukeun sareng réngsé di tukang.

Kami parantos ngalaksanakeun pelajaran anu lengkep sareng anotasi ngeunaan perfekt dina basa Jerman sateuacan, upami anjeun hoyong nalungtik hal éta, pencét di dieu: Jerman Perfekt

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, aya béda anu pasti antara Perfekt sareng Präteritum dina basa Jerman; Präteritum umumna dianggo dina basa tulisan, dianggo dina idiom, éta seueur dianggo dina dongéng, novel atanapi carita, Perfekt dianggo dina basa kolékial, sanés dina karya sapertos novél sareng carita.

dua ieu bisa hartosna sadayana waktos, kajaba lamun di tense kaliwat gantina ku sajarah -miş'l.
Contona, "Kuring diusahakeun", "teu bakal dianggo", "Kuring ieu nyobian" waktu bisa minuhan misalna, tapi "digawé", "Kuring digawé kawas" -miş'l henteu dipaké pikeun kali.

Kecap pagawéan perfekt Jérman

Kecap pagawéan perfekt Jérman

Kecap pagawéan perfekt Jérman

Kecap pagawéan perfekt Jérman

Kecap pagawéan perfekt Jérman

kecap gawe Jerman perfekt

Dina tabel di luhur, bentuk infinitive tina kecap pagawéan kalebet kana kolom kahiji (di kénca kénca), dina kolom kadua kecap pagawéan nyaéta Partizip Perfekt, ieu mangrupikeun bagian anu bakal dianggo pikeun ngadamel kalimat dina Perfekt. Partizip Perfekt unggal kecap pancén kedah diapalkeun. Dina kolom katilu ti kénca, anu sami Turki tina kecap pagawé dirumuskeun. Dina kolom anu terakhir, kecap pagawé bantu pikeun dipaké sareng kecap pagawé ieu ditingalikeun.

Di Perfekt, kaseueuran kecap gawe bantu "haben" dianggo. Urang nyobian nyebatkeun ampir sadayana kecap gawe teu teratur anu dianggo nganggo "sein" di luhur. Kusabab kitu, sigana bakal leres ngagunakeun haben ku kecap pagawéan henteu kalebetkeun kana tabel di luhur.

Kanggo kuliah anu langkung lengkep Jerman Perfekt Pariksa topik kami anu ngarana.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran