Kalimat basajan Jerman, Conto Kalimat Jerman

9

kalimat Jerman (kalimat Sampel pamasangan) Dina bab samemehna, kami masihan seueur inpormasi ngeunaan kalimat dina frasa "ieu panto", "ieu méja". Dina palajaran Jérman ieu, urang bakal ngajelaskeun kumaha ngadamel kalimat sapertos "méja biru", "Ahmet mangrupikeun murid", "mobilna énggal".



conto;

Das ist ein Haus (Ieu imah a)

Das Haus ist grün (Héjo imah)

Das Haus ist weiss (White imah)

Das Haus ist neuer (Imah téh anyar)

Das Haus ist handap (Imah Old)

Sakumaha tiasa ditingali di dieu, "das" hartosna ieu henteu dianggo, sabalikna, objék anu ditunjuk ku kecap "das" dianggo salaku poko. Tapi tulisan tina poko ieu, nyaéta nami, tiasa janten "das" sareng henteu kedah bingung sareng "das" anu sanés.

Conto KALIMAH SIFAT GERMAN

Otomatis (ieu mobil)

Das Otomatis ist neu (mobilna anyar)

Das Otomatis ist grün (mobilna héjo)

Das Otomatis ist gelb (mobil konéng)

Maot Blume ist rot (kembangna beureum)

Maot Blume ist weiss (kembangna bodas)

Maot Blume ist schön (kembangna éndah)

Der Stuhl ist handap (korsi parantos lami)

Der Tisch ist kotor (méja ageung)

Der Mann ist jung (lalaki éta ngora)

Der Mahasiswa ist foul (muridna males)



Bisa ngagunakeun sampel ieu di luhur pisan santai kalawan kecap jamak.

conto;

der korsi ist grun (korsi héjo)

paeh Korsi sind grun (korsi héjo)

paeh Blume ist schon (kembang Éta geulis)

paeh Kembang Sind Schon (kembang Éta geulis)

paeh Kembang rot (kembang nyaéta beureum)

paeh Kembang ieu gelb (kembang nyaéta konéng)

Ayeuna hayu urang kalimat négatip;

Di tempo anu kalangkung, "das ist ein StuhlKalimat sapertos ""das ist kein stuhl"Kami ngalakukeun éta négatip.
Tapi "Maot Blumen sind rotDina kalimat siga ”, tulisan sapertos ein / eine / kein / keine teu aya sareng teu tiasa dianggo. Janten aya cara séjén pikeun ngalakukeun ieu, baca panjelasan sareng conto di handap ieu sacara saksama.


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun


Kalimah Maot frau ist jung hartosna Awéwé ngora. Negatip kalimat didamel ku frasa ieu di handap.

Maot Frau ist jung (awéwé ngora)

Maot Frau ist nicht jung (awéwé teu ngora)

Maot Blume ist jadi ruksak (kembang beureum)

Maot Blume ist nicht jadi ruksak (kembang henteu beureum)

Lang ist der Stuhl (korsi téh panjang)

Stuhl der ist nicht Lange (samet henteu pisan lila)

Maot Blumen Sind schön (kembang geulis)

Maot Blumen Sind nicht schön (kembang henteu alus)

Maot Mahasiswa ngintip Sind (santri nu teu puguh)

Maot Sind nicht ngintip Mahasiswa (santri nu teu puguh)



Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang nempatkeun kecap "nicht" di hareup kecap sipat pikeun ngajantenkeun kalimatna négatip, tanpa bédana antara kalimat nunggal sareng jamak. Kecap Nicht nambihan kana kalimat anu hartosna henteu ngalakukeun padamelan, négatip sareng henteu.

neu ist der Stuhl (korsi téh anyar)
neu ist nicht der Stuhl (korsi teu anyar)

Stuhl Sind paeh neue (samet anu anyar)
Stühle Sind paeh nicht neu (samet henteu anyar)

Ayeuna subyek pamakéan sinambung kata ganti pribadi dina kalimah
Hayu urang meunang ngarobah sarta meunang kalimat béda.

Numutkeun meta urang utamina salaku shot-jalma sulur pinuh
hayu;

ich bin (Yim-Yim-Yim-Yim)
du bist (dosa-s-sun-s)
Sie Sind (anjeun boga-anjeun-s Anjeun-s cai anjeun)
(Der) ist (d-dr-antosan-nungguan)
si (paeh) ist (d-dr-antosan-nungguan)
es (DAS) ist (d-dr-antosan-nungguan)
w Sind (y'iz-y'ız-y'uz-y'üz)
Ihr seid (s Dupi anjeun gaduh cai-to-cai Laut)
sie Sind (d-aya-d téh dieureunkeun kalawan dures)

Kanggo inpormasi ngeunaan kecap ganti diri, tingali topik kata ganti ngaran pribadi dina dokumén grammar dasar.



Ayeuna hayu urang ngaléngkah ka conto urang;

ich bin Muharram (I Muharram)

Murid bin ich (I am murid)

ich bin Lehrer (Abdi guru)

du bist Lehrer (anjeun guru)

er ist Lehrer (manehna (jalu) mangrupakeun guru)

murid Sind sie anu (aranjeunna santri)

sie ist Lehrerin (anjeunna (Aisyah) nyaéta guru)

du bist Mahasiswa (lamun keur murid)

du bist nicht Mahasiswa (anjeun moal murid)

ich bin Ali (I Ali'y)

ich bin nicht Ali (Kaula mah Ali)

ich bin nicht Lehrer (Kaula mah guru)

du bist Arzt (anjeun dokter)

du bist nicht Arzt (anjeun moal dokter)

Arzt bist du? (Dupi anjeun dokter?)

Nein, ich bin nicht Arzt (euweuh, Kaula mah dokter)

Ja, ich bin Arzt (enya, Abdi dokter)

Tugba ist Lehrerin (nyaeta Tuğba guruna)

Tugba ist Lehrerin (guru Tuğba sturdy?)

Ja, Tugba ist Lehrerin (enya, aya Tuğba guruna)

Nein, ist nicht Tuğba Lehrerin (euweuh, teu Tuğba guruna)

Siswa seid ihr? (Dupi anjeun mahasiswa?)

Ja wir Sind murid teh (enya, urang geus mahasiswa)

Siswa seid ihr? (Dupi anjeun mahasiswa?)

Nein, wir Sind nicht studenten (henteu, urang geus moal santri)

wir Sind Kellner (urang keur muludan)

Sie Sind di Turki? (Anjeun Turki?)

Nein, ich bin nicht di Turki (euweuh Abdi moal Turki)

Sie Sind di Turki (tingali Türksan)

Ja, ich bin Turki (enya, Kami anu Turk)

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

 


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
9 Koméntar
  1. wani nyebutkeun

    masalah kaséhatan Ieu pisan anlatilmis basa hocamm I ngalakukeunana bener tesekur

  2. ngaronjat Zong nyebutkeun

    Tapi teu perlu keur kuring jadi pangalusna pikeun pemula sabab kuring nyarita 30 taun Jerman

    1. berkay nyebutkeun

      Teu sobat geus ditanya urang 30 taun saprak Jerman Talkin urang naon eta nyebutkeun dieu arıyom kalimah basajan

    2. soner nyebutkeun

      Jerman conto kalimat pisan nice

  3. zilan Ozdemir nyebutkeun

    Hatur nuhun kana kanyataan yén maranéhanana teu ngawartoskeun kami geulis goréng.

  4. henteu aya namina nyebutkeun

    Sir, Kuring ngantosan napa cue abdi kuramiyo moal lazımmı tanggap darurat

  5. henteu aya namina nyebutkeun

    kalimat Jerman ceramah unggulan

  6. Serpil nyebutkeun

    Jigana éta pembelajaran anyar pisan jelas tur singket anu teşekkürler.xnumxyil mangpaat dearly keur naon kuring henteu ngarti yén urang téh bisa disebutkeun dina kaca ieu

  7. katentreman nyebutkeun

    kalimat Jerman jadi ramah tur nice tangtu tapi éta explicable. Hatur nuhun Soo.

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

10 - 10 =