kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Kalimat basajan Jerman, Conto Kalimat Jerman

kalimat Jerman (kalimat Sampel pamasangan) Dina bab samemehna, kami masihan seueur inpormasi ngeunaan kalimat dina frasa "ieu panto", "ieu méja". Dina palajaran Jérman ieu, urang bakal ngajelaskeun kumaha ngadamel kalimat sapertos "méja biru", "Ahmet mangrupikeun murid", "mobilna énggal".

conto;

Das ist ein Haus (Ieu imah a)

Das Haus ist grün (Héjo imah)

Das Haus ist weiss (White imah)

Das Haus ist neuer (Imah téh anyar)

Das Haus ist handap (Imah Old)

Sakumaha tiasa ditingali di dieu, "das" hartosna ieu henteu dianggo, sabalikna, objék anu ditunjuk ku kecap "das" dianggo salaku poko. Tapi tulisan tina poko ieu, nyaéta nami, tiasa janten "das" sareng henteu kedah bingung sareng "das" anu sanés.

Conto KALIMAH SIFAT GERMAN

Otomatis (ieu mobil)

Das Otomatis ist neu (mobilna anyar)

Das Otomatis ist grün (mobilna héjo)

Das Otomatis ist gelb (mobil konéng)

Maot Blume ist rot (kembangna beureum)

Maot Blume ist weiss (kembangna bodas)

Maot Blume ist schön (kembangna éndah)

Der Stuhl ist alt (korsi parantos lami)

Der Tisch ist kotor (méja ageung)

Der Mann ist jung (lalaki éta ngora)

Der Mahasiswa ist foul (muridna males)

Bisa ngagunakeun sampel ieu di luhur pisan santai kalawan kecap jamak.

conto;

der korsi ist grün (korsi héjo)

paeh Korsi sind grün (korsi héjo)

paeh Blume ist schön (kembang Éta geulis)

paeh Kembang sind schön (kembang Éta geulis)

paeh Kembang sind rot (kembang nyaéta beureum)

paeh Kembang ist gelb (kembang nyaéta konéng)

Ayeuna hayu urang kalimat négatip;

Di tempo anu kalangkung, "das ist ein StuhlKalimat sapertos ""das ist kein stuhl"Kami ngalakukeun éta négatip.
Tapi "Maot Blumen sind rotDina kalimat siga ”, tulisan sapertos ein / eine / kein / keine teu aya sareng teu tiasa dianggo. Janten aya cara séjén pikeun ngalakukeun ieu, baca panjelasan sareng conto di handap ieu sacara saksama.

Kalimah Maot frau ist jung hartosna Awéwé ngora. Negatip kalimat didamel ku frasa ieu di handap.

Maot Frau ist jung (awéwé ngora)

Maot Frau ist nicht jung (awéwé teu ngora)

Maot Blume ist jadi ruksak (kembang beureum)

Maot Blume ist nicht jadi ruksak (kembang henteu beureum)

Lang ist der Stuhl (korsi téh panjang)

Stuhl der ist nicht Lange (samet henteu pisan lila)

Maot Blumen Sind schön (kembang geulis)

Maot Blumen Sind nicht schön (kembang henteu alus)

Maot Mahasiswa ngintip Sind (santri nu teu puguh)

Maot Sind nicht ngintip Mahasiswa (santri nu teu puguh)

Sakumaha anjeun tiasa tingali, urang nempatkeun kecap "nicht" di hareup kecap sipat pikeun ngajantenkeun kalimatna négatip, tanpa bédana antara kalimat nunggal sareng jamak. Kecap Nicht nambihan kana kalimat anu hartosna henteu ngalakukeun padamelan, négatip sareng henteu.

neu ist der Stuhl (korsi téh anyar)
neu ist nicht der Stuhl (korsi teu anyar)

Stuhl Sind paeh neue (samet anu anyar)
Stühle Sind paeh nicht neu (samet henteu anyar)

Ayeuna subyek pamakéan sinambung kata ganti pribadi dina kalimah
Hayu urang meunang ngarobah sarta meunang kalimat béda.

Numutkeun meta urang utamina salaku shot-jalma sulur pinuh
hayu;

ich bin (Yim-Yim-Yim-Yim)
du bist (dosa-s-sun-s)
Sie Sind (anjeun boga-anjeun-s Anjeun-s cai anjeun)
(Der) ist (d-dr-antosan-nungguan)
si (paeh) ist (d-dr-antosan-nungguan)
es (DAS) ist (d-dr-antosan-nungguan)
w Sind (y'iz-y'ız-y'uz-y'üz)
Ihr seid (s Dupi anjeun gaduh cai-to-cai Laut)
sie Sind (d-aya-d téh dieureunkeun kalawan dures)

Kanggo inpormasi ngeunaan kecap ganti diri, tingali topik kata ganti ngaran pribadi dina dokumén grammar dasar.

Ayeuna hayu urang ngaléngkah ka conto urang;

ich bin Muharram (I Muharram)

Murid bin ich (I am murid)

ich bin Lehrer (Abdi guru)

du bist Lehrer (anjeun guru)

er ist Lehrer (manehna (jalu) mangrupakeun guru)

murid Sind sie anu (aranjeunna santri)

sie ist Lehrerin (anjeunna (Aisyah) nyaéta guru)

du bist Mahasiswa (lamun keur murid)

du bist nicht Mahasiswa (anjeun moal murid)

ich bin Ali (I Ali'y)

ich bin nicht Ali (Kaula mah Ali)

ich bin nicht Lehrer (Kaula mah guru)

du bist Arzt (anjeun dokter)

du bist nicht Arzt (anjeun moal dokter)

Arzt bist du? (Dupi anjeun dokter?)

Nein, ich bin nicht Arzt (euweuh, Kaula mah dokter)

Ja, ich bin Arzt (enya, Abdi dokter)

Tugba ist Lehrerin (nyaeta Tuğba guruna)

Tugba ist Lehrerin (guru Tuğba sturdy?)

Ja, Tugba ist Lehrerin (enya, aya Tuğba guruna)

Nein, ist nicht Tuğba Lehrerin (euweuh, teu Tuğba guruna)

Siswa seid ihr? (Dupi anjeun mahasiswa?)

Ja wir Sind murid teh (enya, urang geus mahasiswa)

Siswa seid ihr? (Dupi anjeun mahasiswa?)

Nein, wir Sind nicht studenten (henteu, urang geus moal santri)

wir Sind Kellner (urang keur muludan)

Sie Sind di Turki? (Anjeun Turki?)

Nein, ich bin nicht di Turki (euweuh Abdi moal Turki)

Sie Sind di Turki (tingali Türksan)

Ja, ich bin Turki (enya, Kami anu Turk)

Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.

 

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran