Denda Jerman

Babaturan anu dipikacinta, dina situs kami Denda Jerman Kami parantos nyiapkeun halaman ieu pikeun ngumpulkeun pelajaran anu aya hubunganana sareng anjeun sareng ningali éta sacara koléktif dina hiji halaman.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Ieu di handap mangrupikeun daptar pelajaran anu kami parantos nyiapkeun dina waktos Jérman dina halaman wéb kami. Ngeunaan jaman Jérman, urang mimiti ningali struktur kalimat Jérman sareng pelajaran ngawangun kalimat Jérman anu sadayana kedah terang sateuacan urang ngalebetkeun topik kali, janten kami parantos ngajantenkeun pelajaran ngawangun kalimat Jérman dina mimiti daptar kami di handap pikeun inpormasi awal.

Saatos pelajaran nyieun kalimat Jérman, sapertos jaman ayeuna Jérman, jaman ayeuna Jérman, jaman baheula sareng bahasa Jérman, sapertos Prateritum sareng Perfekt, sareng jaman baheula sareng basa Jérman Denda Jerman Anjeun tiasa ningali pelajaranana.


Kalimah di Jérman

Jerman basajan Struktur Kalimat sarta Conto

Wide TIME IN GERMAN

Presentasi Jerman SENTENCE

PRASENS Jerman (SENTENCES SAMPLE)

Klausa Kata Benda dina basa Jerman

Kalimat sual Jerman

Situs négatif dina Jérman

Situs sababaraha di Jerman

PRATERITUM DI GERMAN - PAID IN PAST

PERFECT - DIED DI GERMAN PAST

PLUSQUAMPERFECT DI GERMAN - BASA DI PASTOS

Réréncangan anu dipikacinta, anjeun ogé tiasa nganjang ka forum kami pikeun langkung ti topik di luhur sareng ngabagi inpormasi ngeunaan topik.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 1 taun ka pengker, tanggal 23 Januari 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 24 Januari 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran