Clauses Patarosan Jerman, Clauses questioning Jerman

0

PAMALANGAN DI JERMAN. Dina pangajaran ieu, urang bakal nalungtik kalimat tanya jawab Jérman. Dina pelajaran urang sateuacanna, urang ngajelaskeun kumaha ngadamel kalimat lempeng dina basa Jerman. Aya sakedik bédana antara struktur kalimat lempeng sareng struktur kalimat tanya dina basa Jérman, sareng ku diajar bédana éta, anjeun bakal tiasa sacara gampil ngadamel kalimat pananya Jérman.



Nalika nyieun kalimat lempeng kana kalimat pananya, henteu dianggap naha éta tunggal atanapi jamak. Teu aya bédana antara aranjeunna.
kalimah lempeng handap patarosan maké kapang dijieunna tina kalimat;

kalimah lempeng: + DAS IST / Sind + E / E + pikeun ngaran

Patarosan Kalimat: IST / Sind DAS + E + / E + pikeun ngaran

Di dieu, dina ieu rasa nu datang das kecap, obyek tunggal atawa jamak
Ditangtukeun nurutkeun naha atawa Sind Kecap ist yén tempat éta robah
Urang tingali.



conto;

Das ist ein Jenis (Ieu anak)

das ist ein Jenis? (Ieu anak?)

Ieu barudak (Ieu anak)

ieu hiji barudak (Ieu anak?)
---------------

Das ist ein Haus (Ieu imah a)

ist das ein Haus? (Ieu imah a)

Ieu Hause (Ieu imah a)

ieu hause a? (Ieu imah a?)
————————————————

das Sind Balla (Ieu luhur)

Sind das Balla (Tadi bola tujuanana?)

Jalma anu bisa ngayakeun réplikasi sampel.
Kursus hareup baris nalungtik kalimah négatif.
Anjeun tiasa nyerat patarosan sareng koméntar perkawis pelajaran Jerman kami dina forum almancax. Sadaya patarosan anjeun bakal kajawab ku instruktur almancax.


RİSALE-i Nur vecizeler
Kahirupan téh tapi ibukota saeutik. Loba hal nu perlu.

hikmah manusa jeung tujuan ngirim dunya ieu; Kuring nyaho alam semesta jeung karpét-Hiji percaya jeung ibadah.

Paling untung aya jalma nu: poho dunya pikeun akhirat teh, akhirat teu berkurban di dunya.

Karpét-Beneficent, pakasaban pangpentingna anu Abdi hoyong ti Ibad téh Hatur aduh.

Amelie Anjeun Riza-yi kedah janten ketuhanan. Mun anjeunna Razi, sanajan henteu signifikan pikeun sakabeh küssen dunya.

dunya ieu fana. kasus pangbadagna, nyaéta mun meunang dunya nu paduli. Tanpa lalaki mantap ieu i'tika leungiteun kasus nu bener.

Kamulyaan kejem tertindas kapang zillet hijrah dieu maranéhna balik. Kitu pangadilan-abdi anu ditinggalkeun kübraa.

Sultan-i mangrupakeun semesta, konci pikeun sagalana di anjeunna, Anjeunna nyandak leuwih reins di leungeun sagalana.

Naon pentingna solat? Klik diajar
Naon panggedena bisi manusa? Klik diajar
Ongkos kursus SMA kami di AS CARA ALLAH TANITTIRIY? Klik diajar
Saperti dipedar di Diréktori Pemuda, nonoman bakal balik mamang teu. Summer dina ragrag jeung usum tiris, sarta beurang masihan tempat ka robah di malem na wengi kat'iyet, nonoman bakal ngarobah malah umur heubeul jeung pati. Mun anjeunna fana tur nonoman fana arah chaste hayrata Sanajan suplai di susun ku anjeunna keur kantos, bakal meunang bounty of a Injil nonoman aranjeunna masihan sagala decrees Surgawi ieu.

Mun sefahet consumables Sanajan, kumaha urang yén pikeun menit alatan tina amukan tina carita, juta menit nu dicokot hukuman panjara; kitu teuing, nonoman di homo-i apartemen sah pelesir jeung rasa, akhirat lian ti mes'uliyet na ti makam kaduhung ti hukuman ti lohor jeung tina dosa sarta mücâzât duniawi, anjeunna waras nu tinimbang ngaleungitkeun ti rasa tina rasa sarua ngajamin tiap experiance ngora.
.
.
.
Mun arah susun buka nonoman pisan menawan tur geulis berkah-bakal masihan zakat ketuhanan jeung amis tur kuat hartosna-abdi salaku akhirat terang pisan tur nonoman langgeng sakumaha hasilna, jeung Ayat pisan unambiguous dina Al Qur'an hususna sagala buku sawarga jeung decrees aranjeunna masihan kami warta alus. Lamun ieu téh bebeneran. Sarta saprak éta kacukupan keur bunderan halal tina pelesir. Jeung sajam saprak nikmat dilarang di apartemen, sakapeung metot sataun na sapuluh taun 'hukuman panjara. Tangtu, salaku berkah Hatur ka nonoman, anu berkah amis tina chastity, mun expend arah perlu jeung penting.

Tim almancax hayang maneh sukses ...


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

genep belas - opat =