Struktur kalimat dina basa Jerman

Halo babaturan, dina situs kami Struktur kalimat dina basa Jerman Aya seueur tulisan anu aya hubunganana sareng pelajaran na. Seueur réréncangan urang hoyong urang nempatkeun pelajaran ngeunaan topik sapertos struktur kalimat Jerman sareng ngawangun kalimat Jerman dina urutan.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Kana pamundut anjeun, kami parantos ngadaptarkeun struktur kalimat Jerman sareng pelajaran ngawangun kalimat urang ti enol dugi ka payun sapertos kieu. Anjeun tiasa maca pelajaran urang di handap dina urutan dimimitian ku barang anu munggaran.

Nalika anjeun maca pelajaran urang di handap ieu, anjeun bakal ningali kumaha jéntré sareng gampang dipikaharti, anjeun bakal ningali kumaha ngadamel kalimat dina basa Jerman.

Nalika anjeun nalungtik pelajaran urang di handap ieu, anjeun bakal tiasa ngadamel sagala rupa kalimat Jérman ku nyalira kalayan gampang pisan.

Kursus-kursus Instalasi Kalimat Jerman, Kalimat Jerman Kumaha mun Pasang

Kalimat tense di Jerman, Jerman Hadir tense Kalimat Setup

Hadir tense (Präsens) jeung Jerman kalimat Jerman

frasa nomina Jerman


kasino betmak

Kuliah Jerman Hadir Time, Präsens sarta latihan kalawan kalimat Conto

Kalimat basajan Jerman, Conto Kalimat Jerman

Anjeun tiasa maca struktur kalimat Jerman sareng pelajaran ngawangun kalimat Jerman dina urutan. Kami arepkeun anjeun bakal nguntungkeun pisan tina topik kami anu dipedar dina basa Turki sacara komparatip.

Keukeuh we maneh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Sizlere her zaman güncel bilgiler vermeye çalışıyoruz. Okuduğunuz bu yazı ilk olarak yaklaşık 1 sene önce yani 23 Ocak 2021 tarihinde yazıldı ve bu yazı son olarak 17 Ağustos 2021 tarihinde güncellendi.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran