kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Kecap Jerman

Dina topik kami anu judulna Kecap Jerman, urang bakal ningali kecap-kecap basa Jerman dikategorikeun dina sababaraha topik sapertos pola pidato sapopoé, salam sareng frasa perpisahan, kecap-kecap harian Jerman, anu sering dianggo dina basa Jerman dina kahirupan sadidinten.

Kami ogé bakal ngalebetkeun kecap-kecap dasar Jérman anu kedah terang peserta didik basa Jérman, sapertos bubuahan Jérman, sayuran, kelir Jérman, papakéan Jérman, tuangeun, inuman, kecap sipat Jérman, anu mangrupikeun kelompok kecap Jerman anu paling sering dianggo. Sapanjang kahirupan diajar basa Jérman, anjeun bakal teras-terasan diajar kecap-kecap Jérman anyar sareng hilap sababaraha diantarana. Kusabab kitu, éta bakal nguntungkeun pikeun diajar kecap-kecap Jérman anu paling sering dianggo dina kahirupan sadidinten.

Kecap Jerman Kuliah

Dina topik ieu disebat kecap-kecap Jérman, upami anjeun diajar kecap-kecap ieu kami parantos dibagi kana sababaraha kelompok, sahenteuna ngapalkeun kecap-kecap anu dianggo dina kahirupan sadidinten sasarengan tulisan-tulisanna bakal ningkatkeun kaparigelan nyarios sareng nyerat Jérman anjeun. Ayeuna hayu urang ngamimitian topik urang.

terjemahan lokasina ti masalah ieu kecap Jerman kami handap, anjeun tiasa ningali ku ngaklik dina bagian Tumbu patali rék balik.

Hayu urang mimitian ku diajar kecap Jerman paling lega dipaké kana grup.

Kalimah dasar Jerman

nuhun Ja
teu teu
hatur nuhun Danke
Hatur nuhun pisan Danke sehr
Anjeun wilujeng sumping mangga
Hiji hal teu Stern zu danken
punten Entschuldig Sie, bitte
Abdi pisan wilujeng sumping Bitte sehr
Hambalan ......... 'd ich heisse ......
I am a Turk ich bin ein Turki ka
Abdi dokter ich bin Arzt
Abdi murid ich bin Schüler
heubeul I ...... taun ich bin ....... Jahre alt
Kami heubeul dua puluh taun ich bin sub zwanzig jahre
Naon ngaran anjeun? Wie heisse Sie?
Ngaran abdi Ali ich heisse Ali
Anu anjeun? Wer bist du?
kuring Ali'y ich bin Ali
Abdi Muslim ich bin Müslimisch
Ngaran abdi Ali Kadek Ngaran ist Ali
lengkah Ahmed Kadek Ngaran ist Ahmed
Sapuk! Verstanden!
mangga mangga
sumur alus
Hampura Entschuldigung
Bapak ....... Herr ....... (ngaran Jalma urang)
Bikangna ...... awewe ...... (surname nikah awéwé urang)
Ibu ....... nu Fräulein ... .. (maiden surname)
oke Oké
Geulis! schön
tangtu natürlich
Hébat! wunderbar
halo hallo
halo Servus!
alus Isuk Guten Morgen
Boga nice dinten Guten Tag
alus soré Guten Abend
alus wengi Gute Nacht
Kumaha damang? Wie geht es ihnen?
Abdi rupa, hatur nuhun Es geht Mir Gut, danke
teu goréng es geht
Kumaha urang dinya bade? Wie geht urang
teu goréng schleht nicht
Hayu urang papanggih deui bis botak
wilujeung angkat Auf Wiedersehen
wilujeung angkat Rumor yén Wiederhör
wilujeung angkat Gut Mach urang
permios permios Tschüss

Jerman keyword Internasional

Ayeuna hayu urang kecap tangtu internasional di Jerman.
ejahan internasional jeung ngucapkeun kecap nyebutkeun di Turki, Jerman, Inggris jeung tulisan sejen tur maca dina sababaraha basa persis sarua, lamun henteu substansi sarupa, urang keur diajak ngobrol ngeunaan kecap anu sarupa.

Lamun anjeun nalungtik kecap di handap bakal aya bewara nu maranéhna sagala disada akrab. Sugan aya nu apal hartina kecap di handap, urang nelepon kecap ieu salaku hiji kecap internasional.
Keur anjeun nyaho harti kecap oge gaduh hartina nulis di Turki.

Jerman keyword Internasional

  • alamat
  • alkohol
  • aksara
  • ambulanza
  • danas
  • simpenan sesuratan penting
  • Artis
  • aspal
  • atlas
  • CD
  • klub
  • jelema nu ngabodor
  • Dekoration
  • diskette
  • disiplin
  • dokter
  • éléktronika
  • E-mail
  • tanaga
  • fastfood
  • fax
  • pestipal
  • Gitarre
  • Grammatiken
  • kasenengan
  • hotel
  • jeans
  • Joghurt
  • kopi
  • coklat
  • di Kassetten
  • katalog
  • saos tomat
  • kilo
  • kabudayaan
  • kursus
  • daptar
  • material
  • Mathematikum
  • mineral
  • mikropon
  • moderen
  • motor
  • musik
  • optik
  • paket
  • bingung
  • pesta
  • rencana
  • pizza
  • plastik
  • Programmer
  • radio
  • restoran
  • hebat
  • taksi
  • telepon
  • tenis
  • toilette
  • Tomate
  • TV (Televisi)
  • pitamin

Sakumaha anjeun tiasa tingali, murid anu dipikacinta, anjeun terang sareng nganggo puluhan kecap anu aya hubunganana sareng Jerman. Nyatana, nalika anjeun ngalakukeun sakedik panilitian, anjeun tiasa mendakan sahenteuna sakedik kecap anu medar dina langkung seueur basa internasional sareng tangtosna ogé dianggo dina basa Turki. Ku cara kieu, ngadamel daptar 100 kecap Jérman anu paling sering dianggo.

Jerman ayeuna kudu jadi remen kaula urang deui pikeun kahirupan sapopoé urang, poé, bulan jeung hayu urang teruskeun ku kecap anu patali jeung musim:

Ari Jerman, Bulan jeung Seasons

 

 

poé Jerman

 

Senen Senen
Salasa Salasa
Rebo Rebo
Kemis Kemis
Jumaah Jumaah
Septu Septu
Minggu Minggu

 

 

bulan Jerman

 

1 Januari 7 Juli
2 Februar 8 Agustus
3 Maret 9 September
4 April 10 Oktober
5 Ujang 11 Nopember
6 Juni 12 Desember

 

 

musim Jerman

 

cinyusu Frühling
usum panas Sommer
labuh gugur
usum tiris usum tiris

Anggota kulawarga Jérman

KELUARGA JERMAN URANG

maot Familie kulawarga
maot Mutter Anne
der Vater hag
der Ehemann Salaki, carogé
maot Ehefrau Salaki, Ms
der Sohn lalaki Putra
maot Tochter putri
maot Eltern kolot
maot Geschwister duduluran
Bruder der ältere abi
maot ältere Schwester adi
der Enkel putu lalaki
maot Enkelin gadis Torun
der Onkel Mamang, Mamang
das Baby orok
das Jenis anak
der Bruder adi
maot Schwester sadulur
maot Großeltern nini
maot Großmutter Salapan
nyebutkeun ka Großvater Dede
maot Tante Bibi, Leungit
Neff nyebutkeun lalaki Yegen
Ecological maot di gadis Yegen
Freund nyebutkeun Babaturan, Bobogohan
maot Freundin kabogoh
misan nyebutkeun dulur misan
maot Cousine Bulan

Buah Jerman sarta Sayur

Ayeuna hayu urang tingali buah-buahan Jérman sareng sayuran Jérman, sakumpulan kecap sanés anu tiasa manpaat dina kahirupan sadidinten.
Catetan: Upami anjeun hoyong maca pelajaran komprehensif sareng swasta kami ngeunaan buah dina basa Jerman, pencét di dieu pikeun langkung seueur inpormasi: buah Jerman
Ogé, upami anjeun hoyong maca pelajaran swasta anu lengkep pikeun sayuran dina basa Jerman, pencét di dieu: Sayur Jerman
Ayeuna hayu urang masihan daptar buah sareng sayuran Jérman.

    • Apfel nyebutkeun: apel
    • der Birne: Pears
    • maot Banane:pisang
    • Mandarine nyebutkeun: tarawangsa
    • Jeruk nyebutkeun: jeruk
    • Pfirsiche nyebutkeun: peaches
    • Weintraub ka maot: anggur
    • maot Pflaume: Erik
    • maot grüne Mirabelle: Plums héjo
    • Kirsch ngomong: buah ceri
    • Sauerkirsch ka maot: buah ceri
    • Wassermelo ka maot: samangka
    • Honigmelo ka maot: melon
    • maot Kokosnuss: kalapa
    • Kiwi nyebutkeun: kiwi
    • Erdbeere nyebutkeun: strawberries
    • Aprikosen ka maot: apricots
    • Mispel maot: medlar
    • Jeruk bali paeh: jeruk grepprut
    • maot Himbeere: buah prambus
    • Rada paeh: quince
    • Zitron ngomong: Limon
    • der Granatapfel: dalima
    • Nanas nyebutkeun: danas
    • maot Feige: figs
    • maot Tomate: tomat
    • maot Gurke: Bonteng, bonténg
    • Kartoffel nyebutkeun: kentang
    • maot Zwiebel: bawang
    • Mais nyebutkeun: Mesir
    • Rotkohl nyebutkeun: beureum engkol
    • Kohlkopf nyebutkeun: gunung es
  • Lattich nyebutkeun: saladah
  • Knoblauch nyebutkeun: bawang bodas
  • Core paeh di: wortel
  • Brokoli nyebutkeun: brokoli
  • maot Petersilie: peterseli
  • maot Erbse: kacang
  • Peperoni paeh: cabé Italia
  • Paprikaschot ka maot: cabé héjo
  • Aubergine nyebutkeun: térong
  • Blumenkohl nyebutkeun: kembang engkol
  • der Spinat: bayem
  • der Lauch: leek
  • Okraschot ka maot: okra
  • maot Bohne: kacang
  • maot weiße Bohne: haricot buncis

Kelir Jerman

  • weiß: bodas
  • Schwarz: hideung
  • gelbe: koneng
  • rod: beureum
  • blau: biru
  • grün: hejo
  • jeruk: jeruk
  • acuk: beureum ngora
  • kelas nu: kulawu
  • violett: mor
  • dunkelblau: bulao angkatan laut
  • Braun: coklat
  • beige: warna beigi
  • naraka: caang, jelas
  • dunkel: poek
  • hellrot: beureum lampu
  • dunkelrot: layung

Dahareun Jerman

    • das popcorn popcorn
    • Zucker nyebutkeun gula
    • maot Schokolade coklat
    • der Keks Biskuit, Cookies
    • der Kuchen kueh garing
    • das Mittagessen ngawadang
    • das Abendessen dahar peuting
    • das Rumah Makan restoran
    • Fischer nyebutkeun Pisces
    • das Fleisch Et
    • das Gemüse sayur
    • das Obst buah
    • der Champignon supa
    • das Frühstück sasarap
    • der Roti bakar roti panggang
  • das Brot roti
  • maot mantega mantega
  • Honig nyebutkeun madu
  • maot Konfitüre sale
  • der Käse kiju
  • Olive paeh zaitun
  • der Hamburger Hamburger
  • maot Pommes frites kentang Goreng
  • das Sandwich Kidul roti isi
  • maot Pizza pizza
  • das saos tomat saos tomat
  • maot Mayonnaise mayonnaise

inuman Jerman

  • das Getränk inuman
  • das Wasser Su
  • das Glas kaca Cups
  • der Tea teh
  • maot Teekanne teapot
  • der Kaffee kopi
  • Zucker nyebutkeun gula
  • der Löffel sendok
  • nyebutkeun Becher Piala cangkir
  • Thermosflasch mun maot thermos
  • Milch maot susu
  • Cappuccino nyebutkeun cappuccino
  • der Fruchtsaft jus
  • der Orangensaft jus jeruk
  • der Zitronensaft lemon Sari buah
  • der Apfelsaft jus Apple
  • der Strohhalm pipette
  • maot Cole Kola
  • der Alkohol alkohol
  • das Bier Bira
  • der wiski wiski
  • der alkoholna liqueur
  • der Raki raki

kecap sipat Jerman

Ayeuna hayu urang ningali kecap sipat panglobana dipaké di Jérman:

  • schön geulis
  • hässlicher awon
  • Stark kuat
  • schwacher leuleus
  • leutik leutik, leutik
  • große badag, kasar
  • bener bener
  • palsu palsu
  • haneut panas
  • kalten tiis
  • Fleissig hardworking
  • ngintip kedul
  • engkol ka luhur
  • gesund damang
  • Reich beunghar
  • panangan fakir
  • jung ngora
  • alt heubeul, heubeul
  • kontol kandel, gajih
  • Dunn The langsing, lightweight
  • dumm bodo, foolish
  • tief jero, low
  • hoch luhur
  • leise tentrem
  • laut gandeng
  • alus alus, pikaresepeun
  • awon goréng, goréng
  • awis awis
  • mirah mirah
  • kursus pendek
  • lila panjang
  • kuring langsam alon
  • kalawan gancang gancang
  • schmutzig soiled, patri
  • sauber bersih, pagan

Baju Jérman, Baju Jérman

  • maot Kleidung Apparel, Busana
  • maot Kleider duds
  • maot selang nu calana
  • der Anzug Cocog (lalaki)
  • der Pullover Kazakh
  • das Kopftuch Sorban, Cover Kepala
  • maot Schnalle sabuk ngaitkeun
  • der Schuhe sapatu
  • maot di krawat dasi
  • das kaos oblong Kaos oblong
  • nyebutkeun Blazer jaket olahraga
  • der Hausschuhe slippers
  • maot Socke kaos kaki
  • maot Unterhose Don, Panties
  • das Unterhemd Atlit, Flannel
  • kolor sebutkeun Kolor, Calana pondok
  • maot Armbanduhr wristwatch
  • maot Brille kacasoca
  • der Regenmantel jas hujan
  • das Hemd kameja
  • maot Tasche tas
  • Knopf nyebutkeun kancing
  • der Reißverschluss seleting
  • maot jeans jeans
  • der hut topi
  • das Kleid Dresses, Busana (awéwé)
  • maot Bluse blus
  • der Rock rok
  • Pajama nyebutkeun piyama
  • das Nachthemd Nightly
  • maot Handtaschen Ngadu
  • der Stiefel Sapatu, sapatu
  • der Ohrringe anting-anting
  • der Ringe ngirining
  • Schaller nyebutkeun Scarves, Shawls
  • das Taschentuch salempay
  • der Gürtel sabuk
  • anziehen make
  • auszieh nu mindahkeun

Kahiji maneh kudu diajar salaku loba kecap Jerman sarta Jerman dipaké dina kahirupan sapopoé, urang coba nyortir ku ngagolongkeun luhur.
Anjeun tiasa nyerat sadaya koméntar, kritik sareng patarosan ngeunaan kecap Jérman kana forum kami.
Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina Tangtu Jerman urang keukeuh we sukses anjeun tangtu anjeun.

tim almancax

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran