buah Jerman

0

Dear peserta didik Jerman, dina palajaran ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan bungbuahan Jerman. Urang bakal diajar singulars bungbuahan Jerman sarta jamak bungbuahan Jerman. Anu mimiti, urang bakal diajar basa Jerman tina bungbuahan paling umum: bungbuahan Jerman.



Nalika diajar Buah Jérman, urang bakal diajar sasarengan sareng tulisan na. Salaku tambahan, kami parantos nyiapkeun visuals anu saé pisan ngeunaan bungbuahan dina basa Jerman. Jérman tina berkah anu éndah sareng buah-buahan warna-warni anu dipasihkeun ku Gusti urang pikeun kami. kalayan duanana tunggal sareng jamak urang bakal diajar.

Teras, saatos diajar ngeunaan bungbuahan nalika urang ngagulung ka handap halaman, urang bakal ngajantenkeun kalimat Jerman ngeunaan buah-buahan ieu. Kami bakal masihan inpormasi ngeunaan bungbuahan dina basa Jerman. Salaku conto "Jeruk nipis konéng, ngandung seueur vitamin C, buleud sareng séhatKami bakal ngajantenkeun kalimat informatif Jerman ngeunaan buah sapertos ". Satuluyna "abdi resep apel","Abdi henteu resep lemonKami bakal masihan conto kalimat anu ngajelaskeun buah anu urang resep sareng henteu resep.

Topik buah Jerman biasana diajarkeun di kelas 9 atanapi 10. Kursus ieu kanggo aranjeunna anu diajar basa Jerman ku nyalira, murid kelas 9 sareng murid kelas 10.



Ayeuna buah Jerman kalayan duanana tulisanana sareng tunggal sareng majemuk Hayu urang diajar buah Jerman hiji-hiji.

Buah Jérman Tunggal sareng Jamak Digambar

Buah Apel Jérman
DER APFEL - APPLE

Buah Pir Jérman
MATI BIRNE - PEAR

Buah Jeruk Jérman
MATI ORANGE - ORANGE




Buah Mandarin Jerman
MATI MANDARIN - MANDARIN

Buah jeruk Jerman
MATI GRAPEFRUIT - GRAPEFRUIT

Buah Quince Jérman
KUITIT MATI - AYVA

Buah Pisang Jérman
DIE BANANE - BANANA

Buah Anggur Jérman
TRAUBE MATI - GRAPE

Buah Persik Jérman
DER PFIRSICH - Peach


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun



Buah Lemon Jerman
MATI ZITRONE - LEMON

Buah Kiwi Jérman
MATI KIWI - KIVI

Buah Cherry Jérman
MATI KIRSCHE - CHERRY

Buah Aprikot Jérman
MATI APRIKOSI - APRIKOT




Buah Melon Jerman
MATI MELONE - MELON

Buah samangka Jerman
MATI WASSERMELONE - WATERMELON

Buah anjir Jérman
MATI MATI - GAMBAR

Buah Plum Jérman
MATI PFLAUME - PLUM

Buah Stroberi Jérman
MATI ERDBEERE - STRAWBERRY

Buah Blackberry Jérman
MATI BROMBEERE - BLACKBERRY




Buah Kalapa Jérman
MATI KOKOSNUSS - COCONUT

Buah Nanas Jerman
MATI ANANAS - ANANAS

Buah Jérman dina tabel

Réréncangan anu dipikacinta, kami parantos nyiapkeun méja alit di handap ku kituna anjeun tiasa ningali basa Jerman sareng Turki tina buah-buahan babarengan. Anjeun tiasa ningali buah Jerman babarengan dina daptar di handap ieu. Kusabab urang masihan bubuahan sareng jamak Jérman dina gambar di luhur, urang henteu nyerat deui pluralitas buah Jerman dina tabel di handap ieu.

BUAH JERMAN

der Apfel apel
maot Birne Pears
paeh Oranyeu jeruk
maot Jeruk bali jeruk grepprut
der Pfirsich peaches
maot Aprikose apricots
maot Kirsche buah ceri
maot Granatapfel dalima
maot Quitte quince
maot Pflaume Erik
maot Erdbeere strawberries
maot Wassermelone samangka
maot melon melon
maot Traube anggur
maot Feige figs
maot Kiwi kiwi
maot Nanas danas
paeh Pisang pisang
maot Zitrone Limon
paeh mispel medlar
maot Himbeere buah prambus
maot Kokosnuss kalapa

Hal-hal anu kudu dipikaterang ngeunaan buah jerman

Réréncangan anu dipikacinta, di luhur, kami parantos masihan buah-buahan Jerman sacara visual sareng dina bentuk tabular. Tangtosna, kecap-kecap ieu kedah diapalkeun, sapertos sadaya kecap Jérman, dibarengan ku tulisanana sareng majemukna. Salaku tambahan, kami parantos nyebatkeun éta dina pelajaran urang sateuacanna, tapi hayu urang masihan sababaraha inpormasi ku ngingetan deui yén aya babaturan anu teu maca. Meureun éta narik perhatian anjeun nalika nalungtik gambar-gambar di luhur.

  1. Tulisan ngeunaan seueur ngaran buah Jérman nyaéta "paéh". Sakumaha anu tiasa ditingali dina tabel di luhur, ngan ukur "der Apfel", nyaéta, tulisan buah apel nyaéta "der". Tulisan "paéh" mangrupikeun tulisan pikeun sadaya buah-buahan sanés.
  2. Teu aya modal I sareng aksara leutik I dina alfabét Jérman. Istilah sanésna, hurup i henteu gaduh aksara gedé sareng hurup i henteu gaduh aksara leutik. Maka, sapertos unggal kecap, anjeun kedah ati-ati ngeunaan éjahan buah dina basa Jerman.
  3. Kami parantos nyebatkeun éta dina pelajaran urang sateuacanna. Dina basa Jerman, naha nami mangrupikeun nami anu pas atanapi nami genus, hurup awalna kedah dimodalan. Sakumaha anu tiasa ditingali dina visual sareng tabel di luhur, inisial nami buah Jerman sok dimodalan. Aturan ieu ngan ukur valid pikeun kecap barang, tapi henteu pikeun kecap sipat, kata ganti, kecap sipat, kecap pagawéan.

KALIMAH SAMPEL TENTANG BUAH JERMAN

Ayeuna hayu urang ngadamel conto kalimat ngeunaan buah dina basa Jerman. Urang bakal ngajelaskeun conto kalimat ngeunaan buah dina basa Jerman, deui kalayan dukungan visual. Saatos unggal gambar, kami bakal narjamahkeun kalimat kami dina basa Jerman.

Kodeu Sampel Buah Jérman
Kodeu Ngeunaan Apple dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur nyaéta buah apel. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan apel ieu hiji-hiji.

  • Das ist Ein Obst : Ieu buah
  • Mein Lieblingsobst nyaéta Apfel : Buah karesep kuring nyaéta apel
  • Es ist rot, come b oder grün : Éta beureum, konéng atanapi héjo
  • Édisi oval : Éta buleud
  • És ist gesund : Anjeunna séhat
  • Es topi Vitamin B sareng Vitamin C : Ngandung vitamin OB sareng vitamin C (hartosna éta ngagaduhan)

Kodeu Sampel Buah Jérman
Kalimat Ngeunaan Mandarin Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur mangrupikeun jeruk bali. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan tangerines ieu hiji-hiji.

  • Das ist ein Obst : Ieu buah
  • Es ist jeruk und oval : Éta jeruk sareng buleud
  • Éta hat sehr viel Vitamin C : Éta ngandung seueur vitamin C (éta ngagaduhan, ngagaduhanana)
  • Es ist sehr sehr gesund : Anjeunna séhat pisan


Kodeu Sampel Ngeunaan Buah dina basa Jerman
Inpormasi Ngeunaan Anggur Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur mangrupikeun anggur. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan anggur ieu hiji-hiji.

  • Das ist ein Obst : Ieu buah
  • Es kann grün, sumping b Violet sein : Éta tiasa héjo, konéng atanapi ungu
  • És ist klein : Anjeunna alit
  • Es hat Kalium sareng Vitamin C : Éta ngandung kalsium sareng vitamin C (éta ngagaduhan, ngagaduhanana)

Kodeu Sampel Buah Jérman Ngenalkeun Semangka Jérman
Kalimat Ngeunaan samangka dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur mangrupikeun samangka. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan samangka ieu hiji-hiji.

  • Das ist sehr groß : Ieu ageung
  • Es ist ein Obst : Mangrupikeun buah
  • És ist hell grün sareng dunkel grün : Éta héjo héjo sareng héjo poék
  • Es topi Vitamin A, Vitamin C sareng sehr Wasser : Ngandung vitamin OA, vitamin C sareng seueur cai (éta waé)


Kalimat Ngeunaan Lemon dina basa Jerman
Kalimat Ngeunaan Lemon dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur nyaéta jeruk nipis. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jerman ngeunaan lemon ieu hiji-hiji.

  • Das ist ein Obst: Ieu buah
  • Es ist gelb und sehr sauer: Éta konéng sareng haseum
  • Es ist oval und sehr gesund: Éta buleud (bujur) sareng séhat pisan
  • Es hat sehr Vitamin C: Éta ngandung (ngagaduhan, ngagaduhan) seueur (kaleuleuwihan) vitamin C

Conto Pangiriman Kalayan dasar dina buah jerman sareng polah MÖGEN

Ayeuna hayu urang nyerat conto kalimat nganggo kecap gawe. Salaku conto, hayu urang ngadamel conto kalimat sapertos kuring resep sapertos buah sapertos kitu, kuring henteu tuang sapertos anu sapertos kitu. Pariksa gambar di handap ieu sareng kateranganana. Kami nganggo kecap gawe mögen sareng essen dina kalimat kami. Upami anjeun kersa, hayu urang tingali konjugasi tina dua kecap gawe ieu heula.

MÖGEN VERBAL MÉTOT
abdi mag
du magst
er / sie / es mag
wir mogeny
exp mogt
sie / Sie mogeny
ESSEN SATRAPI DIPENTAK
abdi yen
du eats
er / sie / es eats
wir dahar
exp est
Sie / sie dahar

Kami parantos masihan kecap panyambung di luhur. Kami parantos masihan inpormasi lengkep ngeunaan kecap pagawéan Jérman sareng kecap panyambung dina pelajaran urang sateuacanna. Ayeuna hayu urang nyerat conto kalimat ngeunaan buah-buahan dina basa Jerman nganggo gajah ieu.


Kodeu Sampel Buah Jerman Mögen
Wir mögen Obst: Kami hoyong buah

Kodeu Sampel Buah Jérman
Ich esse gerne Erdbeeren: Abdi resep tuang strawberry


Kodeu Sampel Buah Jérman
Ich esse gerne Trauben: Abdi resep tuang anggur

Kalimat Sampel Negatip Buah Jérman
Ich mag Obst nicht: Abdi teu hoyong buah

Réréncangan anu dipikacinta, Dina pangajaran ieu ngeunaan buah dina basa Jerman;

  • Kami diajar buah Jerman sareng tulisan
  • Kami diajar bungbuahan Jérman sasarengan sareng tunggal na pluralitas
  • Kami diajar kumaha nyerat kalimat anu tiasa masihan inpormasi ngeunaan bungbuahan dina basa Jerman.
  • Kami diajar nyerat conto kalimat sanés ngeunaan buah anu nganggo kecap gawe ogé.

Réréncangan anu dipikacinta, kami pikir anjeun bakal ngapalkeun pisan kana poko anu kami ngajarkeun pelajaran ieu. buah Jerman (da Obst) éta poko. Urang tiasa nyarios yén aya seueur nami buah. Dina daptar sareng gambar anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun, kami parantos ngalebetkeun sarimbag Jerman-Turki tina buah anu paling dikenal anu kami pikir anjeun kedah pelajari. Kami nunjukkeun ka anjeun Buah Jerman Saatos terang namina, anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep ku ngagunakeun kamus upami anjeun hoyong.

Sakumaha urang disebatkeun dina judul topik Ngaran buah Jérman Anjeun kedah ngapalkeun nalika diajar. Cara ngapalkeun anu paling gampang sareng paling épék henteu diragukeun nyaéta cara nyalin kana mémori ku cara ngagambar. Anjeun tiasa ngalakukeun cara ieu ku nyéépkeun waktos nyalira di bumi sahingga ngagampangkeun konsolidasi naon anu anjeun pelajari.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun nyobian ngapalkeun nami buah Jerman ku nyiapkeun kartu alit sareng gambar buahna sareng nyeratna ieu di handap. Dina tahap ieu, anjeun tiasa nganggo daptar nami buah Jerman anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun. Supados henteu hilap, urang kedah ngingetan anjeun pikeun ngapalkeun nami buah sasarengan tulisanana sareng-sakali. Kami arepkeun anjeun janten kabiasaan sareng ngalaksanakeun ngapalkeun kecap anjeun ku cara kieu.

Éta sadayana anu bakal kami masihan ngeunaan buah dina basa Jerman. Anjeun ayeuna tiasa mariksa pelajaran urang anu sanés. Kami ngaharepkeun anjeun tuah.

Puzzle Buah Jerman

Kami parantos nyiapkeun teka-teki pikeun anjeun di handap. Manggihan bungbuahan Jerman nu urang geus disumputkeun dina teka nu.

A F P E L Q K O H L
O T T O M A T E X K
E F E F E I G E S Z
F Z B A B A N A N E
E Q M X C A P F E L
B I R N E T R A D Z
Q W E R O R A N G E
D E E R D B E E R E
D E X Z I T R O N E
W P M X M A N D E L

buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

opat × hiji =