kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

buah Jerman

Réréncangan anu dipikacinta, diajar basa Jerman, dina palajaran ieu, urang bakal nyarios ngeunaan buah dina basa Jerman. Urang bakal diajar singkil tina buah-buahan Jérman sareng majemuk tina buah Jerman. Mimiti, urang bakal diajar basa Jerman tina buah anu paling umum.

Nalika diajar Buah Jérman, urang bakal diajar sasarengan sareng tulisan na. Salaku tambahan, kami parantos nyiapkeun visuals anu saé pisan ngeunaan bungbuahan dina basa Jerman. Jérman tina berkah anu éndah sareng buah-buahan warna-warni anu dipasihkeun ku Gusti urang pikeun kami. kalayan duanana tunggal sareng jamak urang bakal diajar.

Teras, saatos diajar ngeunaan bungbuahan nalika urang ngagulung ka handap halaman, urang bakal ngajantenkeun kalimat Jerman ngeunaan buah-buahan ieu. Kami bakal masihan inpormasi ngeunaan bungbuahan dina basa Jerman. Salaku conto "Jeruk nipis konéng, ngandung seueur vitamin C, buleud sareng séhatKami bakal ngajantenkeun kalimat informatif Jerman ngeunaan buah sapertos ". Satuluyna "abdi resep apel","Abdi henteu resep lemonKami bakal masihan conto kalimat anu ngajelaskeun buah anu urang resep sareng henteu resep.

Topik buah Jerman biasana diajarkeun di kelas 9 atanapi 10. Kursus ieu kanggo aranjeunna anu diajar basa Jerman ku nyalira, murid kelas 9 sareng murid kelas 10.

Ayeuna buah Jerman kalayan duanana tulisanana sareng tunggal sareng majemuk Hayu urang diajar buah Jerman hiji-hiji.

Buah Jérman Tunggal sareng Jamak Digambar

Buah Apel Jérman

DER APFEL - APPLE

 


Buah Pir Jérman

MATI BIRNE - PEAR

 


Buah Jeruk Jérman

MATI ORANGE - ORANGE



 

Buah Mandarin Jerman

MATI MANDARIN - MANDARIN

 


Buah jeruk Jerman

MATI GRAPEFRUIT - GRAPEFRUIT

 


Buah Quince Jérman

KUITIT MATI - AYVA

 


Buah Pisang Jérman

DIE BANANE - BANANA


 

Buah Anggur Jérman

TRAUBE MATI - GRAPE


 

Buah Persik Jérman

DER PFIRSICH - Peach



 

Buah Lemon Jerman

MATI ZITRONE - LEMON


 

Buah Kiwi Jérman

MATI KIWI - KIVI


 

Buah Cherry Jérman

MATI KIRSCHE - CHERRY


 

Buah Aprikot Jérman

MATI APRIKOSI - APRIKOT



 

Buah Melon Jerman

MATI MELONE - MELON


 

Buah samangka Jerman

MATI WASSERMELONE - WATERMELON


 

Buah anjir Jérman

MATI MATI - GAMBAR


 

Buah Plum Jérman

MATI PFLAUME - PLUM


 

Buah Stroberi Jérman

MATI ERDBEERE - STRAWBERRY


 

Buah Blackberry Jérman

MATI BROMBEERE - BLACKBERRY



 

Buah Kalapa Jérman

MATI KOKOSNUSS - COCONUT


 

Buah Nanas Jerman

MATI ANANAS - ANANAS


Buah Jérman dina tabel

Réréncangan anu dipikacinta, kami parantos nyiapkeun méja alit di handap ku kituna anjeun tiasa ningali basa Jerman sareng Turki tina buah-buahan babarengan. Anjeun tiasa ningali buah Jerman babarengan dina daptar di handap ieu. Kusabab urang masihan bubuahan sareng jamak Jérman dina gambar di luhur, urang henteu nyerat deui pluralitas buah Jerman dina tabel di handap ieu.

BUAH JERMAN

der Apfel apel
maot Birne Pears
paeh Oranyeu jeruk
maot Jeruk bali jeruk grepprut
der Pfirsich peaches
maot Aprikose apricots
maot Kirsche buah ceri
maot Granatapfel dalima
maot Quitte quince
maot Pflaume Erik
maot Erdbeere strawberries
maot Wassermelone samangka
maot melon melon
maot Traube anggur
maot Feige figs
maot Kiwi kiwi
maot Nanas danas
paeh Pisang pisang
maot Zitrone Limon
paeh mispel medlar
maot Himbeere buah prambus
maot Kokosnuss kalapa

Hal-hal anu kudu dipikaterang ngeunaan buah jerman

Réréncangan anu dipikacinta, di luhur, kami parantos masihan buah-buahan Jerman sacara visual sareng dina bentuk tabular. Tangtosna, kecap-kecap ieu kedah diapalkeun, sapertos sadaya kecap Jérman, dibarengan ku tulisanana sareng majemukna. Salaku tambahan, kami parantos nyebatkeun éta dina pelajaran urang sateuacanna, tapi hayu urang masihan sababaraha inpormasi ku ngingetan deui yén aya babaturan anu teu maca. Meureun éta narik perhatian anjeun nalika nalungtik gambar-gambar di luhur.

  1. Tulisan ngeunaan seueur ngaran buah Jérman nyaéta "paéh". Sakumaha anu tiasa ditingali dina tabel di luhur, ngan ukur "der Apfel", nyaéta, tulisan buah apel nyaéta "der". Tulisan "paéh" mangrupikeun tulisan pikeun sadaya buah-buahan sanés.
  2. Teu aya modal I sareng aksara leutik I dina alfabét Jérman. Istilah sanésna, hurup i henteu gaduh aksara gedé sareng hurup i henteu gaduh aksara leutik. Maka, sapertos unggal kecap, anjeun kedah ati-ati ngeunaan éjahan buah dina basa Jerman.
  3. Kami parantos nyebatkeun éta dina pelajaran urang sateuacanna. Dina basa Jerman, naha nami mangrupikeun nami anu pas atanapi nami genus, hurup awalna kedah dimodalan. Sakumaha anu tiasa ditingali dina visual sareng tabel di luhur, inisial nami buah Jerman sok dimodalan. Aturan ieu ngan ukur valid pikeun kecap barang, tapi henteu pikeun kecap sipat, kata ganti, kecap sipat, kecap pagawéan.

KALIMAH SAMPEL TENTANG BUAH JERMAN

Ayeuna hayu urang ngadamel conto kalimat ngeunaan buah dina basa Jerman. Urang bakal ngajelaskeun conto kalimat ngeunaan buah dina basa Jerman, deui kalayan dukungan visual. Saatos unggal gambar, kami bakal narjamahkeun kalimat kami dina basa Jerman.

Kodeu Sampel Buah Jérman

Kodeu Ngeunaan Apple dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur nyaéta buah apel. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan apel ieu hiji-hiji.

  • Das ist Ein Obst : Ieu buah
  • Mein Lieblingsobst ist Apfel : Buah karesep kuring nyaéta apel
  • Es ist rot, come b oder grün : Éta beureum, konéng atanapi héjo
  • Édisi oval : Éta buleud
  • És ist gesund : Anjeunna séhat
  • Es topi Vitamin B sareng Vitamin C : Ngandung vitamin OB sareng vitamin C (hartosna éta ngagaduhan)

 

Kodeu Sampel Buah Jérman

Kalimat Ngeunaan Mandarin Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur mangrupikeun jeruk bali. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan tangerines ieu hiji-hiji.

  • Das ist ein Obst : Ieu buah
  • Es ist jeruk und oval : Éta jeruk sareng buleud
  • Es hat sehr viel Vitamin C : Éta ngandung seueur vitamin C (éta ngagaduhan, ngagaduhanana)
  • Es ist sehr sehr gesund : Anjeunna séhat pisan


 

Kodeu Sampel Ngeunaan Buah dina basa Jerman

Inpormasi Ngeunaan Anggur Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur mangrupikeun anggur. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan anggur ieu hiji-hiji.

  • Das ist ein Obst : Ieu buah
  • Es kann grün, sumping b Violet sein : Éta tiasa héjo, konéng atanapi ungu
  • És ist klein : Anjeunna alit
  • Es hat Kalium sareng Vitamin C : Éta ngandung kalsium sareng vitamin C (éta ngagaduhan, ngagaduhanana)

 

Kodeu Sampel Buah Jérman Ngenalkeun Semangka Jérman

Kalimat Ngeunaan samangka dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur mangrupikeun samangka. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jérman ngeunaan samangka ieu hiji-hiji.

  • Das ist sehr groß : Ieu ageung
  • Es ist ein Obst : Mangrupikeun buah
  • És ist hell grün sareng dunkel grün : Éta héjo héjo sareng héjo poék
  • Es topi Vitamin A, Vitamin C sareng sehr Wasser : Ngandung vitamin OA, vitamin C sareng seueur cai (éta waé)


 

Kalimat Ngeunaan Lemon dina basa Jerman

Kalimat Ngeunaan Lemon dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali, buah di luhur nyaéta jeruk nipis. Ayeuna hayu urang analisa kalimat Jerman ngeunaan lemon ieu hiji-hiji.

  • Das ist ein Obst: Ieu buah
  • Es ist gelb und sehr sauer: Éta konéng sareng haseum
  • Es ist oval und sehr gesund: Éta buleud (bujur) sareng séhat pisan
  • Es hat sehr Vitamin C: Éta ngandung (ngagaduhan, ngagaduhan) seueur (kaleuleuwihan) vitamin C

Conto Pangiriman Kalayan dasar dina buah jerman sareng polah MÖGEN

Ayeuna hayu urang nyerat conto kalimat nganggo kecap gawe. Salaku conto, hayu urang ngadamel conto kalimat sapertos kuring resep sapertos buah sapertos kitu, kuring henteu tuang sapertos anu sapertos kitu. Pariksa gambar di handap ieu sareng kateranganana. Kami nganggo kecap gawe mögen sareng essen dina kalimat kami. Upami anjeun kersa, hayu urang tingali konjugasi tina dua kecap gawe ieu heula.

MÖGEN VERBAL MÉTOT
abdi mag
du magst
er / sie / es mag
wir mogeny
exp mogt
sie / Sie mogeny

 

ESSEN SATRAPI DIPENTAK
abdi yen
du eats
er / sie / es eats
wir dahar
exp esst
Sie / sie dahar

Kami parantos masihan kecap panyambung di luhur. Kami parantos masihan inpormasi lengkep ngeunaan kecap pagawéan Jérman sareng kecap panyambung dina pelajaran urang sateuacanna. Ayeuna hayu urang nyerat conto kalimat ngeunaan buah-buahan dina basa Jerman nganggo gajah ieu.


Kodeu Sampel Buah Jerman Mögen

Wir mögen Obst: Kami hoyong buah


 

Kodeu Sampel Buah Jérman

Ich esse gerne Erdbeeren: Abdi resep tuang strawberry



Kodeu Sampel Buah Jérman

Ich esse gerne Trauben: Abdi resep tuang anggur


 

Kalimat Sampel Negatip Buah Jérman

Ich mag Obst nicht: Abdi teu hoyong buah


Réréncangan anu dipikacinta, Dina pangajaran ieu ngeunaan buah dina basa Jerman;

  • Kami diajar buah Jerman sareng tulisan
  • Kami diajar bungbuahan Jérman sasarengan sareng tunggal na pluralitas
  • Kami diajar kumaha nyerat kalimat anu tiasa masihan inpormasi ngeunaan bungbuahan dina basa Jerman.
  • Kami diajar nyerat conto kalimat sanés ngeunaan buah anu nganggo kecap gawe ogé.

Réréncangan anu dipikacinta, kami pikir anjeun bakal ngapalkeun pisan kana poko anu kami ngajarkeun pelajaran ieu. buah Jerman (das Obst) éta poko. Urang tiasa nyarios yén aya seueur nami buah. Dina daptar sareng gambar anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun, kami parantos ngalebetkeun sarimbag Jerman-Turki tina buah anu paling dikenal anu kami pikir anjeun kedah pelajari. Kami nunjukkeun ka anjeun Buah Jerman Saatos terang namina, anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep ku ngagunakeun kamus upami anjeun hoyong.

Sakumaha urang disebatkeun dina judul topik Ngaran buah Jérman Anjeun kedah ngapalkeun nalika diajar. Cara ngapalkeun anu paling gampang sareng paling épék henteu diragukeun nyaéta cara nyalin kana mémori ku cara ngagambar. Anjeun tiasa ngalakukeun cara ieu ku nyéépkeun waktos nyalira di bumi sahingga ngagampangkeun konsolidasi naon anu anjeun pelajari.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun nyobian ngapalkeun nami buah Jerman ku nyiapkeun kartu alit sareng gambar buahna sareng nyeratna ieu di handap. Dina tahap ieu, anjeun tiasa nganggo daptar nami buah Jerman anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun. Supados henteu hilap, urang kedah ngingetan anjeun pikeun ngapalkeun nami buah sasarengan tulisanana sareng-sakali. Kami arepkeun anjeun janten kabiasaan sareng ngalaksanakeun ngapalkeun kecap anjeun ku cara kieu.

Éta sadayana anu bakal kami masihan ngeunaan buah dina basa Jerman. Anjeun ayeuna tiasa mariksa pelajaran urang anu sanés. Kami ngaharepkeun anjeun tuah.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran