kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Sayuran dina Wawacan Bergambar Jérman sareng Kalimat Sampel

Halo, dina palajaran Jérman ieu, urang bakal nyarios ngeunaan sayuran dina basa Jerman (maot Gemüse). Urang bakal diajar singulars sareng pluralitas sayuran dina basa Jerman. Mimiti, urang bakal diajar basa Jerman tina sayuran anu paling umum. Nalika diajar Sayuran Jérman, urang bakal diajar sasarengan sareng tulisan na. Salaku tambahan, kami parantos nyiapkeun pikeun anjeun visual éndah sayuran dina basa Jerman.

Jérman tina berkah anu éndah, sayuran warna-warni sareng kacang anu dipasihkeun ku Gusti urang pikeun kami. kalayan duanana tunggal sareng jamak urang bakal diajar. Dina pelajaran urang sateuacanna buah Jerman Kami nalungtik hal éta. Kami diajar buah kalayan visual anu éndah sareng ngadamel kalimat Jerman ngeunaan buah. Ayeuna urang bakal diajar basa Jerman sayur dina cara anu sami.

Saatos diajar sayuran Jérman, kami bakal ngajantenkeun kalimat Jérman saderhana ngeunaan sayuran ieu anu parantos kami pelajari nalika urang ngagulung nuju handapeun halaman.

Topik sayuran dina basa Jerman biasana diajarkeun di kelas 9 atanapi 10. Kursus ieu kanggo aranjeunna anu diajar basa Jerman ku nyalira, murid kelas 9 sareng murid kelas 10.

Sayuran Jérman ayeuna kalayan duanana tulisanana sareng tunggal sareng majemuk Hayu urang diajar sayuran Jerman hiji-hiji.

JERMAN VEGETABLES SUBJEK GAMBAR

 

Sayuran Jérman - Bawang

MATI ZWIEBEL - Bawang


 

Sayuran Jérman - Bawang bodas

DER KNOBLAUCH - GARLIC


 

Sayuran Jérman - Kentang

MATI KARTOFFEL - POTATO


 

Sayuran Jérman - Tomat

MATI TOMATE - TOMATO



Sayuran Jérman - Lada

DER PFEFFER - PEPPER


 

Sayuran Jérman - Bonténg

DIE GURKE - SALATALIK


 

Sayuran Jérman - Wortel

MATI KAROTTE - CARROT


 

Sayuran Jérman - Térong

MAUT AUBERGINE - EGGPLANT


 

Sayuran Jérman - Apu

DER SALAD - Apu



Sayuran Jérman - Kubis

DER KOHL - CABBAGE


GÉRÉNAN BÉKÉNG

 

Kacangan Jérman - Hazelnut

MATI HASELNUSS - HAZELNUT


 

Kacangan Jérman - Walnut

DIE WALNUSS - WALNUT


 

Kacangan Jérman - Almond

MATI MANDEL - ALMOND



Kacangan Jérman - Pistachio

MATI PISTAIZE - PISTACHIO


 

Kacangan Jérman - Mesir

DER MAIS - EGYPT

Sayuran Jérman (Gemüse) Judul kami anu judulna dumasar kana ngapalkeun. Éta bakal langkung nguntungkeun pikeun anjeun upami anjeun latihan nganggo kecap-kecap anu anjeun ngapalkeun kalayan padika anu paling pas pikeun diri anjeun engké dina kalimat. Kami ogé badé nyebatkeun perkawis ieu yén anjeun pasti kedah ngapalkeun nami sayuran Jérman sasarengan sareng tulisanana. Henteu paduli kumaha kalimat anu saé anjeun damel ku kecap-kecap anu anjeun anggo tanpa tulisan, éta moal kahartos ku jalma sanés anu anjeun badé carioskeun. Ieu nyababkeun kacindekan yén kalimat anu anjeun pikirkeun saéstuna éndah sabenerna henteu aya artina.

JERMAN VEGETABLES IN Méja

Dina gambar di luhur, kami nyobian ngalebetkeun sayuran anu paling umum anu biasa urang anggo. Ayeuna hayu urang dilegakeun daptar sayuran kami dina basa Jerman sareng nampilkeunana dina tabel supados anjeun tiasa ningali sadayana ngahiji.

GERMAN VEGETABLES
das Gemüse sayur
Pfeffer nyebutkeun Lada
maot gurke Bonténg
maot Tomate tomat
maot Kartoffel kentang
maot Zwiebel bawang
der Knoblauch bawang bodas
Salatin nyebutkeun Salad, Apu
der Spinat bayem
maot Petersilie Parsley
der Lauch leek
der Blumenkohl kembang engkol
der Rosenkohl Brussel sprouts
maot Karotte wortel
der Kürbis Waluh
der Sellerie Selédri
maot Okraschote okra
maot weiße Bohne Kacang haricot
maot grüne Bohne Kacang héjo
maot Erbse kacang
maot Aubergine térong
maot Artischocke Tangkal artichoke
der Brokkoli brokoli
der Dill Dill

Tangtosna, meureun aya seueur sayuran anu henteu urang pikirkeun salami nyiapkeun hal ieu. Nanging, cekap pikeun diajar sayuran anu paling sering dianggo sareng dikonsumsi dina basa Jerman ti heula. Sayuran salajengna tiasa diajar tina kamus Jerman engké upami diperyogikeun. Ayeuna hayu urang teraskeun kana conto kalimat urang ngeunaan sayuran dina basa Jerman.

KALIMAH SAMPEL TENTANG GERMAN VEGETABLES

Kodeu Sampel Sayuran Jérman

Kodeu Sampel Sayuran Jérman

Ayeuna hayu urang analisa gambar ieu anu urang tingali. Budak dina gambar "Ich esse nicht gern Gemüse"Saur anjeunna. Janten;

  • Ich esse nicht gern Gemüse : Abdi henteu resep tuang sayuran

Atanapi upami anjeunna hoyong nyarios anu sabalikna, nyaéta, kuring resep tuang sayuran, kumaha cenah?

  • Ich esse gern Gemüse : Abdi resep tuang sayuran

Bédana antara dua kalimat di luhur nyaéta dina kalimat "teuAsalna tina kecap ”. Sakumaha anjeun tiasa tingali "teuKecap ”nambihan négatip kana kalimat.

Ayeuna hayu urang ngadamel kalimat anu sanés sapertos kieu. Pariksa conto kalimat ieu di handap.

  • Ich esse gern Maise : Abdi resep tuang jagong
  • Ich esse gern Karotten : Abdi resep tuang wortel
  • Ich esse gern Zwiebeln und Kartoffeln : Abdi resep tuang bawang sareng kentang
  • Ich esse gern Gemüse : Abdi resep tuang sayuran
  • Ich esse gern Obst und Gemüse : Abdi resep tuang buah sareng sayuran
  • Ich esse teu gern maise : Abdi henteu resep tuang jagong
  • Ich esse teu gern Karborn : Abdi henteu resep tuang wortel
  • Ich esse nicht gern Zwiebeln und Knoblauchen : Abdi henteu resep tuang bawang sareng bawang bodas

Sakumaha tiasa ditingali dina conto kalimat ngeunaan sayuran di Jerman di luhur, dina kalimat sapertos kitu, bentuk jamak objék sok dianggo. Hayu urang masihan conto anu sanés.

Kodeu Sampel Sayuran Jérman

Kodeu Sampel Sayuran Jérman

Dina gambar di luhur, budak leutik "Ich mag kein Gemüse. Ich mag Obst"Saur anjeunna. Janten "Abdi henteu resep sayuran. (Abdi henteu resep sayuran). Abdi resep buah."Saur anjeunna. Janten naha "nicht" dianggo ngajantenkeun kalimat négatip dina conto kalimat anu sateuacanna sareng anjeun panginten panginten "kein" dianggo di dieu. Hayu urang ngajelaskeun sapertos kieu; Dina conto kalimat sateuacanna kecap "nicht" sok sateuacan kecap pagawéan "gern". Dina basa Jerman, "nicht" digunakeun pikeun nyieun kecap gawe négatip. Dina kalimat di dieu, urang nyarios "Ich mag kein Gemüse". Kusabab kecap gemüse mangrupikeun nomina, dina kalimat ieu "kein" dianggo tibatan "nicht" di payuneun kecap gemüse. Kami parantos masihan conto duanana kagunaan.

KALIMAH INFORMASI TENTANG GERMAN VEGETABLES

Inpormasi Ngeunaan Tomat dina basa Jerman

Inpormasi Ngeunaan Tomat dina basa Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur:

  • Das ist ein Obst : Ieu buah
  • Es ist rot : Éta beureum
  • És ist saftig : Anjeunna juicy
  • Es hat Kalium, Magnesium, Vitamin A sareng Vitamin C : ANJEUNNA; Ngandung kalsium, magnesium, vitamin A sareng vitamin C (ngagaduhan, hartosna éta ngagaduhan)

Catetan: Kusabab tomat sakapeung diitung diantara buah sareng kadang di antara sayuran, urang hartikeun salaku buah dina gambar ieu. Upami urang hartosna éta sayuran "Das ist ein GemüseUrang kedah nyerat salaku ”.


Inpormasi Ngeunaan Pepper Jerman

Inpormasi Ngeunaan Pepper Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur:

  • Das ist ein Gemüse : Ieu sayuran
  • És ist grün und lang : Anjeunna héjo sareng jangkung
  • Es topi Vitamin C : Éta ngandung vitamin C (éta ngagaduhan, ngagaduhan)
  • És ist gesund : Anjeunna séhat

Inpormasi Ngeunaan Wortel Jérman

Inpormasi Ngeunaan Wortel Jérman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur:

  • Das ist ein Gemüse : Ieu sayuran
  • És ist lang : Anjeunna jangkung
  • Es ist jeruk : Anjeunna jeruk
  • Es hat Vitamin A, Vitamin B, Vitamin D sareng Vitamin E. : ANJEUNNA; Ngandung vitamin A, vitamin B, vitamin D sareng vitamin E.


Inpormasi Ngeunaan Bawang Jérman

Inpormasi Ngeunaan Bawang Jérman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur:

  • Das ist ein Gemüse : Ieu sayuran
  • Édisi oval : Éta buleud
  • Es hat Phospor, Vitamin A, Vitamin B sareng Vitamin C : ANJEUNNA; ngandung fosfor, vitamin A, vitamin B sareng vitamin C

Inpormasi ngeunaan Kentang Jerman

Inpormasi ngeunaan Kentang Jerman

Ayeuna hayu urang analisa kalimat dina gambar di luhur:

  • Das ist ein Gemüse : Ieu sayuran
  • Es ist oval sareng naraka braun : Éta buleud sareng coklat ngora
  • Es hat Kalium sareng Vitamin B : ANJEUNNA; Ngandung kalsium sareng vitamin B
  • És ist lecker : Éta nikmat

Murid anu dipihormat, dina pangajaran ieu, urang kantos ningali sayuran dina basa Jerman dugi ka ayeuna sareng nyerat conto kalimat ngeunaan sayuran dina basa Jerman. Ayeuna hayu urang nyerat sababaraha catetan di handap dina hal pangetahuan umum Jérman, sanaos henteu aya hubunganana langsung sareng subjek.

Hal-hal Anu Kedah Diketahui perkawis GERMAN VEGETABLES

Réréncangan anu kawéntar, di luhur, kami parantos masihan sayuran Jérman sacara visual sareng dina bentuk tabular. Tangtosna, kecap-kecap ieu kedah diapalkeun, sapertos sadaya kecap Jérman, dibarengan ku tulisanana sareng majemukna. Salaku tambahan, kami parantos nyebatkeun éta dina pelajaran urang sateuacanna, tapi hayu urang masihan sababaraha inpormasi ku ngingetan deui yén aya babaturan anu teu maca. Meureun éta narik perhatian anjeun nalika nalungtik gambar-gambar di luhur.

  1. Teu aya modal I sareng aksara leutik I dina alfabét Jérman. Kalayan kecap séjén, hurup i henteu gaduh hurup gedé sareng hurup leutik I. Maka, sapertos unggal kecap, anjeun kedah ati-ati ngeunaan éjahan sayuran dina basa Jerman.
  2. Kami parantos nyebatkeun éta dina pelajaran urang sateuacanna. Dina basa Jerman, naha nami mangrupikeun nami anu pas atanapi nami genus, hurup awalna kedah dimodalan. Sakumaha anu tiasa ditingali dina gambar di luhur sareng tabel, inisial nami sayur Jérman sok dimodalan. Aturan ieu ngan ukur valid pikeun kecap barang, tapi henteu pikeun kecap sipat, kata ganti, kecap sipat, kecap pagawéan.

Réréncangan anu dipikacinta, Dina pangajaran ieu ngeunaan sayuran dina basa Jerman;

  • Kami diajar sayuran Jerman sareng tulisanana.
  • Kami diajar anu tunggal sareng majemuk sayuran dina basa Jerman.
  • Kami diajar kumaha nyerat kalimat anu tiasa masihan inpormasi ngeunaan sayuran dina basa Jerman.
  • Kami diajar nyerat conto kalimat sanés ngeunaan sayuran anu nganggo kecap gawe ogé.

Éta sadayana anu bakal kami pasihkeun ngeunaan sayuran dina basa Jerman. Anjeun ayeuna tiasa mariksa pelajaran urang anu sanés. Kami ngaharepkeun anjeun tuah.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran