Fakta anu pikaresepeun ngeunaan Jérman

Jérman mangrupikeun nagara anu kedah dipikaterang pikeun sajarah anu panjang sareng kasempetan pendidikan kualitas anu disayogikeun. Éta ogé mangrupikeun nagara anu paling imigran anu nampi di Éropa, sabab siswa tiasa gampang nampi pendidikan sareng nyayogikeun santri sareng kaayaan hirup anu cocog boh sacara finansial sareng moral.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Kalayan tulisan anu judulna Inpormasi Menarik Ngeunaan Jérman, kami hoyong nyarioskeun perkawis Jérman kalayan aspek anu béda anu seueur jalma henteu terang, tibatan ngadamel perkenalan umum ngeunaan Jérman.

Jérman mangrupikeun Bumi Pamikir, Penyair sareng Artis

Kami parantos nyatakeun yén Jérman gaduh sejarah anu panjang. Nagara ieu, anu ngagaduhan seueur élmuwan, filsuf, penyair sareng seniman ti jaman baheula dugi ka ayeuna, ngagaduhan téater kota, musium, perpustakaan, gedong orkestra sareng galeri seni anu penting sacara internasional. Artis terkenal sapertos Beethoven, Wagner, Bach, sareng Brahms parantos maénkeun peran dina naékna musik klasik di nagara éta. Seueur pamikir sapertos Karl Marx, Nietzsche sareng Hegel parantos ngahirupkeun nagara sareng gerakan filosofisna.

Éta mangrupikeun nagara tempat diayakeunna festival masarakat pangageungna

Festival Oktoberfest, festival panggedéna sadunya, diayakeun rutin unggal taun di kota nagara Munich. Festival, anu teras-terasan tanpa kendat ti saprak 1810, dimimitian dina minggu kamari Séptémber sareng réngsé dina minggu kahiji Oktober.

Nagara anu ngagaduhan Katedral Paling Jagad

Jérman ngagaduhan seueur wisatawan unggal taun ku arsitektur geometri na. Salah sahiji tempat anu sering dikunjungi wisatawan nyaéta Katedral Cologne, katedral pangluhurna di dunya, kalayan panjangna 161 méter sareng 768 léngkah.

Nagara anu ngagaduhan Hadiah Nobel

Jérman pantes 102 Hadiah Nobel sacara total dina bidang literatur, fisika, kimia sareng perdamaian. Ieu nunjukkeun kumaha kualitas luhur sareng resep duanana sains sareng seni anu saéstuna nagara. Kanyataan yén 45 élmuwan anu dilélér Hadiah Nobel di nagara éta dilatih mangrupikeun conto anu paling saé.

Jérman DAYS GEULIS?

KLIK, AJAR Jérman poé dina 2 menit!

Réréncangan anu dipikacinta, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha kontén dina situs kami, sajaba ti poko anu anjeun baca, aya ogé topik sapertos kieu dina situs kami, sareng ieu mangrupikeun topik anu kedah dipelajari ku urang Jerman.

Réréncangan anu dipikacinta, hatur nuhun pikeun minat anjeun dina situs kami, urang ngaharepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.

Upami aya topik anu anjeun hoyong tingali dina situs kami, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kami ku nyerat di daérah forum.

Kitu ogé, anjeun tiasa nyerat patarosan, opini, saran sareng jinis kritik anu sanés ngeunaan metode kami ngajar basa Jerman, pelajaran urang Jerman sareng situs kami di daérah forum.

 

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 11 bulan kapengker, tanggal 14 Pebruari 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 20 April 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran