kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Sejarah Jerman, lokasi geografis, iklim sareng ékonomi Jérman

Jérman, anu namina disebatkeun salaku Républik Féderal Jérman dina sumber resmi, parantos ngadopsi bentuk Républik Parlemén Féderal sareng ibukotana nyaéta Berlin. Mertimbangkeun populasi, total penduduk nagara, anu sakitar 81,000,000, dinyatakeun salaku 87,5% warga Jérman, 6,5% warga Turki sareng 6% warga nagara sanés. Nagara ieu nganggo Euro € salaku mata uangna sareng kode telepon internasional nyaéta +49.

Sejarah

Saatos Perang Dunya Kadua, Amérika Serikat, daérah pendudukan Inggris sareng Perancis ngahiji sareng Républik Féderal Jérman, anu didirikeun dina 23 Méi 1949, sareng Républik Démokratik Jérman, anu dinyatakeun salaku Jérman Wétan sareng didirikeun dina 7 Oktober 1949 , ngahiji sareng ngawangun Républik Féderal Jérman dina 3 Oktober 1990.

Posisi géografis

Jérman mangrupikeun nagara anu aya di Éropa Tengah. Dénmark di beulah kalér, Austria di beulah kidul, Républik Céko sareng Polandia di beulah wétan, sareng Walanda, Perancis, Bélgia sareng Luksemburg di beulah kulon. Di belah kalér nagara éta aya Laut Kalér sareng Laut Bértika, sareng di belah kidul aya pagunungan Alpine, dimana titik pangluhurna nagara éta nyaéta Zugspitze. Mertimbangkeun géografi umum Jérman, katingali yén bagian tengahna seueur leuweung sareng dataran naék nalika urang ngalih ka belah kalér.

iklim

Iklimna sedeng di sakumna nagara. Angin angin kulon sareng arus panas ti Atlantik Kalér dipangaruhan ku iklim anu hampang. Tiasa nyarios yén iklim buana langkung épéktip nalika anjeun angkat ka beulah wétan nagara.

Ékonomi

Jérman mangrupikeun nagara anu gaduh modal anu kuat, ékonomi pasar sosial, tenaga kerja terampil anu réa sareng tingkat korupsi anu handap pisan. Kalayan ékonomi anu kuat, urang tiasa nyarios yén Éropa anu pangpayunna sareng dunya kaopat. Bank Pusat Éropa anu berbasis di Frankfurt ngatur kabijakan moneter. Ningali daérah industri terkemuka di nagara éta, bidang sapertos otomotif, téknologi inpormasi, baja, kimia, konstruksi, énergi sareng ubar-ubaran luar biasa. Salaku tambahan, nagara éta mangrupikeun nagara anu beunghar kalayan sumberdaya sapertos kalium beusi, tambaga, batubara, nikel, gas alam sareng uranium.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran