Kursus bahasa sareng harga sakola bahasa di Jerman

Dina panilitian ieu, kami bakal nyobian masihan anjeun inpormasi ngeunaan harga sakola bahasa atanapi kursus bahasa di Jerman. Aya seueur sakola sareng universitas bahasa di Jerman dimana anjeun tiasa diajar.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Nalika ningali Éropa sacara umum, kota-kota Jérman mangrupikeun pilihan kahiji pikeun anu hoyong diajar basa Jérman, sabab basa Jérman mangrupikeun basa indung sareng tempat anu paling sering dianggo. Nalika urang ningali kota-kota Jérman anu dipikaresep pikeun pendidikan bahasa Jerman, Berlin, Constance, Frankfurt, Heidelberg, Hamburg, Cologne, Munich sareng Radolfzell muncul. Durasi, kualitas pendidikan sareng biaya anu diperyogikeun ku masing-masing sakola di kota-kota ieu beda-beda. Kami bakal nyobian masihan anjeun inpormasi ngeunaan perkiraan harga kalayan tabel anu bakal kami daptar handapeun Judul Harga Sakola Bahasa Jerman 2018.

Siswa anu hoyong diajar basa asing di Jérman kedah ngalakukeun panilitian anu saé atanapi ngahubungi lembaga anu ngébréhkeun padamelan ieu pikeun milari sakola bahasa anu kualitasna pantes sareng harga anu terjangkau. Murid mimiti kedah nangtoskeun bidang naon ti Jerman anu hoyong ditalungtik. Di sakola sakola, bédana dilakukeun numutkeun klasifikasi ieu.

Anjeun tiasa mendakan sababaraha sakola bahasa di Jérman sareng hargana di handap. Dikandung dina méja harga dina Euro dikedalkeun dina istilah.

Harga, akomodasi sareng biaya sanés pikeun sakola bahasa di Berlin.

BERLIN  SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.340,00 4.680,00 230,00 160,00 - -
20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00 240,00 180,00 - -
TAPI DEUTSCH 24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00
EUROKENTRES 20 512,00 768,00 1.024,00 1.280,00 1.536,00 3.024,00 319,00 220,00 110,00 60,00
25 680,00 1.020,00 1.360,00 1.700,00 2.040,00 4.032,00

Jérman DAYS GEULIS?

KLIK, AJAR Jérman poé dina 2 menit!

Harga, akomodasi sareng biaya sanés pikeun sakola bahasa di Constance.

KONSTANSI   SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
HUMBOLDT INSTITUT 30 3.060,00 4.590,00 6.120,00 7.650,00 9.180,00 18.360,00 kaasup - - -

 

Harga, akomodasi sareng biaya sanés pikeun sakola bahasa di Frankfurt.

Frankfurt  SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
TAPI DEUTSCH 20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00
24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00 240,00 180,00 - -
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00

 

Harga, akomodasi sareng biaya sanés pikeun sakola bahasa di Heidelberg.

HEIDELBERG  SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
Imah Internasional 20 720,00 1.020,00 1.360,00 1.700,00 1.920,00 3.840,00
25 840,00 1.170,00 1.560,00 1.950,00 2.160,00 4.320,00 255,00 165,00 45,00 -
30 1.000,00 1.380,00 1.840,00 - 2.040,00 4.080,00
F + U AKADEMI 20 500,00 750,00 1.000,00 1.250,00 1.200,00 2.400,00 190,00 110,00 25,00 50,00
30 640,00 960,00 1.280,00 1.600,00 1.500,00 3.000,00

Harga, akomodasi sareng biaya sanés pikeun sakola bahasa di Hamburg.

HAMBURG   SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
TAPI DEUTSCH 20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00 240,00 260,00
24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00 - -
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00

 

Harga, akomodasi sareng biaya sanés di sakola bahasa di Cologne.

 COLOGNE   SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.484,00 4.968,00 230,00 225,00 - -

 

Harga, akomodasi sareng biaya sanés di sakola bahasa di Munich.

MUNICH  SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.484,00 4.968,00 230,00 140,00 - -
TAPI DEUTSCH 20 740,00 1.100,00 1.460,00 1.690,00 1.920,00 3.840,00 260,00
24 880,00 1.300,00 1.720,00 2.000,00 2.280,00 4.560,00 240,00 - -
28 1.140,00 1.700,00 2.260,00 2.690,00 3.120,00 6.240,00

 

Harga sakola bahasa, akomodasi sareng biaya sanés di Radolfzell.

 RADOLFZELL  SEKOLAH Jam Kursus Mingguan Durasi / Harga Akomodasi Mingguan Waragad anu sanés
4 minggu 6 minggu 8 minggu 10 minggu 12 minggu 24 minggu Homestay Asing catetan con Res.
CDC 24 860,00 1.290,00 1.720,00 2.150,00 2.484,00 4.968,00 195,00 100,00 - -

 

Réréncangan anu dipikacinta, hatur nuhun pikeun minat anjeun dina situs kami, urang ngaharepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.

Upami aya poko anu anjeun hoyong tingali dina situs kami, anjeun tiasa ngalaporkeun ka kami ku nyerat ka forum.

Kitu ogé, anjeun tiasa nyerat patarosan, opini, saran sareng jinis kritik anu sanés ngeunaan metode kami ngajar basa Jerman, pelajaran urang Jerman sareng situs kami di daérah forum.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 11 bulan kapengker, tanggal 14 Pebruari 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 20 April 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran