kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Kumaha cara ngadaptar pikeun visa murid Jérman?

Dina tulisan ieu, kami bakal masihan sababaraha inpormasi ngeunaan kumaha kéngingkeun visa pelajar Jérman pikeun anu badé angkat ka Jerman salaku murid. Ku jalan kitu, éta kedah ngingetan yén salian ti inpormasi anu aya dina tulisan ieu, inpormasi sareng dokumén sanés tiasa dipénta, ogé nganjang ka halaman konsulat Jérman.

Paduli alesan perjalanan, formulir aplikasi kedah heula dieusian pikeun visa perjalanan Jérman. Diperyogikeun nganggo kalam hideung sareng ngeusian sadaya tempat kosong ku hurup ageung bari ngeusian formulir aplikasi. Formulir aplikasi visa Jerman anu disiapkeun dikirim ka pusat aplikasi sasarengan sareng jalma anu iinditan sareng dokumén sanés kanggo dipénta numutkeun alesanna.

Manavgat Ngiringan
Bella Ngiringan
Manavgat Ngiringan

Visa anu diperyogikeun pikeun Jérman mangrupikeun visa anu diperyogikeun pikeun nagara-nagara Schengen, sareng kusabab aplikasi sidik anu dikaluarkeun dina 2014, masarakat ogé kedah angkat nalika ngalamar. Kusabab kami hoyong masihan inpormasi ngeunaan detil aplikasi visa anu hoyong ditampi murid dina tulisan kami, kami bakal masihan anjeun naon anu anjeun kedah terang dina judul Aplikasi Visa Siswa pikeun Jérman.

Jérman Didatangan Dokumén Visa pikeun Murid

Dokumén anu diperyogikeun pikeun anu badé angkat ka Jérman kalayan visa pelajar kalebet paspor, formulir aplikasi sareng pernyataan akun bank. Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan inpormasi lengkep pikeun tiap judul.

paspor

  • Validitas paspor kedah diteraskeun sahenteuna 3 bulan saatos visa ditampi.
  • Teu kedah hilap yén paspor anu dipibanda anjeun henteu kedah langkung ti 10 taun sareng sahenteuna 2 halaman kedah kosong.
  • Upami anjeun ngalamar paspor énggal, anjeun kedah nyandak paspor lami anjeun. Salaku tambahan, pikeun aplikasi visa pelajar pikeun Jérman, halaman gambar paspor anjeun sareng fotokopi visa anu anjeun tampi salami 3 taun ka pengker diperyogikeun.

Bentuk aplikasi

  • Formulir anu dipénta kedah dieusian ku nengetan detil anu didadarkeun di luhur.
  • Perhatian dibayar kanggo alamat anu leres sareng inpormasi kontak.
  • Upami murid anu ngalamar visa sahandapeun yuswa 18 taun, kolotna kedah ngeusian sareng ngadaptarkeun formulir babarengan.
  • 2 35 × 45 mm poto biometrik dipénta kalayan formulir aplikasi.

Pernyataan akun bank

  • Nu ngalamar kedah gaduh inpormasi rekening bank atas nami anjeunna sareng kedah aya artos dina akun.
  • Sértipikat murid kalayan tandatangan baseuh diperyogikeun ku sakola.
  • Pikeun unggal jalma di handapeun umur 18 taun, nami ijin dipénta ti indung sareng bapak nalika aplikasi.
  • Deui, pikeun anu di handapeun umur 18 taun, dokumén ditangtoskeun numutkeun kelompok padumukan kolotna dipénta, sabab biaya bakal ditutupan ku kolotna.
  • Sampel tandatangan kolot dicandak.
  • Jalma anu bakal nampi visa kedah nyayogikeun fotokopi kartu idéntitas, salinan register idéntitas, asuransi kasihatan perjalanan.
  • Upami anjeun badé cicing di hotél, inpormasi reservasi diperyogikeun, upami anjeun cicing sareng saderek, kedah aya surat uleman.
JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran