kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Konjugasi Kecap Gawé Gehen

Pikeun babaturan anu milari konjugasi kecap pagawéan gehen Jerman, kami parantos nyiapkeun tabel konjugasi verba di handap ieu. Tabél ieu ngandung konjugasi masing-masing tina kecap pagawéan Jerman gehen. Kami ngaharepkeun anjeun tuah.

Präsens konjugasi tina kecap pagawéan gehen

abdi gehe
du gehst
er / sie / es geht
wir gehen
exp geht
sie gehen

Konjungsi Präteritum tina kecap pagawéan gehen

abdi jahé
du gingst
er / sie / es jahé
wir indit
exp gingt
sie indit

Perfekt konjugasi tina kecap pagawéan gehen

abdi gentong gegang nu
du bist gegang nu
er / sie / es nyaeta gegang nu
wir anu gegang nu
exp seidema gegang nu
sie anu gegang nu

Plusquamperfekt konjugasi tina kecap pagawéan gehen

abdi perang gegang nu
du kutil gegang nu
er / sie / es perang gegang nu
wir waren gegang nu
exp kutil gegang nu
sie waren gegang nu

Futur I konjugasi tina kecap pagawéan gehen

abdi werde gehen
du keukeuh gehen
er / sie / es wird gehen
wir werden gehen
exp werdet gehen
sie werden gehen

Konjugasi Futur II tina kecap pagawéan gehen

abdi werde gegang nu -Na
du keukeuh gegang nu -Na
er / sie / es wird gegang nu -Na
wir werden gegang nu -Na
exp werdet gegang nu -Na
sie werden gegang nu -Na
JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran