Naon hartosna wilujeng enjing dina basa Jerman, kumaha ngucapkeun wilujeng enjing dina basa Jerman

0

Naon hartosna wilujeng enjing dina basa Jerman, kumaha anjeun nyarios wilujeng enjing dina basa Jerman? Réréncangan anu kawéntar, hayu urang diajar ngucapkeun frasa salam sareng salam anu hadé, anu mangrupikeun hal anu pangpayunna ditingali ku babaturan anu nembé diajar basa Jerman, numutkeun waktos siang. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kecap sapertos wilujeng enjing, wilujeng siang, wilujeng wengi, wilujeng wengi dina basa Jerman.



alus Isuk

Guten Morgen

(gu: tin morgin)

wilujeng siang (wilujeng siang)

Guten Tag

(gu: tin ta: g)

alus soré

Guten Abend

(gu: tin abnt)

alus wengi

Gute Nacht

(gu: ti naht)

Kumaha damang?

Wie geht es ihnen?

(vi: ge: jarum t)

Kecap salam numutkeun waktos dinten dina basa Jerman sapertos di luhur. Kami ngarepkeun anu paling saé pikeun pelajaran basa Jerman.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

genep belas - salapan =