Kumaha carana hatur nuhun dina basa Jerman

Kumaha carana nyarios hatur nuhun dina basa Jerman, Naon hartosna hatur nuhun dina basa Jerman? Murid anu dipikahormat, dina tulisan ieu kami bakal diajar ngucapkeun hatur nuhun dina basa Jerman. Dina tulisan kami anu saencana, kami parantos ngalebetkeun pola biantara sapertos kitu anu sering dianggo dina kahirupan sadidinten. Ayeuna hayu urang tingali sababaraha kecap anu hartosna hatur nuhun dina basa Jerman.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

hatur nuhun

Danke

(danki)

Hatur nuhun pisan

Danke sehr

(danki ze: r)

Anjeun wilujeng sumping

mangga

(kutu)

Hiji hal teu

Stern zu danken

(teu acan dandan)

punten

Entschuldig Sie, bitte

(entşuldigin zi: bitı)

Abdi pisan wilujeng sumping

Bitte sehr

(bitı ze: r)

Kecap anu hartosna hatur nuhun dina basa Jerman sareng kamungkinan waleran sapertos di luhur. Kami ngarepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 12 Oktober 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 4 Désémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran