Kumaha carana nyarios Abdi bogoh ka anjeun dina basa Jerman

0

Kumaha anjeun nyarios kuring bogoh ka anjeun dina basa Jerman? Kumaha anjeun nyarios kuring bogoh ka anjeun dina basa Jerman? Réréncangan anu dipikacinta, dina tulisan ieu, urang bakal nyarioskeun kecap-kecap cinta dina basa Jerman. Dina tulisan kami anu sateuacana, kami nyerat pesen cinta sareng kaasih dina basa Jerman, upami anjeun kersa, anjeun tiasa mendakan kontén anu aya hubunganana ku milarian halaman wéb sareng forum Jerman kami.



kumaha ngomong kuring bogoh ka anjeun dina basa Jerman abdi bogoh ka anjeun dinyatakeun salaku. abdi bogoh ka anjeun nyarios abdi bogoh ka anjeun Eta hartina.

Bu ich liebe dich dina kalimat abdi kecap "ben" Eta hartina, liebe Upami kecap na lieben mangrupikeun konjugasi kecap pagawéan dina hiji jalma kahiji, beuleum kecap na "anjeun ka anjeun”Hartosna. Ku sabab kitu ich liebe dich kalimat ka Turki abdi bogoh ka anjeun ditarjamahkeun jadi



Anjeun ogé tiasa nganggo ungkapan ieu di handap pikeun nganyatakeun cinta anjeun sareng kaasih ka jalma sanés:

ich vermisse dich
Abdi sono ka anjeun.
Du bist sehr suss
Anjeun pisan amis
Ich bin dina dich ferliebt
Abdi bogoh ka anjeun.
Ich vermisse dich kitu sehr
Abdi sono pisan ka anjeun.
Ich werde dich immer lieben
Abdi bakal salamina bogoh ka anjeun.
Ich bakal mit dir leben
Abdi hoyong hirup sareng anjeun
Ich bin sehr glucklich mit dir
Abdi bagja pisan sareng anjeun.
Hlieh bakal diabeh dipiharep dina éta
Abdi bogoh ka anjeun sareng abdi henteu hoyong kaleungitan
DU BIST MEIN LEBENLANG IN MEINEM HERZ
Anjeun dina haté kuring salami kuring hirup

Jerman Abdi bogoh ka anjeun sarta istilah séjén pikeun nganyatakeun cinta bisa exemplified sakumaha ditétélakeun di luhur. Kami ngarepkeun anjeun anu pangsaéna dina palajaran Jerman anjeun.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

lima belas + 8 =