Kumaha carana nyarios Abdi bogoh ka anjeun dina basa Jerman

Kumaha anjeun nyarios kuring bogoh ka anjeun dina basa Jerman? Kumaha anjeun nyarios kuring bogoh ka anjeun dina basa Jerman? Réréncangan anu dipikacinta, dina tulisan ieu, urang bakal nyarioskeun kecap-kecap cinta dina basa Jerman. Dina tulisan kami anu sateuacana, kami nyerat pesen cinta sareng kaasih dina basa Jerman, upami anjeun kersa, anjeun tiasa mendakan kontén anu aya hubunganana ku milarian halaman wéb sareng forum Jerman kami.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

kumaha ngomong kuring bogoh ka anjeun dina basa Jerman abdi bogoh ka anjeun dinyatakeun salaku. abdi bogoh ka anjeun nyarios abdi bogoh ka anjeun Eta hartina.

Bu ich liebe dich dina kalimat abdi kecap "ben" Eta hartina, liebe Upami kecap na lieben mangrupikeun konjugasi kecap pagawéan dina hiji jalma kahiji, beuleum kecap na "anjeun ka anjeun”Hartosna. Ku sabab kitu ich liebe dich kalimat ka Turki abdi bogoh ka anjeun ditarjamahkeun jadi

Anjeun ogé tiasa nganggo ungkapan ieu di handap pikeun nganyatakeun cinta anjeun sareng kaasih ka jalma sanés:

ich vermisse dich
Abdi sono ka anjeun.
Du bist sehr suss
Anjeun pisan amis
Ich bin dina dich ferliebt
Abdi bogoh ka anjeun.
Ich vermisse dich kitu sehr
Abdi sono pisan ka anjeun.
Ich werde dich immer lieben
Abdi bakal salamina bogoh ka anjeun.
Ich bakal mit dir leben
Abdi hoyong hirup sareng anjeun
Ich bin sehr glucklich mit dir
Abdi bagja pisan sareng anjeun.
Hlieh bakal diabeh dipiharep dina éta
Abdi bogoh ka anjeun sareng abdi henteu hoyong kaleungitan
DU BIST MEIN LEBENLANG IN MEINEM HERZ
Anjeun dina haté kuring salami kuring hirup

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 13 Oktober 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 4 Désémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran