kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Item sakola Jerman

Dina pangajaran ieu, urang bakal ningali barang sapertos barang sakola Jerman, barang kelas Jerman, diajar nami Jérman barang sareng alat pendidikan anu dianggo di sakola, kelas, pelajaran, babaturan anu dipikacinta.

Hayu urang mimiti diajar alat anu dianggo di sakola Jérman, nyaéta pakakas sakola, sasarengan sareng tulisanna hiji-hiji ku gambar. Gambar-gambar ieu parantos disiapkeun pikeun anjeun. Teras, deui ku iringan visual, urang bakal diajar monopoli boh majemuk barang-barang sakola Jerman sareng tulisan-tulisanna. Maka kami bakal nampilkeun anjeun barang sakola di Jerman dina daptar. Ku cara kieu, anjeun bakal diajar pendidikan Jérman sareng alat latihan ogé. Ogé di handapeun halaman aya conto kalimat ngeunaan barang sakola dina basa Jerman.

Item Sakola Jerman Ekspresi Ilustrasi

Barang sakola Jerman - die Schultashe - Kantong sakola

maot Schultashe - Kantong sakola


 

Barang sakola Jerman - der Bleistift - pensil

der Bleistift - Pensil



Barang sakola Jerman - der Kuli - pulpé Jérman

der Kuli - Ballpoint kalam


 

Barang sakola Jerman - der Füller - pulpen mancur Jerman

der Füller - Pulpen


 

Barang sakola Jérman - der Farbstift - krayon Jerman

der Farbstift -B cet cét


 

Perlengkapan sakola Jérman - der Spitzer - tukang ngasah Jérman

der Spitzer - Seukeut



Barang sakola Jerman - der Radiergummi - penghapus Jérman

der Radiergummi - Penghapus


 

Barang sakola Jerman - der Marker - Highlighter Jerman

der Marker - Sorotan


 

Barang sakola Jerman - der Mappchen - kotak pensil Jérman

der Mappchen - Pensil


 

Barang sakola Jerman - das Buch - Buku Jerman

das Buch - Buku


 

Barang sakola Jerman - das Heft - Notebook Jérman

das Heft - Notebook



Barang sakola Jerman - der Malkasten - Watercolor Jérman

der Malkasten - Watercolor


 

Barang sakola Jerman - der Pinsel - sikat Jerman

der Pinsel - Sikat


Barang sakola Jerman - das Worterbuch - Kamus Jerman

das Wörterbuch - Kamus


 

Barang sakola Jerman - das Lineal - Penguasa Jérman

das Lineal - Penguasa


 

Perlengkapan sakola Jérman - der Winkelmesser - Protractor Jérman

der Winkelmesser - Protractor



Barang sakola Jerman - der Zirkel - Kompas Jérman

der Zirkel - Kompas


 

Barang sakola Jerman - maot Tafel - Papan Tulis Jérman

maot Tafel - Papan Tulis


 

Barang sakola Jerman - die Kreide - kapur Jerman

maot Kreide - Kapur


 

Barang sakola Jérman - die Schere - Gunting Jérman

maot Schere - Gunting


 

Barang sakola Jerman - die Land Rahmat - Peta Jerman

die Land Rahmat - Peta


 

Barang sakola Jerman - der Tisch - Meja Jérman

der Tisch - Méja



Barang sakola Jerman - der Stuhl - Baris Jérman

der Stuhl - Pangkat


 

Barang sakola Jerman - das Klebeband - Band Jerman

das Klebeband - Pita

Murid anu dipihormat, urang parantos ningali barang-barang sakola anu paling sering dianggo sareng sering dipanggihan dina basa Jerman sareng tulisanana. Ieu mangrupikeun barang sakola umum di Jérman anu janten émutan di kelas sareng dina pelajaran. Ayeuna, hayu urang tingali barang-barang sakola Jerman dina sababaraha gambar. Dihandap ieu anjeun bakal ningali barang-barang sakola Jerman, duanana sareng tulisanana sareng majemukna. Sakumaha anjeun terang, artikel tina sadaya nomina jamak dina basa Jerman nyaéta maot. Tulisan nami tunggal kedah diapalkeun.

Jamak Barang Sakola Jérman

Ieu di handap mangrupikeun basa Jerman pikeun sababaraha barang sakola anu paling sering dianggo sareng sababaraha kecap anu aya hubunganana sareng sakola. Gambar-gambar parantos disiapkeun ku kami. Dina gambar di handap ieu, barang sakola Jerman sareng barang-barang di kelas dibéré duanana tulisanana sareng majemukna. Punten perhatoskeun kalayan taliti. Dihandapeun gambar-gambar ieu di handap, aya daptar barang-barang sakola Jerman dina bentuk tinulis.

barang Jerman dipake di sakola, ngaran barang Jerman di kelas

Jamak sareng tulisan barang-barang sakola Jerman

Item sakola Jerman

Artikel plurals tur bareng jeung item sakola Jerman
Jamak sareng artikel tulisan sakola dina basa Jerman

Item sakola Jerman


Dina gambar di luhur, aya Jérman Sakola sareng Kelas Kelas sareng Artikel sareng plural.

Daptar Barang Sakola Jérman

Anu nganjang, daptar barang sakola Jerman di handap parantos disiapkeun ku anggota anu berharga. Upami anjeun aya kasalahan, punten wartosan kami. Kami hoyong anjeun sukses dina pendidikan Jérman.

Teil der Schule:

maot Klasse: kelas
das Klassenzimmer: kelas
das Lehrerzimm téh: kamar guru '
maot Bibliothek perpustakaan
maot Bücherei perpustakaan
das Buruh: Laboratorium
Gang nyebutkeun: koridor
Schulhof nyebutkeun: tempat kaulinan
Schulgart nyebutkeun yen: taman sakola
Turnhalle nyebutkeun: gim

Maot Schulsach yén: (Item Sakola)

Lehrertisch nyebutkeun: meja guru urang
das Klassenbuch: buku kelas
Tafel nyebutkeun: dewan
Schwamm nyebutkeun: pamupus
Pulte das: podium / urutan
paeh Kreide: kapur tulis
der Kugelschreiber (Kulin): Pulpén kalam
das Heft: buku
Schultasch ka maot: kantong sakola
der lengkepna: cai mancur kalam
das Wörterbuch kamus
Mappa maot: file
der Bleistift: pensil
das Mäppch ku: kotak pensil
Schere maot: gunting
Spitzer nyebutkeun: ngarautan
das Buch: buku
Brill paeh eyewear
der Buntstift / Farbstift: dirasakeun-tip kalam
das Lineal: pangawasa
Brotdos ka maot: lunchbox
Radiergummi nyebutkeun: pamupus
das Papier-Blatt: kertas
Patrone maot: cartridge nu
nyebutkeun Pameungpeuk: Blok catetan
das Klebebant: pita napel
maot Landkarte: peta
der Pinsel: paintbrush
Malkasten nyebutkeun: kotak cet
das Turnzeug: tracksuit
Turnhos ka maot: tracksuit handap

Ayat Contoh Barang Sakola Jerman

Ayeuna hayu urang ngadamel conto kalimat ngeunaan barang sakola dina basa Jerman.

Ieu ist das? (Naon ini?)

Das ist ein Radiergummi. (Ieu penghapus)

Éta Sind das? (Naon ari ieu?)

Das sind Bleistifte. (Ieu mangrupikeun pulpén.)

Hast du eine Schere? (Naha anjeun ngagaduhan gunting?)

Ja, ich habe eine Schere. (Leres, kuring gaduh gunting.)

Nein, ich habe keine Schere. (Henteu, kuring henteu ngagaduhan gunting.)

Dina palajaran ieu, kami parantos masihan daptar pondok tina pakakas sareng alat anu dianggo di sakola, dianggo di kelas, tangtosna, daptar alat anu dianggo di sakola henteu ngan ukur dugi ka ieu, tapi kami parantos masihan daptar Jérman tina alat anu paling sering dianggo, anjeun tiasa mendakan nami alat anu teu kalebet di dieu ku milarian kamus.

Keukeuh we maneh kabeh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran