Barang Sakola Jérman (Die Schulsachen)

24

Dina pangajaran ieu, urang bakal ningali barang sapertos barang sakola Jerman, barang kelas Jerman, diajar nami Jérman barang sareng alat pendidikan anu dianggo di sakola, kelas, pelajaran, babaturan anu dipikacinta.



Hayu urang mimiti diajar alat anu dianggo di sakola Jérman, nyaéta pakakas sakola, sasarengan sareng tulisanna hiji-hiji ku gambar. Gambar-gambar ieu parantos disiapkeun pikeun anjeun. Teras, deui ku iringan visual, urang bakal diajar monopoli boh majemuk barang-barang sakola Jerman sareng tulisan-tulisanna. Maka kami bakal nampilkeun anjeun barang sakola di Jerman dina daptar. Ku cara kieu, anjeun bakal diajar pendidikan Jérman sareng alat latihan ogé. Ogé di handapeun halaman aya conto kalimat ngeunaan barang sakola dina basa Jerman.

Barang Sakola: Die Schulsachen

Item Sakola Jerman Ekspresi Ilustrasi

Barang sakola Jerman - die Schultashe - Kantong sakola
maot Schultashe - Kantong sakola

Barang sakola Jerman - der Bleistift - pensil
der Bleistift - Pensil




Barang sakola Jerman - der Kuli - pulpé Jérman
der Kuli - Ballpoint kalam

Barang sakola Jerman - der Füller - pulpen mancur Jerman
der Füller - Pulpen

Barang sakola Jérman - der Farbstift - krayon Jerman
der Farbstift -B cet cét

Perlengkapan sakola Jérman - der Spitzer - tukang ngasah Jérman
der Spitzer - Seukeut


Kéngingkeun 1000 TL BULANAN TINA INTERNET Hatur nuhun kana aplikasi ngirit artos

KLIK, MULAI KANGGO DUIT TINA TELEPON Anjeun



Barang sakola Jerman - der Radiergummi - penghapus Jérman
der Radiergummi - Penghapus

Barang sakola Jerman - der Marker - Highlighter Jerman
der Marker - Sorotan

Barang sakola Jerman - der Mappchen - kotak pensil Jérman
der Mappchen - Pensil

Barang sakola Jerman - das Buch - Buku Jerman
das Buch - Buku

Barang sakola Jerman - das Heft - Notebook Jérman
das Heft - Notebook




Barang sakola Jerman - der Malkasten - Watercolor Jérman
der Malkasten - Watercolor

Barang sakola Jerman - der Pinsel - sikat Jerman
der Pinsel - Sikat

Barang sakola Jerman - das Worterbuch - Kamus Jerman
das Wörterbuch - Kamus

Barang sakola Jerman - das Lineal - Penguasa Jérman
das Lineal - Penguasa

Perlengkapan sakola Jérman - der Winkelmesser - Protractor Jérman
der Winkelmesser - Protractor




Barang sakola Jerman - der Zirkel - Kompas Jérman
der Zirkel - Kompas

Barang sakola Jerman - maot Tafel - Papan Tulis Jérman
maot Tafel - Papan Tulis

Barang sakola Jerman - die Kreide - kapur Jerman
maot Kreide - Kapur

Barang sakola Jérman - die Schere - Gunting Jérman
maot Schere - Gunting

Barang sakola Jerman - die Land Rahmat - Peta Jerman
die Land Rahmat - Peta

Barang sakola Jerman - der Tisch - Meja Jérman
der Tisch - Méja


Barang sakola Jerman - der Stuhl - Baris Jérman
der Stuhl - Pangkat

Barang sakola Jerman - das Klebeband - Band Jerman
das Klebeband - Pita

Murid anu dipihormat, urang parantos ningali barang-barang sakola anu paling sering dianggo sareng sering dipanggihan dina basa Jerman sareng tulisanana. Ieu mangrupikeun barang sakola umum di Jérman anu janten émutan di kelas sareng dina pelajaran. Ayeuna, hayu urang tingali barang-barang sakola Jerman dina sababaraha gambar. Dihandap ieu anjeun bakal ningali barang-barang sakola Jerman, duanana sareng tulisanana sareng majemukna. Sakumaha anjeun terang, artikel tina sadaya nomina jamak dina basa Jerman nyaéta maot. Tulisan nami tunggal kedah diapalkeun.

Jamak Barang Sakola Jérman

Ieu di handap mangrupikeun basa Jerman pikeun sababaraha barang sakola anu paling sering dianggo sareng sababaraha kecap anu aya hubunganana sareng sakola. Gambar-gambar parantos disiapkeun ku kami. Dina gambar di handap ieu, barang sakola Jerman sareng barang-barang di kelas dibéré duanana tulisanana sareng majemukna. Punten perhatoskeun kalayan taliti. Dihandapeun gambar-gambar ieu di handap, aya daptar barang-barang sakola Jerman dina bentuk tinulis.

barang Jerman dipake di sakola, ngaran barang Jerman di kelas

Jamak sareng tulisan barang-barang sakola Jerman
Artikel plurals tur bareng jeung item sakola Jerman
Jamak sareng artikel tulisan sakola dina basa Jerman

Dina gambar di luhur, aya Jérman Sakola sareng Kelas Kelas sareng Artikel sareng plural.

Teil der Schule:

maot Klasse: kelas
das Klassenzimmer: kelas
das Lehrerzimm téh: kamar guru '
maot Bibliothek perpustakaan
maot Bücherei perpustakaan
das Buruh: Laboratorium
Gang nyebutkeun: koridor
Schulhof nyebutkeun: tempat kaulinan
Schulgart nyebutkeun yen: taman sakola
Turnhalle nyebutkeun: gim

Maot Schulsach yén: (Item Sakola)

Lehrertisch nyebutkeun: meja guru urang
das Klassenbuch: buku kelas
Tafel nyebutkeun: dewan
Schwamm nyebutkeun: pamupus
Pulte das: podium / urutan
paeh Kreide: kapur tulis
der Kugelschreiber (Kulin): Pulpén kalam
das Heft: buku
Schultasch ka maot: kantong sakola
der lengkepna: cai mancur kalam
das Wörterbuch kamus
Mappa maot: file
der Bleistift: pensil
das Mäppch ku: kotak pensil
Schere maot: gunting
Spitzer nyebutkeun: ngarautan
das Buch: buku
Brill paeh eyewear
der Buntstift / Farbstift: dirasakeun-tip kalam
das Lineal: pangawasa
Brotdos ka maot: lunchbox
Radiergummi nyebutkeun: pamupus
das Papier-Blatt: kertas
Patrone maot: cartridge nu
nyebutkeun Pameungpeuk: Blok catetan
das Klebebant: pita napel
maot Landkarte: peta
der Pinsel: paintbrush
Malkasten nyebutkeun: kotak cet
das Turnzeug: tracksuit
Turnhos ka maot: tracksuit handap

Ayat Contoh Barang Sakola Jerman

Ayeuna hayu urang ngadamel conto kalimat ngeunaan barang sakola dina basa Jerman.

Ieu ist das? (Naon ini?)

Das ist ein Radiergummi. (Ieu penghapus)

Éta Sind das? (Naon ari ieu?)

Das sind Bleistifte. (Ieu mangrupikeun pulpén.)

Hast du eine Schere? (Naha anjeun ngagaduhan gunting?)

Ja, ich habe eine Schere. (Leres, kuring gaduh gunting.)

Nein, ich habe keine Schere. (Henteu, kuring henteu ngagaduhan gunting.)

Dina palajaran ieu, kami parantos masihan daptar pondok tina pakakas sareng alat anu dianggo di sakola, dianggo di kelas, tangtosna, daptar alat anu dianggo di sakola henteu ngan ukur dugi ka ieu, tapi kami parantos masihan daptar Jérman tina alat anu paling sering dianggo, anjeun tiasa mendakan nami alat anu teu kalebet di dieu ku milarian kamus.

Keukeuh we maneh kabeh kasuksésan dina palajaran Jerman Anjeun.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
24 Koméntar
  1. henteu aya namina nyebutkeun

    Naon globus artikel

    1. merve nyebutkeun

      der Globus

      1. henteu aya namina nyebutkeun

        Naon anu ditulis papka dina basa Jerman

      2. aytac nyebutkeun

        Naon anu ditulis papka dina basa Jerman

  2. henteu aya namina nyebutkeun

    éta

  3. henteu aya namina nyebutkeun

    Teu aya patarosan dina situs ieu

    1. GTA gélo nyebutkeun

      Kuliah ztn

  4. henteu aya namina nyebutkeun

    Tintenkil on

  5. henteu aya namina nyebutkeun

    Naon artikel nu dimaksudkan sakola

    1. henteu aya namina nyebutkeun

      maot Schule

  6. henteu aya namina nyebutkeun

    = Maot sakola schule

  7. ECE nyebutkeun

    Naon Textmarker dina artikel

  8. wassup nyebutkeun

    wassup

    1. GTA gélo nyebutkeun

      alus

  9. nu Almancac nyebutkeun

    artikel Malébér atawa

    1. Dyna nyaeta nyebutkeun

      der Malébér

      1. kuring Mavis nyebutkeun

        maot Malébér

  10. Nisa nyebutkeun

    What is the-hawa jam udar-gantungan-outlet-témbok-siling-wall- artikel 🙂

    1. sanane nyebutkeun

      hal sakola Jerman kuliah

  11. gedena nyebutkeun

    What is the artikel Buntstift

  12. wormwood nyebutkeun

    Kuring boga sababaraha pisan guzelmis aranjeunna deui berkat Jerman

  13. zehraxnumx nyebutkeun

    Halo guru, kuring hoyong naroskeun patarosan ...
    Kuring sumping ka Jerman sakumaha rugbi kulawarga kuring
    Abdi lulusan SMK. Abdi hoyong ngalakukeun fortbildung atanapi Weiterbildung dina widang "pemrograman web". Skor diploma abdi 70 sareng abdi oge parantos lulus ujian sareng OS abdi. Abdi gaduh dokumenna. Abdi masih enrolled di universitas ... naon anu kudu kuring laksanakeun mangga tunjukkeun kuring jalan THANKS

  14. elnaz nyebutkeun

    Ieu situs pisan nice, Abdi bogoh situs ieu, hatur nuhun pisan pikeun katerangan hipu ieu 🙂

  15. davidjuh nyebutkeun

    ceramah pisan nice hatur nuhun barang sakola Jerman

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

17 + 11 =