Naon halo hartosna di jerman?

Kumaha cara ngucapkeun halo dina basa Jerman, Naon hartosna halo dina basa Jerman? Réréncangan anu dipasihkeun, dina tulisan ieu, urang bakal ngalebetkeun kecap halo, anu mangrupikeun salah sahiji kecap munggaran anu mimiti diajar basa Jerman biasana diajar heula. Kami parantos nyebatkeun frasa salam sareng pamitan dina basa Jérman sacara éksténsif dina tulisan urang sateuacanna. Ayeuna hayu urang nunjukkeun sababaraha kecap anu hartosna halo dina basa Jerman.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

 

Halo hi)

hallo

(halo :)

Halo hi)

Dadah!

(palayanan)

alus Isuk

Guten Morgen

(gu: tin morgin)

wilujeng siang (wilujeng siang)

Guten Tag

(gu: tin ta: g)

alus soré

Guten Abend

(gu: tin abnt)

alus wengi

Gute Nacht

(gu: ti naht)

Masing-masing kecap anu ditingalikeun dina warna anu béda di luhur ngagaduhan hartos anu béda, sareng mimiti basa Turki na, teras basa Jermanna, teras pengucapanana dibéré.

Kami ngarepkeun anjeun sukses dina pelajaran basa Jérman.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 11 Oktober 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 4 Désémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran