Kumaha carana nyarios wilujeng wengi dina basa Jerman

Naon hartosna wengi alus dina basa Jerman, kumaha anjeun nyarios wilujeng wengi dina basa Jerman? Réréncangan anu kawéntar, hayu urang diajar ngucapkeun frasa salam sareng salam anu hadé, anu mangrupikeun hal anu pangpayunna ditingali ku babaturan anu nembé diajar basa Jerman, numutkeun waktos siang. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kecap sapertos wilujeng enjing, wilujeng siang, wilujeng wengi, wilujeng wengi dina basa Jerman.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Nyarios wilujeng wengi dina basa Jerman dinyatakeun salaku "Gute Nacht". Kusabab kecap Nacht mangrupikeun nomina anu hartosna wengi, inisialna dimodalan. Kami parantos nyarios sateuacanna yén inisial nami Jérman bakal dimodalan. Wangun salam numutkeun waktos siang sapertos kieu.

 

alus Isuk

Guten Morgen

(gu: tin morgin)

wilujeng siang (wilujeng siang)

Guten Tag

(gu: tin ta: g)

alus soré

Guten Abend

(gu: tin abnt)

alus wengi

Gute Nacht

(gu: ti naht)

Kumaha damang?

Wie geht es ihnen?

(vi: ge: jarum t)

Kecap salam numutkeun waktos dinten dina basa Jerman sapertos di luhur. Kami ngarepkeun anu paling saé pikeun pelajaran basa Jerman.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 3 sasih kapengker, tanggal 11 Oktober 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 4 Désémber 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran