Ngaran Sato Jerman

21

Réréncangan anu dipikacinta, dina pangajaran ieu, urang bakal ningali topik sato dina basa Jerman. Kami bakal masihan daptar nami sato dina basa Jérman sareng nyerat hartos na dina basa Turki. Langkung seueur nami sato anu anjeun pelajari, langkung mangpaat pikeun anjeun nyarios basa Jérman langkung raoseun sareng nambihan ragam kalimat Jérman anu anjeun tiasa netepkeun.



Sato Jérman

Scorpio = der Skorpion
Lowe nyebutkeun Leo =
Bulan = der bar
= Maot Krake gurita
= Maot Antilope antelop
= Cicada maot di Zikade
Bee = maot Biene
Das Chamäleon = Chameleon
Lauk = der Fischer
Owls = maot Eule
Ceylan = maot Gazelle
= Jangkrik maot grille
Simeut = maot Heuschrecke
Gunung mouse = das Murmeltier
Das Kamel onta =
Dana = das haté
Babi = das Schwein
Piglets = das Ferkel
Mouse = maot Maus
Segel = der Seehund
Gajah = der Elefant
= Der Nashorn badak
Kijang = der Hirsch
Sasatoan = das nagara golongan
Roosters = der Hahn
= Maot Kuh Sapi
Lobster = der Hummer
Samoja = der Adler
= Der Lodaya Lodaya
ucing maot Katze =
Bangkong = der Frosch
Kurt = der Wolf
Berang = der Pepper
Manuk der Vogel =
Kukupu = der Schmetterling
Der Hund Dog =
= Embe maot Ziege
Der Igel = landak
Kadal = Eidechsen mun maot
Domba = das Schafer
Sigung = der Iltis




Sireum = maot Ameise
Stork nyebutkeun Storch =
= Der Macan, Macan
Monyét = der Affe
Capricorn = das Zickle urang
Ducks = maot ente
Lancah = maot Spinne
Pinguin = der Pinguin
Kéong = maot Schnecke
Cacing = der Regenwurm
Lentah nyebutkeun Blutegel =
= Maot Bajing eichhörnchen
Beurit = maot Maus
Dubuk = maot Hyäne
Reungit = maot Stechmücke
Flies = maot Fliege
Simpanse = der Schimpanse
Hayam = das Huhn
Rabbit = der Hase
Fox nyebutkeun Fuchs =
Oray = maot Schlange
= Der Kangker Krebs
= Maot jerapah jerapah
= Das zebra zebra

Tim almancax hayang maneh sukses ...


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
21 Koméntar
  1. narcissus nyebutkeun

    Eta bakal leuwih hadé mun aya katerangan basajan, urang teu nyaho Jerman ku kalahiran ... 🙂

  2. eqes baran eds nyebutkeun

    saé pisan

  3. Jerman nyebutkeun

    Geulis pisan basa kuring neangan hal ti jerman kuring asup ka loka ieu situs geus sampurna.

  4. éta gampang pikeun anjeun nyebutkeun

    german pisan tiasa dianggo dina situs ieu

  5. gampang nyandak nyebutkeun

    alus

  6. gs nyebutkeun

    ngabantuan pisan noong

  7. henteu aya namina nyebutkeun

    teu hiu

  8. Surabi nyebutkeun

    Situs ieu saé?

  9. henteu aya namina nyebutkeun

    Jerman dipegatkeunana BEZD dugi Abdi BEZD

  10. hirup walungan nyebutkeun

    enya tapi hésé pisan atawa artikel ngeunaan Jerman ieu

  11. henteu aya namina nyebutkeun

    Aya salawasna sababaraha situs goréng kasıyo memorizes poé 1 2 sababaraha anu memorized dina menit munggaran lamun Abdi 2 dina menit ezberliyenlerd fgfgfgtftfet bi

    1. BTS_armY nyebutkeun

      anjeun bodo ieu komentar anjeun

  12. Sofi nyebutkeun

    Kuring boga input atawa mareuman pikeun anjeunna mana manuk

    1. almancax nyebutkeun

      Ayeuna urang tambahkeun, hatur nuhun keur kapentingan anjeun.

    2. henteu aya namina nyebutkeun

      oooo pisan béda * - *

  13. henteu aya namina nyebutkeun

    Lamun maranéhanana maca dina keske

  14. kahirupan nyebutkeun

    harikaaa pisan teşekkürlerrrr

  15. Sule nyebutkeun

    Hatur cara anjeun, urang diajar yén ngaran sato Jerman.
    babaturan kuring di sakola geura sölicem

  16. BTS_Tentara nyebutkeun

    Éta saé, tapi kuring ngarepkeun éta badak atanapi naon waé (sato anu béda)

  17. mahmutlar nyebutkeun

    Naon hartosna jerapah dina basa Jerman, kuring henteu tiasa ningali éta

    1. Ali nyebutkeun

      Maot jerapah

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

14 - sapuluh =