kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Gaziantep Ngiringan
Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat Bella Ngiringan Manavgat Ngiringan ngiringan manavgat carita séks carita séks pangiring samping ngiringan carita séks
Myrtle Ngiringan

Ngaran Sato Jerman

Réréncangan anu dipikacinta, dina pangajaran ieu, urang bakal ningali topik sato dina basa Jerman. Kami bakal masihan daptar nami sato dina basa Jérman sareng nyerat hartos na dina basa Turki. Langkung seueur nami sato anu anjeun pelajari, langkung mangpaat pikeun anjeun nyarios basa Jérman langkung raoseun sareng nambihan ragam kalimat Jérman anu anjeun tiasa netepkeun.

Sato Jérman

Scorpio = der Skorpion
Lowe nyebutkeun Leo =
Bulan = der bar
= Maot Krake gurita
= Maot Antilope antelop
= Cicada maot di Zikade
Bee = maot Biene
Das Chamäleon = Chameleon
Lauk = der Fischer
Owls = maot Eule
Ceylan = maot Gazelle
= Jangkrik maot grille
Simeut = maot Heuschrecke
Gunung mouse = das Murmeltier
Das Kamel onta =
Dana = das haté
Babi = das Schwein
Piglets = das Ferkel
Mouse = maot Maus
Segel = der Seehund
Gajah = der Elefant
= Der Nashorn badak
Kijang = der Hirsch
Sasatoan = das nagara golongan
Roosters = der Hahn
= Maot Kuh Sapi
Lobster = der Hummer
Samoja = der Adler
= Der Lodaya Lodaya
ucing maot Katze =
Bangkong = der Frosch
Kurt = der Wolf
Berang = der Pepper
Manuk der Vogel =
Kukupu = der Schmetterling
Der Hund Dog =
= Embe maot Ziege
Der Igel = landak
Kadal = Eidechsen mun maot
Domba = das Schafer
Sigung = der Iltis


Sireum = maot Ameise
Stork nyebutkeun Storch =
= Der Macan, Macan
Monyét = der Affe
Capricorn = das Zickle urang
Ducks = maot ente
Lancah = maot Spinne
Pinguin = der Pinguin
Kéong = maot Schnecke
Cacing = der Regenwurm
Lentah nyebutkeun Blutegel =
= Maot Bajing eichhörnchen
Beurit = maot Maus
Dubuk = maot Hyäne
Reungit = maot Stechmücke
Flies = maot Fliege
Simpanse = der Schimpanse
Hayam = das Huhn
Rabbit = der Hase
Fox nyebutkeun Fuchs =
Oray = maot Schlange
= Der Kangker Krebs
= Maot jerapah jerapah
= Das zebra zebra

Tim almancax hayang maneh sukses ...

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran