The-unggul pangajén Kuis Jerman

0

Kompetisi kuis Jerman anu meunang penghargaan anu diayakeun ku almancax sareng anu ngan ukur tiasa dihadiran ku anggota forum almancax, teraskeun kalayan gancang. Peserta dina lomba pangetahuan Almancax, dimana sakapeung hadiah hadiah, kadang-kadang penghargaan pendidikan Jerman, kadang-kadang kasempetan diskon dina kursus bahasa anu kualitas sareng dipercaya tiasa dipasihkeun, duanana ningkatkeun basa Jermanna sareng aranjeunna diajar inpormasi anyar.



KOMPETITI INFORMATI INFORMATARI SUNDA KOMUNITAS AND Dewan bakal lumangsung nalika kompetisi anyar dikelompokeun.

The-unggul pangajén Kuis Jerman

Kompetisi kuis Jerman anu meunang penghargaan anu diayakeun ku almancax sareng anu ngan ukur tiasa dihadiran ku anggota forum almancax, teraskeun kalayan gancang. Peserta dina lomba pangetahuan Almancax, dimana sakapeung hadiah hadiah, kadang-kadang penghargaan pendidikan Jerman, kadang-kadang kasempetan diskon dina kursus bahasa anu kualitas sareng dipercaya tiasa dipasihkeun, duanana ningkatkeun basa Jermanna sareng aranjeunna diajar inpormasi anyar.

Calledta disebutna gaduh senang jeung diajar!

Anjeun tiasa gabung sareng meunang hadiah ku nuturkeun panil Almanx.

Dina kompetisi pangaweruh Jérman dina bulan kamari, anggota kami Fuk-18 meunang Hadiah munggaran sareng diwakilan ku sérél atikan Jerman sareng kamus éléktronik multi-fungsi dina 6.



Anjeun tiasa turutan pengumuman kuis almanx dina halaman na forum homepage urang.

Kuis ku kami parantos dikelompokeun bisa jadi parantos réngsé, tapi teu pernah caket, sanajan tol, anjeun salawasna tiasa ilubiung dina kuis urang.

Tim almancax hayang maneh sukses.

KOMPETITI INFORMATI INFORMATARI SUNDA KOMUNITAS AND Dewan bakal lumangsung nalika kompetisi anyar dikelompokeun.


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

genep belas - hiji =