The-unggul pangajén Kuis Jerman

Kompetisi kuis Jerman anu meunang penghargaan anu diayakeun ku almancax sareng anu ngan ukur tiasa dihadiran ku anggota forum almancax, teraskeun kalayan gancang. Peserta dina lomba pangetahuan Almancax, dimana sakapeung hadiah hadiah, kadang-kadang penghargaan pendidikan Jerman, kadang-kadang kasempetan diskon dina kursus bahasa anu kualitas sareng dipercaya tiasa dipasihkeun, duanana ningkatkeun basa Jermanna sareng aranjeunna diajar inpormasi anyar.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

KOMPETITI INFORMATI INFORMATARI SUNDA KOMUNITAS AND Dewan bakal lumangsung nalika kompetisi anyar dikelompokeun.

The-unggul pangajén Kuis Jerman

Kompetisi kuis Jerman anu meunang penghargaan anu diayakeun ku almancax sareng anu ngan ukur tiasa dihadiran ku anggota forum almancax, teraskeun kalayan gancang. Peserta dina lomba pangetahuan Almancax, dimana sakapeung hadiah hadiah, kadang-kadang penghargaan pendidikan Jerman, kadang-kadang kasempetan diskon dina kursus bahasa anu kualitas sareng dipercaya tiasa dipasihkeun, duanana ningkatkeun basa Jermanna sareng aranjeunna diajar inpormasi anyar.

Calledta disebutna gaduh senang jeung diajar!

Anjeun tiasa gabung sareng meunang hadiah ku nuturkeun panil Almanx.

Dina kompetisi pangaweruh Jérman dina bulan kamari, anggota kami Fuk-18 meunang Hadiah munggaran sareng diwakilan ku sérél atikan Jerman sareng kamus éléktronik multi-fungsi dina 6.

Anjeun tiasa turutan pengumuman kuis almanx dina halaman na forum homepage urang.

Kuis ku kami parantos dikelompokeun bisa jadi parantos réngsé, tapi teu pernah caket, sanajan tol, anjeun salawasna tiasa ilubiung dina kuis urang.

Tim almancax hayang maneh sukses.

KOMPETITI INFORMATI INFORMATARI SUNDA KOMUNITAS AND Dewan bakal lumangsung nalika kompetisi anyar dikelompokeun.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 2 taun ka pengker, tanggal 09 Agustus 2019, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 14 Désémber 2020.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran