Jerman Öðreten Kit Pelatihan Jerman

0

Jerman buku ajar sakola jeung timer Pitulung



Diajar A sumberdaya gede keur Jerman anu

BUKU PEMBELAJARAN GERMAN Pikeun 9, 10, 11, 12 KELAS SISWA SMA, DIRI SADUNYA DIAJAR GERMAN JEUNG NGALAMI Ujian REUNIFIKASI KELUARGA A1

Saluyu jeung sakola jeung kursus umum pendidikan Center

KLIK DIDIEU KANGGO NINGALI ATAWA Mésér Buku KURSUS Jérman

  • Jentre subjék jeung jelas
  • COLOR AND gambar
  • Subjék jeung conto AND dirojong ku IMAGE visual
  • The lelembut spin éksprési

KLIK DIDIEU KANGGO NINGALI ATAWA Mésér Buku KURSUS Jérman


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

18 - 14 =