kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Kuliah Modalverben Jérman

Réréncangan anu dipikacinta, dina palajaran Jerman ieu Modalverben Urang bakal nutupan hal éta. Dina basa Jerman Modalverben ditelepon 6 kecap pagawéan bantu ngabogaan. Ieu disebut Modalverbens atanapi verba gaya. Sanaos kecap pancén bantu ieu henteu raoseun nyalira, aranjeunna ngarobih atanapi ngajembaran artos tina kecap pancén kalimat anu sabenerna.

Jerman Modalverben Kecap pagawéan bantu ieu, anu disebat, disambungkeun numutkeun jejer dina kalimat, sareng dina hal ieu, kecap pagawéan kalimat anu nyata dipendakan dina infinitive, nyaéta, dina tungtung kalimat tanpa konjugasi.

Kecap pagawéan ieu ogé tiasa dianggo salaku kata kerja utama dina kalimat. Kecap pagawéan ieu, disebat Modalverben dina basa Jérman, sareng hartos umumna sareng konjugasina numutkeun jalma dina jaman ayeuna dirumuskeun ieu di handap. Dina tabel di handap ieu modal modalverbi Nalika éta dipaké pikeun hartosna hoyong-kahoyong, éta seuseueurna dianggo salaku möchten tibatan mögen dina kahirupan sapopoé. Kusabab kitu, konjugasi tina kecap pagawéan möchten, sajaba ti modél modal, dipasihkeun disisi tabel.

Modalverben

Janten naon hartosna Modalverben nambihan kana kalimat? Naha aya kata kerja bantu gaya modalverben di basa Turki urang?

Tangtosna aya. Nya kitu, hayu urang masihan anjeun conto sapertos kieu:

Abdi hoyong balik.

Abdi hoyong tuang kuéh.

Abdi tiasa ngojay di kolam renang ieu.

Abdi tiasa ngalereskeun mobil ieu.

Abdi tiasa nyanyi.

Abdi tiasa naék sapédah.

Abdi tiasa lumpat gancang.

Anjeun tiasa ngagunakeun kalimat sapertos di luhur dina basa Jerman. Modalverben Urang tiasa mensimulasikeun kalimat anu didamel nganggo.

Ayeuna hayu urang diajar ngeunaan kecap gawe bantu ieu anu disebut modalverben dina basa Jerman sareng hartos na.


MODALVERBEN

euy beunang dilakukeun, bisa, sanggup, wani, bisa
können bisa, bisa, nyaho, ngarti, boga kamampuan, bisa, bisa
mogeny hoyong, cinta, resep, condong, resep, hoyong, janten
kedah kudu ngalakukeun, kudu ngalakukeun, kudu ngalakukeun, kuduna / kuduna
nyusul mun dipenta pikeun ngalakukeun, diperyogikeun, diperyogikeun, kedah / kuduna, nyarios
wollen hoyong, kahoyong, pamenta, peryogi

Jerman Modalverben nyaéta, kecap pagawéan bantu sapertos di luhur. Sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu, aya béda anu leutik dina hartos antara Modalverbens. contona euy tiasa polah, ngagaduhan ijin sareng ijin pikeun ngalakukeunana, ngagaduhan ijin, anu sami hartosna können Éta digunakeun pikeun hartosna tiasa polah, ngagaduhan kakuatan sareng kakuatan, ngagaduhan kaparigelan, janten tiasa.

 

Lampiran Numutkeun ka jalma Jérman MODALVERBEN

pihak euy können mogeny kedah nyusul wollen
abdi darf bisa mag kudu soll bakal
du darfst kannst magst musst sollst bakal
er / sie / es darf bisa mag kudu soll bakal
wir euy können mogeny kedah nyusul wollen
exp kembung congcot mogt musst sollt goblog
sie euy können mogeny kedah nyusul wollen
Aug euy können mogeny kedah nyusul wollen

Dina tabel di luhur ModalverbenNémbak Gusti urang dipasihan numutkeun ka jalmi-jalmi. Dina raraga ngagunakeun modalabulensens leres dina kalimat, ModalverbenPerlu diapalkeun nembak jalma numutkeun masing-masing jalma. Urang ogé tiasa ningali tabel ieu dina gambar anu langkung ageung:

Modalverben Jérman

Modalverbens Jérman sapertos di luhur. Modalverbens ieu seuseueurna dianggo dina kalimat kalayan kecap kerja utama. Modalverbens dina kalimat aranjeunna katarik kana subjek sareng dina hal ieu kecap pagawéan aktual tina kalimat di infinitive nyaéta tanpa némbak kapendak dina akhir kalimat. Modalverbens ogé tiasa dianggo salaku kata kerja utama dina kalimat. Dina hal ieu, aranjeunna biasana aya dimana kecap pagawéan kedahna.

Luhur Modalverben Kami parantos masihan konjugasi, janten upami urang badé nganggo modalverben sareng kecap pagawéan nyata dina kalimat, dina kalimat duanana Modalverben Sareng upami hiji kecap pagawéan anu asli dipendakan, maka Modalverben bakal disambungkeun dumasar kana poko, sareng kecap pagawéan nyata bakal aya dina tungtung kalimat salaku infinitive tanpa inflection. Kami parantos atos ningali naon rupa infinitif tina kecap pagawé Jérman sareng kumaha kecap pagawéan disambungkeun dina basa Jerman numutkeun jalma-jalma, dina pelajaran konjugasi kecap pagawé Jerman urang. Sing saha anu henteu terang tiasa maca pelajaran éta.

Ayeuna, hayu urang nyerat sababaraha conto kalimat dina basa Jerman sajajar sareng penjelasan urang.


Kalimah Sampel Modalverben Jérman

Hayu urang nyerat kalimat lempeng nganggo modalverben

PELAJARAN + MODALVERB + BARANG LAIN + KERJA ASLI (BAGI MASTER)

Ich kann schwimmen.

Abdi tiasa ngojay.

Du kannst schwimmen.

Anjeun tiasa ngojay.

Getih Mary.

Meryem tiasa lumpat.

Wir kannen rennen.

Urang tiasa lumpat.


Hayu urang nyerat kalimat tanya jawab nganggo Modalverben

Kann ich schwimmen?

Dupi abdi tiasa ngojay?

Kannst du schwimmen?

Dupi anjeun tiasa ngojay?

Kann Ahmet rennen?

Naha Ahmet tiasa ngaji?

Kannen wir rennen?

Naha urang tiasa lumpat?


Hayu urang nyerat kalimat négatip nganggo Modalverben

Ich kann nicht schwimmen.

Abdi henteu tiasa ngojay.

Du kannst nicht schwimmen.

Anjeun henteu tiasa ngojay.

Mehmet kann nicht rennen.

Mehmet moal tiasa lumpat.

Wir kannen nicht rennen.

Urang moal tiasa lumpat.


Kalimat campuran ngeunaan Modalverben

Ayeuna hayu urang ngadamel kalimat campuran, kalimat urang tiasa ditarjamahkeun kana basa Turki salaku jaman ayeuna atanapi ayeuna. salaku conto Ich kann rennen kalimat "abdi tiasa ngaji"Salaku" atanapi "Abdi tiasa lumpatUrang tiasa narjamahkeun salaku ”.

Ich möchte keinen Kaffee trinken.

Abdi henteu hoyong nginum kopi.

Möchtest du Pizza essen?

Naha anjeun hoyong tuang pizza?

Wir möchten ins Teater gehen.

Kami hoyong angkat ka téater.

Ihr möchtet ein Buch lesen.

Anjeun hoyong maca buku.

Ich kann schön malén.

Abdi tiasa cet éndah.

Er kann gut Otomatis fahren.

Anjeunna tiasa nyetir ogé.

Wir können schnell rennen.

Urang tiasa lumpat gancang.

Sie kann nicht schwimmen.

Anjeunna henteu tiasa ngojay.

Ich kann nicht so früh aufstehen.

Abdi henteu tiasa gugah énjing.

Du kannst Klavier spielen und singen.

Anjeun tiasa maénkeun piano sareng nyanyi.

 

Réréncangan anu dipikacinta, dina pangajaran ieu, urang ngajarkeun Modalverbens, anu janten poko penting dina basa Jerman, urang ningali Modalverbens dina basa Jerman, urang diajar kumaha némbak Modalverbens numutkeun jalma, Modalverben ngagunakeun kalimat lempeng, kalimat pananya sareng kalimat négatip.

Anjeun ogé ModalverbenAnjeun tiasa ngadamel kalimat anu bénten-bénten nganggo kecap pagawéan anu béda kalayan ngagunakeun 's.

Ku cara kieu, anjeun tiasa diajar subyek Modalverben langkung saé sareng anjeun moal gampang hilap kana poko Modalverben berkat répétisi.

Modalverben Jérman Anjeun tiasa nyerat patarosan, opini, saran sareng pamundut anu anjeun badé naroskeun ngeunaan poko dina bidang patarosan. Sadaya patarosan bakal dijawab ku kami.

Réréncangan anu dipikacinta, tong hilap ngumumkeun sareng ngarékoméndasikeun situs pembelajaran urang Jérman ka babaturan anu sanés.

Hatur nuhun pikeun ngadatangan situs kami, kami ngahaturkeun wilujeng sumping.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran