Nagara Jérman Éropa

Réréncangan anu dipikacinta, ieu anu bakal kami ngajarkeun. Nagara Jérman sareng Bahasa Nagara Éropa bakal janten tuluyan tina subjek. Dina kursus ieu, dina judul nagara-nagara Éropa, anjeun bakal diajar sasaruaan Jerman tina nami nagara-nagara Éropa, cara ngucapkeun kabangsaanna sareng basa-basa anu aranjeunna nyarios.
Pikeun ceramah nagara-nagara Jérman, mangga pencét di dieu: Nagara Jérman sareng Bahasa


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Nagara Éropa
Türkçe Nagara Jérman Kabangsaan (maskulin, feminin)  Bahasa Lisan Kecap sipat
Albania Albania der Albaner / maot Albanerin Albania Albanisch
Andorra Andorra der Andorraner / maot Andorranerin Catalan andorranisch
Bélgia Bélgia der Belgier / maot Belgierin Niederländisch / Französisch / Deutsch Belgian
Bosnia sareng Hérzégovina Bosnien / und Hérzégowina der Bosnier / maot Bosnierin Bosnisch / Serbisch / Kroatisch bosnisch
Bulgaria Bulgaria der Bulgare / maot Bulgarin Bulgaria Bulgaria
Dénmark Dénmark der Däne / maot Dänin Dénmark Dänische
Jérman Jérman der Deutsche / maot Deutsche Deutsch Deutsch
Inggris Inggris der Engländer / die Engländer Inggris Inggris
Éstonia Éstonia der Este / maot Estin Éstonia estnisch
Finlandia Finlandia der Finne / maot Finnin Finlandia finlandia
Perancis Perancis der Franzose / maot Französin Französisch Perancis
Yunani Yunani der Grieche / maot Griechin Yunani griechisch
Irlandia Irlandia der Ire / maot Irin Irlandia iris
Islandia Islandia der Isländer / maot Isländerin Islandia kapuloan
Itali Italy der Italiener / maot Italienerin Italia Itali
Kosova der Kosovo der Kosovare / maot Kosovarin Albanisch / Serbisch kosovarisch
Kroasia Kroasia der Kroate / maot Kroatin Kroasia croatisch
Latvia Latvia der Lette / maot Lettin Lativia lettisch
Liechtenstein Liechtenstéin der Liechtensteiner / maot Liechtensteinerin Deutsch liechtenstein
Lituania Lithuania der Litauer / maot Litauerin Lituania litauisch
Luksemburg Luxembourg der Luxemburger / die Luxemburger Französisch / Deutsch / Luxemburgisch luxemburg
Malta Malta der Malteser / maot Malteserin Maltesisch / Inggris maltesis
Makédonia Makédonia der Mazedonier / maot Mazedonierin Makédonia mazedonisch
Moldova Moldova  der Moldauer - maot Moldauerin Romania moldauisch
Monténégro Monténégro der Montenegriner / maot Montenegrinerin Montenegrinisch montenegrinisch
Walanda maot Niederlande der Niederländer Walanda niederlandisch
Norwégia Norwégia der Norweger / maot Norwegerin Norwegia norwegisch
Austria Austria der Österreicher / maot Österreicherin Deutsch asterreichisch
Polandia Polandia der Kutub / maot Polin Polandia ngagosok
Portugal Portugal der Portugiese / maot Portugiesin Portugis portugiesisch
Romania Romania der Rumäne / maot Rumänin Romania rumänisch
Skotlandia Skotlandia der Schotte / maot Schottin Inggris scottisch
Swédia Swédia der Schwede / maot Schwedin Swédia schwedisch
Swiss maot schweiz der Schweizer / maot Schweizerin Deutsch schweizer
Sérbia Sérbia saur Serbe Serbia serbis
Slowakia maot Slowakei der Slowake / maot Slowakin Slowakia ngalambatkeun
Slovénia Slovénia der Slowene / die Slowene Slovenia ngalambatkeun
Spanyol Spanyol der Spanier / maot Spanierin Spanyol bentang
Républik Czech Tschechien der Tscheche / maot Tschechin Czech tschechisch
Türkiye maot Türkei der Türke / maot Türkin Turki englisch
Ukrania maot Ukraina der Ukrainer / maot Ukraina Ukraina ukraina
Hungaria Ungarn der Ungar / maot Ungarin Hungaria Hungaria
Vatikan kota Vatikan Italia vaticanisch
Wales Wales der Waliser / maot Waliserin Inggris walisisch
Bélarus Bélarus der Belarusse / maot Belarussin Rusia belarussisch
JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 12 bulan kapengker, tanggal 07 Pebruari 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 7 Pebruari 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran