kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

advertorial: ngiringan

Buana Jérman, Nami Benua Jérman

Réréncangan anu dipikacinta, ieu anu bakal kami ngajarkeun. Buana Jérman éta bakal janten. Kalayan kursus ieu, anu mangrupikeun topik anu mimiti pikeun anu ngamimitian diajar basa Jérman, anjeun bakal diajar sasaruaan Jérman anu anjeun kedah terang nalika anjeun nganjang ka nagara-nagara sanés atanapi ngobrol sareng jalma asing anu anjeun pendakan di lingkungan ngeunaan nagara na sareng basa anu diucapkeun ku aranjeunna.

Nagara Jérman sareng Bahasa Kami bakal ngajarkeun pelajaran anu bakal kami ngajarkeun dina judul salaku pelajaran anu misah numutkeun buana nagara. Kami hoyong nguatkeun kursus ieu ku nunjukkeun patarosan anu tiasa ditaroskeun ngeunaan topik ieu sateuacan masihan daptar nami nagara, kabangsaan sareng bahasa.

Dimana anjeun cicingna?  / Awéwé wohnst du?

Kuring cicing di / Ich wohne di…

Timana anjeun? / Wöhler kommst du?

Abdi asalna /  Ich komme aus ...

Urang bakal daptar kecap-kecap penting anu kedah dipikaterang ngeunaan poko anu bakal kami bahas dina pelajaran ieu sareng hartosna di handap. Pikeun genah anjeun, kami masihan anjeun conto kalimat ngeunaan kecap anu anyar diajar anu anjeun bakal ngapalkeun. Anjeun tiasa ngaréproduksi conto nyalira.

Kekecapan Jerman   Hartosna dina basa Turki
maot Welt dunya
der Buana Buana
das darat Lke
maot sprache basa
maot Nationalität Milliyet

 

Kalimah Sampel

Der Ngaran unseres Planeten ist Belenyéh. / Planét urang disebut bumi.

És gibt 7 Buana auf der Welt. / Aya 7 buana di dunya.

Länder sprechen verschiedene basa. / Nagara nyarios basa anu béda-béda.

Jedes Land hat seine eigene Nasionalität. / Unggal nagara gaduh kabangsaan masing-masing.

 

Nagara Jérman sareng Bahasa Di handap ieu anjeun tiasa mendakan nami buana sareng sarimbagna Jerman-Turki, anu bakal kami daptar sacara terpisah dina kursus anu lumangsung.

Buana Jérman
Jérman Türkçe
das asien Asia
das afrika Aprika
das Nordamerika Amérika Kalér
das Sudamerica Amérika Kidul
das Antartika Antartika
das europa Eropa
das Australien Australia

Réréncangan anu dipikacinta, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha kontén dina situs kami, sajaba ti topik nagara sareng basa Jérman, aya ogé topik sapertos kieu dina situs kami, sareng ieu mangrupikeun topik anu kedah dipelajari ku urang Jerman.

Tong hilap parios pelajaran urang anu sanés.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran