Buana Jérman, Nami Benua Jérman

Réréncangan anu dipikacinta, ieu anu bakal kami ngajarkeun. Buana Jérman éta bakal janten. Kalayan kursus ieu, anu mangrupikeun topik anu mimiti pikeun anu ngamimitian diajar basa Jérman, anjeun bakal diajar sasaruaan Jérman anu anjeun kedah terang nalika anjeun nganjang ka nagara-nagara sanés atanapi ngobrol sareng jalma asing anu anjeun pendakan di lingkungan ngeunaan nagara na sareng basa anu diucapkeun ku aranjeunna.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Nagara Jérman sareng Bahasa Kami bakal ngajarkeun pelajaran anu bakal kami ngajarkeun dina judul salaku pelajaran anu misah numutkeun buana nagara. Kami hoyong nguatkeun kursus ieu ku nunjukkeun patarosan anu tiasa ditaroskeun ngeunaan topik ieu sateuacan masihan daptar nami nagara, kabangsaan sareng bahasa.

Dimana anjeun cicingna?  / Awéwé wohnst du?

Kuring cicing di / Ich wohne di…

Timana anjeun? / Wöhler kommst du?

Abdi asalna /  Ich komme aus ...

Urang bakal daptar kecap-kecap penting anu kedah dipikaterang ngeunaan poko anu bakal kami bahas dina pelajaran ieu sareng hartosna di handap. Pikeun genah anjeun, kami masihan anjeun conto kalimat ngeunaan kecap anu anyar diajar anu anjeun bakal ngapalkeun. Anjeun tiasa ngaréproduksi conto nyalira.

Kekecapan Jerman   Hartosna dina basa Turki
maot Welt dunya
der Buana Buana
das darat Lke
maot sprache basa
maot Nationalität Milliyet

 

Kalimah Sampel

Der Ngaran unseres Planeten ist Belenyéh. / Planét urang disebut bumi.

És gibt 7 Buana auf der Welt. / Aya 7 buana di dunya.

darat sprechen verschiedene basa. / Nagara nyarios basa anu béda-béda.

Jedes Land line seine eigene Nasionalität. / Unggal nagara gaduh kabangsaan masing-masing.

Jérman DAYS GEULIS?

KLIK, AJAR Jérman poé dina 2 menit!

Nagara Jérman sareng Bahasa Di handap ieu anjeun tiasa mendakan nami buana sareng sarimbagna Jerman-Turki, anu bakal kami daptar sacara terpisah dina kursus anu lumangsung.

Buana Jérman
Jérman Türkçe
das asien Asia
das afrika Aprika
das Nordaamerica Amérika Kalér
das Sudamerica Amérika Kidul
das Antartika Antartika
das europa Eropa
das Australia Australia

Réréncangan anu dipikacinta, kami hoyong ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha kontén dina situs kami, sajaba ti topik nagara sareng basa Jérman, aya ogé topik sapertos kieu dina situs kami, sareng ieu mangrupikeun topik anu kedah dipelajari ku urang Jerman.

Tong hilap parios pelajaran urang anu sanés.

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 11 bulan kapengker, tanggal 13 Pebruari 2021, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 20 April 2021.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran