Aplikasi nu nyieun duit ku leumpang, aplikasi nu nyieun duit ku cara nyokot léngkah

Good luck jeung trend anyar urang: aplikasi nu nyieun duit ku leumpang, cara neangan duit ku cara nyokot léngkah, jalma nu nyieun duit ku ngajalankeun, nu nyieun duit ku ngagolér, nu nyieun duit ku shitting... Naon deui. Sadayana ngeunaan aplikasi anu ngahasilkeun artos ku jalan-jalan, aplikasi anu ngahasilkeun artos ku jalan-jalan atanapi ngajalankeun, dina tulisan anu saé ieu.



Dina pamundut anjeun, waktos ieu kami fokus kana cara nyieun duit ku leumpang, nyaeta, ku nyokot léngkah, sarta prakna nu nyieun duit ku leumpang, nyaeta, ku nyokot léngkah. Upami anjeun milarian éksprési sapertos ngadamel artos ku jalan, kéngingkeun artos ku jalan-jalan, ngadamel artos ku léngkah-léngkah dina toko aplikasi Android atanapi toko aplikasi ios, anjeun bakal ningali 3-5 aplikasi anu ngalaksanakeun kagiatan anu sami.

Kami geus nalungtik aplikasi ieu nu ngaku nyieun duit ku cara nyokot léngkah, sarta kami ayeuna bakal ngajelaskeun ka anjeun naha kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun earn duit ku leumpang, lamun mungkin, kalawan alesan.




Dupi aplikasi nu earns duit ku leumpang nyata?

Sakumaha anu kakarék disebutkeun, aya seueur aplikasi anu ngahasilkeun artos ku jalan-jalan di toko aplikasi android atanapi toko aplikasi ios. Sadaya aplikasi ieu tiasa dianggo sareng slogan sapertos kéngingkeun artos ku jalan, kéngingkeun artos ku jalan, sareng nyandak léngkah pikeun kéngingkeun artos.

Topik nu patali: Aplikasi nyieun duit

Aplikasi ieu anu ngahasilkeun artos ku jalan-jalan mikirkeun kasehatan sareng saku urang dugi ka anjeun henteu kedah naroskeun ka aranjeunna 🙂 Urang duanana bakal séhat ku jalan-jalan sareng urang bakal nampi artos tina padamelan ieu. Kumaha amal, kumaha alus jalma anu nyieun aplikasi ieu 🙂

Sanés éta? Dina jaman ieu, saha nu mere duit ka saha keur leumpang? Urang kungsi cimata dina panon urang, kami pisan emosi, nya? Wah, éta sumber panghasilan tambahan pikeun mahasiswa, kasempetan pikeun nyumbang kana anggaran kulawarga pikeun ibu rumah tangga, sareng anugerah pikeun anu resep ngarambat sareng jalan-jalan damel 🙂



Lelucon kumisan, hayu urang ngajawab patarosan utama urang langsung. Naon patarosan nyata urang? Naha aplikasi leumpang nyata? Leres janten leres enya. Tangtosna, aya sababaraha aplikasi anu katelah aplikasi walk-in. Tapi lamun nanya lamun maranéhna bener nyieun duit, hanjakalna urang moal jadi positif ngeunaan éta 🙂

Kumaha kéngingkeun artos tina aplikasi ku jalan-jalan?

Anu mimiti, hayu urang nyarios yén urang sadayana terang gaya kerja sareng logika aplikasi ieu. Anjeun masang aplikasi nu mana wae nu earns duit ku leumpang dina smartphone Anjeun. Anjeun ngahurungkeun fitur pedometer telepon anjeun. Jumlah léngkah anu anjeun lakukeun salami beurang dirékam ku pédometer telepon anjeun. Jumlah léngkah anu diapalkeun dikirim ka aplikasi monetisasi léngkah-léngkah.



Jumlah léngkah dikirim ka aplikasi pikeun earn duit ku cara nyokot léngkah; Éta janten bonus kanggo tukeran kaayaan sapertos ningali iklan, ngalaksanakeun sababaraha tugas, ngeusian survey. Lamun anjeun mawa bonus ieu ka tingkat nu tangtu ku accumulating aranjeunna, Anjeun bisa ngarobah kana duit spendable atawa ganjaran collectible. Logika kerja tina aplikasi ieu sapertos dina teori. Tapi kumaha dina prakna?

Nyaeta nyieun duit ku stepping nyata?

Nalika urang nalungtik ulasan pamaké ngeunaan aplikasi nu nyieun duit ku leumpang atawa nyokot léngkah, urang ningali bebeneran jeung urang jelas ngarti yén aplikasi nu nyieun duit ku leumpang ngan nyieun duit pikeun produser aplikasi.

Aplikasi anu ngahasilkeun artos ku jalan jalan ngajantenkeun anjeun ningali puluhan iklan unggal dinten pikeun ngajantenkeun léngkah anjeun janten bonus, anjeun moal tiasa nampi poin upami anjeun henteu ningali iklan, sanaos ningali iklan anjeun tetep henteu tiasa nampi poin. sabab titik anjeun direset ngadadak alatan alesan kayaning kasalahan sistem, update, palanggaran aturan.



Hayu urang nyebutkeun eta teu acan reset, urang bisa kalayan gampang disebutkeun yen dumasar kana komentar pamaké, anjeun bakal kudu lalajo rébuan Iklan jeung méakkeun rébuan jam dina pakasaban ieu dina urutan earn duit tina aplikasi nu nyieun duit ku cara nyokot léngkah. Ku nyéépkeun rébuan jam sareng ningali rébuan iklan, anjeun tiasa kéngingkeun angka lucu sapertos 10 atanapi 15 TL wungkul.

Janten, upami anjeun resep ningali seueur teuing iklan, nyéépkeun sababaraha jam dina telepon pikeun ningali iklan anu pikaboseneun, nungkulan masalah aplikasi ti waktos ka waktos sareng kéngingkeun ngan ukur 10 atanapi 20 TL kanggo sadayana usaha anjeun, upami anjeun hoyong kéngingkeun artos tina aplikasi nyieun duit ku cara nyokot léngkah, mangka anjeun bakal wareg. Anjeun bisa ngamimitian ngagunakeun (leuwih tepat, stepping-ngajalankeun) ku ngundeur salah sahiji aplikasi nu earn duit ku leumpang langsung ka handphone anjeun 🙂

ulasan App nu nyieun duit ku leumpang

Nalika anjeun asup ka toko aplikasi Android atanapi ios sareng milarian aplikasi anu ngahasilkeun artos ku jalan-jalan, pastikeun pikeun marios koméntar. Anjeun bakal ningali yén seuseueurna koméntar anu témana ngeunaan keluhan, rébuan jalma ngawadul ngeunaan titik-titikna dihapus, henteu tiasa kéngingkeun artos, sareng aplikasi henteu tiasa dianggo stabil.

Upami anjeun hoyong, hayu urang tinggalkeun sababaraha koméntar ngeunaan sababaraha aplikasi anu ngahasilkeun artos ku léngkah-léngkah.

Éta terus-terusan ngareset atanapi kaluar tina akun, ngalakukeun hiji hal sareng henteu ngarobih léngkah-léngkahna.. Teu aya anu kabetot dina éta, atanapi henteu ngagentos éta, ningali seueur iklan sareng maok waktos urang, teu aya aplikasi kosong. .. Abdi henteu ngahapus aplikasi atanapi ngarobih telepon abdi, léngkah abdi direset nalika ningali iklan Sabaraha kali ieu kajantenan ka abdi?

Upami panangan anjeun angkat ka tombol unduh, saur anjeun kedah langsung mundur sabab anjeun ningali ton iklan pikeun kéngingkeun artos sakedik, sareng saatos pembaruan terakhir, sadayana parantos ningkat pisan, anjeun moal tiasa mésér naon waé, saatos sataun kabeh duit Anjeun reset, anjeun moal bisa meunang ampir nanaon.

skor maranéhna pisan low. Poin anu dipasihkeun henteu pantes pikeun iklan anu diawaskeun. Anjeun kedah nonton iklan sahenteuna 20 bulan kanggo nampi hadiah 8 TL. Teu perlu. Pasang pédometer biasa. Internét sareng waktos anjeun terserah anjeun.



3/1 tina léngkah dirumuskeun saatos pembaruan anu terakhir. Éta leres-leres henteu adil, saurna waktos urang ngan ukur dibuang, sareng antara 0.1 sareng 1000 sweatcoins dipasihkeun pikeun pidéo anu diawaskeun. Tapi sanajan kuring geus ngagunakeun eta pikeun 6 bulan, kuring ngan nempo 1 sakali, sésana 9 0.1, abdi biasana ngahapus aplikasi. Pemula, tong ngamimitian, buang waktos sareng internét anjeun ...

Pasti sanés aplikasi anu kedah diunduh, éta mangrupikeun aplikasi anu diciptakeun kalayan curang, buang-buang waktos, ngosongkeun biaya telepon sareng ngeureunkeun internét. mustahil dugi ka 340 rebu, aplikasi anu parah pisan aplikasi sapertos kitu pasti kedah ditutup.

Sababaraha komentar ngeunaan aplikasi nu nyieun duit ku leumpang, nyokot léngkah atawa ngajalankeun sakumaha di luhur, sarta lolobana komentar ngandung keluhan ku cara kieu.

Lamun hayang méakkeun jam ngabuang, shoveling, nonton rébuan iklan, buang kuota internét anjeun sarta teu meunang nanaon deui, download salah sahiji aplikasi nu nyieun duit ku leumpang / stepping on telepon anjeun 🙂

Jenis ieu aplikasi nu nyieun duit ku leumpang, atawa rada, ngaku nyieun duit ku leumpang, earn duit pohara alus ku terus ningali advertisements. Nanging, anjeun teu ngagaduhan kauntungan tina aplikasi anu ngahasilkeun artos ku cara ngaluncat.

Topik nu patali: Kaulinan nyieun artos

Éta langkung wijaksana sareng langkung nguntungkeun pikeun nganyahokeun metode anu langkung éfisién sareng langkung nguntungkeun sapertos ngadamel artos ku nyerat artikel, ngadamel artos ku ngajual barang bekas, ngadamel artos ku nyebarkeun pidéo dina youtube, tibatan aplikasi sapertos anu ngabuang waktos anjeun.

Samentawis éta, tangtosna tindakan sapertos léngkah, leumpang, lumpat penting pisan pikeun kaséhatan urang sareng disarankeun leumpang sahenteuna 2-3 km unggal dinten pikeun kaséhatan. Kami nyarankeun leumpang sareng ngalakukeun olahraga ka sadayana. Nanging, hayu urang nyatakeun sakali deui yén ngadamel artos ngalangkungan aplikasi anu ngajalankeun ngan ukur impian.

Aplikasi anu dianggo di sababaraha nagara saleresna ngadamel artos sakedik pikeun panggunana kéngingkeun artos ku jalan leumpang, tapi aplikasi ieu ngan ukur mayar wargana sorangan sareng henteu mayar ka luar negeri. Ku alatan éta, urang teu ngobrol ngeunaan aplikasi ieu dina kaca ieu.

Kami ngarepkeun anjeun sadayana dinten séhat.





TONG TONTON CHAT IEU, BAKAL GÉLÉ
Artikel ieu ogé bisa dibaca dina basa di handap ieu

Anjeun ogé tiasa resep ieu
2 Koméntar
  1. Camille nyebutkeun

    Sanggeus maca ieu kuring yakin éta pisan enlightening. Kuring ngahargaan anjeun nyokot waktos
    sareng usaha pikeun ngahijikeun inpormasi ieu. Kuring sakali deui manggihan sorangan
    sacara pribadi nyéépkeun waktos teuing pikeun maca sareng ngeposkeun koméntar.
    Tapi kitu kumaha, éta masih patut!

    jasa interpretasi simultaneous; affordablepaper.us,

  2. Kualifikasi nyebutkeun

    Pikeun ngarambat

Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.