Kamus Turki-Inggris-Perancis-Jerman - Lodos Lugat

0

Opat basa (Turki-Inggris-Perancis-Jerman) kalawan komprehensif 65 sarébu kecap, program kamus bébas ku panganteur nice.



Buka arsip .zip sarta ngajalankeun file SETUP.EXE masang program kamus komputer (bisa dijalankeun ku ganda-klik).
Hareup tur turutan parentah instalasi disadiakeun kalawan tombol yes tur mencet tombol finish di setup tahap panungtungan anjeun bisa mimitian nganggo program kamus bitirin.artık Lodosa Lugati 2000.

Fitur dasar

Eta teu merlukeun CD dipaké.
Kecap miharep ieu kapanggih pohara gancang.
otomatis understands yén basa nu kalimah.
Méré duit dina opat basa.
Méré sinonim.
kecap anyar bisa ditambahkeun.
Komentar bisa ditambahkeun pikeun tiap kecap.
Hiji tombol brings anjeun expense nu.
Unggal moment waits siap dipaké.
Ngapalkeun kecap.
aranjeunna ngapalkeun tés.
Hal ieu kacida praktis.

Tim almancax hayang maneh sukses.

Program / Klik dieu pikeun Undeur File


buku diajar basa jerman

Para tamu anu dihormat, anjeun tiasa ngaklik gambar di luhur pikeun ningali sareng ngagaleuh buku diajar Jerman kami, anu pikaresepeun pikeun sadayana ti anu alit dugi ka anu ageung, dirarancang ku cara anu saé pisan, warna-warni, seueur gambar, sareng ngandung detil sareng rinci. ceramah Turki kaharti. Urang bisa disebutkeun kalawan karapihan pikiran yén éta téh mangrupa buku gede pikeun maranéhanana anu rék diajar Jerman sorangan sarta néangan hiji tutorial mantuan pikeun sakola, sarta yén éta bisa kalayan gampang ngajarkeun Jerman ka saha.

Anjeun ogé tiasa resep ieu
Ninggalkeun balesan

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

4 × 1 =