Kamus Turki-Inggris-Perancis-Jerman - Lodos Lugat

Opat basa (Turki-Inggris-Perancis-Jerman) kalawan komprehensif 65 sarébu kecap, program kamus bébas ku panganteur nice.


ANGKA Jérman téh geulis pisan?

KLIK, AJAR NOMOR Jérman DINA 10 MENIT!

Buka arsip .zip sarta ngajalankeun file SETUP.EXE masang program kamus komputer (bisa dijalankeun ku ganda-klik).
Hareup tur turutan parentah instalasi disadiakeun kalawan tombol yes tur mencet tombol finish di setup tahap panungtungan anjeun bisa mimitian nganggo program kamus bitirin.artık Lodosa Lugati 2000.

Fitur dasar

Eta teu merlukeun CD dipaké.
Kecap miharep ieu kapanggih pohara gancang.
otomatis understands yén basa nu kalimah.
Méré duit dina opat basa.
Méré sinonim.
kecap anyar bisa ditambahkeun.
Komentar bisa ditambahkeun pikeun tiap kecap.
Hiji tombol brings anjeun expense nu.
Unggal moment waits siap dipaké.
Ngapalkeun kecap.
aranjeunna ngapalkeun tés.
Hal ieu kacida praktis.

Tim almancax hayang maneh sukses.

Program / Klik dieu pikeun Undeur File

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

DINA IEU KURSUS, URANG TEH PANGJANGKEUN TOPIK-TOPIK



Catetan: Simkuring salawasna nyobian masihan anjeun informasi up-to-date. Tulisan anu anjeun baca ieu mimiti ditulis sakitar 2 taun ka pengker, tanggal 11 Agustus 2019, sareng tulisan ieu terakhir diropéa tanggal 29 Agustus 2019.

Kuring geus milih hiji topik acak pikeun anjeun, handap mangrupakeun jejer untung Anjeun. Nu mana anu anjeun hoyong baca?


Tautan Anu Disponsoran