kamagra Gél ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kinerja séks anu langkung luhur sahingga anjeun tiasa maénkeun peran langkung aktif dina pangalaman séks anjeun.

gél kamagra Anjeun tiasa ngabéréskeun masalah degdegan anjeun sareng mendakan jawaban tina patarosan naon kamagra gel dina situs kami

Sein Shooting

Dina topik ieu, judulna konjugasi Kecap pagawéan Sein, kami parantos nyiapkeun tabel konjugasi verba pikeun réréncangan anu milari konjugin sein Jérman. Kami hoyong anjeun sukses diajar basa Jérman.

Seug saleresna konjugasi Präsens

abdi gentong
du bist
er / sie / es nyaeta
wir anu
exp seidema
sie anu

Konjugat Präteritum tina sein anu sabenerna

abdi perang
du kutil
er / sie / es perang
wir waren
exp kutil
sie waren

sein nembak Perfekt saleresna

abdi gentong gewesen
du bist gewesen
er / sie / es nyaeta gewesen
wir anu gewesen
exp seidema gewesen
sie anu gewesen

konjugasi plusquamperfekt pikeun kecap pagawéan sein

abdi perang gewesen
du kutil gewesen
er / sie / es perang gewesen
wir waren gewesen
exp kutil gewesen
sie waren gewesen

Kecap pagawéan pikeun sein Futur I konjugasi

abdi werde -Na
du keukeuh -Na
er / sie / es wird -Na
wir werden -Na
exp werdet -Na
sie werden -Na

Kecap pagawéan pikeun sein Futur II konjugasi

abdi werde gewesen -Na
du keukeuh gewesen -Na
er / sie / es wird gewesen -Na
wir werden gewesen -Na
exp werdet gewesen -Na
sie werden gewesen -Na

 

JASA TARJAMAHAN INGGRIS KAMI Mimitian. Pikeun inpormasi langkung seueur: Tarjamahan Inggris

Tautan Anu Disponsoran